Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Konec CRX a jednoho života
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 11:02   Citovat  

Tohle není hezký pohled... odkaz.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 11:11   Citovat  

nj, nektery lidi hold nepremyslej... ale jako crx si vedlo dobre, divim se ze z ty rychlosti prezil ridic. Kdyby nikoho nevezl, tak to mohl byt i happyend. 190 (narazova o neco min) a strom je docela hustej naraz a cero je furt k rozpoznani. No ale je to hnus.. :(
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 11:49   Citovat  

se divim ze ty lidi nemaji strach ja kdyz jedu 200 s civicem chvilku po dalnici tak se me klepou kolena precejneom je to krabicka
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 11:53   Citovat  

Rysa napsal:
se divim ze ty lidi nemaji strach ja kdyz jedu 200 s civicem chvilku po dalnici tak se me klepou kolena precejneom je to krabicka

strach a stres je to nejhorší..
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 12:10   Citovat  

myslím a doufam ze klucina je vyškoleny do konce zivota, tohle nezapomene. Smutný
200 po dalnici jde i 250, ale mimo ni nerealne a jak vidim z foto, to byla jeste nejaka cesta lesem.
To ani nahodou.
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 12:47   Citovat  

Miki Civic napsal:
strach a stres je to nejhorší..

Strach a stres ano.

Ale nemit respekt, to je celkem jista cesta do pekel. A ten tady chybel.
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 12:52   Citovat  

a taky to, že hodně mladých lidí, co má chvilku papíry si myslí jak neumí jezdit... Vůbec bych se nezlobil, kdyby to bylo jak v severních zemích, že určitou dobu po řidičáku můžeš jen v doprovodu rodičů a menší rychlostí.

Vždyť to čtem dnes a denně, že kluci od 19 do 24 zemřeli na silnici díky tomu, že nezvládli silné auto.
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 12:58   Citovat  

dark napsal:
Strach a stres ano.

Ale nemit respekt, to je celkem jista cesta do pekel. A ten tady chybel.

jj souhlas, ovšem přiměřený respekt, přehnaný respekt taky není dobrý, z toho už právě plyne skoro ten strach a stres... a Hell Úsměv)
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 13:25   Citovat  

jel jak BezMozek a odnesl to jeho brácha Ble všude se říká jak je céro měkký,ale to je tim že všichni bouraj ve dvoustovce...a ve 200km/h se rozšlehá každý auto Mrk prostě se musí přizpůsobit jízda stavu vozovky a svým schopnostem...o ničem jiném to není Mrk s umrtím to mělo být naopak....
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 13:29   Citovat  

MalTake napsal:
s umrtím to mělo být naopak....

Asi bral levou zatáčku... No jo CRX je krátká potvora a ještě v téhle rychlosti... KO
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 13:32   Citovat  

kefa napsal:
a taky to, že hodně mladých lidí, co má chvilku papíry si myslí jak neumí jezdit... Vůbec bych se nezlobil, kdyby to bylo jak v severních zemích, že určitou dobu po řidičáku můžeš jen v doprovodu rodičů a menší rychlostí.

Vždyť to čtem dnes a denně, že kluci od 19 do 24 zemřeli na silnici díky tomu, že nezvládli silné auto.

tobe je 25 ze ? Mr. Green
   Návrat  
mirekparek je teď offline  mirekparek
1 háčko

kefa napsal:

Sy myslím že to není jen do 24 .... i staří "chytráci" bouraj.. se silnýma autama. Ale je fakt že většina mladých nemá rozum.... Není nic lepšího než se učit jezdit v BMW 2.8i že.. skusíme co to udělá když dám ten pedál až na podlahu:D
   Návrat  
tygr je teď offline  tygr
Moderátor

MalTake napsal:
jel jak BezMozek a odnesl to jeho brácha Ble všude se říká jak je céro měkký,ale to je tim že všichni bouraj ve dvoustovce...a ve 200km/h se rozšlehá každý auto Mrk prostě se musí přizpůsobit jízda stavu vozovky a svým schopnostem...o ničem jiném to není Mrk s umrtím to mělo být naopak....

no nepřal bych to ani jemu,nikdo si si smrt nezaslouži ani když jel jak neměl.Je to smutné Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 13:36   Citovat  

tygr napsal:
no nepřal bych to ani jemu,nikdo si si smrt nezaslouži ani když jel jak neměl.Je to smutné Bueee

jasný nemyslel jsem to doslova,ale prostě když nějak tak přesně naopak Mrk
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 13:56  Naposledy upravil Zuz@ dne 16.10.2008 , 14:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Uvítala bych kdyby toto téma bylo smazáno. Človíček co se tam zabyl byl můj bejvalý přítel a jeho bráchu moc dobře znám. JE to už 3 měsíce, ale pořád se mi ztoho klepou ruce, nezasloužil si to ani jeden, a ikyž znám okolnosti tak je to pro mě dost těžký .... Takže laskavě tu nikomu nenadávejte do bezmozka, když ani ty lidi neznáte ....

Udělal chybu a ví to, ale ted stím musí žít takže buďte trochu tolerantní ..... Protože to znás dělá lidi

Hlavně ta cesta je dlouhá rovinka s mírnými zatáčkama, dá se tam jet hodně ostře
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 13:58   Citovat  

Zuz@ napsal:
Uvítala bych kdyby toto téma bylo smazáno. Človíček co se tam zabyl byl můj bejvalý přítel a jeho bráchu moc dobře znám. JE to už 3 měsíce, ale pořád se mi ztoho klepou ruce, nezasloužil si to ani jeden, a ikyž znám okolnosti tak je to pro mě dost těžký .... Takže laskavě tu nikomu nenadávejte do bezmozka, když ani ty lidi neznáte ....

Udělal chybu a ví to, ale ted stím musí žít takže buďte trochu tolerantní ..... Protože to znás dělá lidi

Omlouvám se ti i jemu,doufám že se hodně ponaučil ...nicméně názor mám pořád stejný
   Návrat  
Zuz@ je teď offline  Zuz@
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 14:03   Citovat  

MalTake napsal:
Omlouvám se ti i jemu,doufám že se hodně ponaučil ...nicméně názor mám pořád stejný

Ani nevíš jak, přitom velice slušná rodina, studoval ČZU, dokázal člověku pomoct, s mamčou si tykám, prostě katastrofa, i pro lidi co je znají Smutný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 14:51   Citovat  

Většinou když je to honda je velká šance,že ho bude někdo z nás znát...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 14:52   Citovat  

Já to chápu třeba to je fakt hodný člověk či rodina a bohužel to furt neomlouvá rychlou nebezpečnou jízdu Tak to valím bulvy
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 14:58   Citovat  

zrovna na dveře Smutný tam není jediná výztuha... kdyby to trefilo o pul metru dopredu A sloupek a nosník... nebo zadek ..
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:04   Citovat  

No to je docela skoda ze tam ta vyztuha neni treba u Toyoty Paseo coz je obdoba crx,civica je ve dverich podelne traverza jak krava.
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:07   Citovat  

katastrofa je každá smrt, pokud se to týká tvých blízkých, vidíš to samozřejmě jinak...
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:17   Citovat  

MalTake napsal:
Já to chápu třeba to je fakt hodný člověk či rodina a bohužel to furt neomlouvá rychlou nebezpečnou jízdu Tak to valím bulvy

To snad není možný ty moralisto, chceš mi tvrdit, že jezdíš podle předpisů? Když se vžiju do jeho situace, je myslím vytrestanej dost, nepotřebuje omlouvat rychlou nebezpečnou jízdu - na to už je pozdě. Upřímnou soustrast, i když jsem ho neznal. Automobil s sebou přináší spoustu nebezpečí, s tím je třeba počítat vždy když do něj usedáme. A jezdit pod dohledem nebo s rodičema - no to fakt může říct jen ten, koho by se to už netýkalo.
   Návrat  
Quiksilver je teď offline  Quiksilver
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:19   Citovat  

To Sou kluci tady ode mně z Kladna, tim cérem mě jednou vezl na zkoušku Smutný Od řidiče mám civica svého,jeho bratra jsem neznal,ani znát nebudu G4G
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:25   Citovat  

taky soucitim se zuzou atd ale diskuze je od toho aby sme to probrali a treba tim i zabranili nekomu dalsimu aby to zkousel, pravda je ze vsichni sme udelali nekdy chybu ale vetsina z nas mela "stesti" a vyslo to ti kdo to stesti nemeli tak jsou mrtvi, jsou jenom 2 moznosti bud pojedu normalne a nezamachruju ale mam jistotu a nebo si to zkusim ale v takovym pripade riskuju ze to treba nevyjde a nemusi to koncit vzdycky smrti ale i polosmrti-vozejk a nikdo nemuze rict ze to predem nevedel....
lituju ho ze zabil brachu urcite by radeji umrel sam nez aby ublizil nekomu z rodiny aspon ja to tak mam musi to byt hrozna situace na psychiku
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:31   Citovat  

Danny napsal:
To snad není možný ty moralisto, chceš mi tvrdit, že jezdíš podle předpisů?

přesně jsem věděl,že se ozve někdo jako ty Mrk já jezdím vždy podle chuti ...

někdy striktně podle předpisů,někdy předpisy mírně poruším(asi jako každý)

ale každopádně vím na jaké úrovni jsou mé řidičské schopnosti a také vím,co si můžu s cérem dovolit Mrk

a můžu ti říct,že sem v CRX ještě nejel zdaleka na hraně Mrk a že už sem to kolikrát hodně řezal Mrk

a tak vím že limity vozu jsou hodně vysoko je to dobrý když je překročíš - není návratu přátele
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:32   Citovat  

Rysa napsal:
taky soucitim se zuzou atd ale diskuze je od toho aby sme to probrali a treba tim i zabranili nekomu dalsimu aby to zkousel, pravda je ze vsichni sme udelali nekdy chybu ale vetsina z nas mela "stesti" a vyslo to ti kdo to stesti nemeli tak jsou mrtvi, jsou jenom 2 moznosti bud pojedu normalne a nezamachruju ale mam jistotu a nebo si to zkusim ale v takovym pripade riskuju ze to treba nevyjde a nemusi to koncit vzdycky smrti ale i polosmrti-vozejk a nikdo nemuze rict ze to predem nevedel....
lituju ho ze zabil brachu urcite by radeji umrel sam nez aby ublizil nekomu z rodiny aspon ja to tak mam musi to byt hrozna situace na psychiku

aby zkoušel co? Při takových bouračkách nikdo přesně neví co se stalo, nikdo, kromě aktérů, všechno ostatní jsou jen doměnky.. myslet si každý může co chce, ale to je tak vše .. proto je lepší se vždycky zdržet nějaký závěrů, odsuzování a příčin...
PS: co je to jet normálně? Jet rychleji neznamená jet nenormálně. V dobách kdy byla neomezená rychlost nikomu jet rychle nenormální nepřipadlo...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:35   Citovat  

Rysa napsal:

Souhlasím s tebou. Až na jedno - pokud pojedeš normálně, nikde není zaručeno, že se ti nic nestane. Jsou stovky a tisíce případů, kdy člověk jede tak jak má a přitom je nabourán, v horším případě mrtev ... Ano, ve velké části za to může právě ten zběsilý řidič.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:38   Citovat  

MalTake napsal:
přesně jsem věděl,že se ozve někdo jako ty Mrk já jezdím vždy podle chuti ...

někdy striktně podle předpisů,někdy předpisy mírně poruším(asi jako každý)

ale každopádně vím na jaké úrovni jsou mé řidičské schopnosti a také vím,co si můžu s cérem dovolit Mrk

a můžu ti říct,že sem v CRX ještě nejel zdaleka na hraně Mrk a že už sem to kolikrát hodně řezal Mrk

a tak vím že limity vozu jsou hodně vysoko je to dobrý když je překročíš - není návratu přátele

Pěkně napsáno, to se dá pochopit přátele
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 16.10.2008 , 15:38   Citovat  

Danny napsal:
Souhlasím s tebou. Až na jedno - pokud pojedeš normálně, nikde není zaručeno, že se ti nic nestane. Jsou stovky a tisíce případů, kdy člověk jede tak jak má a přitom je nabourán, v horším případě mrtev ... Ano, ve velké části za to může právě ten zběsilý řidič.

ale to je blbost.. za takový havárky nemůže rychlost, ale demence lidí, kteří řídí auta, proč někdo může jezdit rychleji a jezdí vpoho, druhej jezdí mín než "má" a stejně to napere.. je to o lidech, ne rychlosti ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Konec CRX a jednoho života
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina