Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 6G VTi nebo Sport 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2008 , 18:11   Citovat  

Zdar zdar,
potreboval bych vaše nazory koupit Sporta nebo 6G VTi??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
type R 7G je teď offline  type R 7G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2008 , 18:40   Citovat  

Záleží, co od toho auta čekáš a na co ho máš prioritně. Jestli na blbnutí, koníčka nebo jenom ježdění z bodu A do bodu B.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2008 , 20:10   Citovat  

no jako spis na bezny jezdeni...Ale cetl sem ze to ma dobry podvozek takze i s tema 110 konama bych si mohl uzit
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2008 , 20:40   Citovat  

s tou vahou auta si toho moc se 110ps neuzijes a muzes mit sebelepsi podvozek....rozhodne bych sel do 6gvti
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.10.2008 , 20:44   Citovat  

civic 7G sport nemá krom těch plastů se sportem nic společnýho. mrtvý auto. už jsem měl tu čest. připlat a jdi do 7G CTR OK nebudeš litovat
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.10.2008 , 21:06   Citovat  

no jo jenze budu mit max 200tis a za to nic jinyho nesezu budu rad kdyz sezenu Sporta
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.10.2008 , 9:16   Citovat  

vtivtivtivti
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 11:04   Citovat  

Tady se ani neptej, jina odpověd než vti nedostaneš Velmi šťastný Měl jsem 1.4 dva roky a ted co mám vti netvrdím že bych si užíval o tolik víc. Jasně že to je o něčem jiným, ale s každym autem se dá jezdit zábavně. Jasný že tady se setkáš akorát s opovržením s hondama co mají mín jak 150ps, ale pokud to máš na běžné ježdění tak 7g máš oproti vti aspon novější a bezpečnější. Chce to se v obojím povozit a uvidíš sám přátele Třeba Ondráš ma 7g sport, jezdí s oblibou na okruhy a vsadím se že ti neřekne že to auto je nuda. Ale je fakt že už pokukuje po TypeR Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 11:51   Citovat  

JJ na bezne jezdeni to mit budu, a uz sem si vsiml ze tu kazdeho nezajima nic jineho nez VTi...Jako po pravde nebranil bych se treba CTR ale zase nekradu ze jo...A podle toho co sem se dival na ty videa od Ondrase tak jako jede to vcelku svizne takze zklamany nebudu...po pravde mi hlavne jde o to ze je to novy auto a ze oproti 6G je tam vic bezpecnostnich prvku a to auto je vevnitr utulnejsi... Honda
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 17:11   Citovat  

Robbie napsal:
JJ na bezne jezdeni to mit budu, a uz sem si vsiml ze tu kazdeho nezajima nic jineho nez VTi...Jako po pravde nebranil bych se treba CTR ale zase nekradu ze jo...A podle toho co sem se dival na ty videa od Ondrase tak jako jede to vcelku svizne takze zklamany nebudu...po pravde mi hlavne jde o to ze je to novy auto a ze oproti 6G je tam vic bezpecnostnich prvku a to auto je vevnitr utulnejsi... Honda

volil bych spíš 7G, sice se Ti sem tam asi posteskne po nasranější vačce, ale zase lepší design, bezpečnost atd.. no možná kdybys sehnal okolo 120ti Vti tak bych šel spíš asi do něj no.. ALE zase na druhou stranu jakmile budeš mít Vti, tak budeš chtít víc Úsměv tzn svody sání atd.. Chápeš! prostě další investice ... u toho 7G budeš jezdit napohodu a nic tě štvát nebude OK

toť můj názor OK
   Návrat  
Jirka1 je teď offline  Jirka1
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 17:49   Citovat  

ahoj, do ceny by ses vešel!!! kouř

ranč 107.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
ranč 107.jpg, 1.37 MB
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 18:02   Citovat  

nekdo bude dorazet a pak se rozjede 1.4 ...Velmi šťastný prehnany
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 18:11   Citovat  

Henges napsal:
Tady se ani neptej, jina odpověd než vti nedostaneš Velmi šťastný Měl jsem 1.4 dva roky a ted co mám vti netvrdím že bych si užíval o tolik víc. Jasně že to je o něčem jiným, ale s každym autem se dá jezdit zábavně. Jasný že tady se setkáš akorát s opovržením s hondama co mají mín jak 150ps, ale pokud to máš na běžné ježdění tak 7g máš oproti vti aspon novější a bezpečnější. Chce to se v obojím povozit a uvidíš sám přátele Třeba Ondráš ma 7g sport, jezdí s oblibou na okruhy a vsadím se že ti neřekne že to auto je nuda. Ale je fakt že už pokukuje po TypeR Úsměv

Co to meleš? Jaký opovržení s Hondama,co mají míň než 150koní? Prima "reklama".. KO

Soprt je jen ospoilerovaný Civic 3D, rozdíly jsou, myslím, v nastavení podvozku. Motor je oproti VTi kultivovanější - není tam cítit nástup Vtecu a je težší... Zase se mi na něm víc líbilo řízení,i když rejd nic moc...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 18:36   Citovat  

Hellborn napsal:
Co to meleš? Jaký opovržení s Hondama,co mají míň než 150koní? Prima "reklama".. KO

Soprt je jen ospoilerovaný Civic 3D, rozdíly jsou, myslím, v nastavení podvozku. Motor je oproti VTi kultivovanější - není tam cítit nástup Vtecu a je težší... Zase se mi na něm víc líbilo řízení,i když rejd nic moc...
Otevři oči prosim tě Úsměv Co jsem měl první hondu tak jedna z prvních otázek většinou byla to je VTi? Odpověd byla ne a hned hmm... a šlo vidět jak už každého zájem tak jaksi hned opadl. Tak to chodí na spoustě srazech atd. Každej jak uslyší 1.4 či 1.5 tak mu to moc neříká, ale jak se jedná o VT či VTi proště vajtek HaHaaa tak už se každej rozzáří. Vem si heslo tohoto fora. "Co mám upravit na autě aby jelo lépe? Kup si VTi!" Velmi šťastný Klidně se čerti že dělám "špatnou reklamu", ale ve většině případů to tak prostě je. přátele
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 19:04   Citovat  

Henges napsal:
Otevři oči prosim tě Úsměv Co jsem měl první hondu tak jedna z prvních otázek většinou byla to je VTi? Odpověd byla ne a hned hmm... a šlo vidět jak už každého zájem tak jaksi hned opadl. Tak to chodí na spoustě srazech atd. Každej jak uslyší 1.4 či 1.5 tak mu to moc neříká, ale jak se jedná o VT či VTi proště vajtek HaHaaa tak už se každej rozzáří. Vem si heslo tohoto fora. "Co mám upravit na autě aby jelo lépe? Kup si VTi!" Velmi šťastný Klidně se čerti že dělám "špatnou reklamu", ale ve většině případů to tak prostě je. přátele
musíš říct mám tam 1,4, 1,5 .....turbo , uvidíš ten šrumec , nějaký vti pořádnej výtlem
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 19:06   Citovat  

Jiní to už trošku napsali za mě. Jde o to na co to chceš. Píšeš denní použití, pak ti doporučím 7G. Prostě novější auto. Přítelkyně jezdí v C6G 3D, sice ne VTI, ale 1.5 85kW a celkovým zpracováním jsou ty auta úplně někde jinde. Řízení 6G je jako kormidlem parníku.

S C7G 1.6 je i zábava na okruhu. S autem se dá i něčemu přiučit, protože, když chce člověk zajet slušný čas, tak musí handicap na rovnikách dohnat v zatáčkách. A C7G ti dovolí troufnout si v zatáčkách víc.
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 19:07  Naposledy upravil kamol dne 12.10.2008 , 19:11, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

stejne nechapu proc nedavali dale ty motory do novejsich aut kdyz jsou tak dobre.skoda no.ale treba u te 7g je vlastne 2.0 118kw ale ten se nedela jako tridvirko prave.co se tyce vzhledu tak me se 6g libi vice nez 7g.ale to je vec kazdeho co se kazdemu libi.ale klidne bych si koupil 7g protoze je to novejsi.nejradsi bych kupil 8g meetallll anebo bych zvolil accorda 7g kdybych teda zustal u hondy hehe
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 19:08   Citovat  

proste dobu a techniku nicim nezastavis. je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 19:18   Citovat  

Henges napsal:

Ano, VTi a TypeR mají "kultovní" motory a většinou vyjde levněji koupě VTi než úprava jiného motoru. Možná jsou slabší méně zajímavá ale nikdy tu nikdo neřekl,že slabší auta jsou špatná nebo by jimi opovrhoval. Pokud máš auto na to,aby Ti je ostatní obdivovali,to je Tvá věc... Já je mám na ježdění a jestli se někomu líbí nebo ne,mně nezajímá.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 21:26   Citovat  

tak jako je pravda ze VTi je VTi, taky je pravda ze celou dobu sem nechtel nic jinyho nez 6G VTi, ale pak sem zacal spis premyslet o tom Sportu...a o tom ze je to novy auto a je lepsi si priplatit do novejsi techlogie a bezpecnosti takze uprednostnuju spis toho Sporta...
   Návrat  
Jurais je teď offline  Jurais
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 21:51   Citovat  

A kdy chceš kupovat? Ted na zimu nebo počkáš do leta?
   Návrat  
Jurais je teď offline  Jurais
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 21:55   Citovat  

Protože ono CTR zase už od 200 tis. neni tak vzdálený a co jsem pročítala co se povídá, tak motor je upně někde jinde než VTi a nejen motor, řízení, řaní a podvozek má posunuté limity..... za kolik se dá ted sehnat ten levnější CTR? 250 tis.? To už neni tak nereálný...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.10.2008 , 9:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Ano, VTi a TypeR mají "kultovní" motory a většinou vyjde levněji koupě VTi než úprava jiného motoru. Možná jsou slabší méně zajímavá ale nikdy tu nikdo neřekl,že slabší auta jsou špatná nebo by jimi opovrhoval. Pokud máš auto na to,aby Ti je ostatní obdivovali,to je Tvá věc... Já je mám na ježdění a jestli se někomu líbí nebo ne,mně nezajímá.
Úsměv věř že jsou tihle lidi, já nemluvím o sobě, měl jsem před tímhle 3 hondy bez vtecu a nekoupil jsem si to pro ostatní (to bych si koupil 3d, u 4d se s obdivem tak nesetkám Úsměv ) a potkal jsem dost lidí co prostě hned sondovali jestli to je vtec a když ne "tak nic no" A znám i lidi co doslova opovrhují ostatníma H když to není vtec. Já to nejsem ale říkám na rovinu že to tak prostě je at se to někomu líbí nebo ne. A jsou i lidi kteří šli do hondy právě kvuli vti nebo TypeR a jinak je Honda nezajímala Tak to valím bulvy
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2008 , 13:31   Citovat  

Tak ja si hlavne hondu nekupuju aby mi ji ostatni obdivovali ze jo Tak to valím bulvy ...ale na to abych mel auto na ktery se muzu spolehnout, aby to nejak vypadalo,a uzil sem si vyborny pocit z jizdy...coz podle meho nazoru Sport dokonale splnuje...chapu ze VTi a TYPE-R je o zazitcich nekde jinde...ale kdyz uz tak Type R ale ten je cenove jaksi nedostupny to mi hlava nebere
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.10.2008 , 13:33   Citovat  

Henges napsal:
Úsměv věř že jsou tihle lidi, já nemluvím o sobě, měl jsem před tímhle 3 hondy bez vtecu a nekoupil jsem si to pro ostatní (to bych si koupil 3d, u 4d se s obdivem tak nesetkám Úsměv ) a potkal jsem dost lidí co prostě hned sondovali jestli to je vtec a když ne "tak nic no" A znám i lidi co doslova opovrhují ostatníma H když to není vtec. Já to nejsem ale říkám na rovinu že to tak prostě je at se to někomu líbí nebo ne. A jsou i lidi kteří šli do hondy právě kvuli vti nebo TypeR a jinak je Honda nezajímala Tak to valím bulvy

Nemusíš mi tu popisovat Mikiho... pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Robbie napsal:
Tak ja si hlavne hondu nekupuju aby mi ji ostatni obdivovali ze jo Tak to valím bulvy ...ale na to abych mel auto na ktery se muzu spolehnout, aby to nejak vypadalo,a uzil sem si vyborny pocit z jizdy...coz podle meho nazoru Sport dokonale splnuje...chapu ze VTi a TYPE-R je o zazitcich nekde jinde...ale kdyz uz tak Type R ale ten je cenove jaksi nedostupny to mi hlava nebere

Pokud jde o spolehlivost,tak si nikdo snad na 7g nestěžoval...
   Návrat  
eXi_ je teď offline  eXi_
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2008 , 13:38   Citovat  

Robbie napsal:

Vti jsem měl, a takovej zázrak to nebyl... mám raději svoje Coupé s 55ti koněma míň OK ... rozhodně 7G.. jestli typeR nebo sport, to už je jen na Tobě, ale řekl bych že ten typeR tě vyškolí jako prase OK
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 13.10.2008 , 13:46   Citovat  

Ja osobne si na zaklade svezeni se v 7G sport koupil CTR. Ramcove jsou Sport a CTR podobny auta. Samozrejme 110 a 200 koni rozdil, 6ti kvalt a o neco tvrdsi podvozek. Ale jinak vyhled stejnej, posez stejnej, rizeni stejny (u sportu o chlup min strmy). VTi je srdcovka, ale na normalni jezdeni spis ocenis pruznost ty 1,6 co je v 7G. VTi jede dobre i "dole" ale ne tak vyvazene jako u 7g.

No a ze to je novejsi auto, bezpecnost, pohodli, prostornost, velkej kufr, na auto sve tridy velmi slusne pohodli na zadnich sedadlech atd ... to uz ani nemusim zminovat.

CTR je strelba, ale taky stoji o rad vyse jeho udrzba (brzdy pneu, olej, filtry atd...).

Na normalni jezdeni 7G. Auto prevazne na zabavu, sprinty, okruh, pak bych volil VTi.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2008 , 14:23   Citovat  

LK7R napsal:
Ja osobne si na zaklade svezeni se v 7G sport koupil CTR. Ramcove jsou Sport a CTR podobny auta. Samozrejme 110 a 200 koni rozdil, 6ti kvalt a o neco tvrdsi podvozek. Ale jinak vyhled stejnej, posez stejnej, rizeni stejny (u sportu o chlup min strmy). VTi je srdcovka, ale na normalni jezdeni spis ocenis pruznost ty 1,6 co je v 7G. VTi jede dobre i "dole" ale ne tak vyvazene jako u 7g.

No a ze to je novejsi auto, bezpecnost, pohodli, prostornost, velkej kufr, na auto sve tridy velmi slusne pohodli na zadnich sedadlech atd ... to uz ani nemusim zminovat.

CTR je strelba, ale taky stoji o rad vyse jeho udrzba (brzdy pneu, olej, filtry atd...).

Na normalni jezdeni 7G. Auto prevazne na zabavu, sprinty, okruh, pak bych volil VTi.

Diky za prispevek...jen bych se zeptal vsiml sem si ze tu mas nejake upravy, zeptam se ma cenu se poustet do nejakych postupnych uprav motoru?Nic velkyho jen tak lehce...nebo jsou to zbytecne vyhozene penize?
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2008 , 15:31   Citovat  

eXi_ napsal:
Vti jsem měl, a takovej zázrak to nebyl... mám raději svoje Coupé s 55ti koněma míň OK ... rozhodně 7G.. jestli typeR nebo sport, to už je jen na Tobě, ale řekl bych že ten typeR tě vyškolí jako prase OK

myslim si ze vtecovy motory zazrak sou ten zvuk a tah na branku to vse je super jako jarda jagr pri samostatnym uniku na branku......myslim ze proti vetsine motoru jako je v gti atd se daji povazovat vtecy za zazrak ani ne ve vykonnosti ale ve funkcnosti..nejde o to jak to jede ale jak to funguje...vti je vti...ctr je ctr a c7g je normalni auto s trochou plastu navrh...zalezi co clovek chce jestli jen jezdit nebo si to uzivat tu jizdu... VTEC
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.10.2008 , 15:34   Citovat  

Keak napsal:
myslim si ze vtecovy motory zazrak sou ten zvuk a tah na branku to vse je super jako jarda jagr pri samostatnym uniku na branku......myslim ze proti vetsine motoru jako je v gti atd se daji povazovat vtecy za zazrak ani ne ve vykonnosti ale ve funkcnosti..nejde o to jak to jede ale jak to funguje...vti je vti...ctr je ctr a c7g je normalni auto s trochou plastu navrh...zalezi co clovek chce jestli jen jezdit nebo si to uzivat tu jizdu... VTEC

Jízdu si užiješ i V C7g - má oproti 6g lepší řízení, ale není tam ten tah DOHC Vtecu no... Je kultivovanější, dělaný spíš pro masový prodej než pro 8000otmaniaky... Úsměv Sporta bych bral jako druhé auto k VTi sedanu,ale 3D mi už asi neprojde... Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 6G VTi nebo Sport 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina