Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jsou tu VIPové? Protekce? Diskriminace?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 6 z 6
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 8:37   Citovat  

dark napsal:
Promin PAKO, ale nemuzu s tim souhlasit. Pokud se nejakej moderator nechova podle pravidel, vzdycky na nej muzes upozornit modrou kartou, i moderatori se zodpovidaji Adminum, a ti jsou vybrani zamerne tak, aby meli sakra dobrej smysl pro uvazovani. Muzes si napriklad vsimnout, ze seznam moderatoru se za posledni dny ponekud zmenil... . Na druhou stranu, zkus si projit Gizmiho prispevky a hlavne reakce ktery vyvolavaji, a uvidis proc jsem mu BAN zminoval.
bohuzel mel by jsi soudit pouze prispevky...né reakce ostatních...kdyz chces soudit gizmiho a modré karty ??? asi nevís co stalo,ze ,,,,kdyz jsem obstastnil prispevky nekolika moderátorů modrýma kartama cca odhadem deset modrých karet,texty byli plné vylgarismu,nebyli k zalozenému tématu tak jsem dostal bez výstrahy BAN.nechci rozpitvávat ten BAn dopodrobna,protoze moderátor se následne omluvil.jen naznacit ze modré karty nejsou asi to pravé orechové.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 8:42   Citovat  

PAKO napsal:
bohuzel mel by jsi soudit pouze prispevky...né reakce ostatních...kdyz chces soudit gizmiho a modré karty ??? asi nevís co stalo,ze ,,,,kdyz jsem obstastnil prispevky nekolika moderátorů modrýma kartama cca odhadem deset modrých karet,texty byli plné vylgarismu,nebyli k zalozenému tématu tak jsem dostal bez výstrahy BAN.nechci rozpitvávat ten BAn dopodrobna,protoze moderátor se následne omluvil.jen naznacit ze modré karty nejsou asi to pravé orechové.

Co se tyce tvyho BANu, bohuzel o tom nic nevim Smutný

a co se tyce soudeni, v tomhle se nazorove asi nesejdeme, ale tak uz to holt obcas bejva.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 8:44   Citovat  

PAKO napsal:

Ten BAN Ti snad byl vysvětlen,ne? Nebo to chceš napsat znovu? Bylo to kvůli tomu,že po těch nějakých 10 kartách se objevilo 10 témat s upozorněním pro moderátory a vypadalo to,že budou další, takže aby se nezahlcovalo forum,tak jsi byl dočasně odstřihnut. Přístup Ti byl obnoven ještě během toho dne,ne? Jestli to bylo hned po promazání tématu,nevím... Jinými slovy, kdyby se v té době neobjevolala ta témata (ta sekce neměla svého modrátora,teď už ho má,takže by mi přišlo za 10karet asi 20mailů),tak by se žádný ban nekonal.

Mimochodem, kde je psáno, že nemůžeš dostat rovnou ban?
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 8:50   Citovat  

PAKO napsal:

když už to tu zmiňuješ, tak aspoň nekecej. Těch karet si rozdal tak 30-40 a to i příspěvkum, kde bylo špatně i velký písmeno a jiný drobnosti, co si pamatuju. Ban byl dočasnej od D. tušim, protože to prostě přeháníš.
Nemusí se hned každý řídit příslovym - co neni zakázáno, je dovoleno.

Příklad: Je tu uveden tvuj mail. Neni zakazano ti posílat maily. Začne ti chodit denně 1000 mailu, určitě budeš mít z toho radost, že na tebe někdo tolik myslí ? Napišeš rozumně o nezasílaní mailů, ale ne dotyčného to namíchne, že si toho nevážíš. Vynadá ti a začne ti posílat 5000 mailů...
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 8:59  Naposledy upravil Rysa dne 3.10.2008 , 9:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mravenec
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 9:00   Citovat  

kluci poradte me co ty studeny starty at muzu jezdit taky pak to proberete pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 9:00   Citovat  

samozrejme...na tomto foru musí být nekdo kdo má právo veta.mozná se to tu zvrhlo trosku jiným smerem nez autor zamýslel.a to ze tu je nekdo tolerován a nekdo prehlízen.Predpokládám ,kdyby jste mne neznali a já se nachomejtával se svýma názorama po diskuzich jako to delám do ted,nekteré mám samozrejme mylné a proto je diskuze aby se clovek poucil,za ostatníma si stojím doted.Tak mám dávno BAN protoze se jevím jako nezádoucí element. Se stydím on o pod VIP se dá schovat hodne,v mém pripade to bude kamarádství a známost...i kdyz VIP a kamarád to zní fakt vosklive ale v urcitých souvislostech a protezování je to tak.I tygr kterej to nemá rád je pro mne VIP,tak jako ty ,zahlídnu li na foru prispevek od nej,od tebe od preludeZe ci podobné technické chátry HaHaaa prispevek otvírám a ctu.Pak prispevky od Marfiho 666 a pod ,to jsou VIP hambatejch frnd,tuny videi a fotek,ty vetsinou radeji obejdu obloukem,nic nerikajíci texty me nebaví louskat.pak je tu treba m@jk to je VIP své dcery focené ze vsech uhlu ,za vsech situací. mno a pak jsou tu jen cteci ,pritakávaci jo a abych nezapomel VIP prudici a zanerádovatelé diskusi,,,no a pár VIP se tu jeste najde jako treba roník atd....jdo o to na co VIP nálepku nalepíme...a preferování prátel tu je a bude jsme jen lidi a ty mají srdce.nechci být nikdy jen datem O či 1 .nastestí nás tu je více chlapů jak zenskej...a dobre vís ze pri práci se neco stane...posles kolegu do minorku omlouvámse a pravidla mi prominou chci citovat zivotní moudro "posles do háje" zajiskrí to ,problém se vyresí ,delá se dál a není problém.Tady to také tak funguje...obrazne receno...a jak jsem psal ,ja jsem VIP rejpal...hec mám peknej rejcek na rejpani Je to tam.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 9:01   Citovat  

Winie napsal:
ono se tu prave uz skoro nic neresi.
offtopic minorku? kdepak sou stripy? Bueee nemas cas co? ale chybej mi Bueee

No, není spíš nálada, když se člověk musí zabývat obhajováním samozřejmostí. Ale když ti dělají takovou radost (což zase dělá velikou radost mně), tak zalovím v zásobách svého počítačeÚsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 9:05   Citovat  

665+1 napsal:
když už to tu zmiňuješ, tak aspoň nekecej. Těch karet si rozdal tak 30-40 a to i příspěvkum, kde bylo špatně i velký písmeno a jiný drobnosti, co si pamatuju. Ban byl dočasnej od D. tušim, protože to prostě přeháníš.
Nemusí se hned každý řídit příslovym - co neni zakázáno, je dovoleno.

Příklad: Je tu uveden tvuj mail. Neni zakazano ti posílat maily. Začne ti chodit denně 1000 mailu, určitě budeš mít z toho radost, že na tebe někdo tolik myslí ? Napišeš rozumně o nezasílaní mailů, ale ne dotyčného to namíchne, že si toho nevážíš. Vynadá ti a začne ti posílat 5000 mailů...
bohuzel u pc nejsem tak casto...tudís vydím deset vecí a upozorním,já se v tom répat nechtel a dál nebudu,taky jsem to psal ze je to vyreseno
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 9:10   Citovat  

PAKO napsal:
bohuzel u pc nejsem tak casto...tudís vydím deset vecí a upozorním,já se v tom répat nechtel a dál nebudu,taky jsem to psal ze je to vyreseno

Ano, napsal jsi, že je to vyřešeno,ale napsal jsi to stylem, že z toho má člověk pocit, že za klinutí na modrou kartu u moderátora může dostat žlutou nebo ban, což není pravda.

Kdybys napsal,že jsi dostal dočasný ban z určitého důvodu, tak pohoda...
   Návrat  
tygr je teď offline  tygr
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 9:16   Citovat  

pro paka:čteš mi z duše,akorát to tak pěkně neumím napsat. OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 9:29   Citovat  

Hellborn napsal:
Ano, napsal jsi, že je to vyřešeno,ale napsal jsi to stylem, že z toho má člověk pocit, že za klinutí na modrou kartu u moderátora může dostat žlutou nebo ban, což není pravda.

Kdybys napsal,že jsi dostal dočasný ban z určitého důvodu, tak pohoda...
já jsem tam napsal z jakého důvodu jsem ho dostal...protoze jsem upozornil na moc prispevků

a k varování co jsi zminoval tady je oduvodnení mého banu

PAKO

Tvůj účet na fóru :: tudy odkaz :: byl zablokován.

Důvodů k tomu může být více, toto poslední varování jsi obdržel na základě tohoto
příspěvku tudy odkaz který jsi poslal.

POkud nevidíš důvod abys byl varován měl bys kontaktovat Daver, který toto varování
vydal, s vysvětlením svého příspěvku,

a že nechápeš proč ti bylo dáno toto varování.

tady zas písi já...opakuji ze jsem dys ale blbej ne...tudís píse li nekdo poslední varování,,,tak minimálne jedno muselo být pred tím,ale nebylo... a nechci to tady dál pitvat,jestli vi ano je to vás boj...já mám veskerou korespondenci ulozenou ale nechci ji vytahovat,,,z jedné strany je totis nechutná a urázející...a hlavne se to tu jiz probíralo.nechápu kdyz se tu bavím s nekým o modrých kartách ,schválne se nerozepisuji aby se toho nikdo nechytil tak tady zase vyskocíte jak certíci...a aby nedoslo k omylům tak rovnou písi..ano v roce 2007 i já jsem odsouhlasil stanovy klubu...Puč jsem nikdy dělat v klubu nechtěl,nechtěl jsem svrhnout vládu.nechtěl jsem prebírat moc.nejsem ukrivdenej ze jsem nikdy nekandidoval na nejaký post.Jsem beran a mám to i v povaze.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 9:44   Citovat  

Minor napsal:
No, není spíš nálada, když se člověk musí zabývat obhajováním samozřejmostí. Ale když ti dělají takovou radost (což zase dělá velikou radost mně), tak zalovím v zásobách svého počítačeÚsměv

jee. to budes hodnej. me se dycky po precteni zvedla nalada a pak se tim dnem kracelo hned lip
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 9:48  Naposledy upravil Hellborn dne 3.10.2008 , 11:02, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Napsal jsi to trochu stručněji, Pakoušku... Co si asi vezmu z Tvé věty: "obstastnil prispevky nekolika moderátorů modrýma kartama cca odhadem deset modrých karet,byli plné vylgarismu,nebyli k zalozenému tématu tak jsem dostal bez výstrahy BAN"??? Leda to,že moderátorovi nesmím dát modrou, což není pravda! Nebo se to dá pochopit nějak jinak? Já jiný význam nevidím! Proto "remcám",že jsi to nenapsal úplně nejšťastněji... Kdybych neznal tehdejší situaci, tak bych si z toho nic jiného než, že moderátorovi nesmím dát kartu, nevyčetl... To, že se ti pak omluvil je jen okrajová informace... třeba měl admin špatnou náladu a ujel... prostě v Tvém příspěvku chyběla dosti podstatná informace.

V pravidlech je: červená (ban) = 3x žlutá nebo hrubé porušení pravidel. Oznámení o banu systém evidentně napíše stejné jak pro ty 3 žluté, tak pro hrubé porušení pravidel. Ty trváš na úplném doslovním významu... To by podle Tebe měly kluci přeprogramovat forum,aby psalo dvě sdělení? Není to zbytečná práce?
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 9:52   Citovat  

Pako: myslim ze jsi na tom stejne jako ja a to jsem ve znameni ryb Hihi Proste jen nebudem kejvat hlavou davu a nejsme analni lezci přátele Bohuzel jak tak koukam jak se na tebe ted vsichni hrnou, asi je vazne lepsi mlcet. Karty nefunguji, co si budem povidat. Do ted nebyla vulgarita v clanku na Osekspidera potrestana a mezi nama kdyz ti nekdo bude sahat i na rodinu, tak mi to neprijde v poradku (ja rekl zde jeden z adminu ze je..) Holt je zvyklej ze mu na jeho mamku nekdo hazi spinu a narazky, ja holt nikoliv. Takze opakovane zadam o potrestani. V obou pripadech jsem stiskl modre policko a do ted nic. A obavam se ze opet dostanu varovani jako vzdy ja, protoze dusledne zadam o to co by melo byt samozrejme.. cože cože ? (jako posledne kuky kuk )
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 10:21   Citovat  

gizmi napsal:
Pako: myslim ze jsi na tom stejne jako ja a to jsem ve znameni ryb Hihi Proste jen nebudem kejvat hlavou davu a nejsme analni lezci přátele Bohuzel jak tak koukam jak se na tebe ted vsichni hrnou, asi je vazne lepsi mlcet. Karty nefunguji, co si budem povidat. Do ted nebyla vulgarita v clanku na Osekspidera potrestana a mezi nama kdyz ti nekdo bude sahat i na rodinu, tak mi to neprijde v poradku (ja rekl zde jeden z adminu ze je..) Holt je zvyklej ze mu na jeho mamku nekdo hazi spinu a narazky, ja holt nikoliv. Takze opakovane zadam o potrestani. V obou pripadech jsem stiskl modre policko a do ted nic. A obavam se ze opet dostanu varovani jako vzdy ja, protoze dusledne zadam o to co by melo byt samozrejme.. cože cože ? (jako posledne kuky kuk )

Modrá karta neznamená, že když na ní klikneš,tak ten člověk dostane varování. To posoudí moderátor. Mám dojem,že jsem tu (konkrétně Tobě) už někde psal, že každý je uražen něčím jiným (někdo jen pohledem) a je potřeba najít tu správnou míru mezi urážkou a jen nevhodností. A taky jsem Ti psal,že to čím ses cítil být urazen, za urážku nepovažuju a jako urážka (§ 49 odst. 1 písm. a) zákona 200/1990 o přestupcích) by to neprošlo ani jinde... Konkrétně výklad téhle skutkové podstaty mě (mimo jiného) živí, takže si to troufám zhodnotit...

Na Pakouše se nikdo nehrne, jen by měl podle mně dodat přesnější informace, ale to je věc diskuze.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 10:57   Citovat  

gizmi napsal:

myslim si ze uz to trosku prehanis. pochop ze rozhodnuti o varovani zalezi na moderatorech! ne tim ze budes porad klikat na modrou kartu. a uprimne. i kdyby me nekdo sebevic urazel, nebo nekoho jinyho, tak nebudu klikat na zadnou kartu, ale radsi si to s nim vyridim sam. prijde mi to trosku srabacky. jestli si prides ukrivdenej, ze se k tobe tady nechovaj lidi stejne, jako k ostatnim, tak sem proste nechod! meles o tom uz dva dny ze sem chodit nebude a porad sem chodis?! copak je to tak tezky? evidentne se ti odsad moc nechce. Je skoda prijit o clena, ale pokud se urazi a praska jak mala holka, tak to zadna skoda neni a muze mit sebekrasnejsi hondu. papa
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 11:04  Naposledy upravil monty dne 3.10.2008 , 11:06, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

koukám, že někdo je prostě svůj a má svou pravdu a s tím nikdo nic nenadělá .
Mě už to přestává bavit , normálně se mi sem už ani nechce chodit, pořád se někdo o něčem dohaduje ,člověk chce udržet nějakou formu a kulturu a je to v podstatě zbytečný, tema se promaže od bincu,ani se nenadáš a už je tam bordel zas a ještě s řečma proč to ten p...s moderátorskej promazal , technickejch věcí se řeší minimum , teď už vadí i odkaz na manuál (rtfm-mimochodem stačí si to jednou najít ,podruhý už si snad každej pamatuje o co šlo).
No půjdu do sebe neuvědomil jsem si jakou jsem mohl způsobit psychickou ujmu,chudáček tazatel, někdo si ho dovolil odpálkovat koukni se do manuálu případně použij funkci hledej, už se to tu řešilo , případně koukni do FAQ , no fuj to je vošklivý, omlouvám se příště opravdu napíšu ten elaborát znova případně se budu obtěžovat a to hledané najdu sám a zkopíruju do daného tematu aby se tazatel nemusel obtěžovat louskáním několika stran textu (a případných offtopiců),jeho čas je přece určitě dražší než můj.
Použiju tygrovo srovnání s opakovanou výměnou oleje - 20 x mu měníš olej , 20 x máš zaplacen čas, jak by se ti líbilo kdybys to dělal jen po telefonu , prostě tak že by zazvonil telefon a v něm by se ozvalo "hele tygře , jdu měnit olej , co mám dělat a ty bys mu vykládal , teď si projeď auto ,prohřej olej , teď ho zvedni nebo si na něco najeď , najdi si lavor na olej , najdi klíč ,povol výpustnou matici , vypust olej , nech vykapat ,zašpuntuj vanu ,vytoč filtr , natoč novej , nalej olej , nastartuj ,zkontroluj jestli neteče , otři všechno ... no a tohle pěkně pokaždý nanovo , 10x ...20x to samý ,navíc bys věděl, že někde je detailní návod kde je to popsáno krok po kroku , že stačí se podívat a pročíst si to.-celkem by mě zajímalo jak dlouho bys to vydržel a neposlal ho do ......není to určeno jen tygrovi , je to pro všechny co maj pocit že je to hrozná zábava , řešit pořád to samý a vyvracet pořád ty stejný blbosti ,který se se železnou pravidelností zase a znova u takovejch temat objevují (viz edova oblíbená plná syntetika s 0W40 a polosyntetika 10W40 )
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 11:06   Citovat  

Winie napsal:
myslim si ze uz to trosku prehanis. pochop ze rozhodnuti o varovani zalezi na moderatorech! ne tim ze budes porad klikat na modrou kartu. a uprimne. i kdyby me nekdo sebevic urazel, nebo nekoho jinyho, tak nebudu klikat na zadnou kartu, ale radsi si to s nim vyridim sam. prijde mi to trosku srabacky. jestli si prides ukrivdenej, ze se k tobe tady nechovaj lidi stejne, jako k ostatnim, tak sem proste nechod! meles o tom uz dva dny ze sem chodit nebude a porad sem chodis?! copak je to tak tezky? evidentne se ti odsad moc nechce. Je skoda prijit o clena, ale pokud se urazi a praska jak mala holka, tak to zadna skoda neni a muze mit sebekrasnejsi hondu. papa

Klikat na karty bys měl, protože jinak se to může přehlídnout a zas bude někdo "zvýhodňován"... A klid!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 11:15   Citovat  

Hellborn napsal:
Klikat na karty bys měl, protože jinak se to může přehlídnout a zas bude někdo "zvýhodňován"... A klid!

ne.. klikat na karty nebudu. omlouvam se vsem moderatorum, ale delat to opravdu nebudu. je mi to proti srsti.
   Návrat  
tygr je teď offline  tygr
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 13:38   Citovat  

monty napsal:
koukám, že někdo je prostě svůj a má svou pravdu a s tím nikdo nic nenadělá .
Mě už to přestává bavit , normálně se mi sem už ani nechce chodit, pořád se někdo o něčem dohaduje ,člověk chce udržet nějakou formu a kulturu a je to v podstatě zbytečný, tema se promaže od bincu,ani se nenadáš a už je tam bordel zas a ještě s řečma proč to ten p...s moderátorskej promazal , technickejch věcí se řeší minimum , teď už vadí i odkaz na manuál (rtfm-mimochodem stačí si to jednou najít ,podruhý už si snad každej pamatuje o co šlo).
No půjdu do sebe neuvědomil jsem si jakou jsem mohl způsobit psychickou ujmu,chudáček tazatel, někdo si ho dovolil odpálkovat koukni se do manuálu případně použij funkci hledej, už se to tu řešilo , případně koukni do FAQ , no fuj to je vošklivý, omlouvám se příště opravdu napíšu ten elaborát znova případně se budu obtěžovat a to hledané najdu sám a zkopíruju do daného tematu aby se tazatel nemusel obtěžovat louskáním několika stran textu (a případných offtopiců),jeho čas je přece určitě dražší než můj.
Použiju tygrovo srovnání s opakovanou výměnou oleje - 20 x mu měníš olej , 20 x máš zaplacen čas, jak by se ti líbilo kdybys to dělal jen po telefonu , prostě tak že by zazvonil telefon a v něm by se ozvalo "hele tygře , jdu měnit olej , co mám dělat a ty bys mu vykládal , teď si projeď auto ,prohřej olej , teď ho zvedni nebo si na něco najeď , najdi si lavor na olej , najdi klíč ,povol výpustnou matici , vypust olej , nech vykapat ,zašpuntuj vanu ,vytoč filtr , natoč novej , nalej olej , nastartuj ,zkontroluj jestli neteče , otři všechno ... no a tohle pěkně pokaždý nanovo , 10x ...20x to samý ,navíc bys věděl, že někde je detailní návod kde je to popsáno krok po kroku , že stačí se podívat a pročíst si to.-celkem by mě zajímalo jak dlouho bys to vydržel a neposlal ho do ......není to určeno jen tygrovi , je to pro všechny co maj pocit že je to hrozná zábava , řešit pořád to samý a vyvracet pořád ty stejný blbosti ,který se se železnou pravidelností zase a znova u takovejch temat objevují (viz edova oblíbená plná syntetika s 0W40 a polosyntetika 10W40 )

po telefonu řeším taky hafo banálních věci,na které tady každý napíše RTFM.jak říka tuším rom,dá se to napsat i česky tak aby to nepůsobylo taklhe stroho a arogantně.
PS:když mi někdo zavolá jak se mení ole tak mu řeknu aď přijede že mu ho 100,- vymením.vyjde to levnějc HaHaaa
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 12:38   Citovat  

mam tady dalsiho VIP clena jmenem Harry pořádnej výtlem pořádnej výtlem
ten nam tady nada do debilu a nedostane varovani pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Vinc je teď offline  Vinc
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 13:21   Citovat  

za kamola se ptám tady zdějších božstev jestli se může učastnit aspoň srazů,nebo tam ma taky zákaz pořádnej výtlem tak co vy párečcy.....
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 13:30   Citovat  

může, ale jen se účastnit a prohližet, nesmi mluvit pořádnej výtlem sorry ale musel jsem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 13:36   Citovat  

Vinc napsal:
za kamola se ptám tady zdějších božstev jestli se může učastnit aspoň srazů,nebo tam ma taky zákaz pořádnej výtlem tak co vy párečcy.....
Já místo banu bych mu dal omezenej počet příspěvků max 5 denně a to by pro něj byl už tak velkej trest Velmi šťastný Jinak na sraz do Vyškova Kamole klidně přijed. Dáme Ti na krk cedulu černá ovce fora a bude aspon sranda HaHaaa
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 13:45   Citovat  

Henges napsal:
Já místo banu bych mu dal omezenej počet příspěvků max 5 denně a to by pro něj byl už tak velkej trest Velmi šťastný Jinak na sraz do Vyškova Kamole klidně přijed. Dáme Ti na krk cedulu černá ovce fora a bude aspon sranda HaHaaa

sem tu lasky moje pořádnej výtlem pořádnej výtlem šuk šuk

ale sem rad ze tu mam nejake ty pratele vid henges šuk Velmi šťastný
   Návrat  
Vinc je teď offline  Vinc
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 13:47   Citovat  

kamol napsal:
sem tu lasky moje pořádnej výtlem pořádnej výtlem šuk šuk

Kamil je náš bůh kamil je náš kamradád vležmo,vztyčmo,vobkročmo šuk
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 13:57   Citovat  

Další věc. Dejte mi klidně varování mě už to netlačí. Co je OT??? V bazaru kde Vlada8 prodává integru se zas řešilo ohledně auta. Někdo napíše OT proč nezustane u Hondy a kupuje jinou značku, druhej komentuje cenu ovšem v dobrem duchu a tyto OT jsou tolerovány a ponechány kdežto ostatní kde se ptají proč je třeba název honda když to je Acura, co tam jsou za upravy když žádné moc nevidí atd a to už je samo smazáno. Tak se ptám kde je v pravidlech které OT jsou tolerovány a které ne?! Já jen když jsou některé OT povoleny tak at vím jaké můžu psát Ble

Další věc je návrh at je tedy v sekci bazar po vložení inzerátu vlákno uzamčeno, protože prodejce uvede na sebe několik kontaktu na které se může kupující obrátit a když se tu někomu nelíbí že se na foru diskutuje tak at se to hned zamče... Když někdo prodává auto o kterém se veřejně ví že je v nepořádku tak negativní příspěvky každej uvítá, ale když tu prodává někdo známej tak se to hned maže i když to může být k věci přeci. Proč se pravda toleruje jen někdy?

Nj je to těžky vše uhlídat a spravedlvě soudit já vím, ale v poslední době je tu tak v modě vše kolem vedení a všeho probírat, dělat vše podle pravidel atd atd Úsměv
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.10.2008 , 14:10   Citovat  

jen jestli to nahodou neřešíš ty nějak moc zzzzzzz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jsou tu VIPové? Protekce? Diskriminace?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina