Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
A zase vulgarismy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 13:06   Citovat  

Hellborn napsal:
Neboj, já se nerozčiluju.. Úsměv Aspoň, že tu větu chápeš, i když je napsaná slušně... Hihi HaHaaa Už jsem měl jisté pochybnosti... Mr. Green

jsi malověrný Hellby, ale to v rámci tvého nicku chápu.. dobře nechcou se mi hledat a číst nějaký pravidla, stačí? Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 13:07   Citovat  

Henges napsal:
Neblázni Úsměv Dovedeš si představit OTéčkáře Kamola aby přispíval ještě víc pořádnej výtlem To by to forum padalo dvakrát častěji Velmi šťastný

že to píšeš zrovna ty? Velmi šťastný No jasný to mě bylo u něj hned jasný. V některých diskuzích je bohužel mraky topiců .... nevím jestli se s tím taky něco dělá ... moc to nesleduju, ale někdy by stálo za to nějaká upozornění nebo trest či co. myslím, že topiců se člověk prostě neubrání ... sám jsem někdy reagoval a nemělo to s daným tématem nic společného. když je jich ale moc ... obsach se ztrácí.
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 13:08   Citovat  

georgo napsal:
že to píšeš zrovna ty? Velmi šťastný No jasný to mě bylo u něj hned jasný. V některých diskuzích je bohužel mraky topiců .... nevím jestli se s tím taky něco dělá ... moc to nesleduju, ale někdy by stálo za to nějaká upozornění nebo trest či co. myslím, že topiců se člověk prostě neubrání ... sám jsem někdy reagoval a nemělo to s daným tématem nic společného. když je jich ale moc ... obsach se ztrácí.
Tak přeci jen mám o 1000 příspěvků méně že Velmi šťastný Já bych to mazal po 3 měsících asi OK
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 16:10   Citovat  

No já bych navrhoval taky tři měsíce, ale pouze je-li to poprvé. Pokud se někdo proviní na tři měsíce žlutá, jestli se polepší žlutá se smaže, pokud se po smazání znovu proviní dal bych to např. na půl roku a takhle bych to stupňoval..... kuky kuk
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 16:12   Citovat  

a poserovi za avatar zakaz vstupu pořádnej výtlem
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 17:27   Citovat  

Já osobně nevidím jediný důvod proč by se varování měli mazat. Pokud se dotyčný bude chtít zlepšit muže. Při prvním Varování mu přeci nic nehrozí je to jen nápis. Pokud bude nadále pokračovat dostane druhé dostane druhé varovaní, jestli že nadále nepochopí co se děje a bude dále pokračovat tak je to jasné třetí = červená a ven. Takže nevidím důvod mazání. Toto není bodoví systém. Zde se nedá vymluvit já spěchal proto jsem psal sprostě nevhodně atd..... Takže co řešíte pokud jim bude odpouštěno tak se problematiky nezbavíme a bude to stejný neúspěch jako stávající bodoví systém. Toď můj názor.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 20:01   Citovat  

kojak napsal:
Já osobně nevidím jediný důvod proč by se varování měli mazat. Pokud se dotyčný bude chtít zlepšit muže. Při prvním Varování mu přeci nic nehrozí je to jen nápis. Pokud bude nadále pokračovat dostane druhé dostane druhé varovaní, jestli že nadále nepochopí co se děje a bude dále pokračovat tak je to jasné třetí = červená a ven. Takže nevidím důvod mazání. Toto není bodoví systém. Zde se nedá vymluvit já spěchal proto jsem psal sprostě nevhodně atd..... Takže co řešíte pokud jim bude odpouštěno tak se problematiky nezbavíme a bude to stejný neúspěch jako stávající bodoví systém. Toď můj názor.
protože nemá smysl aby někdo byl trestanej za něco co udělal před dvěma třemi lety , uvažuj v týhle rovině . Jsme lidi, každýmu občas ujedou nervy případně i takovej miki dospěje a to mu bude pořád u jmena svítit jedno-dvě varování i když už nebude nikdo vědět proč vlastně,protože se už dávno bude chovat slušně ? ? Když to přirovnám k trestu u soudu -varování je něco jako podmínka ,ban trest natvrdo.dostaneš podmínku,uděláš pruser a jdeš na tvrdo (tady jsou varování dvě,ale to je fuk otázka nastavení ),vydržíš to do konce podmínky a jsi čistej-prostě cílem kartovýho systemu bylo reálně viditelně pohrozit zlobícímu uživateli banem ,prostě virtuálně zvednout výstražnej prst -tytyty budeš zlobit a vyjedeš odsud jak hasič. Ale pořád si stojím za tím že nemá cenu stát se zvednutým prstem zbytečně dlouho i když už to nemá důvod,spíš je to kontraproduktivní .
znám to z vlastní poněkud nemilé zkušenosti -no prvně jsem ji jsem napsal ,ale nemá cenu osobní věci ventilovat veřejně ,takže edit.
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 20:07   Citovat  

monty napsal:
protože nemá smysl aby někdo byl trestanej za něco co udělal před dvěma třemi lety , uvažuj v týhle rovině . Jsme lidi, každýmu občas ujedou nervy případně i takovej miki dospěje a to mu bude pořád u jmena svítit jedno-dvě varování i když už nebude nikdo vědět proč vlastně,protože se už dávno bude chovat slušně ? ? Když to přirovnám k trestu u soudu -varování je něco jako podmínka ,ban trest natvrdo.dostaneš podmínku,uděláš pruser a jdeš na tvrdo (tady jsou varování dvě,ale to je fuk otázka nastavení ),vydržíš to do konce podmínky a jsi čistej-prostě cílem kartovýho systemu bylo reálně viditelně pohrozit zlobícímu uživateli banem ,prostě virtuálně zvednout výstražnej prst -tytyty budeš zlobit a vyjedeš odsud jak hasič. Ale pořád si stojím za tím že nemá cenu stát se zvednutým prstem zbytečně dlouho i když už to nemá důvod,spíš je to kontraproduktivní .
znám to z vlastní poněkud nemilé zkušenosti -no prvně jsem ji jsem napsal ,ale nemá cenu osobní věci ventilovat veřejně ,takže edit.

no zrovna kdyby na mikiho se mělo jít správným metrem tak už tu není takže zrovna u něj nevidím důvod.
ale ano máš pravdu možná po čase varování zrušit ale asi bych to nedělal časově dál bych možnost zažádaní toho dotyčného. prostě napíše SZ adminům a oni rozhodnou jestli už se může varování zrušit.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.9.2008 , 20:20   Citovat  

kojak napsal:
no zrovna kdyby na mikiho se mělo jít správným metrem tak už tu není takže zrovna u něj nevidím důvod.
ale ano máš pravdu možná po čase varování zrušit ale asi bych to nedělal časově dál bych možnost zažádaní toho dotyčného. prostě napíše SZ adminům a oni rozhodnou jestli už se může varování zrušit.
jasně nemusí to být na základě času ,to je otázka dohody co bude lepší,čas se nabízí,příspěvky to je relativní honiči příspěvků by tak ještě přidali,možná ta žádost -otázka aby to zkoušeči nezačli zkoušet po týdnu .Nevím podle čeho by to bylo nejlepší,nejspravedlivější ,jen jsem prostě pro mazání.
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 10:17   Citovat  

jen me tak napadlo k tem vulgarismum.jestli je povoleno pouzivat treba anglicke vulgarismy?
kdyz se tady muze pouzivat RTFM.(read the f*cking manual). kouř
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 10:20  Naposledy upravil Hellborn dne 9.10.2008 , 10:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kamol napsal:
jen me tak napadlo k tem vulgarismum.jestli je povoleno pouzivat treba anglicke vulgarismy?

RTFM bych nahradil zkratkou 1188 (když nevíte,volejte...). Ale jinak se to zrovna před pár dny někde mazalo,protože příspěvek dostal modrou...

P.S. A tvůj dotaz už má taky modrou... HaHaaa Ale jako dotaz ho osobně nechávám.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 10:22   Citovat  

Hellborn napsal:
RTFM bych nahradil zkratkou 1188 (když nevíte,volejte...). Ale jinak se to zrovna před pár dny někde mazalo,protože příspěvek dostal modrou...

tak to jo je to dobrý kdyz uz tak uz no at je to dotazene do konce.ja sem sice zastancem ze mi vulgarismy nevadi ale budiz:)
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 11:24   Citovat  

kamol napsal:

Smazal jsem ti ty priklady. Myslim ze se stacilo zeptat normalne a ne vypsat pulku slov co znas HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 12:10   Citovat  

CJMonty napsal:
Smazal jsem ti ty priklady. Myslim ze se stacilo zeptat normalne a ne vypsat pulku slov co znas HaHaaa

jaktoze ty mazes a nejsi ani moderator pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 12:17   Citovat  

kamol napsal:
jaktoze ty mazes a nejsi ani moderator pořádnej výtlem

Je to tajný agent, stejně jako Tygr... Hihi HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 12:25   Citovat  

Hellborn napsal:
Je to tajný agent, stejně jako Tygr... Hihi HaHaaa

tak at tam ma napsane tajny agent pořádnej výtlem
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 12:53   Citovat  

kamol napsal:
tak at tam ma napsane tajny agent pořádnej výtlem

Souhlasim chci mit misto Honda napsano Tajny agent... a klidne si zalozim anketu jestli jo a nebo ne HaHaaa pořádnej výtlem
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 17:42   Citovat  

CJMonty napsal:
Souhlasim chci mit misto Honda napsano Tajny agent... a klidne si zalozim anketu jestli jo a nebo ne HaHaaa pořádnej výtlem

přátele agente
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 17:43   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

ja tam chci tez mit napsane kamol namol pořádnej výtlem
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.10.2008 , 18:07   Citovat  

kamol napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

ja tam chci tez mit napsane kamol namol pořádnej výtlem

ty tam máš místo toho 2 varování a to pro začátek je víc než dost
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 0:08  Naposledy upravil snk. dne 6.11.2008 , 0:17, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

NIC , NERESIM TO TU UZ RADSI, tady uz nic
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 0:13   Citovat  

snk. napsal:
to si tu nekdo dela **** , chtel jsem odpovedet na postu nekomu a napsalo mi to,ze tam mam sproste slovo a nechtelo me to pustit dal??? To myslite vazne, ze mi budete cenzurovat soukormou postu??? Co vam je do toho, co si tam pisu za slova??Pokud si tu s nekym SOUKROME pisu, muze vam bejt u PRDE.L.E co si tam pisu chaptet to?Ste normalni?? Neprehanite to s tim uz?Sem dost vytocenej, tohle je vazne moc.....

nelibi se ti tu? tak papa papa
kdyby si radsi akceptoval pravidla klubu a fora... nez se rozcilovat...
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 0:19   Citovat  

Tak to bude druhej ban... Dnes se nám to ale sešlo Velmi šťastný Jinak souhlas. Pro SZ bych to vypnul.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 6:26   Citovat  

to by nešlo se zeptat slušně ? nikdo nechce cenzurovat soukromý zprávy , tam si piš co chceš , akorát filtr vulgarismů prostě hlídá celý forum tj i sz ,pokud sisi všim tak báze je pořád stejná -jen prostě sz vidí jen odesilatel a adresát . Až se objeví 667-1 tak řekne jeslti sz z toho jdou vyjmout .
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 8:01   Citovat  

Ano, naschvál se hlídají zejména SZ... pořádnej výtlem Já vím, že je to těžký,ale zkuste trochu přemýšlet, pls!
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 8:18   Citovat  

Kontrola na slova funguje při psaní příspěvků i při psaní SZ, je to tatáž funkce. Že jsi to ty, tak ti pro tebe udělam vstřícný krok.

Implementace kontroly me stala 20 člověkohodin (čistýho času). Programatorská činnost 800,-/hod. Dám ti 50% slevu a vodhaduju, že to vyjde cca kolem 15 člověkohodin.

Tak jestli ti stojí tvejch 6000,- abys mohl mluvit vulgarne a nadávat v SZ, neni problem Cooo??? Můžeme se domluvit.

Peníze si nenechám a věnuju je Honda-clubu pifko
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.11.2008 , 10:21   Citovat  

665+1 napsal:
Kontrola na slova funguje při psaní příspěvků i při psaní SZ, je to tatáž funkce. Že jsi to ty, tak ti pro tebe udělam vstřícný krok.

Implementace kontroly me stala 20 člověkohodin (čistýho času). Programatorská činnost 800,-/hod. Dám ti 50% slevu a vodhaduju, že to vyjde cca kolem 15 člověkohodin.

Tak jestli ti stojí tvejch 6000,- abys mohl mluvit vulgarne a nadávat v SZ, neni problem Cooo??? Můžeme se domluvit.

Peníze si nenechám a věnuju je Honda-clubu pifko

je to dobrý přátele pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
A zase vulgarismy
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina