Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Má moderátorská činnost
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 5
Vinc je teď offline  Vinc
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:12   Citovat  

a někteří lidi to tady prostě nepřestanou žrát,neděláte třeba u kolotočářů? mi totiž příjdete jako dobří komedianti OK jinak z mého pohledu je asi minor ten poslední kdo by tady měl dávat ruce pryč Ble myslím,že tady jsou lepší adepti.. v mých očích se minor provinil jenom tím pravopiseckonapravováním,hold ani tady asi minorovi nedošlo,že on je moc malý pán na to ,učit někoho spisovné češtině,myslím,že vetšina zdejších lidi má základy češtiny dávno zasebou a jak dnes mluví a píše je jaksi jejich věc a kvůli zdejšímu foru si určitě nebudou louskat češtinu někde nad knížkou.A jistá snaha o to aby zdejší forum vypadalo na urovni po spisovné stránce a proč? Však tady přispívají právě lidi ne admini a moderatoři.. takže to je prostě o lidech a lidi co to pak budou dále číst,těm dle mého názoru to je jedno.Lidi tady jsou aby se tady dozvěděli to co potřebujou a je jedno jestli je napsana hlava jako hlava nebo palice,nebo jestli kat zacpaný nebo zasr.ný.Tady nejsme mezi inženýr,tady jsou obyčejní lidi.Pro koho to má byt na urovni pro 18ti lete omastky co si koupi první auto? Ti to maji na haku,nebo pro někoho ze zahraničí? asi ne,protože nerozumí,pro Honda ČR? chcete dělat dojem na ni? néé ta si vás nikdy pod záštitu nevezme,proč taky,z nějakého honda clubu nic nemají,po žádné stránce Mrk jo to by byla jiná,kdyby si zdejší členové kupovali výhradně nové hondy v autosalonu pruměrně za pul baňky,ale tady na to nikdo nemá,70% honda clubu jezdí ve starých paštikách.Takže asi tak Mr. Green jinak stěma kartama a banama apod..rozdejte je tady všem a pak se tady po večerech scházejte sami a řeště co třeba dávají v televizi Mr. Green
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
doktorshondou je teď offline  doktorshondou
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:23   Citovat  

Jak si to tak ctu, tak mi neda na to reagovat. Nejakou uroven by to tu melo mit, ale zase to tak moc neprehanet. Pokud uz Minor na to nema nervi, tak at to nedela, je to jeho rozhodnuti. Chodit za nama bude urcite porad a jeho dobre rady si nechavat urcite pro sebe nubude. Urcite vi nejlip sam proc to vzdal.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:31   Citovat  

Vinc napsal:
a někteří lidi to tady prostě nepřestanou žrát,neděláte třeba u kolotočářů? mi totiž příjdete jako dobří komedianti OK jinak z mého pohledu je asi minor ten poslední kdo by tady měl dávat ruce pryč Ble myslím,že tady jsou lepší adepti.. v mých očích se minor provinil jenom tím pravopiseckonapravováním,hold ani tady asi minorovi nedošlo,že on je moc malý pán na to ,učit někoho spisovné češtině,myslím,že vetšina zdejších lidi má základy češtiny dávno zasebou a jak dnes mluví a píše je jaksi jejich věc a kvůli zdejšímu foru si určitě nebudou louskat češtinu někde nad knížkou.

pletes si pojmy a dojmy.. tady neni a nebyla nikdy rec o spisovne cestine, ale o sprostych slovech..
ja taky pisu hovorove a jeste bez diakritiky a zatim nemam zadnou kartu... cim to asi bude?
(otazka pravopisu nekterych jedincu je otazka jina.. HaHaaa )
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:44   Citovat  

CRXMANN napsal:
....takže pokud mne na křižovatce někdo napere a já ho za to na místě zastřelím a udělá to takhle dejme tomu každý třetí účastník nehody tak je společnost má začít tolerovat a jednat tak, protože praxe ukázala, že trestní stíhání pro vraždu je nesmysl, protože je toho hodně a lidi to prostě nedodržujou? to mi hlava nebere

kdyz porovnavas vrazdu s hovorovym vyrazem na foru, tak uz to je hodne spatne...
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:47   Citovat  

Tak ja se pridam se svou troskou do mlyna.
Spousta lidi se tady ohani tim ze na ostatnich forech se vulgarni vyrazy objevuji normalne. Mozna by bylo vhodny aby si vsichni uvedomili ze tohle neni normalni forum. Tohle forum je oficialni nastenkou OS Honda-club.cz a jako takove nas reprezentuje.
Vsichni jste urcite radi ze na Honday je spousta cen od sponzoru a partneru klubu. Ale nedochazi vam ze ten sponzor nebo partner sem muze prijit a kdyz uvidi co se tady resi a jak se tady mluvi, muze si klidne rit ze rozhodne nechce byt spojovan s takovou bandou neinteligentnich bezmozku kteri umi resit jen to jestli se da šuk v ceru, kazdy aspon trochu zajimavy topic okamzite zaplacaji spoustou OT a mluvi jak spolek dlazdicu.
Zamyslete se nad tim.
   Návrat  
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:49   Citovat  

Já bych někdy chtěl mít tolik času abych tady mohl řešit takový h...a jako vy. Minorovi se vůbec nedivím a na jeho místě bych to vzdal už dávno, dost mě nudí probírat se tady tím bahnem ve všech sekcích, jak každej píše hovadiny úplně mimo téma, je mi z toho akorát na podělání se smíchy jaký nesmysly se dají řešit a jak někdo má akorát plno keců a jediný jeho zájem a zábava je psát jeden příspěvek za druhým úplně o ho..ě. :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:49  Naposledy upravil infinity dne 3.10.2008 , 17:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zabanujte strip, je tam slovo SRAB

edit: trochu nechapu moderatory, naproste prkotiny mazou a davaji upozorneni a hlavne ze tema crx-sex je tu druhy den.... to mi hlava nebere
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor

Forum běží na serveru, kterej za chvili nebude použitelnej, už ted se pohybujeme na hranici unosnosti v dostupnosti. Nenechame to tedy vyhnit ? Má vůbec smysl to předělávat ?
Včera jsme nad tim strávili s Daverem přes 9hodin čistýho času a dalších desítky nás čekají. Řečma a hadkama kolem vulgarismu, gizmu a nerovnosti či aroganci nám rozhodně nepomůžete. Chápu, že všem se zalíbit člověk nemůže. Ale proč to lidi ničíte ostatnim a nám to tak znepříjemnujete ? Ani jeden z vás (snad tušíme kdo), co se tu do nás obouvate neudělal zlomek toho, co už sem nacvakali a objetovali moderátoři nebo admini. Jejich přidanou hodnotu lze najít snad všude, ale tu vaší ? To je fakt jediný co umíte ? Hajit to, abyste mohli mluvit jak dlaždiči, hadat se a psát nesmysly.... Jaky to bude mít asi výsledek KO
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor

To dle mne dokáže na ............. jako , když to dělají všichni budu to dělat i já ??
Nebo co, každý nadává jak je to na .............. jak na nás všichni .............. atd. Dám příklad ........ v autě vyhodí zbytek jídla z okna za ................ mi to okno, já budu nadávat jak pes. A pak to o deset kilometrů dále udělám taky?, nebo jak si to představujete? Ostatní prostě neumějí psát slušně!, mne to vadí ale chci zapadnou budu nadávat taky?
Upřímně si myslím že rodiče polovinu z vás měla vychovávat jinak, protože když z vás poprvé vypadlo ........ tak jste měli dostat takového facáka že by s Te se na místě .............. Taky jsem občas steklí a mluvím sprostě ale pro sebe a když na hlas tak přímo a ne nikde na foru kde mám čas si to promyslet. Je vidět že tu polovina lidí nedělá z lidmi, protože jestli takhle mluvíte i na zákazníky tak často měníte zaměstnání. Já přijít k někomu s tím to slovníkem tak s ním vyrazím dveře. A tady to je naše vizitka a mne nezajímá jinde se tak mluví tak tady mužem taky. Tak na to zapomeňte tady to tak nebude prostě se bude varovat a vyhazovat. Tolik problematických tady není takže těch pár lidí prostě budeme trestat a oni si to buď uvědomí nebo půjdou ven. Půjdou si na ty fora kde jim to nevadí a jeto. Žádný problém v tom nevidím. Řekli jste si o to. Váš problém zapomeňte na to že půjdou pryč lidi co pro tento club něco dělají. Protože nám na těch lidech co tu chtějí být záleží a je to stále většina takže nevidím důvod proč to vzdávat. A v práci jsem se naučil odkývat téměř cokoliv takže vaše urážky mne nerozhází, a víte proč je to to samí jako v práci já si udělám svoje a jdu domu tady si dám pěkně varování a pokud to nepochopíte tak jdete pryč vy takže o co jde. Vůbec o nic .Tak už to konečně pochopíte?, že to že jsem tak hodný je jen protože máme club rádi a nechceme přijít o člena i když je sprostý protože víme že víc hlav víc ví a že jsme tu od toho abychom pomáhaly. A tím že budeme vyhazovat vyřešíme akorát klid zde na foru ale pak bude méně zkušených
pro nováčky a to mi nechceme a proto se snažíme vás naučit psát tečky(když už musíte psát vulgárně) však kdo chce slyšet tu vulgaritu tak si tam sám domyslím to co jemu by vyhovovalo a všichni budeme šťastný.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 17:53   Citovat  

infinity napsal:
Zabanujte strip, je tam slovo SRAB

slovo srab najdes ve slovniku spisovny cestiny..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:01   Citovat  

mega1 napsal:
slovo srab najdes ve slovniku spisovny cestiny..

retard, sex, debil, hnup, aj asi taky (nemam ho po ruce:)) ) a presto se tu nesmi pouzivat
   Návrat  
kojak je teď offline  kojak
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:07   Citovat  

infinity napsal:
retard, sex, debil, hnup, aj asi taky (nemam ho po ruce:)) ) a presto se tu nesmi pouzivat

Kéž by jste všechnu sílu co tu používáte k obhajování vulgarismů věnovali pochopení rozdílů a konečně otevřeli oči a taky přihodili ruku k dílu. Nikdy to to jednání nepochopím a asi ani chápat nechci, protože omezit se na takovou úroveň není nic pro mne.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:13   Citovat  

infinity napsal:

retardovany lidi jsou kolem nas (postizeny), to by nemela bejt nadavka.. sex provozuje kazdej z nas (predpokladam), to taky neni sprosty slovo samo o sobe - pokud se tu ovsem neresi polohy v CRX.. ze..
a o slovu hnup by se dalo polemizovat.. drive to znamenalo neco jako clovek za min (hodne volne receno).. ale lidi to holt zacali pouzivat jako nadavku
poukazuju jen na to, ze si nemas brat Minora do pusy a uz vubec ne se slovem srab, bo to jsou uz jen zachvevy zoufalstvi z tvy strany Mrk

vic tady k tomu nemam co rict.. bo to je ztrata casu..
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:16   Citovat  

tak a deme branit Minora.at s nama zustane.
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:17   Citovat  

proc omezenci ? strucneji : Lide kteri nedosahli patricne urovne obsluhovat,upravovat a prispivat na forum HC
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:19   Citovat  

kojak napsal:
Kéž by jste všechnu sílu co tu používáte k obhajování vulgarismů věnovali pochopení rozdílů a konečně otevřeli oči a taky přihodili ruku k dílu. Nikdy to to jednání nepochopím a asi ani chápat nechci, protože omezit se na takovou úroveň není nic pro mne.

hele klid, ja samozrejme chapu vas obetovany cas pro klub a dost si toho vazim, ze tu nejaky honda-club vubec je. Nikdo mi z moderatoru nijak neublizil, ale ja jsem takovy, ze reknu vse co si myslim. A v posledni dobe mi to tady proste prijde, ze je to sama buzerace. Ten dostane napomenuti, druhy den...ten muze napsat to a druhy ne...proste kdyby ste se o to tak moc nestarali a nedelali z toho vedu, tak by to bylo mozna lepsi. Porad se ohrnujete nejakou urovni fora atd. myslim, ze temata, ktere tu nikdo neni schopen smazat, jako je treba crx-sex skodi clubu 10x vice, nez nejake 3. slovo, 5. radek na seste strane topicu XXX v sekci offtopic - treba. Nikdo tu nemluvi jak dlazdic, proste se obcas vyskytne hovorove slovo. Znam spoustu lidi, ve vysokych funkcich, kteri ve volnem case taky exkrement pojmenujou jinak atd. Forum neni prace, tak nevim jak nekdo muze hodnotit osobu podle toho, a vubec nevim jak muzete nekoho hodnotit kdyz ho osobne neznate...
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:21   Citovat  

infinity napsal:
hele klid, ja samozrejme chapu vas obetovany cas pro klub a dost si toho vazim, ze tu nejaky honda-club vubec je. Nikdo mi z moderatoru nijak neublizil, ale ja jsem takovy, ze reknu vse co si myslim. A v posledni dobe mi to tady proste prijde, ze je to sama buzerace. Ten dostane napomenuti, druhy den...ten muze napsat to a druhy ne...proste kdyby ste se o to tak moc nestarali a nedelali z toho vedu, tak by to bylo mozna lepsi. Porad se ohrnujete nejakou urovni fora atd. myslim, ze temata, ktere tu nikdo neni schopen smazat, jako je treba crx-sex skodi clubu 10x vice, nez nejake 3. slovo, 5. radek na seste strane topicu XXX v sekci offtopic - treba. Nikdo tu nemluvi jak dlazdic, proste se obcas vyskytne hovorove slovo. Znam spoustu lidi, ve vysokych funkcich, kteri ve volnem case taky exkrement pojmenujou jinak atd. Forum neni prace, tak nevim jak nekdo muze hodnotit osobu podle toho, a vubec nevim jak muzete nekoho hodnotit kdyz ho osobne neznate...

kdybys tomu věnoval tolik času a usíli, asi bys byl chápavější
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:25   Citovat  

chlapi peace přátele sry za offtopic
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:34   Citovat  

kojak napsal:

je to dobrý Plně souhlasím...
Už i mně tu nebaví prolejzat ty kraviny.....už kdysi se tu psalo o dočaném (třeba na týden) vypnutí fora, myslím, že by nebylo na škodu to udělat právě teď , když se bude přestupovat na jiný server, ať mají lidé s tím pracující klid na nové spuštění a ostatním co to tu "zasíraj" třeba mezitím dojde jaký by to bylo bez fora, když si neumí vážit práci ostatních.
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:35   Citovat  

Tohle je fakt síla. Já měl celou dobu za to, že jsou tu povětšinou dospělí lidé, ale asi ne.
Jako v civilu i v práci jsem fakt sprostej, ale tady si to prostě nějak nedovolím. Jednou je to v pravidlech, tak na co prudit. Chápu někomu to občas uklouzne z klávesnice, ale dál by měl držet pusu, a nerozčilovat se. Prostě si dávejte bacha na všechno a bude klid, není to zas tak hrozný.
   Návrat  
Libas je teď offline  Libas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:39  Naposledy upravil Libas dne 3.10.2008 , 18:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ajsik napsal:
je to dobrý Plně souhlasím...
Už i mně tu nebaví prolejzat ty kraviny.....už kdysi se tu psalo o dočaném (třeba na týden) vypnutí fora, myslím, že by nebylo na škodu to udělat právě teď , když se bude přestupovat na jiný server, ať mají lidé s tím pracující klid na nové spuštění a ostatním co to tu "zasíraj" třeba mezitím dojde jaký by to bylo bez fora, když si neumí vážit práci ostatních.

Přesně tak ajsíku, jsem stejného názoru, zamknout, zreorganizovat, pročistit a nechat podusit. papa
Na jistém CZ foru to zafungovalo na jedničku.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:40   Citovat  

on taky psanej projev by mel bejt kultivovanejsi, nez slovo, co ti odlitne od pusy a vyleti z okna.. tady to zustava a lidi to ctou.. i po naky dobe..
a kdyz Infinity pise, ze ho nezname osobne, pak soudime prave podle jeho vystupovani tady a podle toho, jak se tu projevuje (a nejen jeho samozrejme!)
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:41   Citovat  

Já nikam neodcházím a bránit mě netřeba.
Jen mě štve situace na foru a protože jsem přijal coby moderátor určitou zodpovědnost, kterou ovšem nedokážu naplnit, snažím se s tím nějak vypořádat.
Cesta vysvětlování a apelů nebyla úspěšná a cesta represí mě netěší, proto jsem na přijatý úkol dočasně rezignoval. Je to výraz mého znechucení, určitý alibismus a zároveň možná i jakási taktika, jak přimět jinak mlčící většinu, aby se taky nějak vyjádřila a v některých věcech se konečně udělalo jasno.
Ještě bych snad dodal, pokud si členové odsouhlasí změnu pravidel, ve kterých bude například povoleno používání vulgarismů (ale to je jen takový poměrně jasný příklad), neřeknu ani popel a ať si tu lidí mluví jak chtějí.
To primární, o co jsem se snažil, je přimět lidi k DODRŽOVÁNÍ PLATNÝCH PRAVIDEL, nic víc, nic míň.
Možná by nebyla od věci anketa, jestli mají správci fora uplatňovat tvrdý přístup a opravdu začít udělovat bany.
Můj osobní pocit je ten, že bych se necítil příliš ochuzen, kdyby sem některé z mého pohledu problematické osoby nemohly přispívat, zatímco určitě jako velkou újmu ponesu, když sem přestanou psát ti normální.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:44   Citovat  

Minor napsal:
Já nikam neodcházím a bránit mě netřeba.
Jen mě štve situace na foru a protože jsem přijal coby moderátor určitou zodpovědnost, kterou ovšem nedokážu naplnit, snažím se s tím nějak vypořádat.
Cesta vysvětlování a apelů nebyla úspěšná a cesta represí mě netěší, proto jsem na přijatý úkol dočasně rezignoval. Je to výraz mého znechucení, určitý alibismus a zároveň možná i jakási taktika, jak přimět jinak mlčící většinu, aby se taky nějak vyjádřila a v některých věcech se konečně udělalo jasno.
Ještě bych snad dodal, pokud si členové odsouhlasí změnu pravidel, ve kterých bude například povoleno používání vulgarismů (ale to je jen takový poměrně jasný příklad), neřeknu ani popel a ať si tu lidí mluví jak chtějí.
To primární, o co jsem se snažil, je přimět lidi k DODRŽOVÁNÍ PLATNÝCH PRAVIDEL, nic víc, nic míň.
Možná by nebyla od věci anketa, jestli mají správci fora uplatňovat tvrdý přístup a opravdu začít udělovat bany.
Můj osobní pocit je ten, že bych se necítil příliš ochuzen, kdyby sem některé z mého pohledu problematické osoby nemohly přispívat, zatímco určitě jako velkou újmu ponesu, když sem přestanou psát ti normální.

OK založ
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:52   Citovat  

Jsem unavenej.
Třeba to založí někdo jinej, třeba ne. Aspoň uvidíme, jak moc si lidi fora cení. Ta myšlenka celý forum zavřít nám asi až tak neuteče.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:57   Citovat  

minor minor hop hop hop
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 18:59   Citovat  

je pravda že hlasování by to možná vyřešilo.Aspon by sprostáci viděli jak jich je málo pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 19:01   Citovat  

Žemli napsal:
je pravda že hlasování by to možná vyřešilo.Aspon by sprostáci viděli jak jich je málo pořádnej výtlem

jakk si to myslel??
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 19:04   Citovat  

Minor napsal:

tohle jsem myslel
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2008 , 19:05   Citovat  

Žemli napsal:

ono to dost lidi porad nechape...nejde o to aby se tady mluvilo jak na sachte, ale jde o to, aby se tu zbytecne namazali prkotiny/drobnosti jake treba zminoval vinc. Uz sem radsi nebudu psat, zrejme bude vice uzitku
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Má moderátorská činnost
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina