Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
RTFM, FAQ (vysvětlení pojmů)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:48   Citovat  

kamol napsal:
kdyz kliknu na faq tak nevidim nic napsaneho o oleji. klik

A tuhle nápovědu Kde najdu často pokládané otázky ohledně auta?
FAQ pro řešení technických problémů naleznete na počátku každé podsekce v oddělení Opravy,problémy,tuning.
jsi nečetl????
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:49   Citovat  

PreludeZ napsal:
ted nevim jestli delas hloupeho schvalne nebo hloupy skutecne jsi.

Vsechny oddíly v technické sekci mají kvůli přehlednosti svoje FAQy. Je to vzdy hned prvni zvyrazneny prispevek dane sekce. To co tu ukazujes jsou FAQy k ovladani fora.

chjo ja to vim ze to tak je.ale proste kdyz prijde lama na net a precte si odpoved FAQ,RTFM.tak se koukne aha faq. to vidim nahore na strance tak na to klikne a zase je v pasti.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:51   Citovat  

Hellborn napsal:
A tuhle nápovědu Kde najdu často pokládané otázky ohledně auta?
FAQ pro řešení technických problémů naleznete na počátku každé podsekce v oddělení Opravy,problémy,tuning.
jsi nečetl????

abych pravdu rekl tak fakt sem pravidla necetl.je tam toho moc a nechce se mi cist zdlouhave o nicem vypovidajici clanky.ja si vse najdu v hledat HaHaaa
a stejne furt pravidla pravidla a stejne sem dostal varovani nevim za co Hihi
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:52  Naposledy upravil Aqwertzz dne 30.9.2008 , 20:29, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Aqwertzz napsal:
Ja teda Faq ani ostatni neznal a poznal az dnes.
A s tím ze se lidi rodí s pc a mobilem? Tak s tím nesouhlasím.

Trebas muj švára je pres PC naprosty negramota.
Pokud přijde a nekdo mu napise neco ve stylu Faq a rtfm.
Odejde a mej te se pekne a ješte si myslí svoje.
Ovšem není škoda nemit možnost sdílet jeho vědomosti co by sem eventulne napsal?
Už třeba jenom o stavěni 500ti konového auta?
Tak to jenom tak moje idea.

A když mu hned napsat rtfq nebo co, tak napsat česky! at si to i on může prečíst uvedomit a opravit.
Když nebude prvni krok od vas, oni se na to můžou vykaslat.

Lidi nepotřebují forum X forum potřebuje lidi

Stači to napsat česky celou vetou. Tak to valím bulvy
   Návrat  
Vinc je teď offline  Vinc
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:54   Citovat  

PreludeZ napsal:
ted nevim jestli delas hloupeho schvalne nebo hloupy skutecne jsi.

Vsechny oddíly v technické sekci mají kvůli přehlednosti svoje FAQy. Je to vzdy hned prvni zvyrazneny prispevek dane sekce. To co tu ukazujes jsou FAQy k ovladani fora.

tak ti nevím nevím nesouhlas ,o něco výše si stím "hloupým" něco psal o mě,ted pro změnu o kamolovi,hmm,my kluci ze Severní Moravy moc daleko pro ránu nechodíme Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 19:58   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Stači to napsat česky celou vetou. Tak to valím bulvy

nezlob se ale to že tvůj švagr se nachází na spodním konci Gaussovy křivky a neumí s PC a internetem neznamená že mladá generace je v zacházení s elektronikou o řád jinde než generace starší. Stále platí že většina si s tím hravě poradí.
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:00  Naposledy upravil dark dne 30.9.2008 , 20:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

JEZISI MARJA, TO SNAD UZ NEMUZETE MYSLET VAZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZKUSTE SI ASPON JEDNOU V ZIVOTE ZABROUSIT NA NEJAKY KVALITNI, OPAKUJI KVALITNI FORUM V ZAHRANICI, A PODIVAT SE JAKYM ZPUSOBEM TAM LIDE FUNGUJI. NEEXISTUJE, ZE BY TAM ZUSTALO OTEVRENE TEMA, KTERE UZ BYLO NEKOLIKRAT V MINULOSTI RESENO( krome sekce Newbies, kde je dovoleno temer vse, ale kvalita obsahu tomu vypovida). Vsichni pochopili, ze pokud chteji neco zjistit, maji se nejdrive podivat zda se to uz neresilo, NEJDRIV HLEDAM, PAK SE PTAM.

To tady funguje kvalitne zvyk, ze se NEJDRIV ZEPTAM a POTOM HLEDAM. Ptam se, PROC ? Myslite, ze prvni odpoved ktera vam prijde bude kvalitnejsi nez dalsich 50 prispevku z historie, kdy se k danemu tematu melo moznost vyjadrit mnohem vice lidi, za delsi casovy usek? NE.

Zkuste se, nekdy v zivote, vzit do role moderatora, ktery svoji roli bere vazne( napriklad PreludeZ ). Jste v zamestnani, mate soukromy zivot a presto mate naladu a chut pomahat ostatnim lidem s jejich technickymi dotazy.

A pak vam nekdo na diskusnim foru, uz asi PODESATE, napise jestli nevite jaky olej patri do CRX. Vazne si myslite, ze ma dany clovek naladu to opakovat? Pokud k tomu ma jednu vetu, tak samozrejme, klidne, prosim. Takova informace ale vetsinou nestoji za nic. Pokud ma k danemu tematu co rict, nebude se neustale opakovat, obzvlaste kdyz je informace snadno dostupna pomoci hledani a staci POUZIT HLAVU.

100% stojim za kazdym RTFM ktere tu jakykoliv moderator pouzije.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:00   Citovat  

PAKO napsal:
zdrastvujte tavarisci ,u minja problema.u hondy crx skuda nalit maslo?

брат мой посмотри до FAQ и либо RTFM Mr. Green OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:06   Citovat  

Pak touhle tvrdohlavosti prichazite VY o vedomosti a to nemluvim jenom o svem případe.
Dark: Ale nejsme na urovni jinych statu tak se k nim nemusím porad prirovnavat a davat si je za vzor.
Viz. Amerika.
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:06   Citovat  

dark napsal:
JEZISI MARJA, TO SNAD UZ NEMUZETE MYSLET VAZNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZKUSTE SI ASPON JEDNOU V ZIVOTE ZABROUSIT NA NEJAKY KVALITNI, OPAKUJI KVALITNI FORUM V ZAHRANICI, A PODIVAT SE JAKYM ZPUSOBEM TAM LIDE FUNGUJI. NEEXISTUJE, ZE BY TAM ZUSTALO OTEVRENE TEMA, KTERE UZ BYLO NEKOLIKRAT V MINULOSTI RESENO( krome sekce Newbies, kde je dovoleno temer vse, ale kvalita obsahu tomu vypovida). Vsichni pochopili, ze pokud chteji neco zjistit, maji se nejdrive podivat zda se to uz neresilo, NEJDRIV HLEDAM, PAK SE PTAM.

To tady funguje kvalitne zvyk, ze se NEJDRIV ZEPTAM a POTOM HLEDAM. Ptam se, PROC ? Myslite, ze prvni odpoved ktera vam prijde bude kvalitnejsi nez dalsich 50 prispevku z historie, kdy se k danemu tematu melo moznost vyjadrit mnohem vice lidi, za delsi casovy usek? NE.

Zkuste se, nekdy v zivote, vzit do role moderatora, ktery svoji roli bere vazne( napriklad PreludeZ ). Jste v zamestnani, mate soukromy zivot a presto mate naladu a chut pomahat ostatnim lidem s jejich technickymi dotazy.

A pak vam nekdo na diskusnim foru, uz asi PODESATE, napise jestli nevite jaky olej patri do CRX. Vazne si myslite, ze ma dany clovek naladu to opakovat? Pokud k tomu ma jednu vetu, tak samozrejme, klidne, prosim. Takova informace ale vetsinou nestoji za nic. Pokud ma k danemu tematu co rict, nebude se neustale opakovat, obzvlaste kdyz je informace snadno dostupna pomoci hledani a staci POUZIT HLAVU.

100% stojim za kazdym RTFM ktere tu jakykoliv moderator pouzije.

OK souhlas OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:08   Citovat  

RTFQ ja to balím. Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy zmatenej

Si to piste dal odrazujte lidi a bude to v klidu.
Ja si počkam až se to tu uklidni a pak tu zacnu zase čist. papa
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:09   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Pak touhle tvrdohlavosti prichazite VY o vedomosti a to nemluvim jenom o svem případe.
Dark: Ale nejsme na urovni jinych statu tak se k nim nemusím porad prirovnavat a davat si je za vzor.
Viz. Amerika.

Viz. Amerika Anglický CTR, ATR fóra, DC5 atd atd
http://www.honda-tech.com/ nevim kde běží
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:11  Naposledy upravil kamol dne 30.9.2008 , 20:15, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

LTGFHCF pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:11   Citovat  

665+1 napsal:
Viz. Amerika Anglický CTR, ATR fóra, DC5 atd atd
http://www.honda-tech.com/ nevim kde běží

Nemluvím jenom o forech atd, ale celkove.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:11   Citovat  

listen to gods from HC forum pořádnej výtlem
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:15   Citovat  

Aqwertzz napsal:

protiřečíš si, člověk s dotazem na "olej do crx" ve sto procentech případů nemá zkušenosti které by mohl nabídnout. Jestli má tvůj švagr skutečně vědomosti o stavění 500ps auta jak jsi psal tak by se na takovouhle blbost nikdy nezeptal. HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:17   Citovat  

rtgq Nepisete jenom na dotazy na olej.
A merit se ma vsem stejnym metrem.
Kazdopadne je mi to už jedno, hdat se nebudu ja jsem udelal navrh jak to vyresit nebo aspon vylepsit.
To je vše co jsem mohl udelat.
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:27   Citovat  

radsi se nebudu vyjadrovat k vetsine diskuzi, jenom prosím ČKD ne...to nebude vedet nikdo o co jde.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:30   Citovat  

Pleas ... čésky ... Pleas Bueee Bueee Bueee
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:34   Citovat  

Aqwertzz napsal:
rtgq Nepisete jenom na dotazy na olej.
A merit se ma vsem stejnym metrem.
Kazdopadne je mi to už jedno, hdat se nebudu ja jsem udelal navrh jak to vyresit nebo aspon vylepsit.
To je vše co jsem mohl udelat.

aqwertzzýku nejsi tady bůh,tak radši neprud' nebo tady na tebe veličenstva sešlou apokalypsu FAQů a RTFMček

Jinak k tématu,když to vemu uplně jednoduše,koupím si hondu,mám problém,klidně banální,nevím si rady.Zkusím se regnout na tady to slavné forum které je kvalitou rovnájící se zahraničním,ne-li lepší díky zdějším honda guru.Takže napíšu dotaz,mám ten a ten problém,čekám na odpověd,manuál samozřejmě nemám,nemám čas na hledání,nebo v lepším případě něco najdu ale nerozumím tomu,čeklám a nějaký chytrák mi napíše " FAQ a RTFM" a jsem v pasti Chápeš! dobře pohledám FAQ aha něco mi to našlo,hmm stoho jsem jelen,podívam se do manuálu,hmm co to do frasa je.. no tak nic no radši hondu prodám,protože mi na hc nikdo neporadí.Forum potažmo diskuze je od toho aby si lidi navzajem pomahali,řešily,vymeňovali skušenosti.Když by si měl každy člověk všechno jenom někde hledat,tak se vám tady na to vybodne a tím narážím na to kam tady toto forum taky spěje Mrk a myslím,že to není jen můj názor..
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 20:58   Citovat  

665+1 napsal:
cizí slovo minor / a jak je to s tebou Mr. Green

minor (lat.) >> Upozornění: definici formuloval uživatel prof.PhDr.Rudolf Kohoutek,CSc.***** a ověřil editor
menší » minor (lat.)..............................

minor: nezletilý šuk

a jinak od mala se pohybuju okolo počítačů, denně s nima strávim víc jak 10hodin, ale dodnes jsem nevěděl, co RTFM znamená, neb mě nezajímá, že nějaký gramotný chytrák si vymyslí nějaké zkratky, aby se náhodou neupsal HaHaaa
asi sem taky negramot Se stydím

a pro ty, co neradi píší a milují zkratky: nechcete se naučit čínštinu? jeden znak a máte celou větu meetallll
   Návrat  
tygr je teď offline  tygr
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 21:15   Citovat  

Vinc napsal:
aqwertzzýku nejsi tady bůh,tak radši neprud' nebo tady na tebe veličenstva sešlou apokalypsu FAQů a RTFMček

Jinak k tématu,když to vemu uplně jednoduše,koupím si hondu,mám problém,klidně banální,nevím si rady.Zkusím se regnout na tady to slavné forum které je kvalitou rovnájící se zahraničním,ne-li lepší díky zdějším honda guru.Takže napíšu dotaz,mám ten a ten problém,čekám na odpověd,manuál samozřejmě nemám,nemám čas na hledání,nebo v lepším případě něco najdu ale nerozumím tomu,čeklám a nějaký chytrák mi napíše " FAQ a RTFM" a jsem v pasti Chápeš! dobře pohledám FAQ aha něco mi to našlo,hmm stoho jsem jelen,podívam se do manuálu,hmm co to do frasa je.. no tak nic no radši hondu prodám,protože mi na hc nikdo neporadí.Forum potažmo diskuze je od toho aby si lidi navzajem pomahali,řešily,vymeňovali skušenosti.Když by si měl každy člověk všechno jenom někde hledat,tak se vám tady na to vybodne a tím narážím na to kam tady toto forum taky spěje Mrk a myslím,že to není jen můj názor..

opravdu není a to my věřte ,páni moderátoři,akorát lidi tady nechtěj být linčovaní a nenapíšou to tady.Tak pozor aby jste(jsme) tady nezůstali sami.Kdo mě zná tak ví ,že jsem hondař tělem i duší a pro club udělám vše co je v mých silách,ale tohle to fórum se mi taky nelíbí,respektive přístup k uživatelům.Řeší se tady kde co, kdo s kým a kde ,X vs Y která má lepší kozy, 18+ atd... tam se FAQ RTFM nenapíše.Lidi si tady s toho udělal chat o čem svědčí i to, že chat na stránkách je mrtví.No nic když se mi tady nelíbí tak tady nemusím být,že.Však já tady už moc nepřispívám,ale tohle to mi nedalo,protože tohle(mimo jiné) mi vadí taky.Nikdo nikoho nenutí odpovídat,když chci poradím když ne ,tak neporadím,takže nevím proč by někoho mělo rozčilovat,že se tady někdo ptá na co se tady už ptalo 100lidí.A myslím,že nemluvím jen sám za sebe,když řeknu, že je tady větší bordel než ve staré diskuzi.Jak už jsem říkal,lidi si z toho udělali chat,sbírají si H-ačka nad avatarem, všude se řeší všechno a moderátoři to už taky nestíhají.A když někdo normální potřebuje poradit a chudák si dovolí se zeptat,tak se do něj hned pustíme jaký to je neznaboha a že nečte to a tamto....Já taky měním olej jednomu člověku už po padesáté a neříkám mu, že už by to mohl vědět nebo ať si přečte návod na výměnu oleje. Ještě dodám ,že si vážím moderátory a s většinou se znám ,ale měli by se nad tímto zamyslet.Skoro denně radím po telefonu lidem,který to už tady raději vzdali.Možná by se měli některé sekce vyhodit(některé jsou fakt zbytečné) a moderátoři by toho neměli tolik. Honda přátele
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 21:44   Citovat  

No máš pravdu, chodí sem jenom 2000-2300 lidi denně a kouknou se na 20-30 000 stranek denně. Mysliš, že, je dobrej napad, co říkaš. Tzn oříznem to na kapacitu starýho fora, to už bandička 20-50 lidí, kteří ho dříve navštěvovali, stači odpověd všem 15x denně na olej, k tomu vypnout vyhledavani, trideni, fotky a videa, soubory, přidat tunu spamu a vydavani se za cizí lidi.

S tvym nazorem nesouhlasim. nesouhlas
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 21:48   Citovat  

Bány napsal:
a pro ty, co neradi píší a milují zkratky: nechcete se naučit čínštinu? jeden znak a máte celou větu meetallll

jj OK

a Tygr taky OK
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 22:03   Citovat  

Bány napsal:
minor: nezletilý šuk

a jinak od mala se pohybuju okolo počítačů, denně s nima strávim víc jak 10hodin, ale dodnes jsem nevěděl, co RTFM znamená, neb mě nezajímá, že nějaký gramotný chytrák si vymyslí nějaké zkratky, aby se náhodou neupsal HaHaaa
asi sem taky negramot Se stydím

chlape a co u toho počítače děláš ? někdy je potřeba si rozšířit trochu obzory a doplnit nové informace.

to je tak těžký napsat do vyhledavače "zkratka RTFM" nebo "co to je RTFM".

ne místo toho začnu tady hlásit na gramotný chytráky nebo osočovat či vyvolavat hadku, to je teda přístup Tak to valím bulvy
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 22:21  Naposledy upravil Hellborn dne 30.9.2008 , 22:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

No jak tak koukám, tak můžeme zrušit karty, pravidla, dělení na sekce a bude ta většina, která se bojí vyjádřit, spokojená...
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 22:45   Citovat  

Tygr: OK
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 22:46   Citovat  

665+1 napsal:
chlape a co u toho počítače děláš ? někdy je potřeba si rozšířit trochu obzory a doplnit nové informace.

ne místo toho začnu tady hlásit na gramotný chytráky nebo osočovat či vyvolavat hadku, to je teda přístup Tak to valím bulvy

no užitečnější věci než hledat co znamená kdejaká cizí zkratka HaHaaa to bych asi nic neudělal Cool

nikoho neosočuju a už vůbec nevyvolávám hádku(ta už je vyvolaná) jen jsem napsal svůj názor mravenec

teda já osobně jsem radši zavolal Minorovi a Rom.ovi kterej olej mám dolít do auta, než to psát sem (jo a ten zk... manuál u auta píše asi 4 druhy)
   Návrat  
Igi je teď offline  Igi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 1:59   Citovat  

Vinc napsal:

No tady je to bohuzel pravda nebo aspon mi to tak pripada...Ale ono je to na vice forech ruznych znacek aspon MB co rikal kamarad... Kazdy je chytrej pres net. A v realu poradi i ten olej Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.10.2008 , 8:29   Citovat  

665+1 napsal:

Kdyby tě to moc neobtěžovalo, tak pro mne, a jak je vidět nejen pro mne, by bylo lépe napsat "koukni se do manuálu"
Jo, je to asi o 1-2 vteřiny delší psaní, ale moc by mi to usnadnilo život.
Než si dávat každou angl. zkratku do vyhledávače, tak to raději zavřu a jdu se dívat z okna na ptáčky.
Dík
přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
RTFM, FAQ (vysvětlení pojmů)
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina