Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak konečně - Cocks's new crx vtec EE8 in da house !
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
m.hajo je teď offline  m.hajo
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 16:38   Citovat  

Zdravim, moc pekny kousek..Kolik vubec stal a od kud vubec az je??
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 16:47   Citovat  

m.hajo - ahoj, díky, je na ní ale ještě hafo práce aby se mi líbila.............. celá zima v garáži to jistí..ale pak všem vypadnou voči Velmi šťastný (joke)

hele stála 2999 euro, slevil na 2800 + 17 000 za přitažení a vše kolem, mám to se servisem, zárukou, STK prostě se všim, týpek mi předá klíčky, auto na značkách s malym a velkym techničákem - vše už na mě a samo že i pojištěný..... takže celkem 87 000.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 16:55   Citovat  

No tak to je pekny, dobra cena na VTECa.. A jak to myslis, ze mas na to zaruku?? To sis jako nekde treba v nemecku vyhlid auto a pak sis to nejakou firmou nechal privezt za tech 17 tis?? Kde az bylo??
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:07   Citovat  

Cena podle mě odpovídá stavu..... má najeto 194 000 víš.....ale zase je nebouraná..a to je to nejcenější... No mám záruku od toho týpka, resp od tudy odkaz že prostě to auto je po servisu, a není kradený atd, prostě dává záruku na to, co přiveze......nevim ještě jak dlouho alemám ji..je to sakra seriózní chlap a pokud by někdo chtěl, můžu jedině doporučit....v tý záplavě podělávačů a zlodějů je on jak sen...

no vyhlíd jsem si ho na mobile.de..... on pro něj jel... má takový mašinky na měření laku a všeho možnýho, celý to proleze atd, nafotí, pošle foto, zavolá a buď ho vemeš nebo ne...

no těch 17 000 je právě cena za přitažení, STK + EM, přihlášení na značky, všechno na úřadech voblítá on a já dostanu auto už v mym vlastnictví na značkách, pojištěný, vyleštěný s plnou nádrží............

bylo až někde u rakouska dole,......
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:15   Citovat  

m.hajo napsal:
No tak to je pekny, dobra cena na VTECa.. A jak to myslis, ze mas na to zaruku?? To sis jako nekde treba v nemecku vyhlid auto a pak sis to nejakou firmou nechal privezt za tech 17 tis?? Kde az bylo??

90 za cero ... tyyykraaaaavo.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:16   Citovat  

Jo jasne...Uz vim jaky to je..Taky sem na nej koukal, je od Michael Kramm KFZ-Handel...Na to sem taky mel chut Úsměv Jeste minuly tyden tam byly dve moc pekny cera vt, jedno za 2499 a druhy za 2799 EU a do trech dnu byly obe pryc Smutný Kolik bys byl ochoten dat za peknyho VTECa?? Jinak jak si rikal o te firme co to dovazi,tak to vypada hodne dobre je to dobrý Taky shanim pekny kousek Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:24   Citovat  

happy - co...hodně nebo málo?
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:30  Naposledy upravil Luky dne 8.9.2008 , 17:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

to si ze me panove delate srandu zmatenej

90 tisic za takovou starou karu Ble

sorry za trosku OT ale to mi proste hlava nebere to mi hlava nebere
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:30   Citovat  

cocks napsal:
happy - co...hodně nebo málo?

mi to prijde slusna kupa kreditu za auto typu x2g. s jeho uzitnyma vlastnostma, .... ve zdaleka ne 100pro stavu. byt B16.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:31   Citovat  

m.hajo - jojoo to je ono myslim... ale bylo za 2999 euro..... to on ho stáhnul na 2799....

no hele já koupil předtim vTECa tady z čr -a už se k tomu nehodlám vracet- ale nebylo mi líto za něj dát 110 000 a kdyby se našel nějakej co by byl se serviskou, nesthnilej, origo stav s minimem najetejch kilometrů tak dám třeba i 150 000 alemusela by to bejt leštěnka nejlibovější......za ty prachy bych měl sice skoro nový auto ale pro mě je nejdokonalejší variací na téma automobil právě CRX VTEC...všechno ostatní jsou pro mě nezajímavý auta bez charisma a potenciálu.

Hele jak oza toho týpka dám ruku do ohně už te´d, bydlí kousek od Jičína, dělá to sám, ještě má báwo na drifty atd.......žádná šmé, prostě férový jednání, dá se s nim bavit jako s člověkem, nehledě nato, že má přes 7 let zkušeností.......... prostě pokud chceš dovízt káru, tak přes něho..navíc je dost levnej.....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:36   Citovat  

happy - mi sežeň v lepšim stavu za lepší prachy.............

a "užitná hodnota" ??? kámo bavíme se o CRX VTEC pořádnej výtlem užitná hodnota = 0 auto je starý, pro mnohé nehezký, hranatý, vzhledem ke 20ti letům nehoráznýho kotle slušně vylítaný a doprasený a přesto se všude držej okolo 100 000...........a proč? Pže je to CRX VTEC............ta kproto...užitná hodnota je as itaková, že mooc adrenalinu, zábavy, charisma, krásy, technický dokonalosti a zaměření celýho auta na "THE POWER OF DREAMS" proto jsem dal za "ten starej, vylítanej, nevzhlednej a nepraktickej krám" nejdřív 110 000 a teď 90 0000...................víš.

někdo to nepochopí, ale to auto je pro mě ztělesněním dokonalosti...jen kdyby bylo nový.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:39   Citovat  

Luky - to je věc názoru, protože já bych si zase nekoupil to, co máš ty.......nějakej Accord rv 1999.? ani za 50 000..ani za 20 000...co s tim jako ???? já čekám od auta něco jinýho než přemístění z bodu A do bodu B...já autem nejezdim, já se projíždím..chápeš......... Nový auta jsou shity.

hmm jsem te´d koukal na tvou káru..jak oje hezká..tenhle Accord se poved...ale to bych koupil tátovi..nebo sobě.......ale maximálně na cestu do práce.

Chápeš že ta kára je prostě N U D A ??????????? (nic ve zlym)

a taky pochop, že mi je 21...................až budu starej vypelichanej dědek tak si koupim nějakou m***u na kdovíco to pojede a bude to mít 10 000 airbagů a všeho..to možná...a ještě s autopilotam atd..ale teď... cha.... CRX VTEC RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ !!!!!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:49   Citovat  

cocks napsal:

a "užitná hodnota" ??? kámo bavíme se o CRX VTEC pořádnej výtlem užitná hodnota = 0 auto je starý, pro mnohé nehezký, hranatý, vzhledem ke 20ti letům nehoráznýho kotle slušně vylítaný a doprasený a přesto se všude držej okolo 100 000...........a proč? Pže je to CRX VTEC............ta kproto...užitná hodnota je as itaková, že mooc adrenalinu, zábavy, charisma, krásy, technický dokonalosti a zaměření celýho auta na "THE POWER OF DREAMS" proto jsem dal za "ten starej, vylítanej, nevzhlednej a nepraktickej krám" nejdřív 110 000 a teď 90 0000...................víš.

někdo to nepochopí, ale to auto je pro mě ztělesněním dokonalosti...jen kdyby bylo nový.

klid ... ja vim, co B16 je, vim i co je H22 ... to i to mam to doma ... muj favorit v "charismatu" je sice jina Honda a poblazneni chapu. ale cojemoc tojemoc. i kdyz ... cena je velka nebo mala jen podle cifry na vyplatnich paskach zejo ...
a ... btw ... myslim ze k technicky dokonalosti ma x2g dost daleko kouř
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:50   Citovat  

cocks napsal:
Luky - to je věc názoru, protože já bych si zase nekoupil to, co máš ty.......nějakej Accord rv 1999.? ani za 50 000..ani za 20 000...co s tim jako ???? já čekám od auta něco jinýho než přemístění z bodu A do bodu B...já autem nejezdim, já se projíždím..chápeš......... Nový auta jsou shity.

hmm jsem te´d koukal na tvou káru..jak oje hezká..tenhle Accord se poved...ale to bych koupil tátovi..nebo sobě.......ale maximálně na cestu do práce.

Chápeš že ta kára je prostě N U D A ??????????? (nic ve zlym)

a taky pochop, že mi je 21...................až budu starej vypelichanej dědek tak si koupim nějakou m***u na kdovíco to pojede a bude to mít 10 000 airbagů a všeho..to možná...a ještě s autopilotam atd..ale teď... cha.... CRX VTEC RULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ !!!!!

Ok ja ti to neberu je to pekny auticko, je to dobrý
jen bych za to ty prachy proste nedal.... kouř
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 17:54   Citovat  

Luky napsal:
Ok ja ti to neberu je to pekny auticko, je to dobrý
jen by za to ty prachy proste nedal.... kouř

tak to mas tak se vsim.koukni se za kolik se prodava treba accord type r.taky nehorazna palka.taky si muzes rict ze ta to mas accorda noveho.tak to proste je.
nebo civic 5g vti nekdo to taky prodava za 140 apod.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 18:04   Citovat  

panove ja se tady nehodlam hadat Úsměv a rozhodne nikomu necpu Accorda kteryho mam na jezdeni do prace jak uz tady nekdo vtipne poznamel Mrk mimochodem stal to samy co to CRX.

chtel jsem proste jen rict ze mi to auto prijde dost predrazeny (a asi nejen me).

tot vse přátele
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 18:08   Citovat  

Luky napsal:
panove ja se tady nehodlam hadat Úsměv a rozhodne nikomu necpu Accorda kteryho mam na jezdeni do prace jak uz tady nekdo vtipne poznamel Mrk mimochodem stal to samy co to CRX.

chtel jsem proste jen rict ze mi to auto prijde dost predrazeny (a asi nejen me).

tot vse přátele

tady se nikdo nehada HaHaaa je to diskuze.kazdy si koupi to po cem touzi a finance dovoli.holt za vsechno se plati.kdyz srovnam treba tvuj accord a accord type r.tak se koukni jaky je cenovy rozdil.nebo civic 6g a civic 6g vti.proste za neco extra se plati.a to neplati jenom u hondy ale u vseho. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2008 , 21:19   Citovat  

Pánové..taky se nechci hádat..kdo mě z HC zná, ví, že to ani neumim..... jak tu již někdo napsal, je to diskuze, tak diskutuju........
To je jasný že CRX je drahý..taky bych ho radši pořídil za 20 a 80 do něj nacpal ale prostě ta cena taková je....a na druhou stranu to o něčem svědčí......
Pro mě je to prostě to nejlepší auto na světě a ať si každej má co chce, já si před 10ti minutama přivez svou EE8 a jsme ten nejšťastnější člově kna světě stejně tak jako vy s civicama, accordama...jsme jedna rodina....
Hlavně opatrně na těc h silnicích hmm?
Fakt nic ve zlym.... dneska nespim ,koukám celou noc z okna Velmi šťastný mějte seeeeee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 9:03   Citovat  

Tak se musim lehce pochlubit, vcera jsem lakoval brzdiče na červeno a v době schnutí laku jsem neměl co dělat tak jsem se pustil do motorovýho prostoru a lehce ho poleštil Velmi šťastný škoda jen, že to na fotce nejni moc vidět ale skok to je brutální, už to konečně začíná vypadat jako motor.............
a samozřejmě "nový" sání... Úsměv ...Styling and Performance HaHaaa

Video026.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Video026.jpg, 353.13 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 23:15   Citovat  

Včera při lakování brzdičů jsem zjistl, že kotouče jsou ty samý kaše bremba co jsem upek na marfiho resp. mugenově bejvalce hned druhej den a ještě k tomu stočený.....ale destičky fungl nový (origo Nissin) tak jsem se rozhod konečně nainstalovat ty Zimmermanny co jsem so vzal na splátky HaHaaa ...dělali jsme to u kámoše v práci na dílně a má tam i pískovačku takže část předních třmenů je jak nová..časem bych chtěl opískovat a nalakovat ramena a vbec všechno, co půjde... taky jsem zjistil že je celkem slušně pomandlovaná podlaha takže holka už asi taky byla někde v poli no...... Jina kale spokojenost....zatím...cestou tam jsem si dal celkem slušný HC s novou A8..ale ve 190ti to vzdal Hihi
Tady pár foteček na ochutnávku.... Úsměv Stylin and performance přátele

Video029.jpg

Video029.jpg, 1.18 MB

Video032.jpg

Video032.jpg, 939.29 kB

Video035.jpg

Video035.jpg, 1.1 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 0:36   Citovat  

Ta se zase musim pochlubit, dal jsem seštelovat ventilový vůle a přitom jsem konečně hodil do pořádnýho laku ventilový víko...takže zase Styling & Performance jdou ruku v ruce...... Taky bych chtěl poděkovat za pomoc poolovi a firmě NTauto je to dobrý

PS. všechny nás zarazilo, jaktože pod ventilovym víkem není vůbec žádnej karbon..jen vrstvička oleje......jinak stěny hlavy dokonale čistý...nepobírám....to, co tam je tmavý, je jen olej... smekám jako.

Fotografie0124.jpg

Fotografie0124.jpg, 1.34 MB

Video065.jpg

Video065.jpg, 341.37 kB

Video068.jpg

Video068.jpg, 273.08 kB

Fotografie0136.jpg

Fotografie0136.jpg, 1.33 MB
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 7:53   Citovat  

offtopic Když se už dohadujete o cenách,tak radši 90 za Vteca než to na odkazu,ne? Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 9:09   Citovat  

Hellborn napsal:
offtopic Když se už dohadujete o cenách,tak radši 90 za Vteca než to na odkazu,ne? Mrk

no moje řeč.......koukám, že týpek je z Jičína....tam taky bydlím..ale tohle céro jsem tam nikdy neviděl....... je šílený...ten zběsilej bodykit mi značně nadzvedává žaludek........ a ještě za ty prachy....výsměch pořádnej výtlem
   Návrat  
Rada36 je teď offline  Rada36
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 10:14   Citovat  

Opozdene gratuluju ke koupi a hlavne mas u me pochvalu ze si hned vymenil ten strasnej filtr a dal novy sani je to dobrý a samozrejme i brzdy je to dobrý je to dobrý At ti jezdi VTEC
   Návrat  
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 10:58   Citovat  

cocks napsal:
To esso - jako je fakt, že ten kopanec nebyl na 4500 nějak razantní a stejně se to sebralo až kolem těch 5500 otáček ale to je daný tim, že to nemá moc krouťák, jen výkon...teď když jsem se jel projet s tim svym novym tak to seplo na 5500 ale zase jsem musel čekat další 1000 než se to sebere..takhle já jel už na 5500 fakt pilu že to tlačilo...

Ale každopádně máš víc zkušeností, nechci se tady hádat bo tak, jde jen o můj subjektivní dojem, zkusim se postavit na sprint c VTECem na 5500 a já budu mít 4500 a uvidíme no..... každopádně..ikdyby šlo jen o ten zvuk tak t otak nechám, čekat na 5500je strašná doba.... Velmi šťastný

To by bolo asi najobjektívnejšie- ísť šprint s VTECom od 5500, pak vymeniť ECU a ísť s 4500 a porovnať časy, jasné že ale na tom istom aute aby to bolo objektívne. sú zrazy, kde je na to priestor, powerfest v trenčíne bol na to ideálny, tiež som tak trošku experimentoval s lambdami a dopracoval sa k objektívnemu výsledku Je to tam.
   Návrat  
pepo crx je teď offline  pepo crx
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 11:10   Citovat  

cocks napsal:

fajn si prečítať, že je nás viac s rovnakou diagnózou je to dobrý a je otázkou priorít čo má pre koho hodnotu. ja osobne si tiež neviem krajšie auto predstaviť ako CRX VTEC a iné by som nechcel! som do tej káry zamilovanýýýýý....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 12:25   Citovat  

Rada36 napsal:
Opozdene gratuluju ke koupi a hlavne mas u me pochvalu ze si hned vymenil ten strasnej filtr a dal novy sani je to dobrý a samozrejme i brzdy je to dobrý je to dobrý At ti jezdi VTEC

njn..někoho trápěj shnilý lemy a někoho zase to, že když otevře motor tak má pocit, že ten prostor bejvalej majitel používal místo WC...nesnesu neudržovanej motor no...a brzdy by,y třeba,,na předku jsou komplet nový a stejně je to zase na h..... prostě dokavaď tam nedám z Prelude nebo tak tak to bude furt k ničemu..... jinak díky, doufám, že mi zas nějakej superpilot nezkazí radost....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 12:28   Citovat  

pepo crx napsal:
fajn si prečítať, že je nás viac s rovnakou diagnózou je to dobrý a je otázkou priorít čo má pre koho hodnotu. ja osobne si tiež neviem krajšie auto predstaviť ako CRX VTEC a iné by som nechcel! som do tej káry zamilovanýýýýý....

jojooo je nás víc fanatiků OK Honda CRX VTEC powered my life tudy Chápeš! kouř
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 30.9.2008 , 13:40   Citovat  

cocks napsal:
njn..někoho trápěj shnilý lemy a někoho zase to, že když otevře motor tak má pocit, že ten prostor bejvalej majitel používal místo WC...nesnesu neudržovanej motor no...a brzdy by,y třeba,,na předku jsou komplet nový a stejně je to zase na h..... prostě dokavaď tam nedám z Prelude nebo tak tak to bude furt k ničemu..... jinak díky, doufám, že mi zas nějakej superpilot nezkazí radost....

nechci ti do toho kecat, ale nejvetsi demence je lakovat nerezove vodici plechy desticek v brzdicich. nesouhlas
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2008 , 10:29   Citovat  

ninja napsal:
nechci ti do toho kecat, ale nejvetsi demence je lakovat nerezove vodici plechy desticek v brzdicich. nesouhlas

no, super to asi není, ale mám za to, že tam jsou jen kvůli většímu komfortu - aby destičky nemlátily....a takhle se nic neděje, ne? Ale jako máš pravdu no.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Tak konečně - Cocks's new crx vtec EE8 in da house !
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina