Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Acura RSX Type-S na autoscout24.ch
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 8:15   Citovat  

Nechce se mi zadávat nový téma..

Našel jsem na
ebay

Stále více se mi líbí tento 7G sedan.. bohužel u nás jich je málo, ale dovoz z USA už by byl reálný - je to mladší 5ti let.. Lucy
Nevíte, jestli se dělal jen s roztečí 4x100 nebo i s 5x114,3?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MikeT je teď offline  MikeT
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 10:34   Citovat  

Jauda: jen trošku doplním,že auta ze států mimo EU lze přihlásit do 8mi let stáříÚsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 10:37   Citovat  

MikeT napsal:
Jauda: jen trošku doplním,že auta ze států mimo EU lze přihlásit do 8mi let stáříÚsměv

Tak to je ještě lepší.. ačkoliv jsem měl jiné informace..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.9.2008 , 10:59   Citovat  

Jauda napsal:
Nechce se mi zadávat nový téma..

Našel jsem na
ebay

Stále více se mi líbí tento 7G sedan.. bohužel u nás jich je málo, ale dovoz z USA už by byl reálný - je to mladší 5ti let.. Lucy
Nevíte, jestli se dělal jen s roztečí 4x100 nebo i s 5x114,3?

u nás jich je dost,ale v bazaru míň, o pofacelift skoro nezavadíš...

Dělaly se jen s 4x100.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 9:15   Citovat  

Hellborn napsal:
u nás jich je dost,ale v bazaru míň, o pofacelift skoro nezavadíš...

Dělaly se jen s 4x100.

Teď jednoho někdo nabízí v bazaru na hondaclubu za slušnou cenu v zelené barvě.. jen škoda, že to nemá moc výkonný motory.. ale to co má asi stačí.. a třeba ten Kingův vypadá moc pěkně.. sedačky, volant a řadička z Type-R a má to myslím sníženo a na pěkných kolách.. ten jeho se mi fakt líbí..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 9:34   Citovat  

Jauda napsal:
Teď jednoho někdo nabízí v bazaru na hondaclubu za slušnou cenu v zelené barvě.. jen škoda, že to nemá moc výkonný motory.. ale to co má asi stačí.. a třeba ten Kingův vypadá moc pěkně.. sedačky, volant a řadička z Type-R a má to myslím sníženo a na pěkných kolách.. ten jeho se mi fakt líbí..

Viděl jsem - to je ještě předfacelift... King měl kliku,že sehnal ten volant za dobrou cenu... Tobě se líbí a mně "nadává", že kdybych ho na tenhle novinářský sedan neupozornil,tak by už jezdil v UFU... HaHaaa Výkonný to není,ale stačí to, myslím, dostatečně...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 9:43   Citovat  

Hellborn napsal:
Viděl jsem - to je ještě předfacelift... King měl kliku,že sehnal ten volant za dobrou cenu... Tobě se líbí a mně "nadává", že kdybych ho na tenhle novinářský sedan neupozornil,tak by už jezdil v UFU... HaHaaa Výkonný to není,ale stačí to, myslím, dostatečně...

Jo volant bych bral taky, ale stačil by mi z ATR.. a ještě řadičku z Ufa a nějaký pěkný pedály.. jo pofacelift je hezčí, no.. King by radši 8G Ufo? No mě se stejně o chlup více líbí sedan 8G.. ale nevím, co bych si vybral, kdybych na to měl.. asi si počkám na ojetýho 8G Accorda.. Hihi ale do té doby buď zůstanu u 6G nebo pokud bude lepší finanční situace, tak pořídím 7G.. ale to je v nedohlednu.. a kdoví, jak to všechno dopadne, hlavně v Praze a tak.. třeba pak budu kupovat rovnou barák a bude po snech o autě.. zůstane mi 6G a budu rád, že jsem rád..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.9.2008 , 9:54   Citovat  

Jauda napsal:
Jo volant bych bral taky, ale stačil by mi z ATR.. a ještě řadičku z Ufa a nějaký pěkný pedály.. jo pofacelift je hezčí, no.. King by radši 8G Ufo? No mě se stejně o chlup více líbí sedan 8G.. ale nevím, co bych si vybral, kdybych na to měl.. asi si počkám na ojetýho 8G Accorda.. Hihi ale do té doby buď zůstanu u 6G nebo pokud bude lepší finanční situace, tak pořídím 7G.. ale to je v nedohlednu.. a kdoví, jak to všechno dopadne, hlavně v Praze a tak.. třeba pak budu kupovat rovnou barák a bude po snech o autě.. zůstane mi 6G a budu rád, že jsem rád..

Jo, King je nadšený z nových aut...

Já bych si teď taky jedno auto nevybral... Úsměv Jak člověk jednou zkusí DOHC Vtec,tak je to "v pytli"... V sedanu je akorát v JPN, Acco 2.4 je spíš limuzína, i když by se dala, ale netočí těch 8.000ot... Úsměv Naše CTR 8g se mi moc nezamlouvá, i když jede parádně - ale ve 130 jsem se na okresce celkem nudil... Ble Navíc je to jen 3D, to samé CTR 7g... Prostě to místo auta vypadá spíš (až starý doslouží) na úplně nový motor do VTi... Na dvě nějaká novější auta (rodinné a na blbnutí) nemám...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Acura RSX Type-S na autoscout24.ch
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina