Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Marat turbo CRX - rekord ?
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 6:48   Citovat  

misan napsal:
tady to je odkaz

"desetapůůůl......ty woe"
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 8:39   Citovat  

OzzyVti napsal:
ha pan chytry. asi umi s pc. gatuluji je to dobrý

Děkuji OK

OzzyVti napsal:
bych te rad videl jak ovladas sve vozitko. jestli jezdis jako machrujes tak se divim ze jeste nejezdis WRC

A co ti brání? Je tu toho dost. Mé řízaní není žádná sláva a na WRC to rozhodně nestačí.

Igi napsal:
proc by se nezeptal?? Pane chytrej? zmatenej :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

Ano, proč ne (pokud narážíš na dotaz stran délky uploadu)? Máš potíž v tom, že jsem misanovi odpověděl a poradil jak délku uploadu zjistit? Příště si dám pozor a radit radši nebudu, díky za upozornění.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 9:01   Citovat  

Příště spíš zvol spíš jiný způsob formulace,pže v tomto podání z něj děláš akorát trotla přátele
   Návrat  
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 9:19   Citovat  

Nejdřív bych chtěl poděkovat Misanovi za video, nikdo z mých lidí ho bohužel nestihl zachytit tak,abych mu nevyjel ze záběru OK
Měl jsem tentokrát poprvé novou převodovku, na které se podílel i PreludeZ a tak trochu jsem tušil,že se zlepším. Proto jsem si i se Sandym už dopředu domluvil exhibici,kdyby to náhodou nevyšlo v jízdách v kategorii. Tam mi bohužel nešla dát dvojka,což je na těch jízdách i patrné,ale je to o tom se to naučit, na převodovce zřejmě nic špatně nebude. I třetí jízda měla rezervy,ale dvojka tam vklouzla a bylo to doma kouř
Tým kolem Lupa odvedl kus práce a dušovali se,že auto umí jezdit pod 11s, i když se jim to na ofic časomíře ještě nepovedlo. Myslím,že možná ještě letos to ale dají. Pilot (a zřejmě i šéf týmu) se ale nechtěl s prohrou smířit a tak mě vyzval odpoledne na exhibici. Musím se pochlubit,že jsem mu v tom kalupu stihl na trojku zamávat z okna Hihi . Následně potom zřejmě odpálil motor, nepřišlo mi vhodné ho ještě popichovat,tak jsem se o detaily nezajímal..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 9:54   Citovat  

Odkaz

jeden z "pomalejsich" sprintu
   Návrat  
mara-mww je teď offline  mara-mww
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 15:00   Citovat  

Jooo MarAt nemel chybu bylo to moje nejoblibenejsi auto na mimoni to cero se fakt povedlo meetallll je to dobrý takze MarAtovi patri moje pochvala fakt se ti cerko povedlo jen tak dal Mr. Green Mrk
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 23:22   Citovat  

MarAt napsal:
Nejdřív bych chtěl poděkovat Misanovi za video, nikdo z mých lidí ho bohužel nestihl zachytit tak,abych mu nevyjel ze záběru OK
Měl jsem tentokrát poprvé novou převodovku, na které se podílel i PreludeZ a tak trochu jsem tušil,že se zlepším. Proto jsem si i se Sandym už dopředu domluvil exhibici,kdyby to náhodou nevyšlo v jízdách v kategorii. Tam mi bohužel nešla dát dvojka,což je na těch jízdách i patrné,ale je to o tom se to naučit, na převodovce zřejmě nic špatně nebude. I třetí jízda měla rezervy,ale dvojka tam vklouzla a bylo to doma kouř
Tým kolem Lupa odvedl kus práce a dušovali se,že auto umí jezdit pod 11s, i když se jim to na ofic časomíře ještě nepovedlo. Myslím,že možná ještě letos to ale dají. Pilot (a zřejmě i šéf týmu) se ale nechtěl s prohrou smířit a tak mě vyzval odpoledne na exhibici. Musím se pochlubit,že jsem mu v tom kalupu stihl na trojku zamávat z okna Hihi . Následně potom zřejmě odpálil motor, nepřišlo mi vhodné ho ještě popichovat,tak jsem se o detaily nezajímal..

diesel powa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Marat turbo CRX - rekord ?
Fórum: Fotky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina