Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
pokusíme se splnit sen rooneyemu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 14

Pomužeme splnit sen?
ano
66%
 66%  [ 64 ]
ne
17%
 17%  [ 17 ]
nejsem rozhodnut popřemýšlím
15%
 15%  [ 15 ]
Hlasovalo : 96
Celkem hlasů : 96

Anonymní
PříspěvekZaslal: 30.6.2008 , 23:33   Citovat  

Další měsíc je za náma,tak vám opět přináším přehledné info o stavu vaších finančních příspěvků ke splnění mého snu Úsměv

STAV:

- březen: 800,-
- duben: 3411,-
- květen: 700,-
- červen: 200,-

Děkuji všem za ochotu a poslané penízky - rooney - Honda přátele
   Návrat  

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 0:42   Citovat  

Takže zas tu máme konec měsíce, vzhledem k tomu, že byl měsíce u mnoha příprav na H-Day či některé srazy i sprinty, tak asik nebyl tak plodný, jako ty předešlé ... ale něco se snad urodilo ... Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 29.7.2008 , 1:00   Citovat  

No jó no,létošní měsíc byl doslova černej HaHaaa
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 23:39   Citovat  

Tak a do dalšího měsíce nám zbývá necelých pětadvacet minut,tak si dovolím již tento měsíc uzavřít a informovat vás ohledně přijatých příspěvků ke splnění mého snu za měsíc červenec Úsměv Bohužel jak jsem se už zmiňoval, tak měsíc červenec musím označit za vskutku černý měsíc ... Mr. Green

STAV:

- červenec: 0,-

HaHaaa

I přesto vám všem děkuji za odeslání všech dosavadních příspěvků Úsměv rooney
   Návrat  

Moderátor
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 0:29   Citovat  

Je čas dovolených, po HONDAyi atd. atd. atd. tak snad to bude lepší ... Úsměv Mrk
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 0:38   Citovat  

nebojte,on se snaží i sám a určitě dobře....
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 0:40   Citovat  

nejsi sam i ja sem plonkovej Cool
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 10:20   Citovat  

JO jo PAKO má pravdu,tohle jsou příjmy od vás které mě posíláte, já si taky šetřím,ale to tady dávat nebudu HaHaaa

posero: Ale já jinak jako nejsem švorcovej .. já peníze mám Velmi šťastný
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 10:37   Citovat  

rooney napsal:

posero: Ale já jinak jako nejsem švorcovej .. já peníze mám Velmi šťastný

super posilej je na ucet 197609........... pořádnej výtlem
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 11:23   Citovat  

posero napsal:
super posilej je na ucet 197609........... pořádnej výtlem

To víš že jo,já si nic nekupuju nikde nejezdím abych si mohl jednou koupit - delsol - a já to najednou všechno pošlu poserovi HaHaaa
   Návrat  

5 háček
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 11:28   Citovat  

rooney napsal:
To víš že jo,já si nic nekupuju nikde nejezdím abych si mohl jednou koupit - delsol - a já to najednou všechno pošlu poserovi HaHaaa
VTEC ma hlad potrebuje krmit Je to tam.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 1.8.2008 , 14:10   Citovat  

posero napsal:
VTEC ma hlad potrebuje krmit Je to tam.

To nějak zvládneš Mrk Ne nadarmo se říká že "Hlad je nejlepší kuchař" Úsměv
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 15.8.2008 , 8:56   Citovat  

Tak po delší době zase někomu děkuji ... Úsměv

tudy BITKARi .. dík,peníze dneska dorazily

přátele
   Návrat  

Klasounek je teď offline  Klasounek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2008 , 9:47   Citovat  

Haj lidi, sice do fórka moc nepřispívám, tak mě neznáte Úsměv , ale mám ho prostudovaný a přečtený a už mi hóódně pomohlo a moje Hondička Vám děkuje.

Nápad s příspěvkama pro Rooneyho mě rozsekal a tudíž bych teď malinko mohl pomoct i já, ač také do svého kočáru stále investuju. Je super vidět, jak se po malých krůčcích plní něčí sen. Takže Rooney, pokud máš zájem, písni mi SZ s účtem a já přispěju s troškou do mlejna Mrk
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.8.2008 , 9:51   Citovat  

je to dobrý
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 15.8.2008 , 11:12   Citovat  

Klasounek: Máš to tam,dík Úsměv
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 20.8.2008 , 9:11   Citovat  

Dneska dorazily peníze od Oliv (Gabča), děkuji Úsměv

přátele
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 21:51  Naposledy upravil Anonymní dne 24.9.2008 , 15:18, celkově upraveno 6 krát. Citovat  

Tak za chvíli máme další měsíc,měsíc září,pro mě ne moc šťastný měsíc,jelikož mě končí prázdniny a začíná opět škola,ale to není tak důležité. Důležité je to,že to bude už celý půl rok co se mě VY HONDAři pomáháte k mému šetření z kapesného a brigád pomoci ke splnění mého snu, a tj. Honda CRX III – del sol -. Prvně jsem tento vůz zahlídnul v Tuningovém časopisu (Tuning Magazine),bylo to v roce 2003, hnedka jak jsem uviděl karosérii samotného auta,tak jsem si ji zamiloval,ty nádherné tvary , jednoduchý interiér a vůbec celé auto na mě udělalo skvělý dojem. Hnedka jsem začal zjišťovat co že to je za vůz,neměl jsem ani ponětí že je to HONDA,viděl jsem tento typ auta poprvé.Po přečtení článku ve zmiňovaném časopise jsem se dozvěděl že se jedná o vůz HONDA CRX III Targa,a poté už jsem měl jasno jaké že to bude to mé první auto.Samozřejmě mě bylo 12let,takže otázku peněz atd.. jsem ještě jaksi neřešil. O autě jsem se snažil dozvědět co nejvíce,ale nešlo najít takřka nic,listoval jsem taťkovými časopisy,ale najít jakoukoliv informaci o mojí vysněné HONDĚ bylo marné. Později mě napadlo zkusit internet,který jsem skoro vůbec nepoužíval,jelikož jsem neviděl důvod proč tam jít a něco hledat,tak jsem se snažil nejprve něco vygooglit,ale nic extra jsem nenašel,ono i dneska toho moc o tomto voze na internetu nenajdete,samozřejmě že už je mnohém více možnosti než před 5-ti lety,pamatuji se že tehdy jsem věděl o dvou lidech kteří Targu vlastnili, a to byl „TargaMan“ z .honda-club.cz, a pak „Twin“ z Brněnského klubu „.h-fans.cz“. Dneska už je to úplně o něčem jiném,jen samotný del sol club čítá nějakých 39 členů včetně mě. Ale zpět k mému hledání, první koho jsem se snažil z kontaktovat byl Twin z Brněnského clubu,ale ten pro mé nadšení nějak nejevil zájem, ono samozřejmě mu to neberu za zlé nebo tak něco,ono psát si s 12-ti letým klukem o autech už trochu vážněji, to není příliš zábavné. A stejně první věc která člověka napadne je ta že časem na to auto stejně zapomene a na konec skončí u Octávky v dieselu. Tak jsem zkusil štěstí na .honda-club(u).
Kontaktoval jsem TargaMana,a konečně člověk co mě bral vážně , a věřil mi, hned má pak člověk lepší pocit když sním někdo jedná jako s dospělým. Pamatuji se že mě tehdy i Targouš pochválil že ho samého překvapuje že toho o nich hodně vím,a to byla pro mě lichotka ze všech nejmilejší ´=).Časem jsem ji na jednom Tuning srazu viděl na vlastní oči, a nemohl jsem se od ní odlepit, opět ty nádherné tvary a křivky, měl jsem šílenou chuť otevřít ty bez rámové dveře a usednout aspoň na chvíli za volant,samozřejmě že jsem se ovládnul,a tak jsem aspoň počkal na majitele, a koukal jak odjíždí,byl to parádní zážitek.
Za nějakou delší dobu dokonce přišla řada i na svezení bylo to na mém prvním velkém HONDA srazu,a to ve Vyškově, svezl mě TondaCRX ve svém krásném VTíčku, projížďka to byla parádní,snažil jsem se rozhlížet po celém interiéru,a zapamatovat si každý detail,ale marně, člověk z toho byl hotovej,tak si stejně na druhý den už skoro nic nepamatoval.

Tímto krátkým textem,vám všem kteří mě již pomohli vřele děkuji za ochotu a pomoc.Mnozí z vás mě ještě bohužel neměli šanci poznat osobně,příčinou je má absence na HONDAy, bohužel letos jsem nemohl dorazit. Nejen že jsem neměl možnost jak se dostat na onen 350km vzdálený Svíjanský Újezd,ale co bylo hlavní příčinou tak to že se snažím šetřit opravdu každou korunu,a takový výlet by mě vyšel alespoň na mé poměry,docela draze.

Pro ostatní členy,nečleny i návštěvníky .HONDA-CLUB(u). kteří nevědí oč se jedná,tak lidé kteří se skrývají pod přezdívkami které za chvíli zveřejním,mě poslali nemalé peníze na to abych si za pár měsíců mohl splnit svůj dlouholetý sen a pořídit si již zmiňovaný vůz. Chci ještě dodat že žáden z těchto solidárních lidí mě nic nedluží, své peníze posílají pro svou lidskou dobrotu a nadšení pro vozy značky HONDA.
Dále pak děkuji PAKOvi, vůbec za založeni tohoto tématu které měl zprvu trochu jiný cíl,ale po dalších konzultacích na našem fóru s ostatními členy se nápad přehodnotil.

Děkuji rooney.

Seznam členů:

- M@jk - Jauda - Ludva - Oliv
- Vojt4s - LucasFreeMatch - Rom - F.i.s.h.men
- Mot - Monty - Dejwidoos - Cruiser
- Kojak - Minor - Bitkar - Klasounek
- MikeT - Hellborn - Targaman
   Návrat  

Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.8.2008 , 22:07   Citovat  

OK
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.8.2008 , 12:18   Citovat  

az si ty kluku usata jednou koupis tu targu, tak to bude vyhlaseno za svatek hondaclubu a kazdes clen si bude povine brat dovolenou, protoze ve svatek se proste do prace nechodi ;)
   Návrat  
F.i.s.h.men je teď offline  F.i.s.h.men
PříspěvekZaslal: 23.8.2008 , 12:39   Citovat  

rooney: Libi se mi tvuj pribeh....ja mam skoro podobny, ale jedna se o neco jineho.... Auto uz mam. Je to Rover 216GSi kopie Hondy Concerta....ale po cem moc touzim asi jako ty po CRX je Honda CBR 900 RR......Je to muj sen a sem na tom stejne jako ty....Snazim se usetrit kazdou korunu abych se uz pristi motorkarkou sezonu mohl vozit. Tak ti preji mnoho uspechu a jelikoz vim jake to je setrit, tak ti i ja prispeji snad uspokojivou castkou, kdyz mi poslel svuj ucet. Tak se nikdo nezlobte ze se sem cpu a jeste s motorkou.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 24.8.2008 , 10:18   Citovat  

Bitkar napsal:
az si ty kluku usata jednou koupis tu targu, tak to bude vyhlaseno za svatek hondaclubu a kazdes clen si bude povine brat dovolenou, protoze ve svatek se proste do prace nechodi Mrk

HaHaaa Lepší by bylo kdyby to byl oficiální svátek a volno by bylo i tak, a člověk by si nemusel brát dovolenou v práci.

F.i.s.h.Men: Dík v pohodě,mě to nevadí že si nám to tady napsal,jednou si jej určitě taky pořídíš,snad jako já.Každá částka je pro mě uspokojivá Mrk
   Návrat  

Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.8.2008 , 21:24   Citovat  

rooney napsal:
Tak a do dalšího měsíce nám zbývá necelých pětadvacet minut,tak si dovolím již tento měsíc uzavřít a informovat vás ohledně přijatých příspěvků ke splnění mého snu za měsíc červenec Úsměv Bohužel jak jsem se už zmiňoval, tak měsíc červenec musím označit za vskutku černý měsíc ... Mr. Green

STAV:

- červenec: 0,-

rooney

Hochu jak tak na to koukám tímhle způsobem budeš na targu šetřit do smrti a možná i dýl. Já si na svou Hondu vydělal taky jen brigádama při studiu, a nikdo mi nic nepřidal.
   Návrat  
Genki je teď offline  Genki
PříspěvekZaslal: 24.8.2008 , 22:52   Citovat  

Driver napsal:
Hochu jak tak na to koukám tímhle způsobem budeš na targu šetřit do smrti a možná i dýl. Já si na svou Hondu vydělal taky jen brigádama při studiu, a nikdo mi nic nepřidal.

OK .. Na benzín nebo pojištění . Velmi šťastný
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 6:26   Citovat  

myslím pánové že mu moc křivdíte...a věřím mu že příští rok ji bude mít s toho co našetřil a vydělal vlastní pílí plus s toho co mu někdo solidárně pošle
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 6:31   Citovat  

Driver napsal:
myslím,že rooney už psal že tohle není jedinej způsob kterým budoucí hondičku financuje.Místo filozofování o tom, že takhle na ni nenašetří by možná nebylo marný si v pátek odpustit pár piv a přispět , když se jen sondovalo jestli jsou lidi ochotný přispět tak bylo virtuálně peněz halda a teď nějak skutek utek.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 6:37   Citovat  

PAKO: Dík Úsměv

monty: Ano máš pravdu, snažím se šetřit kde se dá Úsměv Jinač ano,statistika byla a pořád je v můj prospěch,ale já nikomu nic nevyčítám nebo tak něco v pohodě Mrk
   Návrat  

Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 12:25   Citovat  

Přesně, přispět slíbilo 53 lidí a kolik z nás to splnilo? Kdyby každý z těch 53 dal 200,-Kč tak je to něco přez 10 000,-Kč a to pro studenta nejsou malé peníze. Jsou tu tací co poslali víc, nebo dvakrát, já se chystám posílat taky druhou várku peněz. Přecejen je to pro dobrou věc a přispívám rád, i když Rooneyho osobně neznám. je to dobrý
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 12:49   Citovat  

LucasFreeMatch: Dík Úsměv
Je mě líto že jsem se ještě z mnohými z vás nemohl seznámit osobně,slibuji že příští rok jestli bude čím,tak na HONDAy dojedu Mrk
   Návrat  

Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2008 , 19:21   Citovat  

rooney napsal:
LucasFreeMatch: Dík Úsměv
Je mě líto že jsem se ještě z mnohými z vás nemohl seznámit osobně,slibuji že příští rok jestli bude čím,tak na HONDAy dojedu Mrk

Zdravím lidičky z východu Slovenska, myslím, že to Lucas... vystihl velmi presne. Takze ja se tez chystam prispet druhou varkou penez ... uvidime, jak to dopadne, ale ja si myslim, ze dobre.

Drzim palce. Rooney Úsměv OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
pokusíme se splnit sen rooneyemu?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina