Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
motorku nebo auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Nomi je teď offline  Nomi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 15:58  Naposledy upravil Nomi dne 19.8.2008 , 16:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

caw všici

tak mne tak napadla otázka ,, motorku nebo auto".kolik z vás by rádo moto a kdo radši auto.
oba s pritelkyní máme auto,ona civic a ja prelude. a rikam si jestli nemam vyměnit auto za motorku

tak by mne zajimalo kdo už motorku má,kdo měl,a kdo by ji za auto nikdy neviměnil a naopak......

CBR600F_1993(1).jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
CBR600F_1993(1).jpg, 54.16 kB

22632772-39309258.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
22632772-39309258.jpg, 112.12 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:00   Citovat  

tu preludu mas nadhernou, ja bych ji nemenil bejt tebou. Motorka je uplne o necem jinym si myslim, maximalne ji prikoupit ;)
   Návrat  
romeo411 je teď offline  romeo411
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:01   Citovat  

nech si prelude, mrtvich uz tu bylo dost Bueee
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:10   Citovat  

Ahoj Nomi Úsměv

Taky bych určitě volil Preludku, je to krásné auto, a co teprve ta tvoje. Miluju rychlou jízdu,ale z motorek mám strach, nech ji plavat Úsměv
   Návrat  

2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:17   Citovat  

Bitkar napsal:
tu preludu mas nadhernou, ja bych ji nemenil bejt tebou. Motorka je uplne o necem jinym si myslim, maximalne ji prikoupit Mrk

ta preludka co tam byla nebyla moje,ale ted už je tam . ale díky OK
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:19   Citovat  

Motorka

Seberychlejsi a upravenejsi auto Ti nemuze vynahradit svezeni na supersportu, alespon tak to mam ja. A benzin, udrzba mota se neda s autem vubec srovnavat.

Byt Tebou, zkusim neco sehnat pred zimou, kdyz jsou ceny nejniz, ale na ukor auta bych ji asi nebral.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:22   Citovat  

rooney napsal:
Ahoj Nomi Úsměv

Taky bych určitě volil Preludku, je to krásné auto, a co teprve ta tvoje. Miluju rychlou jízdu,ale z motorek mám strach, nech ji plavat Úsměv

no ten strach tam trošku je,proto bych jezdil asi opatrně Se stydím
jakto že jsi nebyl na hondayi ??? sem tě tam hledal svatoušek
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:26   Citovat  

Nomi napsal:
no ten strach tam trošku je,proto bych jezdil asi opatrně Se stydím
jakto že jsi nebyl na hondayi ??? sem tě tam hledal svatoušek

Tak to valím bulvy Bohužel pořád šetřím na Targu no,tak skoro nikam nejezdím,snad se mě to vyplatí.
   Návrat  

2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:28   Citovat  

Luther napsal:
Motorka

Seberychlejsi a upravenejsi auto Ti nemuze vynahradit svezeni na supersportu, alespon tak to mam ja. A benzin, udrzba mota se neda s autem vubec srovnavat.

Byt Tebou, zkusim neco sehnat pred zimou, kdyz jsou ceny nejniz, ale na ukor auta bych ji asi nebral.

a co maš za motorku ? co jsem koukal,tak se mi líbí Honda CBR 600 1994

a jak si to myslel s tim benzinem a udržbou,jako že motorka lepší ?
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:31   Citovat  

rooney napsal:
Tak to valím bulvy Bohužel pořád šetřím na Targu no,tak skoro nikam nejezdím,snad se mě to vyplatí.

to si myslis ze te tech par korun spasi ???

na auto nemuzes setrit po stokorunach... Tak to valím bulvy

sry offtopic
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:38   Citovat  

nechal bych auto a koupil mašinu, jedno bez druhého se špatně doplňuje...ale pokud budeš mít civika k dispozici, tak proč ne...ale asi bych to nechal na další rok, už máš skoro září, moc jí neužiješ...a v zimě budou ceny ještě nižší...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:39   Citovat  

motorku OK auto je uplně o nečem jinym a nikdy ti nemuze nahradit pořádný svezeni. Jak psal Luther OK
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:39   Citovat  

Ossi napsal:

sry offtopic

Ano spasí.Cesta tam i zpět by mě nevyšla na pár korun,ale mnohem víc. A budeš se divit,ale šetřím i po dvacetikorunách Mrk Ono jednou si zajedu tam,pak zase támhle jelikož si řeknu že naposled .. a potom už bude pozdě,a budu si moct koupit tak favorita.
   Návrat  

2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:45   Citovat  

Ossi napsal:

sry offtopic

no mě ten srázek vyšel na 3000, a to jsem šetřil.to máš benzin,vstup,jidlo,tričko z butiku a je to.a co se týče ronnyho,tak opravdu šetří i po stokorunach,a náhodou se mu to vede,, OK
   Návrat  
Geronimo je teď offline  Geronimo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:45  Naposledy upravil Geronimo dne 19.8.2008 , 16:54, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Asi jak to psal Luther. Na supersportu s laděným výfukem super zvuk když to točí 15tis fakt pila a ten zátah, s autem absolutně nesrovnatelný, obyčejný CBR co tam máš na fotce ti udělá z 0-100 pod 4s spíš 3 a to je fakt zátah že toho má člověk plnou (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) . Ale zase nevýhody co vím z vlastní zkušenosti-řidiči aut se k motorkářům chovají dost bezohledně, normálně ti tam vjedou a děleje si s tim co chceš, ale tím nechci říct že je vždy vina na straně autaře..před 3 lety jsem někde četl statistiku že 60% nehod motorkářů je zaviněna autařema. Hrozná výhoda motorky je že můžeš předjíždět bez strachu jestli to stihneš nebo ne, protže do prostřed se v poho vejdeš na většině silnic Úsměv Ale pomalu si začínám řikat že jezdit dnes v provozu na motorce je dost šílený, hemží se to samíma SUV a podobný nákláďáčky a to jak příjde střet tak nemáš ani šanci to auto nějak přelítnout Smutný A jakmile se na silnici něco semele, měl by jsi se něčemu rychle vyhnoout nebo prudce brzdit to je většinou průšvih, v autě možná stihneš cuknout volantem ale na motorce fakt ne KO Záleží co chceš jestli chceš motorku(cbr) kvůli tomu že to letí jak hovado tak joo tak to ber, protže ten obrovský zátah a zvuk závodního stroje, je fakt něco co teda aspon mě za ty všechny rizika stojí, ale jestli to chceš jen na takový šolichání prt prt cililink tak si radši nech auto, je to mnohokrát bezpečnější...... Tot je můj názor udělaný z vlastních zkušeností.... Úsměv Tvoje Preludka je fakt krásná, ale když má tvoje přítelkyně taky auto, tak si myslim že toho můžeš krásně využít a mít doma motorku:-)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:53   Citovat  

Geronimo napsal:
Asi jak to psal Luther. Na supersportu s laděným výfukem super zvuk když to točí 15tis fakt pila a ten zátah, s autem absolutně nesrovnatelný, obyčejný CBR co tam máš na fotce ti udělá z 0-100 pod 4s spíš 3 a to je fakt zátah že toho má člověk plnou (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) . Ale zase nevýhody co vím z vlastní zkušenosti-řidiči aut se k motorkářům chovají dost bezohledně, normálně ti tam vjedou a děleje si s tim co chceš, ale tím nechci říct že je vždy vina na straně autaře..před 3 lety jsem někde četl statistiku že 60% nehod motorkářů je zaviněna autařema. Hrozná výhoda motorky je že můžeš předjíždět bez strachu jestli to stihneš nebo ne, protže do prostřed se v poho vejdeš na většině silnic Úsměv Ale pomalu si začínám řikat že jezdit dnes v provozu na motorce je dost šílený, hemží se to samíma SUV a podobný nákláďáčky a to jak příjde střet tak nemáš ani šanci to auto nějak přelítnout Smutný A jakmile se na silnici něco semele, měl by jsi se něčemu rychle vyhnoout nebo prudce brzdit to je většinou průšvih, v autě možná stihneš cuknout volantem ale na motorce fakt ne KO Záleží co chceš jestli chceš motorku(cbr) kvůli tomu že to letí jak hovado tak joo tak to ber, protže ten obrovský zátah a zvuk závodního stroje, je fakt něco co teda aspon mě za ty všechny rizika stojí, ale jestli to chceš jen na takový šolichání prt prt cililink tak si radši nech auto, je to mnohokrát bezpečnější...... Tot je můj názor udělaný z vlastních zkušeností.... Úsměv

no rychlou jízdu mám opravdu rád,žádný prasárny,takže jednak v tom vydim svezení,ale i menší pojistku a spotřebu,každopádně mám se rád a tak jak jezdí někteří motorkáři,tomu zas tak nefandim ale ten zatach 0-100 musí být supr muhehe
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 16:55   Citovat  

Nomi napsal:
no rychlou jízdu mám opravdu rád,žádný prasárny,takže jednak v tom vydim svezení,ale i menší pojistku a spotřebu,každopádně mám se rád a tak jak jezdí někteří motorkáři,tomu zas tak nefandim ale ten zatach 0-100 musí být supr muhehe

jak jako pojistku?
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 17:03   Citovat  

jsem uz take jednou v zivote resil, a vybral si auto ...
a kdyz vidim pocty pratel, zranenych navzdy ci mrtvych ... jsem rad za onu volbu OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 17:05   Citovat  

Geronimo napsal:
jak jako pojistku?

no nebudu za motorku platit 9000 ročně ne to mi hlava nebere
   Návrat  
Biturb je teď offline  Biturb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 17:06   Citovat  

motorka je motorka,auto je auto,neda se to srovnat..
jedine spolecne je ze jezdi po ceste..
nech si auto a prikup moto..
jinak doporucuju motorkari.cz, procti ho komplet a udelas si obrazek..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 17:11   Citovat  

Nomi napsal:
no nebudu za motorku platit 9000 ročně ne to mi hlava nebere

no to nebudeě, ale zase na na supersportu když za něj budeš tahat odděláš třeba dvě zadní(1ks cca 5tis) gumy za sezonu a třeba jednu přední(cca3tis) když máš nějakou lepší a jako že na tuhle motorku nemůžeš dávat žádný šulo...Jo spotřeba je malinka to jezdí tak za 6l když to je dobře seřízený atd.. Ale jinak bych asi neřekl že motorka je na provoz levnější než auto, teda určitě né supersport... ale jak ti tady už psal: pročti si motorkari.cz a udělej si obrázek:-)
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 17:32   Citovat  

Taky doporučuji auto a k tomu přikoupit motorku. To co přes léto budeš zažívat na bajku ti auto nikdy nedá. Rizika jsou vyšší, strach taky, musíš mít oči na stopkách a i tak ovlivníš jen něco. Motorkáři jsou zbytečně moc medializovaní, statistiky mluví trochu jinak. 70% bouraček na motorce si zaviní sám řidič motorky. Procento úmrtí při nehodě na motorce je asi 4% a v autě asi 1,1%. Takže riziko samozřejmě několikanásobně vyšší. Rozhodně to ale není tak, že kdo sedne na motorku, tak je mrtvej, jak se to mnohdy překrucuje....
Bezohlednost řidičů aut vůči motorkářům je díky medializaci opravdu dost na prd a musíš s tím počítat na každém rohu.
Takže asi tak Úsměv
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 18:07   Citovat  

Nech auto,přikup motorku..Snad to na jaře udělám stejně :hehe: Chtěl jsem pošolichat přes zimu auto,ale volání divočiny je silnější,takže do to ho znova spadnu a s plnou parádou.. svatoušek 600F ´94 ti určitě kilo pod 3s neudělá jak někdo psal,ale pokud máš minimum zkušeností,není to špatná volba,táhne-li tě to k odřeným kolenům a uchu na silnici (obrazně řečeno).Dá se na ní jezdit pijánko i střelba,ale hlavně je pro začátečníka čitelná,nevyhodí tě ze sedla při špatným pohybu pravou rukou OK A je dokonce i bezpečná-kámoš na ní trefil ve 180ti stodvácu přesně mezi dveře a žije HaHaaa
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 18:09   Citovat  

spoon napsal:
Nech auto,přikup motorku..Snad to na jaře udělám stejně :hehe: Chtěl jsem pošolichat přes zimu auto,ale volání divočiny je silnější,takže do to ho znova spadnu a s plnou parádou.. svatoušek 600F ´94 ti určitě kilo pod 3s neudělá jak někdo psal,ale pokud máš minimum zkušeností,není to špatná volba,táhne-li tě to k odřeným kolenům a uchu na silnici (obrazně řečeno).Dá se na ní jezdit pijánko i střelba,ale hlavně je pro začátečníka čitelná,nevyhodí tě ze sedla při špatným pohybu pravou rukou OK A je dokonce i bezpečná-kámoš na ní trefil ve 180ti stodvácu přesně mezi dveře a žije HaHaaa

ve 180? nevím, nevím...to bys letěl 200m bez motorky!
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 18:17   Citovat  

Dave1984 napsal:
ve 180? nevím, nevím...to bys letěl 200m bez motorky!

Názorně ti to předvádět nebudu,ale v mírné levé,kterou po pravý krajnici lemuje chodník,zídka a hustý živý plot se 200m neprolítneš,i kdybys jel 300 šuk Díky araice na hlavě,kvalitnímu zbytku ošacení ho to stálo jen X operací,5 dní v bezvědomý,titanový tyče a šrouby ve všech možnejch končetinách kromě pimpuly..Bylo to ještě za éry foťáku s filmem,ale třeba z něj ty policejní fotky tacha s ručičkou seklou na 170ti,účka ze šáde a harmoniky z cbr,vytáhnu Mrk
   Návrat  
F.i.s.h.men je teď offline  F.i.s.h.men
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 19:08   Citovat  

kruci ja chci taky masinu.....ale spis CBR 900.... od roku 92 je v pohode....uz jsem na ni dost najezdil...kamos ji mel a moc ji chci, jenomze jdu na soukromou vysokou, takze asi prachy nebudou...mozna to udelam jako rooney....a po skole a vikendy na brigade......jinak si myslim ze pro zacatecnika, kterej ma rozum a strach je v pohode i to devitikilo a navic je daleko hezci....a ta velka nadrz.....je proste super.........takze ja volim rozhodne masinu, ale auto si nech...na motorce toho za rok moc nenajezdis.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 21:35   Citovat  

spoon napsal:

neříkal jsme pod 3 ale spíš po 4 nad 4 určitě ne, to udělá er5 s 37kw Velmi šťastný
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 21:46   Citovat  

jj auto + moto přátele třeba takhle

Se stydím se tam musej mačkat ...

Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 21:55   Citovat  

pripojuji se k tomu ze nechat auto a prikoupit moto.
nemam sice zkusenosti s motorkokama ale kamos koupil cbr 600 a jen tak sem si zkusil na to sednout abych poznal co to je motorka Velmi šťastný no a mel sem z toho hodne velky respekt ale jak sem zkousel jenom trosku plynu pridat ten zatah je uplne masakr to v aute nepocitis.(leda ze bys mel nejaky nadupany supersport nebo fest koni,coz je nekde jinde cenove).
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.8.2008 , 22:46   Citovat  

doiporučuji přikoupit auta a motorky...nebud troškař
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
motorku nebo auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: