Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MarAt crx
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 10
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.8.2008 , 21:14   Citovat  

MarAt napsal:
Tak mi konečně dorazily nový custom kola. Myslím,že lehčí 15*7 už nejsou,tyhle mají 4.2kg ,jsou to populární Volk CE28N. Jsou k nim i lehoulinký (nejspíš titanový) matice.
Otestuju je společně s novou PreludeZovou převodovkou tento víkend v Trenčíně VTEC

Prosim Te, kupoval jsi je pres CZ firmu? Je take potrebuji sehnat s dokladem, do ucetnictvi, a v cz mi porad nabizeji pouhe tezke kopie naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MarAt je teď offline  MarAt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.8.2008 , 21:23   Citovat  

V ČR se mi to bohužel nepodařilo, tyhle konkrétně se vyrábějí na objednávku (rozteč,ET,barva) a objednal mi je kamarád,když byl v US.
Na lupo už se těším Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.8.2008 , 21:28   Citovat  

MarAt napsal:
V ČR se mi to bohužel nepodařilo, tyhle konkrétně se vyrábějí na objednávku (rozteč,ET,barva) a objednal mi je kamarád,když byl v US.
Na lupo už se těším Velmi šťastný

diky za odpoved, asi pujdu stejnou cestou Smutný
jinac koukej jezdit, kdo ma porad poslouchat, ze nej auto v cz je pepikuv porsak ...
cozpak Te to ted v Pribrami netrapilo? Kazdou chvilku, ze nejrychlejsi auto v cz a.a.a ...
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.8.2008 , 21:34   Citovat  

Kovane Rays? Krasa. OK
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.8.2008 , 21:39   Citovat  

kolecka hodne pekne.jinak sem zvedav jak ti to ted pojede s tou prevodovkou.musis jim zase pekne nalozit OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 0:07   Citovat  

Jo, s tím Pepou jsme se nasmáli Velmi šťastný Moderátor říkal,že rekord je 7.7s ,ale že ta trať byla trochu kratší (Vyškov Tak to valím bulvy ). Je ale trochu smutný, že jsou to organizátoři několika srazů a nemají vůbec přehled offtopic
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 0:15   Citovat  

MarAt napsal:
Jo, s tím Pepou jsme se nasmáli Velmi šťastný Moderátor říkal,že rekord je 7.7s ,ale že ta trať byla trochu kratší (Vyškov Tak to valím bulvy ). Je ale trochu smutný, že jsou to organizátoři několika srazů a nemají vůbec přehled offtopic

Jj, ten byl hustej, 10 minut vypravi o sedmi sekundach, rekordu v cr ... a na konci prida, ze tam je kratsi trat. Ani nerekl, ze polovicni, proste kratsi ... jses nikde dlouho neukazal, se mu nediv. Ve Slusovicich take ze nejrychlejsi atuo v CR ... proste vsude kde jsi ty, neni on, a kde je on, nejsi ty .. je to nahoda? Lucy
Je mi jasne, ze strach nemas, neni duvod. Jede mu to slusne, ale porad je tak pul sekundy za tebou OK
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 0:25   Citovat  

prozradis aspon v radech kolik takovy kola kostujou?jestli nad tim vunec mam premyslet Mrk
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 1:19   Citovat  

misan napsal:
Já už bych se na toho Bezoucha podělal,šel bych klidně do AaStuning.Stejně si ten časák(TM)koupím jen kvůli tobě.Teda jestli tam budeš Úsměv

A znas vubec duvod, proc MarAt na tom DVD nema reportaz, ze mas tak silne keci Cooo??? Tak to koukám!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 1:46   Citovat  

Kola samotný stojí asi 500usd/kus. Reportáž tam není, protože se Robertovi nelíbila. Točili jsme ji skoro před rokem (10/07),ale trvalo nám dva měsíce,než jsme ji dodělali(dotočit exteriéry,sestříhat,postprodukce atd). Jedinej problém byl dozvuk,na kterej jsem Lupíka před vánocema upozorňoval,avšak on si myslel,že si s ním dokáže pohrát a odstranit ho. No a pak už to znáte,bez jediné zprávy se to prostě ne a ne objevit..myslím,že z prozaického důvodu nikdo nikde neproklamoval,že se video na DVD neobjeví a tento přístup mě (a v jak vidno z historie této diskuze i vás) pobouřil nejvíce. Po vydání předposledního TM+DVD mi Robert vzkázal,že se mu video nelíbí,resp. jak uvedl nedávno na TF nejsou schopni zkorigovat ten dozvuk, a že by chtěl video natočit znovu..No mohl bych udělat hlasování,kdo z vás by do toho šel,ale já mám jednak málo času,jednak nejsem zvyklý na takový přístup a v neposlední řadě jsem byl celou aférou kolem toho DVD poněkud znechucen a tak jsem mu také vzkázal,že už to znovu točit nehodlám. Tak se na mě milí fanoušci Hondy prosím nezlobte,že jsem takový hrdopych. Ble
   Návrat  
Žemli je teď offline  Žemli
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 15:10   Citovat  

a co dát video někam na server.Nám se líbit bude pořádnej výtlem
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 15:44   Citovat  

MarAt napsal:
Kola samotný stojí asi 500usd/kus. Reportáž tam není, protože se Robertovi nelíbila. Točili jsme ji skoro před rokem (10/07),ale trvalo nám dva měsíce,než jsme ji dodělali(dotočit exteriéry,sestříhat,postprodukce atd). Jedinej problém byl dozvuk,na kterej jsem Lupíka před vánocema upozorňoval,avšak on si myslel,že si s ním dokáže pohrát a odstranit ho. No a pak už to znáte,bez jediné zprávy se to prostě ne a ne objevit..myslím,že z prozaického důvodu nikdo nikde neproklamoval,že se video na DVD neobjeví a tento přístup mě (a v jak vidno z historie této diskuze i vás) pobouřil nejvíce. Po vydání předposledního TM+DVD mi Robert vzkázal,že se mu video nelíbí,resp. jak uvedl nedávno na TF nejsou schopni zkorigovat ten dozvuk, a že by chtěl video natočit znovu..No mohl bych udělat hlasování,kdo z vás by do toho šel,ale já mám jednak málo času,jednak nejsem zvyklý na takový přístup a v neposlední řadě jsem byl celou aférou kolem toho DVD poněkud znechucen a tak jsem mu také vzkázal,že už to znovu točit nehodlám. Tak se na mě milí fanoušci Hondy prosím nezlobte,že jsem takový hrdopych. Ble

jj už jsem pár takových zkušeností také slyšel, nejen od kamarádů z oblasti ,,tuningové scény,, ale i z oblasti závodů do vrchu a amatérských rally, kterých se nejmenovaný šéf TM účastní. Ale víte jak česká povaha vše dokreslit. No každopádně je to další do mozaiky negativních feedbacků na tento plátek, který já doslova nesnáším.
Holt Marate ti nezbyde nic jiného než kontaktovat TurboDevil team a přidat se k nim a pak to snad půjde snáz pořádnej výtlem (to byl vtip).
Jen zvýdavá otázka, co krátký rozhovor pro náš web? Na nějakém sraze nebo někdy po mailu?!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 15:51   Citovat  

CRXMANN napsal:
jj už jsem pár takových zkušeností také slyšel, nejen od kamarádů z oblasti ,,tuningové scény,, ale i z oblasti závodů do vrchu a amatérských rally, kterých se nejmenovaný šéf TM účastní. Ale víte jak česká povaha vše dokreslit. No každopádně je to další do mozaiky negativních feedbacků na tento plátek, který já doslova nesnáším.
Holt Marate ti nezbyde nic jiného než kontaktovat TurboDevil team a přidat se k nim a pak to snad půjde snáz pořádnej výtlem (to byl vtip).
Jen zvýdavá otázka, co krátký rozhovor pro náš web? Na nějakém sraze nebo někdy po mailu?!

Nějaké videojko by se taky dalo případně natočit,ne? Mrk
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 16:18   Citovat  

Marat: nemáš nějaké videjko na budíky při sprintu? Tvoje rafičky by myslím zajímalo nejvíc lidí Úsměv
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 16:26   Citovat  

MarAt napsal:

Tak to video namluv zvlast a ten zvuk se k tomu doda. To neni otazka tydnu, ale par hodin. A to, ze ty jsis natocil video s nepouzitelnym zvukem, jeste neznamena, ze je to vina nekoho z TM? Pokud nechce z jakehokoliv duvodu to video dotahnout do konce, aby bylo pouzitelne i na DVD, tak se nemuzes prece divit, a ostatni nemuzu nadavat na neschopnost Bezousky a TM tymu... Nebo se pletu? Se stydím
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 21:47   Citovat  

CRXMANN napsal:

Hlavně má taky Bezouška špičkový mechaniky, jak jsem osobně viděl na Rally Vysočina. HaHaaa Takový machírci a podle toho co měly za keci jsem pochopil, že tomu vůbec nerozumí. Nevím teda přesně jestli mu to servisujou nebo se jen okolo motaj ale já bych jim nepůjčil opravit ani kolo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 21:51   Citovat  

Budu teď v Trenčíně a pak v Mimoni,když se toho někdo ujme a pak to zpřístupní tady na fóru,tak budík klidně nahrát nechám Velmi šťastný
Rozhovor bych taky asi snesl Hihi
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 21:53   Citovat  

MarAt napsal:
Budu teď v Trenčíně a pak v Mimoni,když se toho někdo ujme a pak to zpřístupní tady na fóru,tak budík klidně nahrát nechám Velmi šťastný
Rozhovor bych taky asi snesl Hihi

jakože to někdo bude točit ze spolujezdce? hele hoši byl to můj nápad... jedu do Trenčína pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 22:04   Citovat  

Klidně,stejnak ti to ještě dlužím za lanko..ale myslím,že kvalita videa by byla lepší kdyby si dal někdo práci s ukotvením k palubce a dal to na takovou tu ruku před budíky...
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 22:33   Citovat  

MarAt napsal:
Klidně,stejnak ti to ještě dlužím za lanko..ale myslím,že kvalita videa by byla lepší kdyby si dal někdo práci s ukotvením k palubce a dal to na takovou tu ruku před budíky...

jestli to bylo na mě, tak o žádném lanku nevím, nepleteš si mě.. ? Jinak jo to by bylo, ale tak to můžeš udělat i sám Úsměv
   Návrat  
2Bera je teď offline  2Bera
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 23:06   Citovat  

mas org volant? bo nokia N70/3 tam pasne akurat :DDD a uz sa moze natacat Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný:

edit:jaj tak neviem...ten pasuje do c5gcka..do cera som to este neskusal HaHaaa
   Návrat  
vti [906team] je teď offline  vti [906team]
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.8.2008 , 23:30   Citovat  

MarAt napsal:

serte na budiky, mna by zaujimalo zmerat to Gtechom nech mam v zbierke konecne nieco rychlejsie ako moje stare auto Úsměv
   Návrat  
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 12.8.2008 , 9:05   Citovat  

vti [906team] napsal:
serte na budiky, mna by zaujimalo zmerat to Gtechom nech mam v zbierke konecne nieco rychlejsie ako moje stare auto Úsměv

Gtech, budiky, všecko Mr. Green chci vidět jak to letí ta rychlost a otáčky VTEC
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.8.2008 , 9:06   Citovat  

Já pojedu do mimoně a vezmu sebou kameru Se stydím
   Návrat  
Zemi je teď offline  Zemi
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.11.2008 , 17:53   Citovat  

Tak kde je ta reportaz? :hehe:
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 11.11.2008 , 17:58   Citovat  

MarAt napsal:
Tak mi konečně dorazily nový custom kola. Myslím,že lehčí 15*7 už nejsou,tyhle mají 4.2kg ,jsou to populární Volk CE28N. Jsou k nim i lehoulinký (nejspíš titanový) matice.
Otestuju je společně s novou PreludeZovou převodovkou tento víkend v Trenčíně VTEC

pekny, SSR Type-C maji udajne taky okolo 4.2kg OK Aspon podle tady toho super prehledu Úsměv
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 15:14   Citovat  

Zemi napsal:
Tak kde je ta reportaz? :hehe:

Já jsem se mimoně neúčastnil protože mi do toho něco vlezlo
Omlouvám se za to že jsem nedodržel to co jsem slíbil Se stydím
   Návrat  
gabereal je teď offline  gabereal
PříspěvekZaslal: 24.12.2008 , 1:36   Citovat  

Zdravim... by som sa chcel spitat ako sa ti dari s medzinapravovym differencialom. Davnejsie ked som este snival o takejto aplikacii (fakt len snival zzzzzzz ) som cital na americkych forach o tejto uprave a mali vela problemov ze crv nema tento differencial a ze nema lsd... ma zaujima ako to spravis Úsměv
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:03   Citovat  

Nějaké nové info o MaRaT CRX Turbo??? Nějaké nové úpravy na tento rok? Plány? Dá se na tom autě ještě něco vůbec zlepšovat? Jít pod 10sekund? Honda
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.4.2009 , 14:15   Citovat  

Dave1984 napsal:
Nějaké nové info o MaRaT CRX Turbo??? Nějaké nové úpravy na tento rok? Plány? Dá se na tom autě ještě něco vůbec zlepšovat? Jít pod 10sekund? Honda

no znam jednoho marka co si koupil nove auto
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
MarAt crx
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina