Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se může stát na silnicích,k vidění i honda
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:37   Citovat  

Miki: To je pravda. Ale tohle je podle me problem autoskoly. Ja jsem nebyl jinaci.. proc? Protoze v autoskole nas :mravenec: naucil, clovek jen daval pozor aby neco :mravenec:. Proste jizda ve stresu. V autoskole by meli prave naucit klidnou jizdu, kde je vse samozrejmosti a jde to tak nejak samo. Pritom se klade duraz na teoreticke otazky, coz je podle me spatne. Praxe je nejdulezitejsi...

Hellborn: Ano, ale to je zase ten jeden pripad z 50ti. Rika se to jako historky a nekdo si to ve vysledku vylozi tak, ze pasy je lepsi nemit. Úsměv

Jinak obecne je asi lepsi cokoliv, nez se celni stret. Prikopa, pole,.. samozrejme stromy kolem cesty, les to neresi..
To taky nepochopim, proc jsou nektere cesty lemovany jednim stromem za druhym. Toho kdo to tam vysazel bych lisknul..

EDIT: Monty - ja mam cca 183cm/78kg. Takze bych rekl, ze prumer. Podle me je i tak lepsi nechat at te pas reze, nez aby te to ve vysledku nedej boze stalo zivot. Ale je to kazdeho rozhodnuti, nikomu to nenutim, ale sam se pasat budu stale. Úsměv Nejlepsi bezpecne reseni by byla asi nejaka skorepina + 6bod, ale to se moc na jezdeni nehodi. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:43   Citovat  

kamol napsal:
jo to uz tu nekde jednou bylo.jinak to prvni v tom civicu kdyby to bylo vti tak to zvladne a predjede v pohode HaHaaa
nehody se stavaji s pomalyma autama zajimave ze.

Nechápu jak můžeš napsat takovej blábol. Doufám žes to nemyslel vážně... jasněže to video je přitažený za vlasy, ale příčína nehody je uhnutí psovi co přebíhal silnici a následná srážka s předjížděným autem, ne nedostatek výkonu! Před týdnem se zabil manžel od známé, protože nestihl předjet. Kecy. Ten borec jezdil jako lopata po sněhu a kdyby měl silnější auto, pozabíjel by ještě x dalších lidí.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:53   Citovat  

Ivoss napsal:
Nechápu jak můžeš napsat takovej blábol. Doufám žes to nemyslel vážně... jasněže to video je přitažený za vlasy, ale příčína nehody je uhnutí psovi co přebíhal silnici a následná srážka s předjížděným autem, ne nedostatek výkonu! Před týdnem se zabil manžel od známé, protože nestihl předjet. Kecy. Ten borec jezdil jako lopata po sněhu a kdyby měl silnější auto, pozabíjel by ještě x dalších lidí.

Nestih předjet - to radši no comment... Předjíždím na jistotu,skara nebo ne? A pro jistotu nepočítám,že ten proti mně jede 90,ale těch 120 jako já...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:54   Citovat  

monty napsal:
no právě když ho musím mít ,tak si ho furt tahám rukou a hrozně to otravuje

To je hoši právě proto že na pás nejste zvyklí. Fotr si několik let blokoval samonavíjení různýma kolíkama na prádlo atp. pořádnej výtlem ... protože léta jezdil s warbecem kde samonavíjení nebylo a po přesednutí do lepšího ho pás chudáčka tahal a tlačil. Ale nakonec si zvyknul. Je to fakt jen o zvyku, zkus si navyknout před nastartováním se připoutat a za půl roku si na ten otravnej pás ani nevzpomeneš ikdyž budeš připoutanej.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:56   Citovat  

Hellborn napsal:
Nestih předjet - to radši no comment... Předjíždím na jistotu,skara nebo ne? A pro jistotu nepočítám,že ten proti mně jede 90,ale těch 120 jako já...

Ano to souhlasím. Podle mě neměl za daných okolností předjíždět vůbec, ani "kdyby měl VTi".
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:57   Citovat  

monty: ja kdyz jedu kudlu, tak pak musim povolovat pas, nevim jak k tomu dojde, ale nejak i pri zrychleni nejde moc povolit. Takze me celkem drzi v sedacce nejen sedacka samotna, ale i pas.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:03   Citovat  

Ja teda jezdim po vetsinu casu s 1.9D 75koni a musim rict, s 2.0 cca 170koni se citim mnohem lip pri predjizdeni. U toho dieslu neni proste rezerva, muzu dat nohu na podlahu a nic. Samozrejme je pravda, ze predjizdet by se melo na jistotu, ale nekdy je situace proste takove, ze je treba na to slapnout, ale kdyz neni kde, tak z toho muze byt problem. Samozrejme je to spis vyjimecne, ale ve vysledku je urcite silnejsi auto na predjeti bezpecnejsi.

K pasum jsem si vzpomnel, ze kdyz jsem nemel ridicak a jezdil na spolujedci, tak me pas neskutecne s*al. Porad jsem si to vselijak drzel, rezal me, atd. V autoskole jsem taky nebyl nadseny, ale jak clovek jezdi, tak si na to casem zvykne a uz na to vubec nemysli.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:08   Citovat  

jj, ja to taky tvrdim, ze kdyz se to umi, tak je silnejsi auto bezpecnejsi. Dycky predjizdim za 2 - 3kvalt a ani si nestacim vsimnou kdo je za volantem. Otazka 3s v protismeru.
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:08   Citovat  

Ivoss napsal:
To je hoši právě proto že na pás nejste zvyklí. Fotr si několik let blokoval samonavíjení různýma kolíkama na prádlo atp. pořádnej výtlem ... protože léta jezdil s warbecem kde samonavíjení nebylo a po přesednutí do lepšího ho pás chudáčka tahal a tlačil. Ale nakonec si zvyknul. Je to fakt jen o zvyku, zkus si navyknout před nastartováním se připoutat a za půl roku si na ten otravnej pás ani nevzpomeneš ikdyž budeš připoutanej.
hele tomu prostě nevěřím jediný auto kde nebyl navíjecí pás byla stará š 100 .stou jsem jezdil někdy v 18 ti ani ne rok , pak vojna , po vojně jsem hned přesedal do š 120gls tam už byly navíjecí, celou dobu pokud se upoutám tak si přidržuju pás, kolíčky jsem zkoušel viz 100x přemotanej pás přivřenej do dveří a tak . Prostě po městě se nepoutám , pokud jedu někam dál mimo tak si ho zapnu a držím ho rukou. Pokud jedu kudlu tak si ho něčím zapřu aby se nevracel. Se stydím
jagy . no jsem trošku větší ale jen o chlup , těžší asi o 20-25 kilo Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:12   Citovat  

je to paradoxní ale já jezdím bezpečněji se slabším autem ,když jsem přešel z preludy tak jsem zjistil že mě nějak nic nenutí jet rychle , nemám potřebu se někam hnát , pokud mě někdo předjede nechám ho , vím že na něj prostě nemám výkon a podvozek . A pokud někoho dojedu holt si počkám až je dost místa na předjetí .
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:17   Citovat  

monty napsal:
hele tomu prostě nevěřím jediný auto kde nebyl navíjecí pás byla stará š 100 .stou jsem jezdil někdy v 18 ti ani ne rok , pak vojna , po vojně jsem hned přesedal do š 120gls tam už byly navíjecí, celou dobu pokud se upoutám tak si přidržuju pás, kolíčky jsem zkoušel viz 100x přemotanej pás přivřenej do dveří a tak . Prostě po městě se nepoutám , pokud jedu někam dál mimo tak si ho zapnu a držím ho rukou. Pokud jedu kudlu tak si ho něčím zapřu aby se nevracel. Se stydím
jagy . no jsem trošku větší ale jen o chlup , těžší asi o 20-25 kilo Velmi šťastný

Ve wartburgu určitě navíjecí nebyl, byl to rok 81. A právě s ním jednou pořádně boural a pás ho zachránil. Proto po přesednutí do novějšího auta ho ani nenapadlo jezdit nepřipoutanej ikdyž na navíjecí pásy nadává ještě dnes. Ten kolík musíš rozlomit a použít ho jako klínek HaHaaa, vrazit ho do karabiny. Po odpoutání jednoduše vyškubneš a pás se navine. Před odjezdem se připoutáš a vrazíš si klínek do karabiny (nebo ti ho tam na požádání strčí děcka vzadu Velmi šťastný). Nebudeš sice vystupovat efektně rychle jako James Bond ani nasupovat a odjíždět jako Bodie a Doyle, kteří měli ještě jednu nohu ven z auta a už se rozjížděli pořádnej výtlem ale pojedeš připoutanej a pás tě nebude tolik otravovat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:21   Citovat  

Ivoss napsal:
Před odjezdem se připoutáš a vrazíš si klínek do karabiny (nebo ti ho tam na požádání strčí děcka vzadu Velmi šťastný)

Spíš už vidím ty děcka,jak budou tatínkovi ten klínek z karabiny škodolibě vytahovat... HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:26   Citovat  

monty napsal:
je to paradoxní ale já jezdím bezpečněji se slabším autem ,když jsem přešel z preludy tak jsem zjistil že mě nějak nic nenutí jet rychle , nemám potřebu se někam hnát , pokud mě někdo předjede nechám ho , vím že na něj prostě nemám výkon a podvozek . A pokud někoho dojedu holt si počkám až je dost místa na předjetí .

To souhlasim. S tim 75ps dieslovym dablem jezdim uplne v klidecku 80-90kmh, ale tak abych nebrzdil provoz zase. HaHaaa
Kazdopadne ikdyz jedu v benzinaku, tak nejedu rychle, proste normalne. Kdyz se chci projet, tak jedu na kopec nebo pozde vecer, kdy jsou cesty prazdne. V provozu to stejne nema smysl, predjizdenim jednoho auta za druhym v nejakem "strudlu" jsou jen vyhozene penize za palivo. Jinak bezbecnejsi jsem mel na mysli vykonejsi vozidlo jen u predjeti, kde to proste trva min casu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:29   Citovat  

no bezpecnejsi je i v zatacce, u nekterych aut se mirne rychlejsi jizdou nedostanes na hranice auta ani nahodou a u slabsich se tam dostanes lehcejc. Sportovni auta vetsinou i brzdi lip +-.
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:29   Citovat  

za toho pul roku co mám trubkovou skořepinu + 4bod se cítím teda určitě bezpečněji, hlavně v zatáčkách kdy prostě sedíš a neutíká ti pozornost na to, jak vyjíždíš ze sedačky pryč.. protože když jde tělo bokem mění se i pozice nohy na pedálech a to je špatně...

jen k tomu předjíždění, to je snad základ - předjíždět, pokud si nejsi jistej že to vyjde, je nesmysl...předjíždět do zatáčky kde se vlezou 2 auta a nevidíš tam snad nemá cenu diskutovat už vůbec...
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:39   Citovat  

Shimmi napsal:
http://redir.netcentrum.cz/?noaudit&url=http%3A%2F%2Fpatrz%2Epl%2Ffilmy%2Fkierowco%2Dnie%2Dbadz%2Dbezmyslny

v prvním případě naplatí stanovisko "ať náš žene vtec stále dál" jinak Pako má pravdu Chápeš!
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:52   Citovat  

Já nevím,ale já jakmile sednu do auta tak skoro vždy první co udělám tak se připoutám, když nejsem připoutanej tak se za jízdy už prostě cítím nějak divně a něco mě pořád chybí asi jeto o zvyku. Taky jsem slyšel o mnoha případech kdy člověku zachránilo život paradoxně to že nebyl připoutaný,ale já se budu poutat pořád.
V některých věcech souuhlasím s Mikim, je to hrůza co něktedý HOWODA na ty silnici předváděj. Není to tak dávno co jsem s taťkou narazil na "borce" kterej se otáčel do protisměru,na silnici pro motorová vozidla, a vůbec některý lidi jak říkám co vyváděj nad tím zůstává rozum stát...
   Návrat  

kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:54  Naposledy upravil kamol dne 31.7.2008 , 15:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ivoss napsal:

nekde sem videl statistiku jaka auta bouraji nejvice a ver tomu nebo ne bourali spise auta ktere maji kolem 50-70koni.

to jagy:s tim pasem jak pises ze te drzi v sedacce tak to mas luxusni pas teda.ja teda jak jedu pas nejak nedrzi protoze se natahuje to bych musel furt s nim cukat aby se zasekl a drzel me v sedacce.od toho jsou 4bodove a dalsi aby te fixovaly.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 14:58   Citovat  

Bitkar napsal:
no bezpecnejsi je i v zatacce, u nekterych aut se mirne rychlejsi jizdou nedostanes na hranice auta ani nahodou a u slabsich se tam dostanes lehcejc. Sportovni auta vetsinou i brzdi lip +-.

kamos koupil corsu 1.2 a ja sem to ridil zpatky a proste s tim autem predjet to je o hubu.to auto nema zadne zrychleni na zadny stupen a musel sem se sourat za kamionem protoze bych nestihl predjet kdyz neco jede.kdyz jezdim z vti tak si dokazu odhadnout ze mi to vyjde a v pohode predjedu.to nemluvim o brzdach,jel sem s tou corsou co to slo zkousel sem to z frydku do havirova a v havirove sem malem nebrzdil,brzdy unavene a podvozek ze se cela auto houpe.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 15:08   Citovat  

Hellborn napsal:
Spíš už vidím ty děcka,jak budou tatínkovi ten klínek z karabiny škodolibě vytahovat... HaHaaa

Jj Velmi šťastný
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 15:16   Citovat  

kamol napsal:
tak tak.realne situace.mel sme vectru A a jednou se mi stalo ze sem jel do kopecka,mirne morka silnice a proste auto ustrelilo a ja dostal hodiny a tocil sem se jak na kolotoci a skoncil v protismeru kde byli rozbite svodidla a ja se zastavil s jednim kolem zadnim ve svahu a zachytil o ty rozbite svodidla,o pul metru dale a uz sem se kutalel ze svahu a rozbil bych se nekde o strom.ale prvni co bylo sem vylezll z auta a kontroloval co se mi stalo z autem HaHaaa ale od te doby mam respekt ze zatacek.

jak rikas , stalo se me neco podobnyho na mokru - taky na protektorech v zime Úsměv) v zatacce sem to poslal po hodinach zadkem do svodidel. nastesti to nebyla nejaka velka rana ale i tak ... od te doby mam taky hafo respekt ze zatacek a myslim ze me to dost poucilo...
jinak videa jsou drsny ale v televizi by se sem tam objevit meli ... i kdyby to zapusobylo jen na nektery ridice ... aspon tak ..
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 15:17   Citovat  

monty napsal:
hele já dvě děti mám , pásat se musej , je to neřeže maj ho vedenej jinak , zaháklej v držáku na sedačce nebýt držáku vedl by jim šikmo přes krk a tomu věř,že se jim to moc nelíbilo -prostě se musela koupit jiná sedačka s uchytem . Mě prostě při mý postavě pás řeže , nevím jeslti jsem moc velkej nebo moc malej ,schválně jakou máš postavu ? jestli přes prase nevidíš autobus a vážíš 50kilo i s postelí tak se nedivím, ženská taky problém nemá. A jak říkám , vím a počítám s tím že asi na tom při bouračce budu hůř.
krvavý videa si myslím že nic neřeší , asi tolik jak bodovej system , pár dní se všichni držej zpátky a pak si zvyknou a jezděj zas jak předtím.
ještě - od toho abych v zatáčce neutek ze sedačky mě slouží tvar sedačky, klasickej pás se přece normálně vysune , aspoń já teda vícebodový pásy který tě zakurtujou v autě nemám

no já měřim 190 a mám cca 120 kg a žádnej problem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 15:18   Citovat  

kamol napsal:
nekde sem videl statistiku jaka auta bouraji nejvice a ver tomu nebo ne bourali spise auta ktere maji kolem 50-70koni.

A není to tím že aut s výkonem 50-70koní je prostě nejvíc? Navíc to vůbec není o výkonu jak tu pořád omíláš ale o řidiči. Je jasný že kdo si koupí silný auto, tak asi proto že se o řízení trochu zajímá a pokud to není debil, tak se tak nějak časem naučí jezdit líp než průměrně. Za volantem slabších aut jsou pak ti průměrní řidiči kteří možná způsobují víc nehod, protože jakákoli nečekaná situace, zejména co se týče chování auta, je pro ně hůř řešitelná, neumí tak dobře reagovat při silně stresující situaci atp. Ale netvrď nám tady že když dostaneš do ruky slabší auto, tak zaviníš nehodu kvůli neodstatku výkonu, jestli je to pravda, tak to potom nemáš za volantem co dělat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 15:22   Citovat  

Já se učil předjíždět s Š125,ale i teď s VTi si radši počkám, i když bych to s ním měl stihnout,ale co kdyby na to ten v protisměru šlápnul )kdo se po silnicích pohybuje je všeobecně známo...)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 15:23   Citovat  

Hellborn napsal:
Já se učil předjíždět s Š125,ale i teď s VTi si radši počkám, i když bych to s ním měl stihnout,ale co kdyby na to ten v protisměru šlápnul )kdo se po silnicích pohybuje je všeobecně známo...)

jako ze te uvidi ze predjizdis ze na to schvalne slapne at te srazi??trosku blbost ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 15:28   Citovat  

kamol napsal:
jako ze te uvidi ze predjizdis ze na to schvalne slapne at te srazi??trosku blbost ne

Myslíš? Neříkám přímo srazil,ale abych to měl natěsno a trochu mě vyděsil (ty ses s tímhle ještě nesetkal?). Taky se může po zpomalení zase rozjiždět... Možností a !inteligentů" je...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 15:29   Citovat  

Hellborn napsal:
Myslíš? Neříkám přímo srazil,ale abych to měl natěsno a trochu mě vyděsil (ty ses s tímhle ještě nesetkal?). Taky se může po zpomalení zase rozjiždět... Možností a !inteligentů" je...

no ja sem se s tim teda jeste nesetkal asi mam jeste malo odjezdene:-) ale me se vzdycky vyhybaji Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 15:36   Citovat  

Hellborn napsal:

a kdyby doslo na to teda ze by me "postrasil" tak proste ja neuhnu a verim ze ubere na rychlosti.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 16:26   Citovat  

Ivoss napsal:
Ve wartburgu určitě navíjecí nebyl, byl to rok 81. A právě s ním jednou pořádně boural a pás ho zachránil. Proto po přesednutí do novějšího auta ho ani nenapadlo jezdit nepřipoutanej ikdyž na navíjecí pásy nadává ještě dnes. Ten kolík musíš rozlomit a použít ho jako klínek HaHaaa, vrazit ho do karabiny. Po odpoutání jednoduše vyškubneš a pás se navine. Před odjezdem se připoutáš a vrazíš si klínek do karabiny (nebo ti ho tam na požádání strčí děcka vzadu Velmi šťastný). Nebudeš sice vystupovat efektně rychle jako James Bond ani nasupovat a odjíždět jako Bodie a Doyle, kteří měli ještě jednu nohu ven z auta a už se rozjížděli pořádnej výtlem ale pojedeš připoutanej a pás tě nebude tolik otravovat.
myslel jsem to tak že jediný mý auto bez navíjecích pásů byla ta stovka,takže zvyknout si bylo času dost.kolíček je bezva , ale pořád ho sbírat pořádnej výtlem děcka ty vystřelej z auta jak namydlený.
to ježdění pomaleji jsem myslel hrv proti preludě , netvrdím že jsem jezdil 120 , jen jsem se častěji svezl rychleji, s hrv nemám tu potřebu. hrv brzdí podstatně líp jak prelude , ta má nedostatečný brzdy.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 16:32   Citovat  

Dejf napsal:
no já měřim 190 a mám cca 120 kg a žádnej problem
tak nevím asi dřepím blbě nebo jsem mezi a s mohutnější postavou už je to ok , netuším
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se může stát na silnicích,k vidění i honda
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina