Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se může stát na silnicích,k vidění i honda
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:06   Citovat  

Hellborn napsal:
Kolíček na prádlo... Mrk Pokud to bude jen nepatrně povolené,tak by to funkci přitažení těla nemělo ovlivnit - ale předem říkám,že jsem to nezkoušel a zkoušet nehodlám (2x airbagem stačilo...) a navíc: Mně neškrtí...

kolíček nebo ty klipsny jsem zkoušel , jenže to se pak po odepnutí pás nenavine a motá se po sedačce .
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:07   Citovat  

monty napsal:
kolíček nebo ty klipsny jsem zkoušel , jenže to se pak po odepnutí pás nenavine a motá se po sedačce .

Tomu se říká "něco za něco"...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:12   Citovat  

Hellborn napsal:
Tomu se říká "něco za něco"...
škoda,že není nastavitelná výška horního závěsu , aspoń by mě to přestalo drápat na krku , tu aretaci bych možná nějak vyřešil ale i když ho sepnu tak od hrany máš dodřenej krk , kor třeba takhle v teplech , to pak vypadáš jak když máš nějakej svrab . no prostě se poutám jen někdy a holt snad budu mít štěstí a přežiju
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:13   Citovat  

monty napsal:

spatne pro nas navrhly pasy pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:16   Citovat  

monty napsal:
škoda,že není nastavitelná výška horního závěsu , aspoń by mě to přestalo drápat na krku , tu aretaci bych možná nějak vyřešil ale i když ho sepnu tak od hrany máš dodřenej krk , kor třeba takhle v teplech , to pak vypadáš jak když máš nějakej svrab . no prostě se poutám jen někdy a holt snad budu mít štěstí a přežiju

nebo pořídit vůz, kde se dá štelovat, horní bod
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:18   Citovat  

Dejf napsal:
kterej u H to má ? hrv ještě ne ,na druhou stranu vybírat auto podle uchycení pásů ? podle mě je x důležitejších věcí.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:20   Citovat  

treba muj anglan to ma ;)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:21   Citovat  

Dejf napsal:

me to myslim jde stelovat nejak sem to nezkoumal ale proste me to skrti na brichu tak je mi to jedno jak to nasteluju
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:23   Citovat  

to mas takovy pandero? :D
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:27   Citovat  

Bitkar napsal:
to mas takovy pandero? Velmi šťastný

pořádnej výtlem pořádnej výtlem asi jo pořádnej výtlem pořádnej výtlem ne ale tak nevim proc mi to vadi Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:29   Citovat  

tak si kup nejaky "tuningovy navleky" na ty pasy, treba to pomuze ne :)
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:35   Citovat  

o to nejde jde proste o to ze ten pas se stahuje a me to stahuje do bricha.proste nejlepsi by byli 4 bodove.ale to zas je drahe tak se spokojim doted jak to delam Velmi šťastný
   Návrat  
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:38   Citovat  

kamol napsal:
spatne pro nas navrhly pasy pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Ja nevim, je tedy fakt ze sem zatim za svuj zivot jel asi jen v 10 ruznejch autech(jako ridic ci spolujezdec) ale nikdy se mi nestalo ze by me pas skrabal na krku...
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:38  Naposledy upravil jvkgrifone dne 31.7.2008 , 11:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

nejsem si úplně jistej, zda airbag v autech typu c5g, felicia... není spíše na škodu, ale o pásu je to bez debat. Kdo se nepoutá, muže na to dojezdit. A že občas se někomu vyplatilo pás nemít - všichni víme o čem to je (mega klika z upocenejech hýdžovejch svalů)

EDIT: jinak na ta videa jsem nekoukal a koukat nebudu. Nesnáším to. Mám svůj důvod. A jestli to začnou dávat v TV, tak mi radost neudělaj.
   Návrat  
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:40   Citovat  

kamol napsal:
o to nejde jde proste o to ze ten pas se stahuje a me to stahuje do bricha.proste nejlepsi by byli 4 bodove.ale to zas je drahe tak se spokojim doted jak to delam Velmi šťastný

Ono by tam treba sli dat jine pasy ktere by se tolika nestahovali ne Úsměv , nebo nevim to jiste ale mozna by sli sestelovat jak moc se maji navijet??
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:41   Citovat  

monty napsal:
kterej u H to má ? hrv ještě ne ,na druhou stranu vybírat auto podle uchycení pásů ? podle mě je x důležitejších věcí.

HR-V to nemá??? Mám dojem,že oba moji sedani to měly... Dnes je v plánu jízda s VTi,tak se schválně mrknu...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:42   Citovat  

Bitkar napsal:
tak si kup nejaky "tuningovy navleky" na ty pasy, treba to pomuze ne Úsměv

nebo jezdit v šále... pořádnej výtlem

Mimochodem, montíku nebyl jsi 13.7. (neděle) v Jindřichově Hradci?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:45   Citovat  

jvkgrifone napsal:
nejsem si úplně jistej, zda airbag v autech typu c5g, felicia... není spíše na škodu, ale o pásu je to bez debat. Kdo se nepoutá, muže na to dojezdit. A že občas se někomu vyplatilo pás nemít - všichni víme o čem to je (mega klika z upocenejech hýdžovejch svalů)

EDIT: jinak na ta videa jsem nekoukal a koukat nebudu. Nesnáším to. Mám svůj důvod. A jestli to začnou dávat v TV, tak mi radost neudělaj.

mně ve Felicii pomohl - sice jsem si o ten pytel odřel sanici,ale lepší než řacha (tak v 60km/h) o volant...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:47   Citovat  

Hellborn napsal:
nebo jezdit v šále... pořádnej výtlem

Mimochodem, montíku nebyl jsi 13.7. (neděle) v Jindřichově Hradci?
ne hrv to má napevno , mimochodem v hradci jsem byl Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:48   Citovat  

monty napsal:
ne hrv to má napevno , mimochodem v hradci jsem byl Velmi šťastný Velmi šťastný

Já si to říkal... Mrk
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:48   Citovat  

Hellborn napsal:
mně ve Felicii pomohl - sice jsem si o ten pytel odřel sanici,ale lepší než řacha (tak v 60km/h) o volant...

tak to je jedině dobře, jedině dobře.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Já si to říkal... Mrk
jsi mě potkal ? nebo to někdo práskl Velmi šťastný , no dostal jsem zrovna výplatu a tak jsem zjistil že honday nehrozí , tak jsme si udělali jednodenní výlet na zámek a děckám ukázat kasárna kde jsem vojančil a tak kolem , prostě na spravení nálady.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 11:58   Citovat  

monty napsal:
jsi mě potkal ? nebo to někdo práskl Velmi šťastný , no dostal jsem zrovna výplatu a tak jsem zjistil že honday nehrozí , tak jsme si udělali jednodenní výlet na zámek a děckám ukázat kasárna kde jsem vojančil a tak kolem , prostě na spravení nálady.

My byly na "maltě" v Buku, povědomé HRVéčko jsme (Péťa) zahlédli cobi pěšci na nákupu...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 12:06   Citovat  

Hellborn napsal:
My byly na "maltě" v Buku, povědomé HRVéčko jsme (Péťa) zahlédli cobi pěšci na nákupu...
Velmi šťastný OK dobrý voči
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 12:17   Citovat  

PAKO napsal:
mno s tím bych se s tebou dostal do křížku,jsou věci které spoustě lidem pomohou co se týče teorie,vychovy .A i slabá kabka z moře vody co zachrání byť jeden lidskej život stojí za to,znám ty rozhovory spolujezdec verzus řidič...jedeš moc rychle!...ty se bojíš?... ale jak říkáš nejlepší škola je osobní zkušenost,ale i tak za léta co jezdím jsem chodce na krajnici ani neškrábl...přesto zhodnotím li začátky mého ježdění a te´d je to značný rozdíl...jíž do zatáčky kam nevidím nejezdím ve stylu musím se tam vejít já +náklaďák,ale najíždím tam tak abych se tam vešel já+náklaďák a mohl jsem včas reagovat kdyby tam po silnici jel kočárek,či jak je u nás zvykem odstavené auto s trojúhelníkem za oknem"aby ho někdo neukradl"

líp se to ani napsat nedá. Když mě veze nějakej makovec co zkouší v kolika tu zákrutu udělá........ říkám..... jeď tam jako by za tou zatáčkou někdo přes noc postavil zeď.
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:13  Naposledy upravil jagy dne 31.7.2008 , 13:16, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Taky si myslim, ze jsou to jen vymluvy s tim pasem. V zivote me pas na krku nerezal, na brichu uz vubec ne. Nechapu, jak s tim nekdo muze vubec jet do zatacky? Úsměv aspon ten pas trosku telo drzi v pozici. A ze pas funguje do 50kmh je taky blbost. Ja sel ve 130kmh ven ze zatacky, na plot. Auto total, plot taky a me nebylo nic, ani skrabanec, oderka. A nemit pas?
Je to proste jen vymluva. Chtel bych videt, az budete mit svoje deti, jestli jim reknete at se nepasaji, kdyz je to reze...

Jinak klipy at vysilaj. Jak rekl tusim Pako - ikdyz to zachrani jeden jediny zivot, tak to ma smysl.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:14   Citovat  

Já bych to do televize pustil, aby si každej aspoň trošku uvědomil co je to za svinstvo
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:22   Citovat  

od máti z práce známé dcera .. měla bezpečný auto, pásy, 8x airbag... nic jí nebylo, přesto umřela .. důvod? z šoku se jí zastavilo srdce ...

to jsou zas debaty.. krom toho že ty videa jsou "starý", tak pouštět je denně by nemělo žádný účinek, protože by si na ně každý zvykl a nevnímal by je po čase .. spíš bych na silnice nepouštěl takový ty vystresovaný případy, co při řízení věnují 90 procent energie tomu jak řadit, co je doleva ,co je doprava a jestli si nepletu plyn s brzdou ..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:23   Citovat  

jagy napsal:
Taky si myslim, ze jsou to jen vymluvy s tim pasem. V zivote me pas na krku nerezal, na brichu uz vubec ne. Nechapu, jak s tim nekdo muze vubec jet do zatacky? Úsměv aspon ten pas trosku telo drzi v pozici. A ze pas funguje do 50kmh je taky blbost. Ja sel ve 130kmh ven ze zatacky, na plot. Auto total, plot taky a me nebylo nic, ani skrabanec, oderka. A nemit pas?
Je to proste jen vymluva. Chtel bych videt, az budete mit svoje deti, jestli jim reknete at se nepasaji, kdyz je to reze...

Jinak klipy at vysilaj. Jak rekl tusim Pako - ikdyz to zachrani jeden jediny zivot, tak to ma smysl.

Na druhou stranu znám lidi, kteří díky nepřipásání přežili... Souseda nebral kamion - stihnul dostat tělo ke spolujezdci, s pásem by to nešlo... Nachomýtl jsem se ke smrťáku (2 auta, 5 mrtvých) - přežil jeden chlapeček (nebyly povinné sedačky),který otevřeným oknem nebo kudy nějakým způsobem vylétl z auta a dopadl do oranice...

tím ale neobhajuju jízdu bez pásu, jen je to o štěstí, kam a jak to trefíte...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 31.7.2008 , 13:35   Citovat  

jagy napsal:

hele já dvě děti mám , pásat se musej , je to neřeže maj ho vedenej jinak , zaháklej v držáku na sedačce nebýt držáku vedl by jim šikmo přes krk a tomu věř,že se jim to moc nelíbilo -prostě se musela koupit jiná sedačka s uchytem . Mě prostě při mý postavě pás řeže , nevím jeslti jsem moc velkej nebo moc malej ,schválně jakou máš postavu ? jestli přes prase nevidíš autobus a vážíš 50kilo i s postelí tak se nedivím, ženská taky problém nemá. A jak říkám , vím a počítám s tím že asi na tom při bouračce budu hůř.
krvavý videa si myslím že nic neřeší , asi tolik jak bodovej system , pár dní se všichni držej zpátky a pak si zvyknou a jezděj zas jak předtím.
ještě - od toho abych v zatáčce neutek ze sedačky mě slouží tvar sedačky, klasickej pás se přece normálně vysune , aspoń já teda vícebodový pásy který tě zakurtujou v autě nemám
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Co se může stát na silnicích,k vidění i honda
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina