Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Prelude 3.g nebo Prelude 5.g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Nomi je teď offline  Nomi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 14:48   Citovat  

Ahojte přátelé, už druhým rokem vlastním prelude 3.g,ale jelikož je přetuzingovaná, poohlížím se po nějakém krásném zachovalém originálu, Ale nevím zda P3G nebo P5G. jde mi hlavně o sport. jízdu. a nevím zda mi to nábídne i 5g.
díky za jakýkoliv názor
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 14:55   Citovat  

To chce hlavně dobrý motor - nejlíp 2.2 Vti... Úsměv Mně by se líbil nejvíc v P4g... Úsměv U 5g se mi nezamlouvá čumák... A sehnat zachovaný kus P3g asi nebude taky zrovna snadný,kdyby ses pro ní rozhodl...
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 15:06   Citovat  

Nomi napsal:
Ahojte přátelé, už druhým rokem vlastním prelude 3.g,ale jelikož je přetuzingovaná, poohlížím se po nějakém krásném zachovalém originálu, Ale nevím zda P3G nebo P5G. jde mi hlavně o sport. jízdu. a nevím zda mi to nábídne i 5g.
díky za jakýkoliv názor

přeskočil jsi nejhezčí a to 4G Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 15:07   Citovat  

Zachovalé P3g se dají sehnat,ale cenově jsou kolem 70 tis. a P5g uz za 90 Tis. sezenes taky, no
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2007 , 15:44   Citovat  

no neblazni Úsměv svou milovanou p3g jsem mel od roku 1998 do 2003 ... pak jsem ji vymenil za p5g ... a je to uplne o necem jinem. Sportovni jizda v p5g je na mnohem vyssi urovni. Celou dobu jsem si myslel, jak je p3g dokonala podvozkem (a take ze je skvostna), ale pak jsem najel par stovke km v p5g a pochopil, ze pokrok nezastavis. Tam kde jsem byl na urvoni smyku u 3g .. davam si kaficko v 5g :mrk:
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2007 , 12:48   Citovat  

Reno : A co motor,jak se chová ? a podvozek je taky teda tak dobrej jo ? tak to nejak rozved,ty to muzeš nejlepe porovnat,taky jak je to s dostupností dílů,(vylepšovaky na motor,výfuk,sport.podvozek) dik moc Nomi
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.9.2007 , 13:03   Citovat  

Nomi napsal:
Reno : A co motor,jak se chová ? a podvozek je taky teda tak dobrej jo ? tak to nejak rozved,ty to muzeš nejlepe porovnat,taky jak je to s dostupností dílů,(vylepšovaky na motor,výfuk,sport.podvozek) dik moc Nomi

tak motor je uplne o necem jinem. Mel jsem 2.0ex 80kw. Ted mam 2.2VTi co mel v serii 136kw, opravdu nesrovnatelne. Podvozek je na tom obdobne, ale zase upozornuji, ze ted mam 4ws, zatimco p3g jsem mel bez. U p3g byl vice tvrdej podvozek mi prislo, pac ted mam o trochu vetsi vykon a pri zaslapnuti se mi to houpe opravdu radne. P5g je take o mnohem vetsim luxusu nez p3g.
Nejlepe ale udelas, kdyz si domluvis nejake rande a vyzkousis si vsechny vozy o kterych uvazujes. Clenu co maji p3g i p5g ruznych modifikaci je tu spousta, a vetsina Ti rada s praktickym testem pomuze :mrk:
Ohledne dilu, no tam je to horsi Úsměv o dost hori, p3g koupis za dvacku na dily do garaze ... zatimco na p5g stoji skoro dvacku original seriove svody ...
tuningove dily zasadne vede p5g, je jich spousta a jsou levnejsi nez original a nekdy nekolikanasobne.
Nevim kam az muzes hnat motro p3g, ale asi docela vysoko, viz desperado, ale u p5g jsou take moznosti siroke a je to jen zalezitost papirku Úsměv
takkk Úsměv
   Návrat  
Andzin-san je teď offline  Andzin-san
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.9.2007 , 13:55   Citovat  

Ahoj, tak ja zkusim prispet svou troskou do mlyna.. mam P5g ne-VTEC ;(

takze spis k tomu podvozku.. ten je dle meho super..i bez nataceni zadni napravy to sedi velmi velmi.. jak psal Reno - ponekud se to naklani ale rekneme dle toho co jsem zkousel na letisti, limit je jeste o kus dal nez si clovek dle nakloneni mysli.. a nejaka rozpera (prevazne predni vrchni) by to mohla o dost zlepsit dle meho (casem se chystam jestli nebudu menit auto). Jedine co nejsem nadsen je posilovac a jeho regulace dle otacek.. pocit v silnem desti - kdy to nikam nezenes, ze mas auto na masle a staci zavan vetriku kolem volanu a uz zataci.. na to si porad jeste zvykam:( Tod k podvozku.

Motor komentovat prilis nebudu protoze mam jen obyc 2.0 16V s 98kW.. no neni to orezavatko ale rekneme ze taky zadnu zazrak..proste rekneme tak akorat.. honit se v tom muzes mozna tak s ochcavkama a obycejnyma autama.. vetsina opravdu sportovnich vozu te dostane.. na auto tohoto vzhledu to proste nesedi..bohuzel. Rozhodne ja osobne bych uz do nonVTEC nesel u Preludy.

Komfort a vubec myslim kontrsukce..tam je znat ze pokrok nezastavis, vsechno je docela promyslene a solidne provedene(az na nestastne ovladani oken). Treba svetla osvetluji mnohem vice nez 4g (pokud je nepredelas na xenony:)

Dily a vubec veci.. na P5g to neco stoji..preci jen je to "jen" cca 8 let stare auto a ceny origo veci jsou docela mazec..

Celkove P5g je velmi slusny vozitko nabizejici hodne zabavy i prijemneho pohodlneho svezeni. Asi bych to hodil do kategorie GT.. na dlouhe cesty dobry spolecnik. Vtec s 138kW uz je docela zbran a myslim ze pak muzes vyzyvat na souboje vetsinu aut pohybujich se na nasich silnicih..zaroven ovsem by sis mel poridit dobrou zivotni pojistku Mrk

tak jen tak par osobnich nazoru na tento vuz..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2007 , 17:58   Citovat  

jééé,moc díky kluci za názory. a jak myslite ze jsou na tom tyto dva stroje vzhledově ?
(pro někoho možná hloupá otáka ) Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2007 , 17:59   Citovat  

a nevíte čí je ta červená na té fotce na začátku této diskuze ? díky
   Návrat  
Jurais je teď offline  Jurais
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2007 , 18:22   Citovat  

já už sám hledám P5G a to jsem hodně přemýšlel kam skočit.... A navíc jakoby p5g byla nástupce p3g ne a čtverky
   Návrat  
Sybi je teď offline  Sybi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2007 , 20:12   Citovat  

No popravdě...já sme teď momentálně pro P3G, pač si P5G nemůžu finančně dovolit a hlavně si chci splnit určitý sen v P3G...ale už teď je mi víc než nad slunce jasný že moje příští auto bude P5G...takže jestli tě už 3 omrzela, tak neni co řeišt...

K P3G nemá smysl nic psát, sám jí máš tak víš jaký jsou její přednosti a nevýhody...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2007 , 20:37   Citovat  

Nomi napsal:
a nevíte čí je ta červená na té fotce na začátku této diskuze ? díky

predpokladam ze myslis tu 5g :hehe: tak to je blur´s car Mrk Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2007 , 20:53   Citovat  

jo jo,myslim tu 5.g. dík

Ahoooooj sybi,,,rád tě vydím,,jj máš pravdu.

Jde o to že si p3g nemužu vynachvalit,ale všici si kolem klepaji na čelo,že si chci koupi zase stary auto
,atˇ si prej koupim tu novou

ale mam strach že to nebude ono,

musim ji oskoušet
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.10.2007 , 21:07   Citovat  

2.0 ti na test půjčím,když budeš chtít..Ale Vti je větší rachot při podobných nákladech na provoz.Teda já jel jen v ReNově Vti,před tou se schovávala i tráva podél cesty.Ale dneska už vim,že jsem přišel o zážitky,tudíž bych při koupi šel do 2.2 OK
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2007 , 21:56   Citovat  

mam p5g..... 2.2 Vti takze nemuzu posoudit o kolik hur jede 2.0... ale myslim ze je to dost "luxusni" auto...Úsměv) akorat to chce sehnat kousek v co nejlepsim stavu..... jinak pocitej s tim ze se budes s opravama pohybovat v radech desetitisicu.... sam sem tet nechal delat rozvody+go predni napravy a ta "sranda"me vysla na nejakych 30 000kc...... zmatenej
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2007 , 22:32   Citovat  

Hellborn napsal:
To chce hlavně dobrý motor - nejlíp 2.2 Vti... Úsměv Mně by se líbil nejvíc v P4g... Úsměv U 5g se mi nezamlouvá čumák... A sehnat zachovaný kus P3g asi nebude taky zrovna snadný,kdyby ses pro ní rozhodl...

Moje rec .. 5G je pekna az na cumak...... 4 G je dokonaly auto
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.10.2007 , 12:34   Citovat  

mam 5G sníženou, taky možnost svezení 2,2vti
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Prelude 3.g nebo Prelude 5.g