Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2008
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 8:41   Citovat  

HonDan napsal:
k tem vasem nastenkam, myslim ze je to celkem nerealne bo organizatori nemuzou prece vedet dopredu kolik lidi se na jakou soutez prihlasi a na jak dlouho se to protahne a vsechno navazovalo na sebe
jinak taky bych se pridal ke spouste kladne hodnoticich, bylo to paradni, extra bych chtel vyzdvihnout hellbornovu jizdu zrucnosti na ktere jsem se paradne vyblbnul moc se mi libila, sice z mejch peti jizd byla kazda original pac sem si proste nezapamatoval kudy jak, ale o to to bylo zajimavejsi OK

Omlouvám se za složitost trasy! Se stydím Mělo to být jednodušší, ale špatně jsem si zapamtoval z loňska tvar plochy (Příště se kouknu na net na mapu!), takže jsem musel trochu improvizovat a dovymylet to na místě... Se stydím

Pro rychlejší odsýpání na startu mám pro příště už vymyšlený zlepšovák (snad se ho povede zrealizivat nějak na úrovni...).

Díky za pochvalu a jsem rád,že se líbila. Úsměv

A moc děkuju klukům (Alicante, Jauda, Klema, Fun_thomas) za blokaci plochy jízdy zručnosti před začátkem (pár jedinců přilítlo mezi kužele při zahřívání pneumatik - bohužel v té době nebyl ještě v provozu mikrofon,aby se řeklo "Sem ne",takže to omlouvám Mrk ).

HONDAy byl super - takhle pozdě (odjezd kolem 18h z kempu) jsem se z něj ještě nikdy nevrátil...

Časový harmonogram programu se dělá špatně, i když by byl přínosem (příště bych navrhoval aspoň +/- odjezd na spanilku vyhlášení Miss HONDAy - Mrzí mně,že jsem tam už nebyl... Bueee Ale slíbil jsem pomoc jinde... Úsměv )

Jídlo bylo teda slabší než minule (holt na Pepinky gulášek s cibulí ten v kiosku neměl),ale bylo to poživatelný a Avie s kuřaty neměla chybu je to dobrý !
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:05   Citovat  

Uz mate nekde vysledky sprintu ?
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:07   Citovat  

dark napsal:
seš nějakej nedočkavej.... pořádnej výtlem mno tak ti prozradím že sedani 6g economové jezdili okolo 18s pořádnej výtlem
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:34   Citovat  

dark napsal:

nejrychlejší byl ToJeInáKáva - no boost, no fun Velmi šťastný pak Esova, exEsovej civic, furtpomalejReno, Mišan,...

jinak časomíra má ještě rezervy teda Se stydím a vysledky budou
   Návrat  
CJMonty je teď offline  CJMonty
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:43   Citovat  

Tak ja se taky pridam s velkou chvalou. Chci podekovat vsem, kteri obetovali svuj cas, aby pro nas tenhle super srazek zaridili. Skoda ze to pro nas Brnaky zacalo bourackou kdy se jedno auto muselo vratit. Ale od te doby nemam nic nez chvalu. Organizace byla super, v kempu se porad neco delo, at uz slo o souteze, predstavovani aut, bazen. Pri volbe miss honday bylo opravdu na co koukat a dalo mi hodne casu vybrat. Spanilka byla super, nastesti jsem nejel do makra, ale spravne s hlavni kolonou HaHaaa
Jediny co me mrzi se nam s Nexikem nepodarilo rozfungovat casomiru tak jak jsme chteli, schvalne jsme vyrazeli na letiste uz v sest rano, aby to bylo tip top a nakonec jsme museli zklamat. Timto se vsem omlouvam a snad pristi rok uz se to konecne podari.
Osobne jsem si to moc uzival a uz se tesim na pristi je to dobrý
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:53   Citovat  

Tonny napsal:
Zdravím ve spolek.
Taky se chci přidat k pochvle pro pořadetele a organizátory, myslím si, že tento super
srazík se dostává na takouvou úroveń kdy brzy strčí ostatní srazy do kapsy. A bude nejlepší v republice. Takže od nás hluboká poklona a veliká pochvala všem, kteří pomáhali a starali se o nás všechny.

DĚKUJEME
a těšíme se na další HONDAY!!! je to dobrý papa
Tonny a Majda

Majda má u nás doma v úschově výhru za její parádní výkon ve střelbě!!!

Je to flaša HONDA MEDU od Václavky!!!!

Tak třeba na HR-W si ho můžeme předat! přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:57   Citovat  

dark napsal:

Výsledky mám doma, protože jsem vše pečlivě házel do Excelu, tak to bude razdva na webu ... večer to nahodím, jestli neusnu v práci zzzzzzz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:58   Citovat  

Daver napsal:
Výsledky mám doma, protože jsem vše pečlivě házel do Excelu, tak to bude razdva na webu ... večer to nahodím, jestli neusnu v práci zzzzzzz

Daverku co to bylo s tím obsahem kelímku ve tvém autě?? naštvanej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:04   Citovat  

tudy odkaz

napsali o nás je to dobrý
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:43   Citovat  

Pání, jak si tak čtu všechny ty příspěvky + článek z hondaclub.cz tak si říkám že letos to musela být opravdu bomba!!!
Targamane už aby bylo DVDčko Je to tam. Úsměv
   Návrat  

Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:45   Citovat  

targousi, kolik mas kazet vlastne?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:47   Citovat  

TargaMan napsal:
Daverku co to bylo s tím obsahem kelímku ve tvém autě?? naštvanej

Obsah jsem nezaregistroval, ale nějakej dobrák si spletl mé otevřené CTR s odpadkáčem a hodil mi okýnkem zmačkanej kelímek dovnitř. Pokud toto ona osoba čte, rád bych mu vyjádřil osobní sdělení: "chudáčku". Díky za pozornost Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:50   Citovat  

Bitkar napsal:
targousi, kolik mas kazet vlastne?

dost Mr. Green cca 5hodin záznamu + další zdroje!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:51   Citovat  

Daver napsal:
Obsah jsem nezaregistroval, ale nějakej dobrák si spletl mé otevřené CTR s odpadkáčem a hodil mi okýnkem zmačkanej kelímek dovnitř. Pokud toto ona osoba čte, rád bych mu vyjádřil osobní sdělení: "chudáčku". Díky za pozornost Tak to valím bulvy

jak se to hezky všechno nafoukne... pořádnej výtlem já se doslechl, že ti na sedačku někdo hodil plnej kelímek s pitím.... pořádnej výtlem No tak hlavně, že to byl jen obal...ale prase to bylo tedy pěkný!!!
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:51   Citovat  

Hellborn napsal:
Omlouvám se za složitost trasy! Se stydím Mělo to být jednodušší, ale špatně jsem si zapamtoval z loňska tvar plochy (Příště se kouknu na net na mapu!), takže jsem musel trochu improvizovat a dovymylet to na místě... Se stydím

Díky za pochvalu a jsem rád,že se líbila. Úsměv !

hellbe nenenenene ja to myslel dobre, takhle to bylo urcite lepsi nez kdyby byly naky 3 kuzele tam, otocit a 3 kuzele z5, takze jen tak dal je to dobrý jen si priste vemu ten planek uz den predem Velmi šťastný
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:53   Citovat  

Daver napsal:

Tak to je síla to snad ne

btw: Davere, to ty jsi seděl v sobotu ráno cca ve 4:30 u brány nad notebookem?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:56   Citovat  

rooney napsal:
Pání, jak si tak čtu všechny ty příspěvky + článek z hondaclub.cz tak si říkám že letos to musela být opravdu bomba!!!
Targamane už aby bylo DVDčko Je to tam. Úsměv

Bombu sme tam neměli, ale jednoznačně to byl nejlepší Honday všech dob. Když pomyslím na to, jak hekticky jsme jej připravovali (skoro nepřipravovali, třeba viz samolepky na okno to mi hlava nebere ), nedokážu si představit, co by se dělo, kdybychom se tomu mohli věnovat fulltime ... to bysme tam asi ještě byli HaHaaa

Dřív jsem pořádal diskotéky, takže mám trošku zkušenosti, jak se akce mohou vyvíjet a jednoznačně můžu říct, že letošní Honday byl skvělý protože a jen protože jste byli skvělí vy, návštěvníci, členové, čumilové, prostě všichni. Vzali jste si dobrou náladu a tu jste sdíleli s ostatními. K tomu luxusní počasí a nebylo co řešit.

Já tu atmosféru sice moc nezažil, ale i přesto mám lítostivý pocit, že už je to všechno pryč a když jsme opouštěli kemp v neděli, bylo až na slzičku.

Příští rok se pokusíme vyšperkovat neděli, ta byla chaotická a potřebuje hodně poladit VTEC

Aloha HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:57   Citovat  

HonDan napsal:
hellbe nenenenene ja to myslel dobre, takhle to bylo urcite lepsi nez kdyby byly naky 3 kuzele tam, otocit a 3 kuzele z5, takze jen tak dal je to dobrý jen si priste vemu ten planek uz den predem Velmi šťastný

snaha byla, příště to snad vyjde ještě líp - hlavně doufám ve víc dovolený a možnost přijet a připravovat už dřív - letos jsem přijel v neděli v 9h na letiště a zjistil, že ta plocha má úplně jiný tvar než mám plánek... Se stydím Takže trasu jsem dělal vlastně na místě... Se stydím
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:25   Citovat  

Tak já už se probudil, v práci něco podělal (ne doslova Velmi šťastný ), odpočatej už taky nějak jsem, tak snad už jen dodám.. DÍKY!! i za přítulku Lusinku.. nejvíc jsem se pobavil ve čtvrtek v hospůdce se všemi, kdo byli přítomni (nebudu jmenovat, pač bych nerad na někoho zapomněl, ale z Davera a Crxmana mě bolela huba ze smíchu ještě několik minut), ale co následovalo potom, byl opravdu fajn srazík a nejlepší akce, na který jsem dosud byl i ve srovnání s loňským Honday.. taky se chci omluvit, že jsem třeba i tak ne moc dostatečně přihodil končetiny k dílu, i když jsem to sliboval, ale tak něco jsem odnosil.. s uklízením už jsem ale pomoci nemohl, jelikož mě čekala dlouhá trasa domů.. navíc nemám rád loučení.. Bueee taky jsem vás měl tu čest poznat víc osobně a jsem za to rád.. bohužel přítulka byla tak utahaná, že příští rok chce jet až v pátek no.. tak uvidíme.. třeba ji ukecám ještě za rok..

Nemám ani moc co vytknout, jen při spanilce se někteří hrozně trhali a já měl co dělat, abych vyrovnal obrovský mezery před sebou i za sebou.. možná to chtělo někde zůstat stát a počkat na všechny, ale udržet nějakých 200 a víc aut v koloně byl určo nadlidskej výkon a i tak jsme si spanilku užili, pač jsem měl zrovna novej výfuk a ten zní fakt pěkně, hlavně při podřazování z meziplynem.. Mr. Green a že chyběly nálepky jsem si nějak ani nevšiml.. ale osobně mi to tak nevadí.. mám asi 500 fotek a spoustu zážitků (například z Bitkařovi pekelné jízdy ve Fun_thomasově CTR po okolí - málem jsem vzadu urval držák VTEC ).. takže ještě jednou díky organizátorům za skvěle odvedenou práci a taky za fajn náladu, kterou jste dávali najevo i přes spoustu starostí s přípravami - asi to bylo nějaký nakažliví i díky počasí a tak..

P.S.: Doufám, že výlet nového majitele Civica po Esovi do zakázaných míst nepoznamená za rok letiště, protože by to byla škoda..
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:26   Citovat  

Davere budeš sem dávat výsledky soutěží a sprintů kdo a jak umístil? díky Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:29   Citovat  

OsekSpider napsal:
Davere budeš sem dávat výsledky soutěží a sprintů kdo a jak umístil? díky Úsměv

Určitě nebude!
Daver napsal:
HaHaaa
   Návrat  
Teri je teď offline  Teri
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:31   Citovat  

Přátelé je krásné číst, že se Vám u nás líbilo a jsme všichni (Teri, Fox, Potvůrka) rádi, že Vás tolik dojelo. Pro nás sice Honday skončí teprve za pár hodin, protože jsme se právě vrátili z kempu a dorovnali těch 43 pytlů s odpadkama (holt jsme jich na začátku měli jen 20)

Ještě rozvést platby, postahovat cedule, vrátit zapůjčené věci.

Snad to dnes zvládneme, ale musíme říct, že letos poprvé jsme si po ukončení Hondaye na letišti neřekli " UŽ NIKDY" ale rovnou jsme se začali bavit, kam že Vás to naskládáme příští rok.

Děkujeme a za rok nashle Bueee

Teri, Fox, Potvůrka
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:33   Citovat  

ja bych moc rad podekoval za par jizd, co jsem mel fun_thomas a Martina (a dik Kingovi, ze ji dotahl na honday). Martina je pohodova hondarka, fakt diky za jidzu v Si ;) zazitek srazu pro me.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:33   Citovat  

Adamek napsal:
Tak to je síla to snad ne

btw: Davere, to ty jsi seděl v sobotu ráno cca ve 4:30 u brány nad notebookem?

Jop čeče, jel jsem nonstop, bo neměl kdo hlídat kemp Tak to valím bulvy ... do 4 sem rubal DarkOrbit, pak jsem dělal daňové přiznání (díky za doklady, moc pomohly !!) a tak kolem 5té jsem si dal filmeček a pak už sem občas zahlédl nějaké ty pokrčené gzichty, tak už sem nebyl sám HaHaaa
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:38   Citovat  

to Daver: ok jen sem se informativně zeptal Se stydím
   Návrat  
Potvůrka je teď offline  Potvůrka
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:40  Naposledy upravil Potvůrka dne 28.7.2008 , 12:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak já se přidávám s poděkováním a to
Za vstup a butik: TYPEing, Kojak, Scullyová, Robert, Kojaková, Civinka, Žanetka (Méďová), Fox, Darila atd..

Za úklid, všem zůčasněným (letos přibyli Osekspiderovi) a dnešnímu pomocníkovi Patytkovi

Pokud jsem na někoho zapoměla omlouvám se, napište, dopíšu Vás sem Úsměv

A taky Všem účastníkům za spořádanost. je to dobrý
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:41  Naposledy upravil ReNo dne 28.7.2008 , 17:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Take pridavam podekovani velmi vstricnym organizatorum i navstevnikum.
Srazek byl super, propagace v mikrofonu velika, lide v pohode, vse bezelo jak ma.
Malinkata skoda sprintu a vyhlasovani, a kladu si to i jako svoji vinu, pac jsem pozadal davera o zruseni prvnich kol, pac se jezdilo i na oranzovou v presvedceni, ze cas stejne spusti fotobunka. Tudiz mam na triko bratra pistu z 906teamu, netusil jsem, ze jel jen v te prvni kratke casti Smutný
Timto se mu verejne omlouvam, a az ho potkam, predam mu take cenu z outlet centra, pac jak vsichni zucastneni vime, jeho turbina nas vsechny strcila na hluboke dno je to dobrý
jo a dj, teda jako, konecne jsem se opil a sel si zatrsat, a on to hned na to zabalil, mohl jsem tam vypotit par kilo a hlavne par promile v krvi, coz me pote "zuzovalo" celou sobotu. Ale su hoch Hondacky, prezil jsem i bez to snad ne

Diky vsem VTEC
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:45   Citovat  

Teri napsal:
........protože jsme se právě vrátili z kempu a dorovnali těch 43 pytlů s odpadkama (holt jsme jich na začátku měli jen 20)........
Teri, Fox, Potvůrka

S těmi odpadky je to vážně opruz, ale nedá se to technicky pořešit jinak?
Letos už byly v sudech aspoň velké pytle...a než přerovnávat z velkých pytlů odpadky do malých, nebylo by jednodušší nechat přistavit kontejner na komunál, naházet do něho velké pytle a běží liška? Bylo by to hotové za chvíli a hlavně by si nikdo nemusel hrát na bufeťáky, což je po slunném víkendu opravdu nechutné....
   Návrat  
Adamek je teď offline  Adamek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:48   Citovat  

Daver napsal:
Jop čeče, jel jsem nonstop, bo neměl kdo hlídat kemp Tak to valím bulvy ... do 4 sem rubal DarkOrbit, pak jsem dělal daňové přiznání (díky za doklady, moc pomohly !!) a tak kolem 5té jsem si dal filmeček a pak už sem občas zahlédl nějaké ty pokrčené gzichty, tak už sem nebyl sám HaHaaa

no já šel kolem a nevěděl, jestli seš to ty na tu dálku, býval bych se zastavil, protože spát se mi nějak nechtělo Bueee
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:52   Citovat  

Daver napsal:

DarkOrbit....to je ta úchylárna, kterou jsem ti asi hodinu komentoval? Se stydím Doufám že se za moji psychickou podporu v urputném klání proti MPGčkám s DRFkama za účelem získání LPZtek vybavených RSTéčkama nezlobíš pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HONDAy 2008
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina