Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honday super,ale...
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.7.2008 , 23:31   Citovat  

PAKO napsal:
mno praha se mě bát nemusí...naši psy seč scestují toho hodně mají svoje teritorium-výběh po celé zahradě,bydlet v bytě nepořídím si ani čivavu,tam patří rybičky.Ale třeba MP dostane nové radary co i :mravenec: zavětří a znečišťovatele budou popotahovat

pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 7:33   Citovat  

Vidím že Honday je letos spojen s výkaly že se dá o tom založit i vlákno, no ještě že jsem tam nebyl pořádnej výtlem joke
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 8:41   Citovat  

Nezlobte se na mě, ale nechat psa se koupat s lidmi v bázenu je prasárna a svědčí to o otupělosti majitelů psů, kterým to samozřejmě přijde úplně normální ...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 8:51   Citovat  

No, naše Lika se nekoupala, protože do vody nerada, ale vzhledem k tomu, že spí se mnou v posteli, tak by mi nevadila ani v bazénu:-)
Takže jiní psi v bazénu mi nevadili, ale asi jsem holt pejskař.
   Návrat  
Teri je teď offline  Teri
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:03   Citovat  

Z pozvánky na HONDAy:

Děti a zvěř:

* děti do 12-ti let zdarma
* zvěř taky zdarma, ale pouze neagresivní kousky s páníčky, kteří umí uklízet exkrementy Mrk

V sobotu ráno jsme majitele pejsků upozorňovali, ať si po své zvěři UKLÍZEJÍ. naštvanej
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:11   Citovat  

Danny napsal:
Nezlobte se na mě, ale nechat psa se koupat s lidmi v bázenu je prasárna a svědčí to o otupělosti majitelů psů, kterým to samozřejmě přijde úplně normální ...
OK
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:40   Citovat  

To sou blechy psí, ty na lidi nejdou kouř
   Návrat  
Civinka je teď offline  Civinka
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:45   Citovat  

barel napsal:
Hele tygře, když ti to tak vadilo jako že teda jo, tak jsi měl jít za pořadatelama a né teď o tom čeřit vodu, seděl jsem u bazénu a v pátek tam nešel ani jeden pes, v sobotu jeden a jako nic nikomu neřekl, myslím že by to vyhlásili za zakázaný a byl by klid. Ble
jak tak čtu tak se mi zdá že ty jsi se na Honday prostě jenom "krkal" .. jako průhraby v kempu chápu, ale tůrování ?? cože cože ? tak jako kdy si to chceš poslechnout ?? pokud to nebylo po 22 tak nevím v čem je problém .. to mi hlava nebere
jako chápu mě taky něco vytočí nějaká věc a kdybych šlápl do koblihu tak asi prasknu a majitele toho psa seznámím se spodkem mý podrážky (pokud nebude slušný) trochu relax pifko

Od toho aby sis "to" poslechnul, je v neděli letiště Hihi a na zvuk to stejně nejezdí, takže poslouchat můžeš třeba brečet ježky ale letadla z nich neuděláš. Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:46  Naposledy upravil Hellborn dne 28.7.2008 , 9:56, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Minor napsal:

No, naše Lika se nekoupala, protože do vody nerada, ale vzhledem k tomu, že spí se mnou v posteli, tak by mi nevadila ani v bazénu:-)
Takže jiní psi v bazénu mi nevadili, ale asi jsem holt pejskař.

Mně bylo v neděli takový vedro (taky po 6hodinách na letišti...), že jsem akorát zahodil klíčky a boty a hupsnul do bazénu v čepici i triku a nějakej pes mně netrápil a asi i kdyby tam byl větší bordel,tak by mi to bylo jedno (ale nic se nemá přehánět...)

Danny napsal:

Lidi, vy se koupete jen v bazéně? Žádná přehrada, rybník apod.? Tam se může koupet zvířátek, sice větší plocha,ale zase žádné čištění...
   Návrat  
václavka je teď offline  václavka
2 háčka
Členství:
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:46   Citovat  

Danny napsal:

Vím o jednom který tam byl a v tu chvíli lidi měli jiné zájmy než bazén a majiteli bylo dovoleno že tam pes může
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:51   Citovat  

En-óna před stany a v kempu obecně, to se nedělá no naštvanej . Ale nějakej ten pejsek v bazénu mi nevadil, třeba ten retrívr byl srandovní HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 9:54   Citovat  

Hellborn napsal:
Mně bylo v neděli takový vedro (taky po 6hodinách na letišti...), že jsem akorát zahodil klíčky a boty a hupsnul do bazénu v čepici i triku a nějakej pes mně netrápil a asi i kdyby tam byl větší bordel,tak by mi to bylo jedno (ale nic se nemá přehánět...)

P.S. Lidi, vy se koupete jen v chlorovaném bazéně? Žádná přehrada, rybník apod.? Tam se může koupet zvířátek, sice větší plocha,ale zase žádné čištění...

Nechceš snad srovnávat bazén s přehradou, že ne?
   Návrat  
tygr je teď offline  tygr
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 10:02   Citovat  

takže příští rok budu moct asi klidně do bazénu i čůrat a umývát součastky z motoru s arvou,pač do rybníku a přehrad to taky teče s kanalizace a nevadí vám to.Prostě bazém ja bazén a očekávam od toho to co se na bazén sluší a patří.Cíťa nejsem,pač jsem se v tom bazénu koupal,ale příjemne my to nebylo. to mi hlava nebere
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 10:03   Citovat  

Danny napsal:

A jakej je v tom rozdil?
Do obojiho jdes v plavkach ci bez KO
Ze resite takove blbosti, lide mi prijdou jako vetsi prasata nez nejakej pes ...
stacilo se podivat v nedeli rano na panske hajzliky naštvanej
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 10:51  Naposledy upravil tygr dne 28.7.2008 , 11:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ReNo napsal:
A jakej je v tom rozdil?
Do obojiho jdes v plavkach ci bez KO
Ze resite takove blbosti, lide mi prijdou jako vetsi prasata nez nejakej pes ...
stacilo se podivat v nedeli rano na panske hajzliky naštvanej

Jeden z nich musí splňovat nějaké hygienické předpisi, mezi které patří že se tam nesmí koupat zvířata,co myslíš který to bude?O záchodech by se tady dalo vytvořit samostatné vlákno.
   Návrat  
TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 10:53   Citovat  

tygr napsal:
takže příští rok budu moct asi klidně do bazénu i čůrat a umývát součastky z motoru s arvou,pač do rybníku a přehrad to taky teče s kanalizace a nevadí vám to.Prostě bazém ja bazén a očekávam od toho to co se na bazén sluší a patří.Cíťa nejsem,pač jsem se v tom bazénu koupal,ale příjemne my to nebylo. to mi hlava nebere

Ale Tygře...srovnáváš nesrovnatelné "takže příští rok budu moct asi klidně do bazénu i čůrat a umývát součastky z motoru s arvou,pač do rybníku a přehrad to taky teče s kanalizace a nevadí vám to" versus PES!! KO

A s ohledem na chlorovanou vodu, výkonou filtraci je bazén nesrovnatelně čistčí než kde jaký rybník.

A věř tomu, že do bazénu tam čůrá určitě víc lidí jak psů!! OK
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 10:54   Citovat  

myslim si ze pejsci jsou cistejsi vice nez nekteri lidi meetallll Hihi

mam rad pejsky a urcite by mi tam nevadily.ale je snad jasne ze tam nepustim psa ktery je cely od bahna nebo tak.zas nedelejte z psu nejake spinavce.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:00   Citovat  

tygr napsal:
Jeden z nich by musí splňovat nějaké hygienické předpisi mezi které patří že se tam nesmí koupat zvířata,co myslíš který to bude?O záchodech by se tady dalo vytvořit samostatné vlákno.

ja tam videl spoustu zvirat se koupat ... a pes mi z nich prisel nejcistejsi je to dobrý
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:05   Citovat  

nekdo tady nema rad zvirata Úsměv jinak to ze tam chodi strasne moc lidi a kazdy je upoceny atd to nikomu nevadi urcite jste se vsichni nez jste sli do bazenu nevysprchovali HaHaaa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:09   Citovat  

TargaMan napsal:
Ale Tygře...srovnáváš nesrovnatelné "takže příští rok budu moct asi klidně do bazénu i čůrat a umývát součastky z motoru s arvou,pač do rybníku a přehrad to taky teče s kanalizace a nevadí vám to" versus PES!! KO

A s ohledem na chlorovanou vodu, výkonou filtraci je bazén nesrovnatelně čistčí než kde jaký rybník.

A věř tomu, že do bazénu tam čůrá určitě víc lidí jak psů!! OK

no já to myslel obrazně,ale zazněli tady taky srovnání které se srovnávat nedají.Jako např. bazén a rybník atd..
Prostě zvířatá v bazenu nemají co dělat,bych chtěl vidět co by jste říkali kdyby tam přišla hygiena.Je zajímavé jak jste se všichni chytli bazénu,ale mě nejvíc vadili ty výkaly co tam spadli z nebe,pač každý je po svém psovy sbíral.To jsem zvědavý kdy se zase tady dočtu,jak nekdo udělal na silnici něco co neměl a jaký to je xxxxx,předpisi se mají dorožovat všude,ne jen na silnici.
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:10   Citovat  

A nejen pejsci kadili, kde neměli. Naše Anička hodila taky jeden bobek na trávu. Ale samozřejmě jsme to uklidili. Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:12   Citovat  

kamol napsal:
nekdo tady nema rad zvirata Úsměv jinak to ze tam chodi strasne moc lidi a kazdy je upoceny atd to nikomu nevadi urcite jste se vsichni nez jste sli do bazenu nevysprchovali HaHaaa

Ještě jednou bavím se tady o zvířatách které v bazénu nemají co dělat a výkalech které majitelé psů nechali ležet jen tak.Bazén je pro lidi a jestli je někdo spocený nebo ne tady teď neřeším.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:14   Citovat  

Danny napsal:

Jen se ptám, jestli se lidi koupou jen v chlorovaném bazénu... kdybych měl řešit, jestli se budu koupat v rybníku, spoleně s plechovkama, naftou, olejem nebo v bazénu, kam se pár dětí a prasat vyčůrá, tak bych se asi jen sprchoval, a to pouze doma...

Prostě mi to řešení tohohle přijde celkem jako zbytečnost...

Bobky nevím, asi jsem měl kliku nebo byla tma,le na botách jsem nic neměl...
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:28   Citovat  

Hellborn napsal:
Jen se ptám, jestli se lidi koupou jen v chlorovaném bazénu... kdybych měl řešit, jestli se budu koupat v rybníku, spoleně s plechovkama, naftou, olejem nebo v bazénu, kam se pár dětí a prasat vyčůrá, tak bych se asi jen sprchoval, a to pouze doma...

Prostě mi to řešení tohohle přijde celkem jako zbytečnost...
Musím se zastat Andulky. Čůrala způsobně před bazénem. pořádnej výtlem A jestli někdo dospělý čůrá v bazénu, tak je to opravdu nechutný prase!!! A pejsky mám rád, věřím, že za to, kde se vykaděj nemůžou. Ale jejich páníčci jsou povinni si po nich uklízet. Přijde mi smutný, že taková samozřejmost musí být ukotvena v zákoně. Prostě jsme národ prasat. Tak to valím bulvy
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:39   Citovat  

Zombie napsal:
Musím se zastat Andulky. Čůrala způsobně před bazénem. pořádnej výtlem A jestli někdo dospělý čůrá v bazénu, tak je to opravdu nechutný prase!!! A pejsky mám rád, věřím, že za to, kde se vykaděj nemůžou. Ale jejich páníčci jsou povinni si po nich uklízet. Přijde mi smutný, že taková samozřejmost musí být ukotvena v zákoně. Prostě jsme národ prasat. Tak to valím bulvy

Neboj, kdybych myslel jí, tak to napíšu na plnou hubu! Hihi HaHaaa pořádnej výtlem

No jo, je to smutný... I když je pravda,že po Dannym taky často neuklízím, ale do toho roští a křoví, kam většinou zmizí se mi fakt lézt nechce, nehledě na to, že to dost často nejde.. to mi hlava nebere
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 11:40   Citovat  

Když tam skočil David PK tak přiběhli v biohazardním obleku greenpeace a začali tahat ptáky z vody a čistit benzínem HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:09   Citovat  

Ono srovnávat bazén o velikosti cca 20x10 metrů s přehradou o rozloze mnoha hektarů je pi*ovina ... Osobně dávám přednost přírodní vodě - tzn. přehrada, rybník před bazénem. Ale bazén je určen ke koupání lidí, nebo se snad pletu? Kdyby si tam každý dotáhl svého mazlíčka, mohli by vedle vás plavat hadi, křečci, kočky, koně (samozřejmě přeháním ale jde o princip), a většině lidí by to tady jak pozoruju vůbec nevadilo. Já osobně mám jezevčíka, ale do bazénu mezi lidi bych ho prostě nepustil ač je čistý jak chce. Narážíme tady totiž na známý probém zaslepenosti pejskařů, kteří po určité době ztrácí veškeré meze normálnosti. Pes je pes. Člověk je člověk a bazén je pro lidi.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:16   Citovat  

Daver napsal:
Když tam skočil David PK tak přiběhli v biohazardním obleku greenpeace a začali tahat ptáky z vody a čistit benzínem :lol:

kdo ti tahal ptaka z vody a cistil? ze sem to nenatocil :D
   Návrat  
Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:25   Citovat  

Tygr napsal:
akže příští rok budu moct asi klidně do bazénu i čůrat a umývát součastky z motoru s arvou,pač do rybníku a přehrad to taky teče s kanalizace..

Zombie napsal:
A nejen pejsci kadili, kde neměli. Naše Anička hodila taky jeden bobek na trávu..

bitkar napsal:
kdo ti tahal ptaka z vody a cistil? ze sem to nenatocil Velmi šťastný

pořádnej výtlem pořádnej výtlem Dlouho tu nebylo takhle funny vlákno Velmi šťastný OK Lidi mám loveckýho psa a vim v čem všem se vyválí(i když je čas od času mytý) a ve vlastním i veřejném zájmu bych ho do toho bazénu neposílal..prostě pes má v srsti mnohem více bakterií a všeho možnýho narozdíl od upocenýho Hellborna(pokud se neválí v trávníku,neslintá, nemá 90% povrchu těla srst a utírá si zadek) pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 28.7.2008 , 12:33   Citovat  

Bigless napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem Dlouho tu nebylo takhle funny vlákno Velmi šťastný OK Lidi mám loveckýho psa a vim v čem všem se vyválí(i když je čas od času mytý) a ve vlastním i veřejném zájmu bych ho do toho bazénu neposílal..prostě pes má v srsti mnohem více bakterií a všeho možnýho narozdíl od upocenýho Hellborna(pokud se neválí v trávníku,neslintá, nemá 90% povrchu těla srst a utírá si zadek) pořádnej výtlem

S tou srstí nevím,ale třeba Tranďák má lepší svetr... HaHaaa
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honday super,ale...
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina