Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zmena pohledu na "svet"?
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3

Věříte?
Ano
26%
 26%  [ 6 ]
Ne
21%
 21%  [ 5 ]
Nečemu jenom
52%
 52%  [ 12 ]
Hlasovalo : 23
Celkem hlasů : 23

Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 12:24   Citovat  

Miki napsal:
Každý má nějaký názor na tyhle věci... ale jen pár lidí se o to zajímá. Je těžké pak dohledat někde nějakou pravdu a dozvědět se o tom něco víc jen vlastní silou.
PROSTĚ CELÝ SVĚT JDE DO SRAČEK to vidí snad každý kdo nemyslí jen sám na sebe
A co s tím uděláme? Prd! Takže zbývá myslet sám na sebe Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 12:30   Citovat  

snk. napsal:
Znas Bildersberg Group?Doufam ze to pisu dobre.Jak rikas,vsechno se sjednocuje.Za chvili bude vyrabet jedna firma vsechno jidlo,druha elektroniku,treti auta...dalsi skupina bude ovladat svet.Neni to (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se),je to realita a dost se to blizi.Koukam zrovna na END GAME a neverim tomu.U nas to teprve zacne,jsme mala zeme,takze vsechno se rozjede v okolnich statech nejdrive..AMERIKA samozrejme bude prvni a pak ten rozjetej model jenom aplikujou na ostatni staty kolem...

Osobne si myslim,ze potrebujem sjednoceni,do budoucna by to stejne jinak asi neslo.Chce to sjednotit menu,jazyk a vse okolo.ALe jakym zpusobem a kdo bude vse ridit.... KO KO KO
Myslím si, že třeba Švýcarsko si vsojí samostatnost zachová, ale asi to bude jen tím, že tam mají ty mocnářské státy uložený peníze.... Jinak co se týče globalizace tak tu odsuzuju, spěje jen do záhuby a sjednocením se nic nevyřeší, ba naopak... Já chci mít na výběr a ten by měl být svododný a nebude mi ho někdo určovat tím, že mi bude diktovat, co si mám koupit, protože už na trhu nebude jiný výrobce té věci... Pokud to tak bude odstěhuju se někam daleko od lidí a od civilizace, která upadá... O finančních skupinách ovládající značkou finanční část tohoto světa jsem si už něco přečetl, ale svůj názor si enechám pro sebe, protože bych pak byl pro někoho totální magor..Úsměv
Až budu mít čas, tak ne na oba ty filmy kouknu... Zajímá mě to, každopádně Amerika je šit, země "nových možností" ano, ale jakých...???
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 12:46   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Myslím si, že třeba Švýcarsko si vsojí samostatnost zachová, ale asi to bude jen tím, že tam mají ty mocnářské státy uložený peníze.... Jinak co se týče globalizace tak tu odsuzuju, spěje jen do záhuby a sjednocením se nic nevyřeší, ba naopak... Já chci mít na výběr a ten by měl být svododný a nebude mi ho někdo určovat tím, že mi bude diktovat, co si mám koupit, protože už na trhu nebude jiný výrobce té věci... Pokud to tak bude odstěhuju se někam daleko od lidí a od civilizace, která upadá... O finančních skupinách ovládající značkou finanční část tohoto světa jsem si už něco přečetl, ale svůj názor si enechám pro sebe, protože bych pak byl pro někoho totální magor..Úsměv
Až budu mít čas, tak ne na oba ty filmy kouknu... Zajímá mě to, každopádně Amerika je šit, země "nových možností" ano, ale jakých...???

Je videt,ze o tom aspon premyslis,coz je fakt dobre.Ja ted dokoukal i ten druhy a musim rict,ze jestli je pravda JEN 20% z toho co tam je,tak to bude fakt spatny.Urcite se na to podivej.Budes mit zase o cem premyslet a pak napis svuj nazor.Jestli to nikoho nezajima,tak aspon me urcite!!!

PS:mrkni se na to END GAME,je to o skupine jmenem BILDERBERG GROUP,neuveris co je to za lidi.Zjednodusene...cca 150lidi z celyho sveta(co maj nejvic penez) si zalozilo skupinu(BILDERBERG GROUP si rikaj)Je to nejvice utajovana skupina na svete,ve ktery vymyslej jak "ovladnout svet".Tim,ze snizujou populaci,snizujoi inteligenci lidi(amerika ma nejmensi rozpocet na vzdelavani,chce mit z lidi konzumni ovce co makaj a neptaj se) atd... mrkni na to urcite,bude se ti to "libit" Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
peca.gt je teď offline  peca.gt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 12:49   Citovat  

snk. napsal:
Je videt,ze o tom aspon premyslis,coz je fakt dobre.Ja ted dokoukal i ten druhy a musim rict,ze jestli je pravda JEN 20% z toho co tam je,tak to bude fakt spatny.Urcite se na to podivej.Budes mit zase o cem premyslet a pak napis svuj nazor.Jestli to nikoho nezajima,tak aspon me urcite!!!

PS:mrkni se na to END GAME,je to o skupine jmenem BILDERBERG GROUP,neuveris co je to za lidi.Zjednodusene...cca 150lidi z celyho sveta(co maj nejvic penez) si zalozilo skupinu(BILDERBERG GROUP si rikaj)Je to nejvice utajovana skupina na svete,ve ktery vymyslej jak "ovladnout svet".Tim,ze snizujou populaci,snizujoi inteligenci lidi(amerika ma nejmensi rozpocet na vzdelavani,chce mit z lidi konzumni ovce co makaj a neptaj se) atd... mrkni na to urcite,bude se ti to "libit" Úsměv

END GAME najdu kde?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 12:53   Citovat  

peca.gt napsal:
END GAME najdu kde?
END GAME se jmenuje to druhy video dole...Ale pokud nechces,byt spis nastvanej z toho,ze s tim nic nemuzes udelat ,tak na to ani nekoukej :/
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 12:54   Citovat  

jj, matrix, dyt to rikam... budem neco jako baterie :)

jinak jsem zvedavej jestli se vyplni co predpovidaj. Blby je, ze to vsechno dava smysl. Ne ze bych se dal do nejakyho odboje, ale je to zajmavy.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 13:02   Citovat  

nejhorsi je,jak bylo receno ...ze nam to nemusej ani cpat...my to budem chtit samy... ID chipy atd...podstrecej nam valku s terroristama,ktery samy dotujou prachama...my se budem bat.. a dovolime jim,aby nas mohly kontrolovat na kazdym kroku...UDAJNE KVULI TERRORISMU OK
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 13:17   Citovat  

Kdyz se vam nelibi konzumni spolecnost, tak bezte do lesa zrat korinky. OK Mrk

Ja si ten zivot mezitim v ramci moznosti uziju a nebudu resit blbosti "co kdyby", se kteryma stejne nic neudelam. Howgh VTEC
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 14:51  Naposledy upravil M@jk dne 18.7.2008 , 15:00, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

snk. napsal:

Zdarec, tak včera jsme skouli s Lenčou první polovinu Zeitgeistu. Skutečně od víře, jejího zneužívání atd. se píše mnoho, o 9/11 se píše též mnoho a je mnoho doměnek, infromací a i konspiračních teorií i technických důkazů, které fakta uvedená ve zprávě vyšetřovací komise vyvracejí.

Otázkou je, kde je pravda. Nebo snad: The Truth is over there - Pravda je tam někde venku??? A la Akta - X??? Či je to opět jen kontraproduktivní manipulační verze, jak lidi úplně zblbnout??? To bohužel my nemůžeme a nejsme schopni dokonale posoudit. Pokud ovšem někdo nemá "ten správný" zdroj informací!!!

Holt svět je jaký je ... velké změny bohužel asi nebudou ... dokud vládnou peníze!!!
   Návrat  
GoldLady je teď offline  GoldLady
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 14:55   Citovat  

Když si to čtu ty názory, tak si budu muset udělat taky brzo čas a zhlídnout to OK Takový věci mě zajímaj... Tak to koukám!
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 15:01   Citovat  

GoldLady napsal:
Když si to čtu ty názory, tak si budu muset udělat taky brzo čas a zhlídnout to OK Takový věci mě zajímaj... Tak to koukám!

Radši ne, akorát budeš naštvaná, v jakým světě to žijeme Velmi šťastný
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 15:04   Citovat  

jagy napsal:
Kdyz se vam nelibi konzumni spolecnost, tak bezte do lesa zrat korinky. OK Mrk

Ja si ten zivot mezitim v ramci moznosti uziju a nebudu resit blbosti "co kdyby", se kteryma stejne nic neudelam. Howgh VTEC
je to dobrý Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 15:05   Citovat  

neyo napsal:
Radši ne, akorát budeš naštvaná, v jakým světě to žijeme Velmi šťastný

To jsem stejnak... Smutný A taky se každej den rozčiluju v práci s těma pod.... Taiwancama, mě už nepřekvapí nic Velmi šťastný pořádnej výtlem Kdo nezažil, neuvěří pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 15:14   Citovat  

Jasně neberte ten život tak moc važně radši na pohodu Úsměv
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 15:32   Citovat  

GoldLady napsal:
To jsem stejnak... Smutný A taky se každej den rozčiluju v práci s těma pod.... Taiwancama, mě už nepřekvapí nic Velmi šťastný pořádnej výtlem Kdo nezažil, neuvěří pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Copak? Taky chtěj ovládnout svět? Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 15:41   Citovat  

neyo napsal:
Copak? Taky chtěj ovládnout svět? Velmi šťastný

Tak nějak, ale moc se jim to nedaří Velmi šťastný To jsou dlouhý story Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 16:09   Citovat  

Henges napsal:
je to dobrý Velmi šťastný
Já jsem vegetarián a jen kořínky nejím.. Mrk
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 16:09   Citovat  

nekdo rekl: neberte zivot vazne, stejne z nej nevyvaznete zivi :)
   Návrat  
happy je teď offline  happy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 16:17   Citovat  

PAKO napsal:
kristus byl jen buřič...howg..Bůh byl Senna

tywe to byl hodnotny nazor KO
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 16:20   Citovat  

Bitkar napsal:
nekdo rekl: neberte zivot vazne, stejne z nej nevyvaznete zivi Úsměv

Jo jo přesně tak OK život se musí užít a ne přežít Úsměv
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 18.7.2008 , 18:59   Citovat  

Sebepravdivejsi fakta podana ucelne mohou byt lziva ...

Spousta zajimavych informaci a pohledu na vec tam je ...
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 0:12   Citovat  

ze ta cirkev je blabol vymyslenej pro to aby se lepe udrzovali lide v posusnosti to nic novyho, peknej je taky film Sifra mistra Leonarda, je to sice jenom film, ale neco na tom bude myslim
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 0:38   Citovat  

o tom co je a nejni pravda si stejne udela obrazek kazdej sam , ale ja jsme proto moc se rozhodovat podle sebe a pokud budu moct pro sebe udelat tak pudu a udelam to nebudu sedete na zadku a tupe koukat az to za me udela nekdo jinej , je spoustu takovejch co treba nejdou k volbam a pak u piva nadavaji jak je ta vlada hrozna
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 8:28   Citovat  

Destak napsal:
o tom co je a nejni pravda si stejne udela obrazek kazdej sam , ale ja jsme proto moc se rozhodovat podle sebe a pokud budu moct pro sebe udelat tak pudu a udelam to nebudu sedete na zadku a tupe koukat az to za me udela nekdo jinej , je spoustu takovejch co treba nejdou k volbam a pak u piva nadavaji jak je ta vlada hrozna

Přesně. Bohužel takových je dost ... protože mají pocit, že svou /ne/volbou nic neskazí a u piva se vyblejou a dokonce to umí i stále dokola, takže opravdu život hodnotný a vlastně o ničem ... i když toto vše je i o vzdělání a informacích, které má člověk k dispozici ... Úsměv
   Návrat  
Destak je teď offline  Destak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 11:34   Citovat  

pred chvilkou jsem vstal , koukám do novin na stole , ods a podnikatelé mají soukromou část nepřístupnou obyvatelům , v ustí nad labem , dva kruhový objezdy který by se užili jinde . asi se do toho začnu trochu šťourat , takže nezapomeňte volit Desťáka Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 18:31   Citovat  

Nj,dokavad budou takovyhle lidi moc davat odpovedi typu "NO COMMENT" ,tak je to stejne jedno. "BYL JSTE VIDEN,JAK JSTE ZABIL AUTEM 10LIDI". ..odpoved:
"K TOMU SE NEBUDU VYJADROVAT" Úsměv a neresej nic OK promlci se to,nebo zaridej nakej poprask nekde jinde..aby odvedli pozornost lidi a za tyden se o tom uz nevi. KO
   Návrat  
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 19:17   Citovat  

A udelas s tim neco? Mrk
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 19:32   Citovat  

Určitě doporučuji shlédnout oba filmečky..udělat si na to čas.Sice chvilkama mě to dost nudilo ale po chvilce mě to opět dost zaujalo. O 11.září jsem viděl už více filmů a nevěřím tvrzení vlády USA.Nejdříve jsem si říkal že mi může nějaká NSA vylízat nosní dírky ale když už do toho vtáhli EU tak mě to začalo více zajímat. Nejvíce mě dostalo tvrzení o federální bance Úsměv je to tam hezky řečené, u nás je to taky dost podobné ne? co teď když kurz koruny stoupá? není to záměrné? co když za 14dní nebudeme mít euro za 24kč ale za 50kč ? stát se to klidně může.
Pořád si ale tak říkám že kdyby tohle všechno byla pravda, tak by se to přeci muselo vědět? jenže co když je to opravdu tak pod palcem že prostě není jiné východisko...
Ale stejně spíš mě teď zajímá co provedu s mojí hondičkou, jestli tam hodím hlavu z D16Y8 a přestavím to na VTEC Úsměv)
Co jiného chcete dělat? natočit podobný film? nebo snad jít protestovat? k čemu protesty? stejně lidi nahoře a ty nad nima si to vyřeší bez nás o nás tzv.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2008 , 19:45   Citovat  

Mourl napsal:
Určitě doporučuji shlédnout oba filmečky..udělat si na to čas.Sice chvilkama mě to dost nudilo ale po chvilce mě to opět dost zaujalo. O 11.září jsem viděl už více filmů a nevěřím tvrzení vlády USA.Nejdříve jsem si říkal že mi může nějaká NSA vylízat nosní dírky ale když už do toho vtáhli EU tak mě to začalo více zajímat. Nejvíce mě dostalo tvrzení o federální bance Úsměv je to tam hezky řečené, u nás je to taky dost podobné ne? co teď když kurz koruny stoupá? není to záměrné? co když za 14dní nebudeme mít euro za 24kč ale za 50kč ? stát se to klidně může.
Pořád si ale tak říkám že kdyby tohle všechno byla pravda, tak by se to přeci muselo vědět? jenže co když je to opravdu tak pod palcem že prostě není jiné východisko...
Ale stejně spíš mě teď zajímá co provedu s mojí hondičkou, jestli tam hodím hlavu z D16Y8 a přestavím to na VTEC Úsměv)
Co jiného chcete dělat? natočit podobný film? nebo snad jít protestovat? k čemu protesty? stejně lidi nahoře a ty nad nima si to vyřeší bez nás o nás tzv.

Jak rikas,neudelas s tim nic.Je asi lepsi na tohle zapomenout a lestit si dal svoji Hondicku.Cloveka to akorat :mravenec:,jak s tim nic neudela.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2008 , 11:21   Citovat  

Jediný co by této vládě pomohlo by byl nějaký útok na jejich plnomoc, prostě vyhoštění z jejich koryt... Nějaké protesty a podobně už je pasé.... Pokud by chtěl někdo změnit tuto vládu, tak jedině nějakým násilným převratem..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Zmena pohledu na "svet"?
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina