Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda civic 1,6 diesel 2015, kontrolka bezklucovho systemu
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
kody33 je teď offline  kody33
0
PříspěvekZaslal: 19.9.2022 , 16:01   Citovat  

Zdaravim vsetkych Hondarov.Mam Honda civic tourer 1,6 diesel 2015 prefacelift, svieti mi kontrolka bezklucoveho systemu na pristrojovej doske(keyless access system indicator) vymenil som bateriu v dialkovom ovladani, skontroloval som poistku, stale to svieti, stretol sa s tym niekto? v com moze byt problem? v servise som sa bol opytat, nemaju ani paru o tom, najprv mi chlap povedal ze treba vymenit gombik bezklucoveho startovania, cena je horibilna, tak som sa objednal na diagnostiku najprv...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kody33 je teď offline  kody33
0
PříspěvekZaslal: 3.10.2022 , 22:57   Citovat  

Takze novinky, na diagnostike v Honde vycitali ze vraj je chybna klucka v dverach na vodicovej strane... diel objednany, cakacka 10 dni, diel dorazil, klucka vymenena, zavada odstranena nie je, stale to svieti... Dalsie riesenie navrhnute sevisom, nechat tam auto na 2-3 dni, ze vraj je niekde zlomeny kabel a to sposobuje problemy, ze musia odstrojit auto zvutra a skontrolovat to, ja nie som mechanik, ale toto sa mi nejako nezda, vyzera to skor tak, ze nevedia co sa deje a nevedia co maju robit.

xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Silver
0
PříspěvekZaslal: 4.10.2022 , 17:49   Citovat  

jestli je to stejný problém, tak tady pomohla až výměna kabelového svazku
tudy check-light-check-keyless-start-system

"takže po výmene tlačidla štart-stop sa problém nevyriešil, takže som išiel do predajne. Povedali, že modul bezkľúčového prístupu je usmažený a musia ho vymeniť.
Tak som sa rozhodol, že si nechám u predajcu vymeniť modul bezkľúčového prístupu, pretože aj keby som to urobil sám, musel by som preprogramovať aj kľúče a kľúče môže preprogramovať len predajca a niektoré obchody, ktoré majú zariadenie, ktoré môže preprogramovať kľúče.
Ale každopádne po tom, čo mi ho vymenili, auto opäť fungovalo a o pár dní neskôr začalo robiť to isté, takže som musel auto odtiahnuť späť do servisu.
Zistilo sa, že modul bezkľúčového prístupu bol opäť usmažený, pretože bol skratovaný. V predajni mi povedali, že technik Hondy povedal, že existujú len tri veci, ktoré spôsobia, že sa objaví kód systému kontroly bezkľúčového prístupu.
1. Tlačidlo štartovania,
2. modul bezkľúčového prístupu,
3. zväzok prístrojovej dosky.
Predajca povedal, že pri výmene modulu urobili chybu, pretože technik Hondy odporučil, že pri každej výmene modulu budete musieť spolu s ním vymeniť aj prístrojový zväzok!
Takže som si pekne znova nechal vymeniť modul a tiež som si nechal vymeniť palubný zväzok a moje auto už niekoľko mesiacov funguje skvele. Ale len aby ste vedeli, že oem prístrojový zväzok je dosť drahý, takže sa pripravte.
Tiež som podal žiadosť o zvolanie môjho auta a Honda povedala, že nikdy nevideli, že by sa niečo také stalo, takže dúfam, že dostanem svoje peniaze späť a vy tiež, len nezabudnite ísť na webovú stránku Hondy a podať žiadosť o zvolanie!"

Translated with tudy odkaz (free version)

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda civic 1,6 diesel 2015, kontrolka bezklucovho systemu
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina