Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Strana 35 z 36
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2022 , 12:25   Citovat  

Ahojte, v servise mi odporučili výmenu riadenia, pretože je tam vôľa na hrebeni a riadenie sa vysuva o 1cm viac na pravú stranu ako na ľavú. Originál Honda 2500€, odporučili mi používané, pretože s repasom manžel skusenosti. Má niekto skúsenosť s repasom? Zatiaľ som žiadne nenasiel pre benzínové crv, všetko nafta. Dik
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2022 , 18:41   Citovat  

rocky33 napsal:
No mám zjištěno že to má být někde vedle plynového pedálu a spolujezdcem pod tím plastem , tak jak bude někdy nálada tak se tam na to mrknu aby zjistil číslo a budu asi koukat tu , na S bazaru chce jeden prodejce dílů 4t , vypadá že jich tam má pár z Anglie .

Tak psal jsem si s firmou co tyto jednotky opravuje , prý tento typ Hondy trpí na vlhkost a vady základové desky jednotky , oprava 5500kč. Jako toto je fakt ostuda Hondy , tak na svolávačku na výměny vaku svolávají a toto nikdo neřeší. Sám technik v Hondě mi potvrdil že pár aut s touto závadou už tam měli.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.1.2022 , 11:19   Citovat  

ninja napsal:
Pokud je řešení výměna jednotky, tak to zkus u Poláků.
tudy odkaz

Tak dnes jsem komunikoval s jiným servisem Honda a bylo mi řečeno že na tyto jednotky je poskytována prodloužená zaruka 15 let ,ze by mi ji měli vyměnit ještě na záruku.Tak jsem tam volal kde jsem byl na diagnostiku tak otočili a bude mi provedena výměna na zaruku, jen me zaráží ten přístup .
   Návrat  
coch25 je teď offline  coch25
PříspěvekZaslal: 20.3.2022 , 9:46   Citovat  

ahoj prosim mam dotaz, asi mi odchazi spojka ve 160 tis prokluzuje u 4-5 stupne do kopce pri plnem plynu, kolik tak zhruba stoji vymena spojy komplet ne bo jsem se tady docetl ze se nemusi menit setrvacnik ?.diky za odpoved
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2022 , 9:57   Citovat  

coch25 napsal:
ahoj prosim mam dotaz, asi mi odchazi spojka ve 160 tis prokluzuje u 4-5 stupne do kopce pri plnem plynu, kolik tak zhruba stoji vymena spojy komplet ne bo jsem se tady docetl ze se nemusi menit setrvacnik ?.diky za odpoved

Ahoj ceny klesly od doby kdy jsem měnil já asi o 5t, osobně by radil vyměnit komplet a zkus najit servis který už měnil na CR-V , já kdysi dal za práci 5t.
tudy odkaz
   Návrat  
coch25 je teď offline  coch25
PříspěvekZaslal: 20.3.2022 , 10:03   Citovat  

Ahoj prosim te kolik te stala vymena spojky.diky za odpoved
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2022 , 10:06   Citovat  

coch25 napsal:
Ahoj prosim te kolik te stala vymena spojky.diky za odpoved

5t , kdo ví kolik to bude dnes.
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2022 , 20:45   Citovat  

na přechodnou dobu 4-6měsíců potřebuju auto na rozbitější cestu, takže mě napadlo CR-V a teď jaký? 2g v benzinu s LPG nebo 3g v naftě? měsíční nájezd kolem 3tis, nechci leštěnku, ale ne zase vrak na dojetí
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.8.2022 , 16:00   Citovat  

Tak jsem se prokousal přes všechny stránky, v polovině na dvacet minut usnul.... pořádnej výtlem HaHaaa
Máte někdo u 2.0 v benzinu tažné zařízení?

Zajímalo by mě, jak se popere s cca 1300 - 1550 kg na kouli Úsměv
   Návrat  
Loris Batacchi je teď offline  Loris Batacchi
PříspěvekZaslal: 25.8.2022 , 16:44   Citovat  

RASTA napsal:
Tak jsem se prokousal přes všechny stránky, v polovině na dvacet minut usnul.... pořádnej výtlem HaHaaa
Máte někdo u 2.0 v benzinu tažné zařízení?

Zajímalo by mě, jak se popere s cca 1300 - 1550 kg na kouli Úsměv

Naprosto bez problému OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2022 , 18:55   Citovat  

Loris Batacchi napsal:
Naprosto bez problému OK

To rád slyším Úsměv Budu se zbavovat ducata 2.8 jtd a tam jsem o podvalu s autem za sebou skoro ani nevěděl Velmi šťastný
Přesedlat bych chtěl právě na CR-V 3g 2.0 v benzinu je to dobrý Tahal bych s ním +/- 10x do roka auto na závody.
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2022 , 7:42   Citovat  

RASTA napsal:
To rád slyším Úsměv Budu se zbavovat ducata 2.8 jtd a tam jsem o podvalu s autem za sebou skoro ani nevěděl Velmi šťastný
Přesedlat bych chtěl právě na CR-V 3g 2.0 v benzinu je to dobrý Tahal bych s ním +/- 10x do roka auto na závody.

Benzínový CRV má na kouli 1500 kg. Vlek do 1t za sebou cítím, ale ještě to jde. Nad 1t už se motor do kopců trochu trápí.
Proč jen proboha do toho auta nedávali V6 Bueee
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2022 , 13:02   Citovat  

rotker napsal:
Benzínový CRV má na kouli 1500 kg. Vlek do 1t za sebou cítím, ale ještě to jde. Nad 1t už se motor do kopců trochu trápí.
Proč jen proboha do toho auta nedávali V6 Bueee

Co jsem se koukal, tak všude uvádí na kouli 1.600 kg to mi hlava nebere
Já bych tam měl +/- 1.250 max 1.500 kg a to se bojím, že bude skuhrat Smutný a do nafty se mi moc nechce a do 2.4 automatu také ne Smutný

Jak říkáš, V6 by byla jiná liga kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2022 , 13:53   Citovat  

RASTA napsal:
Já bych tam měl +/- 1.250 max 1.500 kg a to se bojím, že bude skuhrat Smutný a do nafty se mi moc nechce a do 2.4 automatu také ne Smutný

Jo 1600 má MT, já mám AT. Já bych to auto zase v MT nechtěl. Je to přece jen už rodinné auto...
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2022 , 16:14   Citovat  

RASTA napsal:

Tahal jsem za 2,0 cr-v i 2000kg + , ve stoupání to chce samožřejmě točit , ale žádná brzda provozu se nekoná .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.8.2022 , 21:36   Citovat  

rotker napsal:
Jo 1600 má MT, já mám AT. Já bych to auto zase v MT nechtěl. Je to přece jen už rodinné auto...

noo, já mám jako rodinné auto poslední 4 roky C4G ED7 se swaplou B16A1kou pořádnej výtlem VTEC
...ale nedá se s tím tahat auto na závody HaHaaa

hopit napsal:
Tahal jsem za 2,0 cr-v i 2000kg + , ve stoupání to chce samožřejmě točit , ale žádná brzda provozu se nekoná .

supeeer, takovou odpověď jsem potřeboval je to dobrý Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2022 , 6:38   Citovat  

čipoval jste někdo 2,2i-ctdi?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2022 , 9:35   Citovat  

Petura napsal:
čipoval jste někdo 2,2i-ctdi?

Ano a nedoporučuji, za chvíli to odskákala spojka a nová za cca 10tkm znovu. Ale jinak to bylo příjemný svezení
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2022 , 14:21   Citovat  

rotker napsal:
Ano a nedoporučuji, za chvíli to odskákala spojka a nová za cca 10tkm znovu. Ale jinak to bylo příjemný svezení

koupil jsem auto co má spojku mít udělanou před 15tkm, takže by to chvíli mohlo dát pokoj Úsměv
zajímá mě u koho to nechat udělat a jakou variantu zvolit např. tady tohle vyplivl google tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2022 , 19:34   Citovat  

Kdyby to někoho zajímalo (a zároveň se chci samozřejmě pochlubit Velmi šťastný ) , tak jsem necelý měsíc novým majitelem CRV3G Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2022 , 6:51   Citovat  

Petura napsal:
koupil jsem auto co má spojku mít udělanou před 15tkm, takže by to chvíli mohlo dát pokoj Úsměv
zajímá mě u koho to nechat udělat a jakou variantu zvolit např. tady tohle vyplivl google tudy odkaz

Jak myslíš, já bych to už neudělal. Spojka u 2,2 ctdi v CRV je tak tak na hraně se sériovým výkonem, resp. krouťákem...
Chipoval mi to tehdá tuším Xtuning
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2022 , 6:52   Citovat  

RASTA napsal:
Kdyby to někoho zajímalo (a zároveň se chci samozřejmě pochlubit Velmi šťastný ) , tak jsem necelý měsíc novým majitelem CRV3G Je to tam.

Gratulace, vítej do rodiny Velmi šťastný Nahoď alespoň foto. Máš tedy 2,0 benzín s AT?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2022 , 13:50   Citovat  

rotker napsal:
Gratulace, vítej do rodiny Velmi šťastný Nahoď alespoň foto. Máš tedy 2,0 benzín s AT?

Díky přátele mám 2.0 benzin s MT Úsměv

IMG_5502.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_5502.jpg, 4.46 MB

IMG_5510.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_5510.jpg, 4.05 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2022 , 17:03   Citovat  

RASTA napsal:
Díky přátele mám 2.0 benzin s MT Úsměv

pěkná Úsměv taky máš vypálené mlhovky? pár jsem jich objel a všechny měly mrtvé mlhovky, včetně té moji co jsem koupil Úsměv
jinak auto na ty roky docela slušný, po A7G jsem vystřídal několik novějších škodovek, nějakého Pežota a je tady znát to stáří (rok 2007), a výbava Executive z těch dob je těžká socka v porovnání s jinými vozy o pár let mladších Velmi šťastný nicméně jako skákadlo na zimu to bude dobrý (doufám)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.10.2022 , 17:05   Citovat  

rotker napsal:
Jak myslíš, já bych to už neudělal. Spojka u 2,2 ctdi v CRV je tak tak na hraně se sériovým výkonem, resp. krouťákem...
Chipoval mi to tehdá tuším Xtuning

řeším teď nějaké typické bolesti ojetiny, takže až to bude vychytané a zůstane mi to doma, tak to ještě jednou zvážím, ale díky za info
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2022 , 23:28   Citovat  

Petura napsal:
pěkná Úsměv taky máš vypálené mlhovky? pár jsem jich objel a všechny měly mrtvé mlhovky, včetně té moji co jsem koupil Úsměv
jinak auto na ty roky docela slušný, po A7G jsem vystřídal několik novějších škodovek, nějakého Pežota a je tady znát to stáří (rok 2007), a výbava Executive z těch dob je těžká socka v porovnání s jinými vozy o pár let mladších Velmi šťastný nicméně jako skákadlo na zimu to bude dobrý (doufám)

Velmi šťastný no, jedna mlhovka je matná, ale druhá ok...nevím, kde s tím parkovali, ale u světel mám také kombinaci, jedno horší a druhé jak nové to mi hlava nebere kupodivu to kopíruje stav mlhovek HaHaaa ale musím říct, že zatím spokojenost je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2022 , 7:31   Citovat  

Petura napsal:

Jak myslíš vypálené? Já si myslím, že je mám v cajku. Co je na executive špatného? Chybí mi snad jen adaptivní tempomat, ale sehnat top executive 2.0 se světlou kůží a AT byl téměř nemožný úkol to mi hlava nebere
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2022 , 19:59   Citovat  

rotker napsal:
Jak myslíš vypálené? Já si myslím, že je mám v cajku. Co je na executive špatného? Chybí mi snad jen adaptivní tempomat, ale sehnat top executive 2.0 se světlou kůží a AT byl téměř nemožný úkol to mi hlava nebere

voda v obou mlhovkách a oloupaný chrom z paraboly Úsměv nějaký auta jsem viděl a mělo to snad každý
na dnešní poměry mi tam chybí denní svícení, ale to v roce 2007 asi ještě nebylo nikde, takže automatický světla jsou k ničemu, místo panoramatický střechy by byl příjemnější šíbr, rádio ač s changerem a SW pod sedačkou, tak na dnešní dobu slabota, ovladače zrcátek (sklápění i vyhřívání mohlo být v jednom nebo se zadním oknem), chybí mi stmívání zrcátek, mohl by být ukazatel hladiny oleje, teploty oleje a náplň ostřikovačí, ale na 15let starý koráb to pořád vypadá dobře, takže ve svý době to byla fakt kára jak hrom Úsměv člověk se vážně rychle nechá rozmazlit blbostma a zapomíná na pionýrský časy kdy nic v autech nebylo Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2022 , 21:36   Citovat  

Velmi šťastný já měl naopak problém sehnat kousek bez těch blbostí Velmi šťastný
mám elegance a i to, ve srovnání s C4G, je na mě až až HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2022 , 7:18   Citovat  

Petura napsal:
voda v obou mlhovkách a oloupaný chrom z paraboly Úsměv nějaký auta jsem viděl a mělo to snad každý
na dnešní poměry mi tam chybí denní svícení, ale to v roce 2007 asi ještě nebylo nikde, takže automatický světla jsou k ničemu, místo panoramatický střechy by byl příjemnější šíbr, rádio ač s changerem a SW pod sedačkou, tak na dnešní dobu slabota, ovladače zrcátek (sklápění i vyhřívání mohlo být v jednom nebo se zadním oknem), chybí mi stmívání zrcátek, mohl by být ukazatel hladiny oleje, teploty oleje a náplň ostřikovačí, ale na 15let starý koráb to pořád vypadá dobře, takže ve svý době to byla fakt kára jak hrom Úsměv člověk se vážně rychle nechá rozmazlit blbostma a zapomíná na pionýrský časy kdy nic v autech nebylo Velmi šťastný

Jak píše Rasta, tyhle blbosti k prdu tam naštěstí nejsou. Za panoramu jsem naopak raději než za šíbr. Mlhovky mám skutečně obě v pořádku je to dobrý Rádio jsem už dávno vyměnil za Android a v kastlíku 250GB SSD, + dodělaná couvací kamera. Ztmívací zrcátko má poFL, ale tam by mě už zase točilo hlídání tlaku v penu, takže jsem rád za předFL. Každopádně je to vyšší auto, takže aut co tě zezadu oslňují moc není. Denní svícení jsem hned vyřešil fičurínou z misterdotcom.de, za 3tkč máš denní svícení z dálkových světel a abych šetřil xenony, tak na auto svícení stejně nejezdím. Denní svícení jde ještě vyřešit zaslepením světelného senzoru je to dobrý Mně v tom autě prostě chybí jen adaptivní tempomat a dalších 100 koní výkonu Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o CR-V 3G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 34, 35, 36  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina