Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda ELEMENT
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
ma®vays je teď offline  ma®vays
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.6.2017 , 22:59   Citovat  

Ahoj. Náhodou jsem narazil na tohle auto. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti, Víte o tom něco? Je tak škaredé, až se mi líbí. Dá se použít jako pickup Úsměv

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.6.2017 , 23:16   Citovat  

ma®vays napsal:
Ahoj. Náhodou jsem narazil na tohle auto. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti, Víte o tom něco? Je tak škaredé, až se mi líbí. Dá se použít jako pickup Úsměv
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=k_LBpcdqT7o[/youtube]

je to spíše pro postiženy jedince na voječku ale jako OTHER kus na parkovišti jako bod pro tebe Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.6.2017 , 23:19   Citovat  

chatek napsal:
ale jako OTHER kus na parkovišti jako bod pro tebe Úsměv

Tomu nerozumím?
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2017 , 0:21   Citovat  

ma®vays napsal:
Tomu nerozumím?

no jako že neznámé, neokoukanéÚsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2017 , 4:44   Citovat  

No to mě právě zaujalo. Jen jsou dost předražené Smutný 2003 v automatu s nájezdem 150 jsem našel za 200k . . . .to je jednou tolik jak u aco7
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2017 , 6:36   Citovat  

Je to auto pro US trh, takže 99% v automatu. Tam to měli pro mladý na pláž...
Mít můj Accord nájezd 150tis.km, tak ho neprodávám za 150tis. (prodán za týden - víceméně se čekalo na víkend), ale tak 180.. Velmi šťastný
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2017 , 6:46   Citovat  

Měl jsem čest s tím jezdit chvíli jezdit. Je to takové klasicky americké auto. Nejede a nezatáčí. Ale teď vážně bylo to super praktické auto, co se mi nejvíc líbilo je, že se tam vejdou dvě kola nastojato. Úsměv Je to spíš auto pro dva a max. malé děti. Na větší děti je pak CRV nebo Pilot. Úsměv Ale jinak proti tomu auto nemůžu říct půl křivého slova.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2017 , 6:47   Citovat  

Já právě ždy myslel, že americké auta právě jedou . . . ale nezatáčí Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.6.2017 , 7:56   Citovat  

element má K24 uškrcenou na 160koní... Úsměv Accord v ní má 190...
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.6.2017 , 9:29   Citovat  

ELEMENT měl svého času super reklamy, třeba tahle s krabákem:

Odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2017 , 11:36   Citovat  

byl sem se na auto podívat. Ve skutečnosti je mnohem větší, než vypadá na fotkách. Je hodně zachovalé, byť jde poznat, že už něco pamatuje a je prostě opotřebované (madla, kliky, volant, pedály, podlaha).

Bohužel, přes manželku to neprojde Smutný
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2017 , 11:46   Citovat  

Tak on ten Element je právě velký, má automat, já měl ještě k tomu Real-Time AWD, tak to nebyl žádný trhač asfaltu. Ono na americké poměry není třeba aby to jelo ani zatáčelo. Tam prokličkuješ kousek městem, najedeš na Highway a dáš tempomat dle limitu a jedeš do dalšího města. Úsměv Mě se s tím jezdilo dobře. Jsem právě i přemýšlel, že bych si ji pořídil i tady, ale pak to vyhrál A7G v kombíku. Úsměv Přeci jenom to je evropštější auto. Úsměv
   Návrat  
Rodom je teď offline  Rodom
PříspěvekZaslal: 22.12.2017 , 16:12   Citovat  

Ja ho mam uz viac ako rok a musim povedatr, ze nadmieru spokojny som. Je to vinikajuce auto pre aktivneho cloveka. Variabilita je neskutocna a vzhladom na to, ze mame 2,5 rocne dieta, tak je aj velmi prakticke, pohodlne nakladanie malej. Pes moze sediet kdekolvek. Ma to specialne potahy, cize ak sa nieco vyleje, tak staci utriet. Prejazdnost je perfektna a "exkluzivita" zarucena, vsetci sa otacaju Velmi šťastný
Velakrat ma uz zastavili vodici a pytali sa co to je za auto, ze take este nevideli Úsměv min. 4 krat to odo mna uz chceli kupit na parkovisku...

Rozpisoval by som sa tu do aleluja co vsetko mi na tom aute vyhovuje - takze ak by niekto chcel nieco vediet, kludne piste... Úsměv
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 17:18   Citovat  

Rodom napsal:
Ja ho mam uz viac ako rok a musim povedatr, ze nadmieru spokojny som. Je to vinikajuce auto pre aktivneho cloveka. Variabilita je neskutocna a vzhladom na to, ze mame 2,5 rocne dieta, tak je aj velmi prakticke, pohodlne nakladanie malej. Pes moze sediet kdekolvek. Ma to specialne potahy, cize ak sa nieco vyleje, tak staci utriet. Prejazdnost je perfektna a "exkluzivita" zarucena, vsetci sa otacaju Velmi šťastný
Velakrat ma uz zastavili vodici a pytali sa co to je za auto, ze take este nevideli Úsměv min. 4 krat to odo mna uz chceli kupit na parkovisku...

Rozpisoval by som sa tu do aleluja co vsetko mi na tom aute vyhovuje - takze ak by niekto chcel nieco vediet, kludne piste... Úsměv

Matuš,
to verím Velmi šťastný Ja to auto videl už velakrát v Prahe, ono má svoje čaro a praktické stránky, je jedinečné vo svojom dyzajne, kupříkladu mojej manželke sa nepáči, ale praktické je, radšej CR-V 3G, ked už. Ale ta variabilita a praktičnost ked som na to pozeral je famozna.

P.S.: Včera som si trochu vzpomenul, ked sme tankovali na Jurki v BA u Pristavného mosta a prechádzali po D2 cez Karlovu Ves. Tak dodatočne pekne Vianoce a do nového roka vela zdravia.

To all: nadpis jsem přejmenoval na všeobecnou diskuzi o HONDA Element, aby se nám to tu překně hromadilo.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.1.2018 , 22:49   Citovat  

Ahoj Majku Úsměv

Ano ano, sto ludi - sto chuti Mrk

Vsetko dobre aj vam Úsměv dnes som ti chcel pisat, lebo sme akurat prisli do Prahy aj s Elementom, tak ak mas zajtra cas, mohli by sme dat rychlu kavu niekde Mrk ked tak volaj/ pis na mobil a mozme dat spicha.

Pripadne mozme dat nejaky mini zraz ak chce niekto vidiet Elementa Velmi šťastný
   Návrat  
_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2018 , 14:54   Citovat  

Ahoj všem,
neznáte někdo tohle vozítko? Začíná se mi čím dál tím víc líbit. VTEC
ELEMENT
   Návrat  
covex je teď offline  covex
PříspěvekZaslal: 15.4.2018 , 20:53   Citovat  

Kdo mate zkusenosti s Elementem v Cechach (na Slovensku:) ) - jak je na tom servisovatelnost (hlasi se k tomu evropske servisy?), vzhledem k tomu, ze to neni puvodem Evropske auto a vsechny jsou tu jen dovoz z ameeriky? Ty auta co jsou u nas, maji stale vsechno v milich a galonech, nebo to umi i normalni jednotky? Jak je na tom realne spotreba, prepocty z galonu vychazi dost zbesile kolem 14l/100km, ale kdo vi v jakych galonech to kde maji. Diky.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.5.2018 , 7:38   Citovat  

covex napsal:
Kdo mate zkusenosti s Elementem v Cechach (na Slovensku:) ) - jak je na tom servisovatelnost (hlasi se k tomu evropske servisy?), vzhledem k tomu, ze to neni puvodem Evropske auto a vsechny jsou tu jen dovoz z ameeriky? Ty auta co jsou u nas, maji stale vsechno v milich a galonech, nebo to umi i normalni jednotky? Jak je na tom realne spotreba, prepocty z galonu vychazi dost zbesile kolem 14l/100km, ale kdo vi v jakych galonech to kde maji. Diky.

Normalny servis som zatial nenasiel co by sa k tomu hlasil Úsměv zvacsa aj v Honde tapaju, ze o aku hondu ide Úsměv element ma vyhodu, ze zvacsa vsetky maju E-cko vsade kde treba (okna, svetla, atd.) takze ani STK nie je problem, jedine co bolo treba - dorobit hmlovku zadnu...servisovatelnost nie je vobec problem, podvozkovo to je CR-V II cize da sa zohnat skoro vsetko, s karoseriou to je horsie - vsetko z US (dokonca ani v PL ani nikde naokolo nie su diely)...

tachometer to ma normalne aj v mph aj v kmh...odometer je v milach ale....a spotreba, urobil som na tom aj 10L/100km kombinovane...pravda je, ze na rakusky benzin, neviem co je na SK za super benzin 95, ale je rozhodne iny ako super v AT!

jedine co ma stve je dojazd = mala nadrz, na plnu urobim tak 230 mil Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.6.2022 , 13:37   Citovat  

Po dlhsej dobe to tu trosku ozivim a kto ma cas/chut, pozrite video o mojom Elemente z produkcie Volant.tv Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda ELEMENT
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina