Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 134, 135, 136  Další 
Zaslat odpověď

Strana 131 z 136
azarro_cz je teď offline  azarro_cz
PříspěvekZaslal: 4.11.2021 , 12:13   Citovat  

skyline napsal:
azarro_cz: bohužel topic neměl řešení, ale můžeš dotyčnému zkusit napsat PM, jestli k tomu má něco víc:
tudy odkaz

Přijde mi, že i problém co máš může být daný špatným konektorem - to by vysvětlovalo, že u něj se to "spravilo samo". Teď jen přijít na to jakým. S ohledem na to, že se vše týká stejných senzorů by ale prověření jejich elektriky nemuselo být až tak složité.

Za podobné problémy může prý (z jiných diskusí) slabá baterka nebo její výměna. Nicméně protože tys ji už vyměnil a problémy měl před i po, tak to spíš bude jinde. I tu novou baterku by ale mohlo stát za to prověřit, zda nemá nějaký problém.

Ahoj a diky za navedeni, zkusim to.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
cukor je teď offline  cukor
PříspěvekZaslal: 7.11.2021 , 1:24   Citovat  

[quote="mfojtik"]Zdravím, chci se zeptat, kdo z Vás má připojenu na předním skle kameru? Zajímalo by mě, zda jste si kabeláž vedli sami, nebo Vám to někdo dělal? Já se do toho nechci moc pouštět. Asi si to nechám udělat v servisu. Zároveň kdybyste mohli dát někdo fotku, jak máte vyveden kabel do zapalování, byl bych rád. Jestli nechcete postovat sem, můj mail je slezsky1@gmail.com.díky[/quote

Ahoj, mam DOD LS500W+ Dual 1080P FULL HD kamera s GPS, napojenu priamo cez poistkovu skrinku zo sadou DOD DP4
tudy odkaz
Takze mi funguje aj parkovaci rezim ked je auto zaparkovane, kable som tahal cez A stlpik po bokoch, plasty idu pekne vylusknut a kable sa tam daju schovat az ku zadnemu kufru kde som kable viedol cez gumenu prechodku kablov ku zadnemu sklu a nalepil 2 kameru. Vsetko ide pekne zacvaknut a nic neni vidiet, ale pokial ides davat len 1 kameru cez 12V zapalovac tak to je easy, to by som tahal cez spolujazdca nad kastlikom, po boku az ku rucnej brzde, tam sa da pekne schovat kabel a ten maly plast nad rucnou vycvaknut az do opierky kde zapojis do 12V. Mozem nafotit zajtra budem v garazi Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mfojtik je teď offline  mfojtik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2021 , 16:22   Citovat  

[quote="cukor"]
mfojtik napsal:
Zdravím, chci se zeptat, kdo z Vás má připojenu na předním skle kameru? Zajímalo by mě, zda jste si kabeláž vedli sami, nebo Vám to někdo dělal? Já se do toho nechci moc pouštět. Asi si to nechám udělat v servisu. Zároveň kdybyste mohli dát někdo fotku, jak máte vyveden kabel do zapalování, byl bych rád. Jestli nechcete postovat sem, můj mail je slezsky1@gmail.com.díky[/quote

Ahoj, mam DOD LS500W+ Dual 1080P FULL HD kamera s GPS, napojenu priamo cez poistkovu skrinku zo sadou DOD DP4
tudy odkaz
Takze mi funguje aj parkovaci rezim ked je auto zaparkovane, kable som tahal cez A stlpik po bokoch, plasty idu pekne vylusknut a kable sa tam daju schovat az ku zadnemu kufru kde som kable viedol cez gumenu prechodku kablov ku zadnemu sklu a nalepil 2 kameru. Vsetko ide pekne zacvaknut a nic neni vidiet, ale pokial ides davat len 1 kameru cez 12V zapalovac tak to je easy, to by som tahal cez spolujazdca nad kastlikom, po boku az ku rucnej brzde, tam sa da pekne schovat kabel a ten maly plast nad rucnou vycvaknut az do opierky kde zapojis do 12V. Mozem nafotit zajtra budem v garazi Mrk

Mohl bys dát prosím foto?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 9.11.2021 , 20:25   Citovat  

mfojtik napsal:
Mohl bys dát prosím foto?

37AD2B63-A173-46DD-8511-E59EE20DEC3C.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
37AD2B63-A173-46DD-8511-E59EE20DEC3C.jpeg, 763.2 kB

480BC811-AB0E-46CC-90F1-4BAC0861F4A6.jpeg

480BC811-AB0E-46CC-90F1-4BAC0861F4A6.jpeg, 658.24 kB

DA4CF26E-C152-4837-A6FD-33FC12ED515F.jpeg

DA4CF26E-C152-4837-A6FD-33FC12ED515F.jpeg, 657.58 kB

EE590158-C212-4AE8-A144-A5A9EDDBCEA3.jpeg

EE590158-C212-4AE8-A144-A5A9EDDBCEA3.jpeg, 685.8 kB

201BC164-7FE4-473A-970F-365810FBD40B.jpeg

201BC164-7FE4-473A-970F-365810FBD40B.jpeg, 834.29 kB

0D776844-2B61-498A-A196-F0DA8EBC3619.jpeg

0D776844-2B61-498A-A196-F0DA8EBC3619.jpeg, 795.09 kB

14A15FF8-8F4A-427A-8B21-989E599E2041.jpeg

14A15FF8-8F4A-427A-8B21-989E599E2041.jpeg, 769.65 kB

A7233C10-BF4F-412E-B64A-9BB635E0C02E.jpeg

A7233C10-BF4F-412E-B64A-9BB635E0C02E.jpeg, 883.08 kB

B0CB0500-A4DB-4658-AF8B-B20FD20B1FE7.jpeg

B0CB0500-A4DB-4658-AF8B-B20FD20B1FE7.jpeg, 572.1 kB

2F6946CF-4DAF-4B7B-A331-3C4E4EF5E8AF.jpeg

2F6946CF-4DAF-4B7B-A331-3C4E4EF5E8AF.jpeg, 903.33 kB

E1D76844-089F-4A0F-845E-42B0499D3AF0.jpeg

E1D76844-089F-4A0F-845E-42B0499D3AF0.jpeg, 399.66 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.11.2021 , 23:38   Citovat  

cukor napsal:

díky. já budu zapojovat jenom přední. já zadní kameru mám. to jsi zvládl sám? jak jsi to dostal za přední sloupek? musel jsi ty plasty sundat? nebo se to dá zastrčit dovnitř, aniž bych to musel odcvakávat? vedl jsi to teda přes řidičovu stranu dole pod volantem? ne přes spolujezdcovu?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.11.2021 , 0:03   Citovat  

mfojtik napsal:
díky. já budu zapojovat jenom přední. já zadní kameru mám. to jsi zvládl sám? jak jsi to dostal za přední sloupek? musel jsi ty plasty sundat? nebo se to dá zastrčit dovnitř, aniž bych to musel odcvakávat? vedl jsi to teda přes řidičovu stranu dole pod volantem? ne přes spolujezdcovu?

Ano všetko sam, najviac ma potrapila zadna kamera a natiahnutie kablov do tej gumenej prechodky na kable. Predni sloupek ide pekne odcvaknut kabel sa tam schova a zacvakne. Ale urcite tam ide aj pretlacit len tak z boku ale casom ti moze vyskocit. Kable mam rad schovane tak vsetky plasty bocne som mal odcvaknute a dane lahko naspät. Ja to mam cez vodicovu stranu tahane a priamo do poistkovej skrinky cez tu sadu na stale zapojenie co som poslal v linku. Cez spolujazdca som to mal zapojene na inu kameru ked som ju testoval do 12v zapalovaca v laktovej opierke ale postup rovnaky hore od zrkadla kabel pod tapacirom vedies ku bocnej liste tam sa pekne schova, popod schranku spolujazdca, bocny tunel ku rucnej a hore vycvaknes ten plast a prestrcis koncovku do laktovej opierky, aj to som ti tam nafotil. Drzim palce Mrk
   Návrat  
trichopter je teď offline  trichopter
PříspěvekZaslal: 23.12.2021 , 18:52   Citovat  

zdravým ,má už niekto k dispozícii manuál v cz alebo sk jazyku na 9g tourer?Mne sa darý niečo naskenovať ale nie moc sa mi to chce je to zdlhave nemá to niekto v PDF ? Vdaka

Ešte jedna vec k snehovým reťazám,aké kupujete ,tu máme menej miesta na podbehu čo tam treba ? V manuali je údaj tipu reťazí .U mňa 205/55 R16 RUD -matic classic 48484. Tu ich ale u nás podla tohoto neviidím,viete čo konkrétne kúpiť? napríklad aj na alze ...
Vdaka
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.1.2022 , 17:02   Citovat  

tudy odkaz

podekuj Rackymu
   Návrat  
MesiahCZ je teď offline  MesiahCZ
PříspěvekZaslal: 8.1.2022 , 19:17   Citovat  

Edit: Vyreseno.
   Návrat  
trichopter je teď offline  trichopter
PříspěvekZaslal: 15.1.2022 , 23:16   Citovat  

Zdravým podarilo sa mi naskenovať celú knihu v pdf .je to v solidnej kvalite cele to má okolo 800mb.uložil som topodla jednotlivých dielov.Len kde to uložiť? Dám to do RAR s heslom aby bol prístup len ľudom z hondaclubu...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.2.2022 , 11:01   Citovat  

trichopter napsal:
Zdravým podarilo sa mi naskenovať celú knihu v pdf .je to v solidnej kvalite cele to má okolo 800mb.uložil som topodla jednotlivých dielov.Len kde to uložiť? Dám to do RAR s heslom aby bol prístup len ľudom z hondaclubu...

Muzu ti to dat na webshare (ten mam placeny a asi jeste dlouho bude) a k sobe na web, jako zalohu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.2.2022 , 13:01   Citovat  

Zdravím, máte někdo vyzkoušeno, kolik ještě najedu, když mi svítí dojezd 0 km?
   Návrat  
spurek je teď offline  spurek
PříspěvekZaslal: 16.2.2022 , 20:58   Citovat  

to mfojtik:
Mám Civika 9g hatch 1,8 a i v případě, že mám dojezd nulu, tak natankuju pouze 44,5 litrů. Z toho usuzuju dojezd asi 70 až 80 Km.
Jednou jsem dojížděl k čerpačce při -20 Km a ani tehdy jsem tam 50 litrů nedostal.
   Návrat  
jenda200 je teď offline  jenda200
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2022 , 10:15   Citovat  

Je to tak jak píše Spurek, po 0 jsem najel asi 50 km a v nádrži bylo tak 2-3 litry.
   Návrat  
Arbiter je teď offline  Arbiter
PříspěvekZaslal: 11.4.2022 , 9:06   Citovat  

Nazdárek panstvo, stala se mi nemilá věc-na dálnici mi odletěla plastová lišta z dveří spolujezdce (u okna). Nevěděl by někdo číslo dílů? Vypadá to, že se to tam nacvakuje. Předem díky.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2022 , 13:37   Citovat  

Arbiter napsal:
Nazdárek panstvo, stala se mi nemilá věc-na dálnici mi odletěla plastová lišta z dveří spolujezdce (u okna). Nevěděl by někdo číslo dílů? Vypadá to, že se to tam nacvakuje. Předem díky.

tudy odkaz

Do dvou dnů to máš v ruce.

Není to nacvaklé, je tam zobáček na nasunutí - dole, a nahoře to drží šroubek. Nebo opačně? Už nevím... Se stydím

listy_180.jpg

listy_180.jpg, 415.76 kB
   Návrat  
Arbiter je teď offline  Arbiter
PříspěvekZaslal: 11.4.2022 , 16:11   Citovat  

piskot napsal:
https://www.coxmotorparts.co.uk/honda-shop/genuine-honda-civic-front-right-door-b-pillar-garnish-2012-2016/

Do dvou dnů to máš v ruce.

Není to nacvaklé, je tam zobáček na nasunutí - dole, a nahoře to drží šroubek. Nebo opačně? Už nevím... Se stydím

Šroubek je dole. Děkuji převelice je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.5.2022 , 11:01   Citovat  

Nema tu nekdo na C9G originalni (sundavaci) tazne? Dekuji
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.5.2022 , 12:10   Citovat  

Mám.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.5.2022 , 12:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Mám.

Kdyby sis nasel minutku, mohl by si ho nafotit (ten "hak" s kouli)? Diky
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.5.2022 , 12:46   Citovat  

Pokusím se nezapomenout... Se stydím
   Návrat  
bphot0 je teď offline  bphot0
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.5.2022 , 13:24   Citovat  

Pred par dny jsem absolvoval cestu z Prahy do Valencie:

vzdalenost 2057.3 km
cas 21hod 53 minut
prumerna rychlost 94 km/h
prumerna spotreba 4.2 l/100km

Mohu dolozit videem z palubniho pocitace Velmi šťastný
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2022 , 19:04   Citovat  

Ahoj chlapy, mám problém s výměnou zadní brzdy na Civicu 9G Tourer (ale zadek bude stejný s hatchem). Dával jsem kotouče a desky Textar. Předek mám hotový, ten šel krásně. Pak jsem šel na pravou zadní brzdu. Všechno šlo v pohodě - demontáž, čištění, zašroubovani pístku, měření házivosti kotouče, montáž třmenu, uložení destiček. Jenže když tam chci dát brzdič s pístkem, tak nejde nasunout, protože mi ho jakoby stahuje ten lanovod ruční brzdy. To musím nějak povolit ten lanovod? Starý desky byly sjetý na krev a teď tam jsou nový silný a prostě tam ten brzdič nedostanu. Za každou radu budu vděčný.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2022 , 10:10   Citovat  

anunaki napsal:
Ahoj chlapy, mám problém s výměnou zadní brzdy na Civicu 9G Tourer (ale zadek bude stejný s hatchem). Dával jsem kotouče a desky Textar. Předek mám hotový, ten šel krásně. Pak jsem šel na pravou zadní brzdu. Všechno šlo v pohodě - demontáž, čištění, zašroubovani pístku, měření házivosti kotouče, montáž třmenu, uložení destiček. Jenže když tam chci dát brzdič s pístkem, tak nejde nasunout, protože mi ho jakoby stahuje ten lanovod ruční brzdy. To musím nějak povolit ten lanovod? Starý desky byly sjetý na krev a teď tam jsou nový silný a prostě tam ten brzdič nedostanu. Za každou radu budu vděčný.

Myslím, že jsi si odpověděl sám. uvnitř brzdiče je samoštel, takže pokud jsi měl obržděno na krev, tak ta mezera mezi pístkem a kotoučem je menší. Musíš pístek našroubovat dovnitř. Ale už si nepamatuji, zda proti nebo po směru hodinek. Dělají se na to přípravky.
Edit :
tudy odkaz
Čas 5:27.
   Návrat  
anunaki je teď offline  anunaki
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2022 , 11:05   Citovat  

Ahoj Piškote, díky za reakci. Pístek jsem samozřejmě zašrouboval, píšu to v textu. Šroubuje se doprava. Ale dobrá zpráva, mám to tam. Chtělo to trochu vyhnout brzdič do správného úhlu a pak pak to tam skočilo. HaHaaa Výstupek v zadní destičce krásně zajel do výřezu v pístku, nádhera.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2022 , 23:00   Citovat  

anunaki napsal:
Ahoj Piškote, díky za reakci. Pístek jsem samozřejmě zašrouboval, píšu to v textu. Šroubuje se doprava. Ale dobrá zpráva, mám to tam. Chtělo to trochu vyhnout brzdič do správného úhlu a pak pak to tam skočilo. HaHaaa Výstupek v zadní destičce krásně zajel do výřezu v pístku, nádhera.

OK Jsem to přehlédl.
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2022 , 12:06   Citovat  

anunaki napsal:

Já Ti říkal, že tam není co zmršit. Dobrá práce OK
   Návrat  
willothewisps je teď offline  willothewisps
PříspěvekZaslal: 31.10.2022 , 0:35   Citovat  

Ahoj všem,
z nějakého důvodu mi začala drnčet přední okna v zavřeném stavu - při jízdě po nerovném povrchu jakoby tam něco mezi sklem a gumou skřípalo/drnčelo. Ať už se tam nachytal nedávno stavební prach nebo dříve sůl od moře, pokud to při prvních 6ti letech ve Švédsku parkovalo kdo ví kde, posledně stačilo prostor mezi těsněním vyčistit a trochu máznout WD40kou. Já vím, není to vhodné na gumy...
Po pár dnech/týdnech je drnčení zpět.
Je na to nějaká vhodná vazelína? Všiml jsem si, že tam původně asi něco naneseného bylo, akorát teď spolu se spoustou svinstva.

Příčinu mám myslím ověřenou, stačí okna nepatrně pootevřít a je klid. Ale přiznám se, že bych takový problém nečekal. Mívá 9G častěji různé problémy s drnčením v interiéru (trochu zlobí i obložení dveří) nebo je to čistě o tom, kde se s tím jezdí?

A pak ještě druhý dotaz, už se někomu stalo, že mu stěrače šíleně poškrábaly čelní sklo? Tak to koukám! Pořídil jsem AquaCTRL od Continentalu (650/450) a po čase jsem si všiml, že to vypadá, jakoby místo gumy měly smirkový papír.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2022 , 15:30   Citovat  

Drnčení interiéru: C9G byl podle mě nejkvalitnější Civic, jaký Honda vyrobila, hlavně poface (který jsme měli). Problémy s ním nebyly žádné, nikde nic nedrnčelo, auto jsme měli nové, prodané při cca 44k km.

Poškrábání čelního skla: to je typicky dané stíráním nasucho, je ale fakt, že už dlouhá léta používám výhradně origo stěrače - když jsem jako mladá socka šetřil na čem se dalo, tak jsem se naučil, že kupovat každou chvíli shit na benzínce není dobrá strategie Velmi šťastný Nikdy mi to auto nepoškrábalo, spíš to blbě stíralo, bylo to za chvíli zničené apod. Nemohlo být na čelním skle něco nanesené, co se tam časem smíchalo s prachem a teď to máš i na stěračích? Nějak se mi nechce věřit, že by to s kvalitou neorigo stěračů šlo až tak do kytek, že to dře okna Tak to valím bulvy

Okýnka: proč WD40? Je možné, že to vrže právě kvůli tomu. Na těsnění přece patří silikon. Zkus a uvidíš.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 3.11.2022 , 15:43   Citovat  

Skyline: Ani při 84tis. km na něm nic nedrnčí (teda pokud pominu dodaný GPS modul ke kameře s lokací radarů, který mám pod stropním tapecem - jinak by kamera byla moc nízko a překážela ve výhledu).
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 9G Tourer
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 130, 131, 132 ... 134, 135, 136  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina