Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Na každého jednou dojde - dopadení pana H
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
JaRaN je teď offline  JaRaN
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 4:36   Citovat  

Tak prý prodal Henges targu Se stydím Ta věc má však pozadí a věřte nevěřte pravda je úplně někde jinde. Tento pirát dělal opět binec u nás v Prostějově, jezdil například po městě prý NAD 50 !!! km v hodině (vypráví se legendy, že dokonce až 55), nemluvě o tom, že podle svědectví paní Marty K snad i dvakrát nedal na křižovatce blinkr a dovolil si na ni vypláznout jazyk, což ubohá stařenka pochopila, jako výzvu k orálnímu sexu a skončila na jednotce intenzivní péče... Rozrušil tím pochvopitelně místní důchodcovské ghetto, které bleskurychle kontaktovalo veřejnou bezpečnost a ta se jala tohoto bezohledného piráta pronásledovat. Honička nabrala grády, když jeden neohrožený policista, poté co viděl, že mu dochází benzín, povolal odvážně i přes nebezpečí, že bude pokutován kolegy za telefonování za jízdy posilu v podobě nového vozu, který to řešil rapidně, důrazně a nesral se. Když ten fofr roztřesený soudruh H za sebou viděl, tak neprodleně kontaktoval místního zlosyna Mikiho C, jelikož věděl, že tento si nenechá takovéto ftekování ujít a také tajně prý doufal, že až pronásledovatelé uvidí stav jeho vozu, tak svede jejich pozornost. Chvíli musel ještě uhánět ulicemi sám, neb Miki C si jeho slova o honičce špatně vyložil. Okamžitě po zapojení však Miki C porušil dohodu že pojede druhý a "bude ho krejt" a musel se svým ďáblem do čela závodu. Byla to chyba, neb pana H v tom nadšení adrenalinových orgasmů navedl do slepé uličky mezi garáže, kde, jak sami vidíte byl dopaden. Mikiho C na snímku vidět není, je schoulen mezi pedály s gaťaty plnými adrenalinu. Modré vozidlo bylo na místě pochvalně odmručeno, poté zabaveno a až později v dražbě prodáno a za této podmínky byl mladý delikvent propuštěn. Přibližovadlo Mikiho C příslušníci zanechali na místě i s člověkem mezi pedály, neb podle vyjádřaní majora Zemana "na to nemám žaludek" a "to se stejně neprodá" nemělo pro ně smysl se tímto zabývat. Nejsem práskač, ale jako hluboce věřící člověk a téměř světec cítím jakousi povinnost se o tuto skutečnost podělit HaHaaa

bbb kopie.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
bbb kopie.JPG, 512.16 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 6:58  Naposledy upravil PAKO dne 13.7.2008 , 17:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jen do něj!!! to se stařenkám nedělá.Jsem pro sešrotování jeho vozu ,kterého použil jako zbraň.A jako hlavní trest by ze vzniklého materiálu vyklepával esšálky pro své kolegy na Borech.Děkuji za reportáž,ulevilo se mi když vím že tento pirát už po silnici doživotně jezdit nebude.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 7:45   Citovat  

je to dobrý pořádnej výtlem
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 7:56   Citovat  

OK Je to tam.
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 9:28   Citovat  

pořádnej výtlem
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 9:35   Citovat  

Dobrý Velmi šťastný
   Návrat  
RewolwerUd je teď offline  RewolwerUd
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 9:37   Citovat  

Velmi šťastný no to nema chybu
   Návrat  
Jinoch je teď offline  Jinoch
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 10:33   Citovat  

Jen aby se ti dříve narození nelekli, že se sem vrací éra Veřejné Bezpečnosti. To víte to důchodcovské gettho. pořádnej výtlem OK

Jinak toto nemá chybku blázni jedni pořádnej výtlem
   Návrat  
Marphy je teď offline  Marphy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 10:47   Citovat  

pořádnej výtlem OK
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 10:52   Citovat  

HaHaaa pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem OK je to dobrý To nemá chybu
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 11:02   Citovat  

pořádnej výtlem pořádnej výtlem je to dobrý je to dobrý
   Návrat  
Blur je teď offline  Blur
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 11:54   Citovat  

mocný pořádnej výtlem
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 12:21   Citovat  

hehehehehe pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 13:00   Citovat  

Velmi šťastný Velmi šťastný duchodcovsky ghetto, ty vole to je moc.....dobra historka z nataceni
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 13:26   Citovat  

jj pamatuju jak me vezla verejna bezpecnost v zigulu na kozenych sedackach pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Prcek je teď offline  Prcek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 14:17   Citovat  

Mazec, krásný, to je pořádnej vtip, hustý prostě Je to tam.
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 14:54   Citovat  

Fakt peckový muhehe pořádnej výtlem Je to tam. To je na nobelovku přátele Je to tam.
   Návrat  
el_jam je teď offline  el_jam
PříspěvekZaslal: 13.7.2008 , 14:56   Citovat  

skvely pribeh OK
vyborne jsem se pobavil pořádnej výtlem
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 8:34   Citovat  

No ty woe já se z toho pos*ru pořádnej výtlem Co to má být za výraz?? pořádnej výtlem Ale toho psa jsem se bál Velmi šťastný Musím ještě dodat že Miki zustal mezi pedály až do rána druhého dne aby si ujistil že vzduch je čistý a může v klidu odtáhnout domu beze strachu šuk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 8:38   Citovat  

Henges napsal:
No ty woe já se z toho pos*ru pořádnej výtlem Co to má být za výraz?? pořádnej výtlem Ale toho psa jsem se bál Velmi šťastný Musím ještě dodat že Miki zustal mezi pedály až do rána druhého dne aby si ujistil že vzduch je čistý a může v klidu odtáhnout domu beze strachu šuk

A to si teda počkal, neb "vzduch čistý nebyl dlouho" kvůli tomu adrenalinu v gaťatech.. Se omlouvám Hengesi, že jsem tě tak hrubě práskl..Snad to přežiju.. Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 8:53  Naposledy upravil Henges dne 14.7.2008 , 8:53, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

JaRaN napsal:
A to si teda počkal, neb "vzduch čistý nebyl dlouho" kvůli tomu adrenalinu v gaťatech.. Se omlouvám Hengesi, že jsem tě tak hrubě práskl..Snad to přežiju.. Smutný
To se uvidí, už jsem kontaktoval místní členy ghetta zvaných kloboučníci a už fasují v muničním skladě hole nahoře zahnuté na pouliční boj Velmi šťastný Jsou si vědomi velkých ztrát, ale nebojí se použít všech svých neférových zbraní jako jsou vystřelovací zuby, lasery které vytváří pomocí slunce a popelníku na očích a nejzákeřnější zbraně kdy se cela skupina do sebe zaklíní a vytvoří tak svým třepotem slabé zemětřesení. Pro přísun munice mají nové vozíky značky Lidl. Ovšem doufám že datum boje nebude stanoveno na 6:00 ráno v den akce v Lidlu Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 8:53  Naposledy upravil JaRaN dne 14.7.2008 , 8:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PAKO napsal:
jen do něj!!! to se stařenkám nedělá.Jsem pro sešrotování jeho vozu ,kterého použil jako zbraň.A jako hlavní trest by ze vzniklého materiálu vyklepával esšálky pro své kolegy na Borech.Děkuji za reportáž,ulevilo se mi když vím že tento pirát už po silnici doživotně jezdit nebude.

Tak to bych neřekl, že nebude.. Před ním není v bezpečí nikdo..Je zpět, zlejší a agresivnější, než kdy jindy a mstí se ! Dokonce si pořídil i rychlejší vůz, aby dostihl stařenek a dědoušků co nejvíc Bueee Bože - pohleďte na ten výraz bestie Tak to koukám!

Gangsta.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Gangsta.jpg, 208.77 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 8:56   Citovat  

JaRaN napsal:
Tak to bych neřekl, že nebude.. Před ním není v bezpečí nikdo..Je zpět, zlejší a agresivnější, než kdy jindy a mstí se ! Dokonce si pořídil i rychlejší vůz, aby dostihl stařenek a dědoušků co nejvíc Bueee
To jsem si pořídil na Mikiho protože mi nepomohl, bál se svého lapení a tak me předal VB šuk
   Návrat  
Cruiser je teď offline  Cruiser
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 9:02   Citovat  

je to dobrý je to dobrý je to dobrý Dobře...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 9:19   Citovat  

Henges napsal:
To jsem si pořídil na Mikiho protože mi nepomohl, bál se svého lapení a tak me předal VB šuk

Čoveče, já se nemůžu zbavit dojmu, že to byla na tebe cílená bouda Ble Jen aby tě Miki neprodal za nádrž benálu a odpuštěné body... Se dívám, že před ním NIKDO NESTOJÍ aby ho blokoval..Takže buď je pro ně takovej připedálosráč, že je přemohla jistota, že ten se prostě neodlepí, nebo je to prostě dvojí agent a jejich člověk..Ale taky je možné, že se pletu, je karakter a byla v tom ňáká taktika..kdyžtak sorry. přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 9:22   Citovat  

JaRaN napsal:
Čoveče, já se nemůžu zbavit dojmu, že to byla na tebe cílená bouda Ble Jen aby tě Miki neprodal za nádrž benálu a odpuštěné body... Se dívám, že před ním NIKDO NESTOJÍ aby ho blokoval..Takže buď je pro ně takovej připedálosráč, že je přemohla jistota, že ten se prostě neodlepí, nebo je to prostě dvojí agent a jejich člověk..Ale taky je možné, že se pletu, je karakter a byla v tom ňáká taktika..kdyžtak sorry. přátele
No je fakt že už mi dlouho přišel divnej Ble V poslední době byl pořád nějakej nervozní, pořád se vyptával na divné věci a někdy nebyl k sehnání....
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 9:26   Citovat  

no tak to je hustýý pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 9:30   Citovat  

Henges napsal:
No je fakt že už mi dlouho přišel divnej Ble V poslední době byl pořád nějakej nervozní, pořád se vyptával na divné věci a někdy nebyl k sehnání....

A víš, že si to najednou taky uvědomuju..Jak si to napsal, tak hlavně mě praštilo do očí to "divnej" Velmi šťastný Navíc jezdí jak blázen body nebody..Jinej by s jeho stavem bodu měl sevřenou prcku na sedadle a on nic čeče..Taky ty divny otázky, chvílema mi připomínal Kolomba..Tohle už není sranda, uplně mě mrazí při představě, že je to pravda..Bože - jsem ze stejnýho baráku !!! Tak to koukám!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 9:36   Citovat  

JaRaN napsal:
A víš, že si to najednou taky uvědomuju..Jak si to napsal, tak hlavně mě praštilo do očí to "divnej" Velmi šťastný Navíc jezdí jak blázen body nebody..Jinej by s jeho stavem bodu měl sevřenou prcku na sedadle a on nic čeče..Taky ty divny otázky, chvílema mi připomínal Kolomba..Tohle už není sranda, uplně mě mrazí při představě, že je to pravda..Bože - jsem ze stejnýho baráku !!! Tak to koukám!
Vidíš woe, máš souseda špíona z LPG.. teda KGB. Musíš si dávat pozor na to co děláš a o čem mluvíš! Já už jsem se poučil a zase kroužím ulicema vyzbrojen těžkou zbrojí proti takovým jako je Miki Koudy pořádnej výtlem
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 14.7.2008 , 9:50   Citovat  

Tak to koukám! نادي الجزيرة هجائي aliجزf yāموسيقى hamzaأرقام هند
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Na každého jednou dojde - dopadení pana H
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: