Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 475, 476, 477 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 476 z 486
Brca je teď offline  Brca
PříspěvekZaslal: 26.12.2020 , 15:35   Citovat  

Říkám si, že kdyby to bylo v kontaktu, byl by problém i s rozsvícením nebo by to třeba někdy bliklo. Rozsvítí se vždy. Problém jen se zhasnutím. To mě spíše navádí na to relé, že můžou být kontakty připeklé a nerozepnou se vždy. Samostatné relé tam ale není je to asi součástí základové desky té skříňky. Jestli tam třeba někdo používal nějaké silné žárovky a šlo tam více proudu ale nevím nerozumím až tak tomu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2020 , 16:12   Citovat  

Tak z tohoto popisu to bude relé, chce to nějakého známého elektrikáře, aby to prozkoumal. Rozebrat tu skříň a vyzkoušet to, za pokus člověk nic nedá, když to chcete stejně měnit celé.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 26.12.2020 , 17:19   Citovat  

Myslím, že výměna bude lepší. Dá se to celkem levně sehnat použité. Bohužel, nabízené jsou ale skříňky před faceliftem. Nevím, jestli to může být a bude vše fungovat. Nějaký odborník Honda Honda Honda zde by to mohl vědět
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.12.2020 , 17:34   Citovat  

Jsem zkoumal schémata, manuál atp. a fakt to vypadá že ty relé jsou uživatelsky nevýměnné. Takže fakt vyměnit celou tu skřínňku v motoru Tak to koukám! Bueee ale zase je to na konektory, tak by to nemuselo být tak hrozné.
Jinak možná by šikovnej elektrikář dokázal vyměnit relé, bude tam určo přiletované na desce....
Jinak před FL číslo: 38250-SEA-E23 a po FL: 38250-SEA-E24 takže nejspíš jenom novější revize a mělo by pasovat (bez záruky)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.12.2020 , 17:50   Citovat  

Jestli ta skříňka po face neobsahuje něco navíc se dá asi těžko zjistit co Velmi šťastný. Asi to koupím a vyzkouším. Nic jiného stejně nezbude.
Ta oprava se myslím neoplatí. Celé to můžu koupit za 1000kč. Jen aby vše fungovalo no. Zatím díky. Dám pak vědět jak to dopadlo...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.12.2020 , 21:29   Citovat  

Jediný co mě tak napadá je, ze predface nemá palubní počítač, tak aby tam nebyl později problem.
   Návrat  
OneHalf je teď offline  OneHalf
PříspěvekZaslal: 27.12.2020 , 15:24   Citovat  

Vedel by mi nekdo poslat fotku vnitrni strany dverí spolujezdce jak sou panty? Mám poškozený ten stlpik na kterém drží dvere po nehode.
Chci to porovnat s tím jak to má vypadat original. Dik.
   Návrat  
OTWU85 je teď offline  OTWU85
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2020 , 23:50   Citovat  

Ahoj tatínci,
chtěl jsem se zeptat, jestli tu někdo používá nebo řešil tři dětské sedačky v zadní radě u tourera, případně jaké máte zkušenosti.
Díky moc!
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.12.2020 , 7:37   Citovat  

Narvat se tam dají, ale nic moc... Hodně záleží na konstrukci sedačky. Na 99,9% budou krajní nakřivo (kvůli tvaru sedáku) a nebudou na isofixu. My měli Cybex Pallas (asi Se stydím ) a mezi dvě na iso se pomalu nevešel pes bišonek (6kg).
   Návrat  
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.12.2020 , 17:44   Citovat  

[quote="Hellborn"]Narvat se tam dají, ale nic moc... Hodně záleží na konstrukci sedačky. Na 99,9% budou krajní nakřivo (kvůli tvaru sedáku) a nebudou na isofixu. My měli Cybex Pallas (asi :oops: ) a mezi dvě na iso se pomalu nevešel pes bišonek (6kg).[/quote]
a mne tvrdi manzelka ze sa vojde medzi 2 decke sedacky(CYBEX) dozadu :D uvidime ked to tam nahodim :D asi bude sklamana :D
neskusali ste dat dopredu sedacku pre 3 rocne dieta??? vzadu budeme vozit vajicko a manzelka bude tam chciet sediet a neviem jak jej vyhovorit ze sa tam nevojde
   Návrat  
Sakallik1 je teď offline  Sakallik1
PříspěvekZaslal: 1.1.2021 , 19:08   Citovat  

Zdarec potřeboval bych doporučení na tlumiče u 2.4 sedan s xenony 2003 nějaké doporučení? Přemýšlím o Kyb hodil by se i přímo odkaz děkuji Úsměv
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2021 , 0:07   Citovat  

Sorry za trošku offtopic Nemá tu někdo zkušenost s Toyotou Avensis Touring Sports (r.v. 2015 a výš)? Jde mi o porovnání místa v interiéru - hlavně vzadu (řidič 200cm, spolujezdec 184cm) a velikosti kufru (vozím hokejové výstroje).

P.S.: je mi jasné, že motorově 1,8 150k proti 2,4+reflash to bude sešup dolů, ale bohužel jiná B motorizace není.

Díky přátele
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 3.1.2021 , 16:30   Citovat  

Sakallik1 napsal:
Zdarec potřeboval bych doporučení na tlumiče u 2.4 sedan s xenony 2003 nějaké doporučení? Přemýšlím o Kyb hodil by se i přímo odkaz děkuji Úsměv

Mám pocit že druhovyroba není, jen originál
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2021 , 21:30   Citovat  

Sakallik1 napsal:

Já dával KYB Excel G (kupováno v prodejně Allstar v Ostravě). Konzolu na senzor naklápění v servise přehodili z původního tlumiče. Je to ale 10 let zpět...
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2021 , 10:53   Citovat  

Pri troche šikovnosti to dokážeš použiť zo starého tlmiča, ale pozor na prerezanie plášťa. Prípadne sa to dá aj vyrobiť. Viem že monroe by to mal mať na tlmičoch (ale potvrdiť to neviem) - ale aká je tam kvalita tlmiča, netuším...
   Návrat  
Sakallik1 je teď offline  Sakallik1
PříspěvekZaslal: 4.1.2021 , 17:47   Citovat  

Newtom napsal:
Já dával KYB Excel G (kupováno v prodejně Allstar v Ostravě). Konzolu na senzor naklápění v servise přehodili z původního tlumiče. Je to ale 10 let zpět...

Můžu mít dotaz? Jen když budu měnit tlumiče a horní uložení bude ok tak radši nechat originál než třeba kyb ne? Diky
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2021 , 18:46   Citovat  

Ahojte, dneska jsem koukal na predni brzdy a jsem před koncem.
Chci teda koupit nove desky, máte dobré recenze na nějaké, nebo je to šumafuk? Změřil jsem i kotouče a maji 22mm, je to ještě v normě? Díky
Tourer v nafte, 2007.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2021 , 18:54   Citovat  

[quote="Aqwertzz"]Ahojte, dneska jsem koukal na predni brzdy a jsem před koncem.
Chci teda koupit nove desky, máte dobré recenze na nějaké, nebo je to šumafuk? Změřil jsem i kotouče a maji 22mm, je to ještě v normě? Díky
Tourer v nafte, 2007.[/quote]
Ahoj...ATE? TRW, BREMBO...podla rozpostu...;)
   Návrat  
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2021 , 21:16   Citovat  

Ahoj, řeším vůli v tom středním kloubu poloosy na straně u spolujezdce, nezkoušel jste někdo vyměnit jenom ten kloub? Našel jsem ho jako náhradní díl, tak přemýšlím, že bych ho vzal, než kupovat celou poloosu za 20tis. A jde vyndat celá poloosa z aut. převodovky bez toho aby z ní vytekl olej? Díky Úsměv
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2021 , 21:22   Citovat  

Sakallik1 napsal:
Můžu mít dotaz? Jen když budu měnit tlumiče a horní uložení bude ok tak radši nechat originál než třeba kyb ne? Diky

Já to tenkrát nechal vyměnit vše. Uložení bylo myslím taky KYB. Ale fakt už je to dávno...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.1.2021 , 14:13   Citovat  

Brca napsal:
Jestli ta skříňka po face neobsahuje něco navíc se dá asi těžko zjistit co Velmi šťastný. Asi to koupím a vyzkouším. Nic jiného stejně nezbude.
Ta oprava se myslím neoplatí. Celé to můžu koupit za 1000kč. Jen aby vše fungovalo no. Zatím díky. Dám pak vědět jak to dopadlo...
Tak musím se podělit o to jak to dopadlo. Skříňku jsem koupil na allegru za 300kč i s poštovným z accorda 2004 vyměnil a vše funguje. Už to svítí Mr. Green Je to tam. Jsem happy jak dva grepy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 11.1.2021 , 7:19   Citovat  

Zdravím vás. Má tu někdo accord rok 2004? Po výměně pojistkové skříňky z tohoto roku mě přestala signalizovat kontrolka potkávacích světel Smutný Jen by mě zajímalo jestli z tohoto roku vůbec tuto kontrolku má, a je problém v tomto nebo čím jiným to může být.Když vypnu klíč ani mě zvukový signál neupozorní, že jsou zaplé. Je to banalita ale pořád je zapomínám zhasnout a zjistím to až vystoupím a zamknu auto cože cože ? otravné...
   Návrat  
c-ya je teď offline  c-ya
PříspěvekZaslal: 11.1.2021 , 9:24   Citovat  

Ahoj, řeším výměnu zadního třmenu u A7G 2.0 sport (nedaří se mi rozhýbat mechanismus ruční brzdy). Koukal jsem, že v nabídce českých eshopů je několik výrobců - jakého byste na základě zkušeností doporučili? Vzhledem k ceně se rozhoduji mezi ABS a TRW (cenově jsou na tom podobně), alternativa je pak ATE, které ale vyjde na dvojnásobek. Na druhé straně je originální třmen, tak nechci po výměně řešit problémy nestejného brzdného výkonu...
Předem moc díky za tipy!
   Návrat  
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.1.2021 , 11:35   Citovat  

c-ya napsal:
Ahoj, řeším výměnu zadního třmenu u A7G 2.0 sport!....

Dával jsem teď na tourera třmeny NK a fungují dobře.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2021 , 19:26   Citovat  

zdar..hosi po com ist ked som obehoval auto a na vytocenu 3jku cca 4000ot my zrazu auto prestalo ist asi na 1sec a po znova zasliapnuti plyn. pedalu to naskocilo a islo dalej...jak keby sa turbo alebo daco vyplo...vahu vzduchu som menil asi rok dozadu z vrakoviska ..nehlasi ziadnu chybu na diagnostike..
   Návrat  
vojtes1 je teď offline  vojtes1
PříspěvekZaslal: 12.1.2021 , 21:08   Citovat  

Zdravím, jak teď začalo mrznout přestali se mi otevírat oboje přední dveře a to jak dálkově tak ručně klíčem. S tím že dveře spolujezdce odemknu normálně tím "kolíčkem", ale u řidičových ten kolíček nejde vytáhnout vůbec. Když auto pořádně rozmrzne asi po 60km dveře u řidiče se podaří odemknout. Někdo nějaká rada po čem jít? o víkendu se do toho pustím, ale vůbec nevím po čem bych měl koukat, jestli nějaká vlhkost nebo někde něco potřebuje namazat či vyměnit... Děkuji za rady Velmi šťastný sedan 2005
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2021 , 21:17   Citovat  

c-ya napsal:
Ahoj, řeším výměnu zadního třmenu u A7G 2.0 sport (nedaří se mi rozhýbat mechanismus ruční brzdy). Koukal jsem, že v nabídce českých eshopů je několik výrobců - jakého byste na základě zkušeností doporučili? Vzhledem k ceně se rozhoduji mezi ABS a TRW (cenově jsou na tom podobně), alternativa je pak ATE, které ale vyjde na dvojnásobek. Na druhé straně je originální třmen, tak nechci po výměně řešit problémy nestejného brzdného výkonu...
Předem moc díky za tipy!

Dával jsem na sedana TRW, výměnou za staré. Vše v pohodě....bral jsem je na cardu je to dobrý
   Návrat  
Cirky je teď offline  Cirky
PříspěvekZaslal: 12.1.2021 , 22:33   Citovat  

Ahojte borci, chystám sa dať vymeniť zvody na Acco 2008 CTDI, klasika, chcem sa opýtať, či má niekto reálne skúsenosti aj so zliatinovými zvodmi z druhovýroby? menil ich niekto?

podľa objednávacieho čísla 06180 RSR 305 pre náhradný diel sa objavujú často tieto

tudy odkaz

dajú sa u nás zohnať za cca 110-130 eur, menil to pred pár rokmi kolega a hovoril že to trebalo dopasovávať ale vo výsledku to fungovalo, má zmysel o tom uvažovať alebo je naozaj nutné ísť iba do origo?
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2021 , 10:24   Citovat  

1. Nikto netuší aká to bude kvalita
2. Dakto objednával z polska, nesedeli diery, vrátil to
3. Tých výrobcov môže byť viacej. Takže kočka v mechu.

Isté je jedno, dokiaľ to človek neskúsi, nezistí.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2021 , 18:04   Citovat  

vojtes1 napsal:
Zdravím, jak teď začalo mrznout přestali se mi otevírat oboje přední dveře a to jak dálkově tak ručně klíčem. S tím že dveře spolujezdce odemknu normálně tím "kolíčkem", ale u řidičových ten kolíček nejde vytáhnout vůbec. Když auto pořádně rozmrzne asi po 60km dveře u řidiče se podaří odemknout. Někdo nějaká rada po čem jít? o víkendu se do toho pustím, ale vůbec nevím po čem bych měl koukat, jestli nějaká vlhkost nebo někde něco potřebuje namazat či vyměnit... Děkuji za rady Velmi šťastný sedan 2005

Rozebrat a promazat. Většinou to pomáhá. Tam k sobě přílnou dva kovy a primrznou.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 475, 476, 477 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina