Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 221 z 246
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2020 , 21:00   Citovat  

JardaBar napsal:
Myslím, že je lepší nelhat.

Hele, nějakou dobu Tě už tady sleduji, takže jisté povědomí o Tvých tabulečkách a hejtech na Hondu už mám. Bez urážky, řešíš to tu pořád dokola. Namísto, abys byl užitečný a třeba tu někomu poradil, jak se snažíme my ostatní, posíláš tu zbytečné tabulky a pesimismus. Budu se opakovat, existuje web SDA, kde si může kdokoli dohledat prodeje jakéhokoli auta.
Á propos, Tvá 8G není žádný Hondí etalon, když už jsme u toho. Tlučící zadní náprava, vrzající interiér, praskající kliky, elektroinstalace žijící vlastním životem... Toho by se našlo.
Nech to už být, buď k něcemu, ne k ničemu. Třeba se jeď projet s tou svou "ještě" bezporuchovou Hondou. Děkujeme OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2020 , 21:20   Citovat  

"Tvá 8G není žádný Hondí etalon, když už jsme u toho." To jsem někde psal, tvrdil? Odpověď je ne.
Všechny chyby o tom autě samozřejmě platí. Takže vůbec nevím co řešíš. Jak malé děcko.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
hornet je teď offline  hornet
PříspěvekZaslal: 3.12.2020 , 21:25   Citovat  

Navrhuju,ať si Jarda založí vlákno ,tabulky' a tam si to může vesele dávat. Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2020 , 21:37   Citovat  

EU prodeje

October 2020, Civic 1.157ks

tudy odkaz

Za celý letošní rok to nejspíš nebude ani 20.000 ks v EU. Absolutní nezájem.

Prodeje ČR

říjen 2020 ... 12 ks, slovy: dvanáct kusů
tržní podíl 0.34 %
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2020 , 21:41   Citovat  

JardaBar:
Já jsem malé dítě? Tím, že se Tě snažím, pokouším "umravnit" a konečně Ti naznačit, že o takové bláboly tu OPRAVDU nikdo nestojí?
Snažím se tu celou dobu chlapům poradit, podělit se o nápady/návody, jak naše auta vylepšit, servisovat... A to už u dvou generací aut. Tím, že tu budeš vypisovat své tabulečky, grafy a podobná (zbytečná) data, tomuto fóru/vláknu vůbec nepomáháš. Pokud si myslíš, že ano, uvízl jsi v dětských letech Ty.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2020 , 21:51   Citovat  

Ano děcko, které když slyší kritiku na něco co vlastní hned pomluví "hračku" toho druhého Velmi šťastný .

Civic se špatně prodává, proč o tom nenapsat?! Má horší spolehlivost dle TUV, proč o tom nenapsat?!
Změna nastane, až Honda vyrobí lepší Civic.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2020 , 22:03   Citovat  

JardaBar:
Ne, ne...
Když někdo, dělá soudy o daném modelu, na základě nic neříkajících, obecných tabulek a hlavně nulové VALIDITY, týkající se vážnosti poruch, tedy zda ten daný model má vážné/malicherné závady a neustále to zde propírá, není dle mého, soudný, spíše otravný hater. Nic víc nic míň. Kdežto u 8G jsou ty závady docela zmapované, je to prostě dílenský nepodarek. Vymýšlím si? Ne, tohle už je zdokumentováno. Validní. Dej tomu 5 let, pak můžeš 10G opravdu a relevantně hodnotit. Pak se o tom můžeme pobavit. Zatím zde píšeš z prominutím, blbosti z TÜV, jenž mají pouze obecná data, nic k věci Úsměv
   Návrat  
hornet je teď offline  hornet
PříspěvekZaslal: 3.12.2020 , 22:15   Citovat  

JardaBar:
Prosim tě.Rozumě mi vysvětli,proč všude dokola cpeš ty tabulky o slabých prodejích Hondy,když už to tak je několik let a každý to ví?Děkuji za odpověď.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2020 , 23:54   Citovat  

hornet napsal:
JardaBar:
Prosim tě.Rozumě mi vysvětli,proč všude dokola cpeš ty tabulky o slabých prodejích Hondy,když už to tak je několik let a každý to ví?Děkuji za odpověď.

Aby nám dal pocit výjimečnosti z vlastnictví těch aut...?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 0:16   Citovat  

Jopeeeno napsal:
A co se tím vším snažím asi říct? pořádnej výtlem Je to nic neříkající "jakýsi" blábol zbytečných lidí a institucí. Lidé chtějí fakta, ne polopravdy.

Tak to jsi právě na omylu, lidé fakta možná chtějí vědět, ale ta skupina je tak malá, že se ani neobtěžují u TVU rozumně vysvětlit, co ta kvóta/ten koeficient znamená. Takže TUV stvoří tabulku, vezme barvičky, a to celé zabalí do keců, že postupují podle EU direktiv. Takže převažují lidi, co se spokojí s barevnými tabulkami, hospodskými řečmi, protže je to pro ně jednodušší.

Ona ta 911 musí být hrozná srajda. Sice je první, ale po přepočtu na skutečný počet aut se neskutečně kazí.
Příklad, na STK dorazí sto 911, a při koeficientu 1 % je vlastně vadné každé jedno auto.
Dusterů dorazí 1000, a při koeficientu 10 % je spokojených celých 900 lidí, oproti 99 u 911.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 0:32   Citovat  

2bep napsal:
sedan = 4D
hatch/hatchback = 5D
Co je na tom složitého?!
Odhadovat můžeš co chceš, ale dle zpráv z Hondy je po 5D ze Swindonu za louží docela poptávka. V Japonsku aktuálně nabízí Civic jen v hatchbacku, sedan se vrátí až s C11G.

Tak to za louží už mají docela peška, když je/bude Swindon zavřený.
Poptávka možná je, ale skutečnost je jiná. Pravda, nemůžu paušalizovat, ale v tom kousku Kanady, kde jsem, lze podle množství Hond soudit, že jsou tu oblíbená, C8G, C9G, Accordy, (vše Coupe nebo sedany), CR-V, naopak chybí Jazz (celkem pochopitelně, malé auto na zvyklosti v US/Kanada, ale pár jsem jich viděl), ale na C10G 5D abych si vzal lucernu. Měl jsem štěstí, u dvou 5D na parkovišti před krámem jsem se odvážil skouknout VIN, opravdu byly SHH.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 0:34   Citovat  

piskot:
O.k., mýlím-li se, beru svůj názor zpět. Měl jsem za to, že lidé mají radši fakta a ne nic neříkající shluk dat. Holt, nemohu uvažovat "za všechny", což je pochopitelné, a především lidské.
Díky za vysvětlení, jak věc mohou vidět masy OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 0:58   Citovat  

Jopeeeno napsal:
piskot:
O.k., mýlím-li se, beru svůj názor zpět. Měl jsem za to, že lidé mají radši fakta a ne nic neříkající shluk dat. Holt, nemohu uvažovat "za všechny", což je pochopitelné, a především lidské.
Díky za vysvětlení, jak věc mohou vidět masy OK

Hele, možná jsem to napsal moc imperativně. Sorry.
offtopic
Ale ten jednodušší přístup lidí ke všemu pozoruji kolem sebe dnes a denně. Ulice, Ordinace, Přátelé, Jak jsem poznal, seriálové kriminálky, nařízení, statistiky, TV zpravodajství, slevy. Lidi to dostávaj' naservírovaný, i s metodikou, jak to chápat. Hlavně, aby lidi nemysleli, od toho jsou tu jiní. Takže tu máme "písmo svaté" alias TUV report, covidové ty jedině správné statistiky, atd., těch příkladů je bohužel spousta.
Co by asi řekl Orwell na to, že jeho "1984" a "Farma zvířat" se staly předlohou toho, co se dnes děje...
offtopic

Edit : Zářný příklad. Co tím titulkem chtěl básník, ehm, autor říci? "Zpomalování nárůstu případů covidu v Česku se zastavilo. Do čtvrtečního večera přibylo 2721 nakažených"
Zdroj: tudy odkaz
Konzument obsahu TV Nova nemá šanci rozklíčovat, co ten titulek vlastně říká. Natož aby něco dohledal v článku pod tím titulkem... V hlavě zůstane jen ten "úderný" titulek.
   Návrat  
romča je teď offline  romča
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 6:04   Citovat  

Jopeeeno: ten JardaBar je teda hnidopich, se divím , že se s ním ještě rozčiluješ, nejlepší bude, když tady na jeho hloupé názory a nesmyslné tabulky nebude nikdo reagovat a snad ho to přestane bavit něco tady vkládat...asi ho štve , že nemá tak skvělé auto jako 1OG opravdu je HaHaaa
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 6:04   Citovat  

piskot: ty jo, jsi horší než pubertální dcera jednoho kamaráda, gratuluji HaHaaa Jinak Jazz v Kanadě skutečně žádný není, jmenuje se tam totiž Fit, prodá se jich tak třetina až polovina toho, co Accordů (a zhruba desetina co Civiků, HR-V a CR-V).

2bep: tak to není - Honda není žádná charita a zavírá i fabriku v Sayamě. KDYBY mělo smysl tady zaměstnávat lidi, Honda nechá Swindon běžet a bude odsud vozit auta ven. Protože to smysl nemá, bude je vyrábět jinde a vozit sem. Za posledních 11 let Honda otevřela 5 nových továren a z toho jen jedna je v JP, jinak 2x Asie (Thajsko, Indie) a 2x Jižní Amerika (Mexiko, Argentina).
O té nespokojenosti s dodavateli ale slyším poprvé - máš k tomu nějaké info? Zkusil jsem googlit, ale na první dobrou jsem nic nenašel...?

Jopeeeno: nemá význam autistu krmit. 100x omletá pravda, že TUV report neříká o kvalitě auta vůbec nic a už je to tady zase... TUV report je statistika STK o tom, kolik aut tam přijelo s nějakým blíže nespecifikovaným typem závady. Jak by PROBOHA tohle mohlo něco říkat o kvalitě auta? Leda tak o přípravě majitele na STK a způsobu, jakým ji dělá (sám, přes servis). Hloupější lidi a mentálně narušení to samozřejmě žerou, ale proč tím tady zadělávat diskusi a patlat se v tom? Nás přesvědčovat nemusíš a autista se přesvědčit nenechá, žije svou posedlostí a nejspíš za to ani nemůže a neuvědomuje si to.

Radši bych se vrátil k praktickým věcem, teď jsem bohužel 2x jel kolem ahifi, vždy Lexem, drahá potřebovala auto, takže jsem neměl možnost zatím SW ozvučnici oměřit. Snad to konečně klapne příští týden.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 8:43   Citovat  

piskot:
O.k. OK Když to napíšeš "jiným tónem", tak to už dává smysl a nevyznívá to útočně. Žijeme holt už v tak konzumní době, že i ty informace bývají hromadami "nepotřebného haraburdí".

romča:
Já ho ingnoroval celou dobu, ale čeho je moc, toho je příliš. On je jak spam. Jen se nešíří poštou, ale napříč vlákny. Pořád dokola zde omílá to, co nikoho nezajímá, i když mu to bylo několikrát taktně naznačeno. Takový virus. A i díky jemu, do zdejšího fóra už nechodí pár lidí...
Ne, to on má nejlepší Hondu všech dob, FN2 (CTR 8G). Auto, které se drží v žebříčcích spolehlivosti už řadu let v první trojce. Je pefektně dílensky zpracováno, nikdy v něm nic nevrzalo, materiály uvnitř jsou totiž té nejvyšší jakosti, plasty rovněž odolávají stáří vynikajícím způsobem. Co se týče elektroinstalace, je FN2 opět králem všech žebříčků, neboť i zde se drží pravidelně v první trojce. FN2 má vynikající řešení zadní nápravy, kterou před Hondou ještě nikdo nikdy nevymyslel, a proto jí za to všichni vynášejí do nebes. Ostatně i majitelé běžných verzí 8G jsou s kvalitami odpružení velmi spokojeni. Jo a pozor, je to první Honda, která nikdy, ani po 300.000 ujetých kilometrech nespotřebuje ani dcl oleje...
Ano, tohle vše je samozřejmě IRONIE. Někdo, kdo má v garáži auto, model, který má řadu doložitelných vad, bude kritizovat druhý model Hondy nepodloženými bláboly. Jak tristní.

skyline:
víš, někdy si tak říkám, proč jsou na světě i zbyteční lidé. A je to, alespoň dle mého, proto, abychom si vážili těch opravdu potřebných...
No nic, holt se opět přepnu do módu "ingnorace".
Včera jsem vyzvedl v Hondě emblémy, o víkendu jdu na montáž, tak snad nebudou komplikace. Jinak rozjíždím teď další možný upgrade. Týká se výměny kulisy za tu z CTR po FL. Má, oproti našemu autu, kratší chod a protizávaží... Takže koketuji s myšlenkou, že bych to časem vyměnil...
Na to ahifi nezapomeň, ať se někam pohneme OK
   Návrat  
PetrAT je teď offline  PetrAT
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 9:03   Citovat  

Pls. můžete aktivovat Auto hold (el. brzdu) hned po nastartování auta ?
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 10:23   Citovat  

PetrAT: jak to myslíš? Zmáčknout "brake hold" jde podle mě hned, ale téměř to nepoužívám, zkus xenona04, ten tady myslím v minulosti psal, že to využívá dost, tak bude vědět spíš.

Jopeeeno: kulisa řazení z CTR? Co taková sranda stojí? Na mě už to je asi moc hardcore, ale jaks psal že to acuity pomůže jen trochu, tak nevím, jestli do toho vůbec jít. Na ahifi myslím neustále, vůbec by mě nenapadlo, že to během dvou týdnů nestihnu řešit, ale prostě to nevychází - buď nemám čas nebo jsem tam špatným autem.

2bep: tak mě napadá, co ty Si sedačky, nějaký posun? Zkoušel ses na to dívat i v USA? Kamarád občas vozí auta, tak by to třeba šlo přihodit do kontejneru, pokud by stálo za to tuhle variantu rozpracovat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 11:04   Citovat  

skyline:
Brakehold jsem v 10G snad ještě nevyzkoušel Úsměv V HR-V snad musel být zapnutý bezpečnostní pás, jestli se nepletu. Už si ale nepamatuji přesně.
Vím, že je výměna kulisy už docela masakr, ale chtěl bych tomu řazení trochu pomoct, vycizelovat ho. Cenu v ČR ještě nevím, ale ve státech za to chtějí 40USD. U nás počítám citelně víc Smutný K tomu připočti jinou hlavici... No, drahá sranda. Ale prokazatelně funguje.
Si sedačky řešíme s Martinem, opět ve FCB skupině. Zde se dostane je část informací, protože už mnohdy nezbývá čas to zde přepisovat a kopírovat. V kostce. Mám stažený od dealera soupis dílů sedaček z auta, dle mého VIN. Oproti Si sedačkám tam je logicky jiný rám, ale zřejmě i airbagy, čili je předpoklad, že se nebude dařit propojit/nakódovat SRS s ŘJ v autě. Dealer je schopen Si sedačky zde i stáhnout, jen se obáváme výše uvedeného. Nikdo nedokáže predikovat, zda to půjde rozchodit, nebo ne. Nechci pak cpát do kabeláže odpory a mít vyřazené SRS.
   Návrat  
PetrAT je teď offline  PetrAT
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 12:43   Citovat  

Breake Hold:
Jde mi o situaci , kdy auto parkuje v kopci
Nastartuju
Chci aktivovat Breake Hold
Ale ten se nesepne . A nevím proč. jestli tam jsou nějaké podmínky ?? Zapnutý pás. Stát na brzdě apod ....
.
K jeho aktivaci dojde až když ujedu několik desítek metrů . Což mi nedává smysl
.
P.S.
Normálně el. brzdu nepoužívám . Raději bych , kdyby auto mělo klasickou ruční páku . Ale doba si žádá automatizaci
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 13:03  Naposledy upravil 2bep dne 4.12.2020 , 15:23, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

to PetrAT: Brake Hold zapínám snad při každém startu, ale v kopci jsem neparkoval ani nepamatuju.
Základním předpokladem pro zapnutí Brake Hold je zapnutý pás řidiče, když je systém zapnutý, auto stojí a odepneš pás, tak se systém vypne a zatáhne "ručka".

K aktivaci systému musíš sešlápnout brzdu. Např. dojíždíš na červenou, dobrzdíš do zastavení, pustíš brzdu, ale auto stojí dál. Brzdu drží samo. Ten systém snad funguje tak, že Ty nohou natlakuješ brzdový systém a auto ten tlak drží, ikdyž pustíš pedál.
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 13:11   Citovat  

to skyline: U Si sedaček se bude muset vyřešit kompatibilita, spíš teda nekompatibilita bočních airbagů a jejich kabelových svazků. Sedan Si a US hatchback s vyhřívanými sedačkami mají stejné kódy obou dílů, ale EU hatchback má jiný kód bagu i svazku.
   Návrat  
Ice CTR je teď offline  Ice CTR
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 13:24   Citovat  

2bep napsal:
to PetrAT: Breake Hold zapínám snad při každém startu, ale v kopci jsem neparkoval ani nepamatuju.
Základním předpokladem pro zapnutí Breake Hold je zapnutý pás řidiče, když je systém zapnutý, auto stojí a odepneš pás, tak se systém vypne a zatáhne "ručka".

K aktivaci systému musíš sešlápnout brzdu. Např. dojíždíš na červenou, dobrzdíš do zastavení, pustíš brzdu, ale auto stojí dál. Brzdu drží samo.

Byl si rychlejší Martas, jen dodám, že když máš aktivovaný brake hold, tak si samo při rozjezdu i tu brzdu pustí. A detail, celou dobu ti svítí brzdová světla, takže ti zatebou hudrujou, co to je za osla, co stojí na brzdě Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 13:41   Citovat  

romča napsal:
tak skvělé auto jako 1OG opravdu je HaHaaa

A máme tu Listopad 2020 v ČR

Prodeje Honda CIVIC

7 ks slovy: sedm kusů
tržní podíl 0.18 %

Až přijde 11G, bude ještě hůř (pokud auto pro EU nepřekopou) = "dealeři nebudou mít co žrát"
   Návrat  
Ice CTR je teď offline  Ice CTR
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 13:49   Citovat  

JardaBar napsal:
A máme tu Listopad 2020 v ČR

Prodeje Honda CIVIC

7 ks slovy: sedm kusů
tržní podíl 0.18 %

Až přijde 11G, bude ještě hůř (pokud auto pro EU nepřekopou) = "dealeři nebudou mít co žrát"

áááá, postižený Jarda HaHaaa Tvl, já se divím, že si tady ještě nedostal banán za ty provokačky a spam wc
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 13:56   Citovat  

Však je to k tématu. Prodeje 10G.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 14:33   Citovat  

skyline napsal:
piskot: ty jo, jsi horší než pubertální dcera jednoho kamaráda, gratuluji HaHaaa Jinak Jazz v Kanadě skutečně žádný není, jmenuje se tam totiž Fit, prodá se jich tak třetina až polovina toho, co Accordů (a zhruba desetina co Civiků, HR-V a CR-V).

Ty kráso, takhle chytat za slovo, když jsme tu ve skupině, kde všichni vědí, vocogo. Mohu tě ubezpečit, že i tady znají Jazze, jako i v Indonésii HR-V a ne Vezel.
Asi se tu Jazz prodává tak dobře, že na showroomech vůbec nemají potřebu Jazze mít vystaveného, zato těch Civiců jezdí bída, proto maj' prodejní plochy jich plné. Zajímavé, že na silnicích je to s přehledem opačně. Tohle není logika pubertální dcery, ale logika umanutého dítěte.
skyline napsal:
piskot: ty jo, jsi horší než pubertální dcera jednoho kamaráda, gratuluji HaHaaa

Od tebe to zní jako poklona, děkuji. HaHaaa

No nic, raději k věci, ehm, tedy k C10G. Teď jsem se tu dočetl, že Civic 10 generace je parádní auto.
   Návrat  
cport je teď offline  cport
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 14:39   Citovat  

Chlapi neblbnete Velmi šťastný

hele ja vitam prispevky od vsech Úsměv Mozna to tu neni jako predtim, ale ja se tu cas od casu i neco dozvim Úsměv

Nevadi mi ani statistiky od JardaBar - jo, byl bych radsi, kdyby Honda v Evrope prodavala vic, ale budu rad, kdyz bude prodavat aspon tolik, at to tu nezabali Úsměv A statistiky TUV - kdo si je nedokaze dat do souvislosti, tak si to zaslouzi Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 14:44   Citovat  

JardaBar napsal:

Už teď je jasné, že Honda žádný extra Civic 11G pro Evropu dělat nebude.
A dealeři? Ti jsou dávno živí z prodeje jiných aut, o ty bych se nebál. A být jimi, začnu "nenápadně" kontaktovat ČEZ, aby jim zvýšil příkon pro instalaci nabíječek...Úsměv To bude majstrštyk, přidaná hodnota, prodávat elauta a zároveň jako bonus hned k tomu i možnost nabíjení.
Něco jako "Kupte si elauto u nás, v ceně 4x nabití zdarma... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2020 , 14:46   Citovat  

cport napsal:
Chlapi neblbnete Velmi šťastný

hele ja vitam prispevky od vsech Úsměv Mozna to tu neni jako predtim, ale ja se tu cas od casu i neco dozvim Úsměv

Nevadi mi ani statistiky od JardaBar - jo, byl bych radsi, kdyby Honda v Evrope prodavala vic, ale budu rad, kdyz bude prodavat aspon tolik, at to tu nezabali Úsměv A statistiky TUV - kdo si je nedokaze dat do souvislosti, tak si to zaslouzi Mrk

Tvl, pregnantně, suše, výstižně. OK
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 220, 221, 222 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina