Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 218 z 246
Conty je teď offline  Conty
1 háčko
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.11.2020 , 9:17   Citovat  

King napsal:
... Škoda, že u nás 4D nebude. Bueee ...

Nebude jen u nás, nebo se nebude dovážet do Evropy? naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2020 , 10:18   Citovat  

Podle toho, co jsem vyčetl, tak sedan se tu nebude vůbec nabízet. Pro Evropu pouze 5D. Z nabídky vypadne pro mimoevropské trhy i 3D.
Proto končí i továrna v Turecku, kde se produkoval sedan pro Evropu.
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.11.2020 , 10:42   Citovat  

to Jopeeeno: Místo 3D si myslel určitě 2D alias kupé Mrk A ano, Civic následuje Accorda a kupé od 11.generace nebude.
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2020 , 18:59   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Podle toho, co jsem vyčetl, tak sedan se tu nebude vůbec nabízet. Pro Evropu pouze 5D. Z nabídky vypadne pro mimoevropské trhy i 3D.

Je to tak, sedan v Evropě nebude vůbec, pouze 5D. Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2020 , 20:09   Citovat  

2bep: ano, měl na mysli Coupé. Děkuji za opravu Velmi šťastný

King: R.I.P. sedan on Europe Bueee
   Návrat  
zed82 je teď offline  zed82
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.11.2020 , 20:22   Citovat  

no trošku mi ty tvary připomínají BMW (možná už někdo v minulosti také srovnával ) a to moc nemusím no...
   Návrat  
zed82 je teď offline  zed82
PříspěvekZaslal: 18.11.2020 , 20:26   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Tak u našich (Lunar silver) aut není té údržby laku třeba tolik, tako u tmavších barev. Černé HR-V jsem musel kontaktně umývat co 7-10 dní, 10G jsem od té doby, co ho mám, kontaktně umyl jen 4x Velmi šťastný Jinak občas wapka. Pro někoho sterilní barva, já chrochtám blahem Úsměv

no taky jsem měl v minulosti takovou barvu, opravdu asi nejlepší barva pro údržbu, ale chtěl jsem ten světlý vnitřek no Velmi šťastný
a Lunar silver pouze tmavá, tak příště... Cool
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2020 , 20:42   Citovat  

V době měkkých ekolaků už jinou, než světlou barvu, nechci. Jsem puntičkář, takže hologramy na svém autě vidím nerad Smutný
Snad Ti bude přáno Úsměv
Jinak, někdo vidí v CXIG Audi A3 sedan, nebo VW Jetta Úsměv
   Návrat  
pitbuell je teď offline  pitbuell
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.11.2020 , 20:59   Citovat  

Ted je v časopise test audi A3 sedan a pak jsem kouknul do tabletu a sklamáni Smutný tak 11 vynecháme pak bude euro 7 a koupime elektro 12g Velmi šťastný
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.11.2020 , 22:50   Citovat  

Jopeeeno napsal:

O tom ze sedan v Evrope nebude se vi od leta. Evropske tovarny konci asi hlavne diky zruseni cel pro dovoz aut z Japonska, a sedan konci i tam coz bude mozna hlavni duvod.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2020 , 11:59   Citovat  

Jopeeeno: tak cena snesitelná, ale 2 dny nechat auto v PL asi není úplně ideální. Ale chápu, že to budou chtít oměřit, vyrobit, vyzkoušet a pak doladit, takže se jim auto po ruce bude hodit. Popřemýšlej, jestli bys do toho šel, kdyby řekli, že den stačí, ráno tam, večer s ozvučnicí zpět Úsměv Pak už jen vymyslet, jak to připevnit, aby to šlo případně snadno demontovat, kudy dráty, kam zesák (a jaký) a co za reprák do toho vrazit a je to na dobré cestě Úsměv
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2020 , 14:37   Citovat  

přímé porovnání 10 vs. 11 na patent. nákresech

FB_IMG_1605792703335.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
FB_IMG_1605792703335.jpg, 75.54 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2020 , 15:31   Citovat  

skyline napsal:
Jopeeeno: tak cena snesitelná, ale 2 dny nechat auto v PL asi není úplně ideální. Ale chápu, že to budou chtít oměřit, vyrobit, vyzkoušet a pak doladit, takže se jim auto po ruce bude hodit. Popřemýšlej, jestli bys do toho šel, kdyby řekli, že den stačí, ráno tam, večer s ozvučnicí zpět Úsměv Pak už jen vymyslet, jak to připevnit, aby to šlo případně snadno demontovat, kudy dráty, kam zesák (a jaký) a co za reprák do toho vrazit a je to na dobré cestě Úsměv

Tak abych řekl pravdu, zatím se mi tam moc jezdit nechce. V tom blázinci teď, nemám moc přebytečného času (celý den, dva nedám). Zesilovač jsem někaký vytipoval, kvalitní, kompaktní, výkonný... tudy odkaz
Co se týče uchycení samotné ozvučnice, tak jsou dvě možnosti. Buď to upevňují na 3M "suché zipy", nebo skrz kobercový podběh, kde vruty podloží skrz třeba podložkou z překližky (ze strany podběhu).
Dál jsem se moc nepídil, nebádal. Jsem zaseklý tou dobou, co potřebují na vytvoření "kopyta".

Edit: ještě napadlo koupit tvarově podobnou ozvučnici a tu pak nechat u šikovného truhláře upravit. Jednu takovou jsem na ahifi našel (shodou okolností také od Baser.pl)

tudy odkaz

Takže máš bojový úkol, až se otevřou obchody, skoč do ahifi a tu ozvučnici změř v autě Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2020 , 6:33   Citovat  

Jopeeeno: však žádný drama, není třeba to řešit hned Úsměv Nicméně s tím Stegem jsi mě trochu dostal, já se díval spíš na nějaké základní mono JBL za půlku.

Ad ahifi - good catch, jsou otevření, takže příští týden jak budu v Brně se tam zkusím stavit a oměřit to OK

Ad přichycení - tady jsem spíš přemýšlel, jestli by šlo nějak využít montážní otvory pro origo SW, aby člověk nemusel nic nikde vrtat (max díru do tapecu) a dobře to drželo. Suchým zipům moc nevěřím, resp. nevěřím tapecu, že to udrží (tj. věřím, že to 3M v pohodě udrží na tapecu, ale ne že ten to časem nevzdá a nezačne se odchlipovat). Ale nijak jsem nad tím nebádal a v ahifi se poptám i na způsoby uchycení Basserů.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2020 , 7:12   Citovat  

skyline:
S tím zesíkem, to byl jen nástřel. Nevíme totiž, jaký bude průměr otvoru pro SW v ozvučnici, zda 20, nebo 25cm (to BMW má 25cm). Tedy, jak výkonný SW bude třeba živit. Ale je to špička, to zase jo Úsměv
Takže bude fajn, kdybys se do ahifi stavil a odměřil to. Jiný, podobný tvarově jsem u nich v nabídce nedohledal.

Montážní body pro OEM SW nevyužijeme, protože ty jsou přeci až za kobercem, ne? Basery zpravidla montují do kapes pro nářadí. My ale žádnou nemáme, krom levé, kde však zavází držák zvedáku, který rovněž nemáme Velmi šťastný Včera jsem tam koukal, zda by se to nedalo vyřešit vlevo, když je tam díra.

Škoda, že je ten koberec podběhu tak drahý. Jinak bych asi napsal Ježíškovi a jel objednávat do Fomi OEM SW i koberec Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2020 , 16:26   Citovat  

Docela mě štve, když v autě, jehož cenovka by vyšla tak na 4 ledviny, Honda zvolí docela "oldskůlové", žárovkové řešení vnitřního osvětlení vozidla. Vždyť už v HR-V 2016, bylo celé vnitřní osvětlení řešeno LED žárovkami Úsměv
Takže gůgl, nákup vhodných LED žárovek a následná montáž. Veškeré vnitřní osvětlení (2x lampička vpředu, 1x lampička vzadu, 1x lampička v zavazadelníku = patice W5W (zvolil jsem Osram Neolux). Sulfidky v make up zrcátkách jsem nahradil výrobkem, prodávaným na Mallu (AUTOLAMP žárovka LED 12V 5W SV 7x31mm, tvar skleněné pojistky).
Žárovku v odkládací přihrádce jsem nechal tak. K vůli její výměně, bych musel vykuchat půlku plastů před spolujezdcem. Docela mě láká v Hondě objednat druhou OEM lampičku v zavazadelníku a umístit ji
i vlevo. Jedna lampka, i když s LED, je podle mě stále málo.

IMG_20201120_160822.jpg

IMG_20201120_160822.jpg, 669.84 kB

IMG_20201120_160902.jpg

IMG_20201120_160902.jpg, 570.18 kB

IMG_20201120_160722.jpg

IMG_20201120_160722.jpg, 769.42 kB

IMG_20201120_160747.jpg

IMG_20201120_160747.jpg, 502.2 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2020 , 18:13   Citovat  

Jopeeeno aco do kufru dád vykonejší ledku než o,5w ?
Mě na osvětlení spíš vadí ne full led zadní světla.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2020 , 19:26   Citovat  

pitbuell:
Tak to mě pak taky napadlo. Jak pojedu do Hondy pro emblémy, ze zvědavosti se zeptám, kolik za tu lampičku budou chtít (v US pár dolarů). Třeba pak vystřízlivím a fakt radši půjdu cestou výkonnější LEDky Velmi šťastný Uvidím.
Jo, no. Mě štvou vzadu slabé zpátečky. Příští týden jedu pro LEDky místo těch zdechlin. Do práce za tmy, zpátky taky a couvání s tím nic moc.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2020 , 19:45   Citovat  

Jopeeeno Znaky z CTR? Ja mam doma folie a plastidip Velmi šťastný jediné co nemám je čas. Doufam že to tedka navoskuju a vyměním olej na zimu. Zpatečky ješte jdou takovy seat toje parodie na couvačku. Chtělo byto nějakého američana co by to tu posílal Velmi šťastný ty rozdíly v cenách jsou děs.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.11.2020 , 23:33   Citovat  

pitbuell:
No, prostě jiné OEM emblémy, dostal jsem super slevu (o 1.600Kč levněji, než v ASC Tuning), chce to ten čumák a zadek trochu oživit Úsměv Než Plastidip, radši bych to udělal fólií, ta tekutá guma se dá lehce poškrábat, i nehtem Smutný

Jo, no. 2x LED T20 na nám. Jiřího z Poděbrad stojí 400Kč, kompletní upgrade mě výjde na slušnou dardu Úsměv Kolega ty samé dával teď na CR-V 4G a pecka. Taky nacouvává do úzké, tmavé garáže. Ani kamera moc nepomáhá.

20201120_233151.jpg

20201120_233151.jpg, 357.06 kB

20201120_233134.jpg

20201120_233134.jpg, 358.5 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2020 , 8:08   Citovat  

Jopeeeno Tak ja skusím folii prvně a uvidím To jsem netušil že je PD tak měkky. OK .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2020 , 9:00   Citovat  

Jopeeeno: SW - uvidíme dle toho, co zjistím v ahifi, pak můžem řešit dál.

Ad osvětlení - mě osobně bílé světlo moc nevyhovuje, i do baráku beru LEDky žluté, takže žárovkové osvětlení v autě mi nevadí. Zpátečky jsem si vůbec nevšiml, ale to bude tím, že doma parkuji čelem ke zdi a při běžném parkování někde venku asi zatím nebyla dostatečná tma Úsměv

Znak z CTR mi na ne-CTR přišel vždycky jako moc tuzing, takže jsem to na žádné auto zatím nedal, ale jsem zvědav, jak to bude vypadat, pak hoď fotky. Mnohem víc mě lákala sada černého chromu z US příslušenství, ale cena mě nakonec odradila - teď jsem se na to zase podíval a jsem lakomej, 150-200 EUR vč. poštovného za to dát nechci, možná kdybych to viděl živě a zamiloval se Úsměv I tak je ale pětilitr za takovou "blbost" úlet.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2020 , 9:51   Citovat  

pitbuell:
No, netuším, jakou barvu "dipu" chceš použít, ale kamarád dával na Accorda 7G černou a ukazoval mi, jak choulostivé to je. Na všech dveřích. Pod klikami škrábance, to je u aut téměř běžné. Nicméně, bilo to do očí, takže jsem byl zvědavý, jak snadno to jde podřít. Přejel jsem opravdu lehce nehtem po prahu a šrám, "světlý flek" Myslím si, že to bude tou strukturou. Je to měkké, ale hlavně matné. A mat, jelikož nemá krycí lak, je všeobecně choulistivéjší. Proto jsem nechtěl ani černou, matnou motorku. Nicméně zkus, třeba budeš mít kvalitnější výrobek, co já vím.

skyline:
Fajn, to by hodně projektu pomohlo OK
Mám desetiletého kluka, tak chci, ať má za tmy světlo pod nohama, když do auta nastupuje/vystupuje, chci zabránit podřeným prahům. Nijak zvlášť nepříjemné to není. Když otevřeš dveře je svit jasnějsí, po uzavření intenzita klesne. Tak to fungovalo i obyčejnými žárovkami, takže nic nepříjemného. Doma taky preferuji "žlutý" svit, tam by mi to rovněž asi vadilo. V autě, no problem.
Mě se původně líbila také sada černého chromu a fest. Rozhodla až cena a skutečnost, že v masce by se znak H docela ztrácel. Takže zkusím tohle, přeci jen 2.000 Kč za sadu, není až tak moc. Jestli je to tuzing, nedokážu říct, ale chápu, že to tak vnímáš, proč ne. Za sebe, určitě bych spíše na auto nenavěšel zadní CTR křídlo, fousy na rohy předních nárazníků, nebo červené doplňky do interiéru, jako to má CTR. To zase působí turérsky na mě. Holt, otázka vkusu, každý jsme jiný.
Edit: a to jsem chvíli zvažoval koupit i Si emblém Mr. Green

IMG-20180611-074414-911.jpg

IMG-20180611-074414-911.jpg, 153.53 kB
   Návrat  
JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2020 , 12:39   Citovat  

PRODEJE ČR

Honda Civic říjen 2020
12 ks (!!) podíl na trhu 0.34 %
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2020 , 13:36   Citovat  

Super, takže exklusivita zajištěna, to mě těší Velmi šťastný OK
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2020 , 15:00   Citovat  

To Jopeeeno: Ten byl dobrej. OK Je to tam.

By jsi se uživil u marketingu, aneb, jak fakt, že to auto nezajímá 99,66 % případných kupujících slovem exkluzivita otočit... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2020 , 16:42   Citovat  

piskot napsal:
To Jopeeeno: Ten byl dobrej. OK Je to tam.

By jsi se uživil u marketingu, aneb, jak fakt, že to auto nezajímá 99,66 % případných kupujících slovem exkluzivita otočit... Velmi šťastný

Piškotku, příteli, jak mám reagovat na tyhle neustále se opakující data pana statistika? Velmi šťastný
Web SDA je přístupný široké veřejnosti, kdo chce, najde. Přinos těhle opakujících se "tapet" je zde nulový.
   Návrat  
Despre je teď offline  Despre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.11.2020 , 19:16   Citovat  

Ahoj,

viete mi niekto poradit ake prahove listy dveri su vhodnejsie?
Ci postacia samolepiace s karbonovou foliou alebo radsej nalepit hlinikove.
Folia neviem aku bude mat trvacnost a pod hlinikom ci sa zas nebude zdrziavat vlhkost
s naslednou koroziou.
Alebo tam nic nedavat, a ozeliet nejaky ten skrabanec od topanok.

Dakujem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2020 , 19:24   Citovat  

V HR-V jsem měl stejný systém, jak Civiku, čili plast/hliník, kopie OEM ochrany, z alíku celkem 4 roky, než jsem ho prodal. Spokojenost. Dříve Ti zkorodují blatníky, než prahy, pod tím.
Klidně si nechej nalepit fólii, bude to nejlevnější řešení. Ale určitě neber čistý hliník.

20200408_151430.jpg

20200408_151430.jpg, 2.39 MB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.11.2020 , 19:29   Citovat  

Ja tam nemám nic stejně prahová lišta kryje houby /pro mne/ ja mám dycki zedřenou až venkovni hranu... Na ex aute Dvou-dveř jsem tam měl nalepené pásy čiré folie a OK 1000x600 asi za 150Kč....
Imitace hliniku ala Al folie je laminova folie o tlouste nula nula nic nejde tvarovat do 3D moc nemá to prutažnost do 2D jeto OK Na prahy bych volil karbonovou je dost tlustčí nebo dve vrstvy sedmiletky nebo nejlepe na ,,podlahy,, ale taje dost tuha a jen na rovne plochy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 217, 218, 219 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina