Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 473, 474, 475 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 474 z 486
Arsis je teď offline  Arsis
PříspěvekZaslal: 8.10.2020 , 19:30   Citovat  

Tak malý poznatek ohledně HFT, respektive samotného BT modulu. Vlastním něco málo přes měsíc Accorda Tourera a do dnešního dne jsem netušil, zda BT mám, či nikoliv. Tlačítka na volantu totiž jsou, avšak vůbec nereagovala. Odstrojil jsem tedy palubovku a BT modul skutečně našel - nachází se nad rádiem, přímo nad výdechy topení. Jednotku jsem rozebral, přesvědčen, že najdu maximálně nějaký vadný kondenzátor, avšak pohledově vše v pořádku. Studený spoj jsem také neobjevil a měřit digiťákem se mi upřímně nechtělo. Místo toho jsem trochu pátral na Googlu a na Polském fóru jsem se dočetl, že pomáhá modul zapéct v troubě. Popravdě jsem už takhle jednou pekl grafickou kartu a ta následně fungovala téměř rok. Vlastně by možná fungovala i nadále, nevím, tenkrát se vyměnila za novější model. Modul jsem tedy šoupl do rozehřáté trouby na 200° C, 10 minut nechal pořádně propéct a voila. Úsměv Povedlo se. Telefon spárovaný a už jsem zkoušel i telefonovat. Vše v pořádku. Uvidíme jak dlouho to vydrží, to nevím. Každopádně, kdyby měl někdo problém s originálním Handsfree, vůbec mu nefungovalo, respektive nereagovalo na žádný příkaz, tak tohle by mohlo pomoci.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Alias je teď offline  Alias
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.10.2020 , 20:34   Citovat  

Trip napsal:
Samozrejme teorie je to hezka... praxe trochu jina. Staci vzit PETku s vodou a lejt po zadnim okne (skle)... voda protece dole mezi tapecem a dverma, na plastove prekryti prahu a kdyz ji je vic, tak se tam zrejme udela kaluz, ktera prekona zminovane 2cm. Auto stoji mirne zadkem z kopce.

jak říká mara008, sundat tapec a zkontrolovat folii, teď jsem to řešil na jazzu Úsměv po letech už nedržel ten tmel, a voda tekla po folii pod tapec a do auta Úsměv
   Návrat  
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2020 , 18:33   Citovat  

Budu kupovat nové letní pneu 225/45 R17. Mate někdo nějaké doporučení?
Chtěl bych, aby dobre drželi na silnici a nějakou rozumnou cenu.
Diky za rady
   Návrat  
Pavel Jiřík je teď offline  Pavel Jiřík
PříspěvekZaslal: 25.10.2020 , 10:52   Citovat  

Jakub Světlík napsal:
Budu kupovat nové letní pneu 225/45 R17. Mate někdo nějaké doporučení?
Chtěl bych, aby dobre drželi na silnici a nějakou rozumnou cenu.
Diky za rady

Nejsem si jistý tímto tématem zde. Odpověď na tuto otázku si umíš zodpovědět i sám. Je to poněkud subjektivní téma, navíc ...blíží se zima, není-liž pravda HaHaaa .Parametrů pro koupi pneu je více , než jen technické údaje. Máš celou zimu, abys nastudoval dost informací a vlastní rozvahou vybral ty, o kterých si budeš myslet, že jsou vhodné. Hlučnost, odvod vody, trvanlivost, adheze na suchém povrchu, komfort a cena.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2020 , 11:59   Citovat  

Já vím, studuju testy a technické detaily už delší dobu. Mě spis šlo o zkušenost, je něco jiného co je psané v nějaké tabulce a rozdíl, když s tím někdo jezdí. Příkladem budiž moje zkušenost s pneu na Ford Focus II, kde psali ze jsou průměrně tiché a já jsem zjistil, ze hučí jak startující letadlo.
   Návrat  
Pepino_Honda je teď offline  Pepino_Honda
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.10.2020 , 17:33   Citovat  

Arsis napsal:
Tak malý poznatek ohledně HFT, respektive samotného BT modulu. Vlastním něco málo přes měsíc Accorda Tourera a do dnešního dne jsem netušil, zda BT mám, či nikoliv. Tlačítka na volantu totiž jsou, avšak vůbec nereagovala. Odstrojil jsem tedy palubovku a BT modul skutečně našel - nachází se nad rádiem, přímo nad výdechy topení. Jednotku jsem rozebral, přesvědčen, že najdu maximálně nějaký vadný kondenzátor, avšak pohledově vše v pořádku. Studený spoj jsem také neobjevil a měřit digiťákem se mi upřímně nechtělo. Místo toho jsem trochu pátral na Googlu a na Polském fóru jsem se dočetl, že pomáhá modul zapéct v troubě. Popravdě jsem už takhle jednou pekl grafickou kartu a ta následně fungovala téměř rok. Vlastně by možná fungovala i nadále, nevím, tenkrát se vyměnila za novější model. Modul jsem tedy šoupl do rozehřáté trouby na 200° C, 10 minut nechal pořádně propéct a voila. Úsměv Povedlo se. Telefon spárovaný a už jsem zkoušel i telefonovat. Vše v pořádku. Uvidíme jak dlouho to vydrží, to nevím. Každopádně, kdyby měl někdo problém s originálním Handsfree, vůbec mu nefungovalo, respektive nereagovalo na žádný příkaz, tak tohle by mohlo pomoci.

zkusím ! mám Acco 3 roky, spojil se mi tlf snad asi jen 2-3x... pak ani ťuk.. na nic nereagoval.. tak jsme to odpojil Úsměv tímhle nic nezkazím Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2020 , 19:51   Citovat  

Jakub Světlík napsal:
Já vím, studuju testy a technické detaily už delší dobu. Mě spis šlo o zkušenost, je něco jiného co je psané v nějaké tabulce a rozdíl, když s tím někdo jezdí. Příkladem budiž moje zkušenost s pneu na Ford Focus II, kde psali ze jsou průměrně tiché a já jsem zjistil, ze hučí jak startující letadlo.

Není nad osobní zkušenost. Jezdil jsem dva roky Fulda Sportcontrol 2 a přišli mi tiché, píšou u nich 70dB. Dvě jsem sjel a koupil Falken Azenis FK510 u kterých píšou 69dB a mají být lepší na mokru. S tím že až sjedu ty Fuldy dám Falkeny i další dvě. Teď si už nejsem jistý, přijde mi že ty Falkeny hučí jak prase. A to jsem byl kolegou v práci varován, že před několika lety měl Falkeny a hučeli jak prase a prý Falken už nikdy a jezdí Nankang...
   Návrat  
honasvocas je teď offline  honasvocas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2020 , 22:45   Citovat  

Arsis napsal:

Souhlas, funguje i když je to neni uplne korektni forma jak to provest. Vzhledem k nucenemu pouziti (ze strany EU) cinu bez olova pri pajeni dochazi pri namahani spoju (at uz tepelne ci mechanicky) k mikroprasklinam a spoj proste nevede... bezny problem u hernich konzoli (červene kolecko smrti u XBOXe, PS3, notebooky, graficke karty atd...) tady je to stejne... to co provadite v troube je pouze docasna oprava (muze to byt rok, mesic a nebo treba tyden), rika se ji REFLOWING... to co by se melo udelat je REBALLING... tzn. odpajet problematicky Čip, vycistit obe strany od stareho cinu a nanest novy cin s olovem a pripajet zpet... pak je oprava permanentni...
ale to v domacich podminkach neudelate ani s horkovzdusnou pistoli pajeci stanice... na to funguje pouze infracervena pajecka nebo mikrovlny - masinky za 30.000,- a vyse... nemluve o bga template co musite mit na spravne rozmisteni kulicek cinu - na kazdy chip je jiny atd atd..

pro toho kdo to chce udelat spravne, doporucuji si vygooglit nejakou firmu co dela reballing (bezne servisy na opravu notebooku, grafickych karet atd) cena je orientacne nekde mezi 500kc az 1000kc

vim, neni to domaci trouba na buchty zadara ani 10minut casu, ale kdo si vzpomene kolik stala HFT za priplatek pri koupi noveho accorda? HaHaaa

a neni nic lepsiho nez mit origo HFT v aute... mne fungovala cca 8 let, odesla cca pred rokem, nepekl jsem ji sice v troube ale na pajeci stanici s horkovzduskou (zkusenosti a vybaveni mam) a vydrzela 2 mesice.... Potom sem si ji nechal reballovat u kamarada ve španělsku... a od te doby proste funguje...

v 17tem prispevku na 2hem obrazku je to ten maly ctvercovy chip v pravo dole:

tady

a jeste pozor, chybny bluetooth modul zere baterku auta...
   Návrat  
J0HN3C je teď offline  J0HN3C
PříspěvekZaslal: 26.10.2020 , 10:24   Citovat  

Jakub Světlík napsal:

Ja jsem inspiraci nabiral i tady tudy odkaz

Nakonec jsem podle ruznych recenzi z autoklubu, for nebo treba dtestu zvolil Falken Azenis FK510. Nemam uplne moc srovnani, protoze to byly myslim moje prvni letni pneumatiky, co jsem si koupil nove. Takze uz rozdil proti nejakym starym gumam je skvely. Hluk moc neresim, protoze Honda je hlucna az az. Jizdni vlastnosti na suchu super, da se s tim jet i docela pila. Na mokru maji limit dal, nez ja bych si troufal.
Jen jsem vcera cumel na profil na prednim kole a zda se mi, ze zivotnost nebude zrovna rekordni. VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2020 , 13:43   Citovat  

J0HN3C napsal:
Ja jsem inspiraci nabiral i tady tudy odkaz

Nakonec jsem podle ruznych recenzi z autoklubu, for nebo treba dtestu zvolil Falken Azenis FK510. Nemam uplne moc srovnani, protoze to byly myslim moje prvni letni pneumatiky, co jsem si koupil nove. Takze uz rozdil proti nejakym starym gumam je skvely. Hluk moc neresim, protoze Honda je hlucna az az. Jizdni vlastnosti na suchu super, da se s tim jet i docela pila. Na mokru maji limit dal, nez ja bych si troufal.
Jen jsem vcera cumel na profil na prednim kole a zda se mi, ze zivotnost nebude zrovna rekordni. VTEC

Ve vláknu jse doplnil komentář k těm FK510.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2020 , 17:40   Citovat  

BT HF: tak potvrzuji pečení... i u mě to pomohlo ! hned vše fungovalo na první dobrou Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.10.2020 , 20:25   Citovat  

honasvocas napsal:
Souhlas, funguje i když je to neni uplne korektni forma jak to provest. Vzhledem k nucenemu pouziti (ze strany EU) cinu bez olova pri pajeni dochazi pri namahani spoju (at uz tepelne ci mechanicky) k mikroprasklinam a spoj proste nevede... bezny problem u hernich konzoli (červene kolecko smrti u XBOXe, PS3, notebooky, graficke karty atd...) tady je to stejne... to co provadite v troube je pouze docasna oprava (muze to byt rok, mesic a nebo treba tyden), rika se ji REFLOWING... to co by se melo udelat je REBALLING... tzn. odpajet problematicky Čip, vycistit obe strany od stareho cinu a nanest novy cin s olovem a pripajet zpet... pak je oprava permanentni...
ale to v domacich podminkach neudelate ani s horkovzdusnou pistoli pajeci stanice... na to funguje pouze infracervena pajecka nebo mikrovlny - masinky za 30.000,- a vyse... nemluve o bga template co musite mit na spravne rozmisteni kulicek cinu - na kazdy chip je jiny atd atd..

pro toho kdo to chce udelat spravne, doporucuji si vygooglit nejakou firmu co dela reballing (bezne servisy na opravu notebooku, grafickych karet atd) cena je orientacne nekde mezi 500kc az 1000kc

vim, neni to domaci trouba na buchty zadara ani 10minut casu, ale kdo si vzpomene kolik stala HFT za priplatek pri koupi noveho accorda? HaHaaa

a neni nic lepsiho nez mit origo HFT v aute... mne fungovala cca 8 let, odesla cca pred rokem, nepekl jsem ji sice v troube ale na pajeci stanici s horkovzduskou (zkusenosti a vybaveni mam) a vydrzela 2 mesice.... Potom sem si ji nechal reballovat u kamarada ve španělsku... a od te doby proste funguje...

v 17tem prispevku na 2hem obrazku je to ten maly ctvercovy chip v pravo dole:

tady

a jeste pozor, chybny bluetooth modul zere baterku auta...

Souhlasím se vším, co jsi zde napsal. Trvalé řešení to v žádném případě není. Největší problém bude právě ta teplota, kvůli které ty kontakty (spoje) zkrátka nevydrží. Ne každý je ale schopný si to opravit svépomocí, nebo je ochotný dávat peníze za opravu. Tohle je tip, který ale stojí za vyzkoušení a jak jsi sám zmínil, může to fungovat dny, ale i roky. S tím originálním HFT bych byl ale opatrnější, ono to zas nic extra není a považuji to za nejslabší část svého Accorda. Úsměv Já osobně mám možnost opravit si jednotku právě metodou, kterou jsi zmínil - ostatně, opravujeme si takto v práci některé PLC automaty, zejména starší modely Tecomatů, které se již nevyrábí a obměna za novější model by šla řádově do statisíců (komplet nová technologie, komunikace skrze jiné protokoly a především nový software, který by externí firma musela napsat). Co jsem ale chtěl napsat je to, že i já bych se na to vykašlal. Radši bych pořídil úplně jiný BT modul, který kromě volání umí například přehrávat hudbu z telefonu apod. Hodně lidí dokonce toto původní BT nahrazují jednotkou z 8. generace, která už je údajně vychytaná. Jestli je ale v něčem lepší, to netuším. Druhá věc je, že má samozřejmě jiný konektor, to ale až takový problém není.

Každopádně jsem rád, že jsi můj příspěvek doplnil i z profesního hlediska. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.10.2020 , 22:29   Citovat  

Arsis napsal:
Souhlasím se vším, co jsi zde napsal. Trvalé řešení to v žádném případě není. Největší problém bude právě ta teplota, kvůli které ty kontakty (spoje) zkrátka nevydrží. Ne každý je ale schopný si to opravit svépomocí, nebo je ochotný dávat peníze za opravu. Tohle je tip, který ale stojí za vyzkoušení a jak jsi sám zmínil, může to fungovat dny, ale i roky. S tím originálním HFT bych byl ale opatrnější, ono to zas nic extra není a považuji to za nejslabší část svého Accorda. Úsměv Já osobně mám možnost opravit si jednotku právě metodou, kterou jsi zmínil - ostatně, opravujeme si takto v práci některé PLC automaty, zejména starší modely Tecomatů, které se již nevyrábí a obměna za novější model by šla řádově do statisíců (komplet nová technologie, komunikace skrze jiné protokoly a především nový software, který by externí firma musela napsat). Co jsem ale chtěl napsat je to, že i já bych se na to vykašlal. Radši bych pořídil úplně jiný BT modul, který kromě volání umí například přehrávat hudbu z telefonu apod. Hodně lidí dokonce toto původní BT nahrazují jednotkou z 8. generace, která už je údajně vychytaná. Jestli je ale v něčem lepší, to netuším. Druhá věc je, že má samozřejmě jiný konektor, to ale až takový problém není.

Každopádně jsem rád, že jsi můj příspěvek doplnil i z profesního hlediska. Úsměv

Jsem rád, že jsi rád... Velmi šťastný

Nechápej mne špatně, nebylo to míněno jako rozmluva či odrazení od pečení ostatním... Spíš takový avízo, že to může i nemusí fungovat. Sám mám bastlení nejraději a hlavně za co nejnižší náklady... proto mám v accordu DVBT televizi (kterou teď vypli... to mi hlava nebere ) , couvací kameru, pípáky, usb přehrávač na hudbu a filmy, full hd kameru, AV vstup pro konzole, denní svícení na dálkovejch 30% s comming home/leaving home atd...

na druhou stranu mám rád vše integrované - tak aby to bylo jako z výroby...

Teď vážně..

zaujala mne informace, že HF z 8G accorda funguje i v 7G... zkoušel to někdo? rád si přepájím konektor a třeba i nakreslím tišťák jako redukci s propojením cest a pro zapajení 2 konektorů a třeba i navrhnu krabičku v 3D pro tiskarnu - aby to bylo easy peasy... neco jako adapter pro připojení:

origo kabel HF 7G -> |Konektor 7G HF -PCB- konektor 8G HF z kabelu| -> HF 8G

je to vážně jen o změně konektoru a připojení stávajících kabelů? bez sw úprav?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2020 , 13:49   Citovat  

#honasvocas Tvůj přístup velice chválím. Mám to totiž úplně stejně. Miluji všelijaké vychytávky na autě, ale pouze ty, které, přesně jak jsi napsal, jsou integrované a tváří se, jakože už jsou z výroby. Takže nějaké plácnutí handsfree sady na sloupek, displeje přilepené kamsi, 12V zásuvkové rozbočky přišroubované k palubovce a jiné srandy ... To prostě nemám rád. Úsměv

Plánuji podobné úpravy jako máš Ty, bohužel letos už to nestihnu, ale v první řadě začnu právě s couvací kamerou. Ne, že bych ji nutně potřeboval, spíš mě namlsala ta možnost, že vestavěné navi rádio s DVD mechanikou to prostě umí a je na to připravené. A jelikož Ty s tím máš už zkušenosti, tak se hned zeptám na pár věcí. Kudy nejjednodušeji tahat kabel? Úsměv A jakou kameru jsi použil? Nemám vůbec ponětí zda použít NTSC, či PAL formát. Je to totiž můj první Japonec.

A teď konečně k Tvému dotazu: Sám modul z 8. generace vyzkoušený nemám, ale opravdu funguje a hafo lidí jej používá. Možná někde v počítači budu mít uložený rozpis pinů, pokud bys chtěl. To jediné je totiž potřeba udělat - přepinovat konektor, jinak žádná softwarová úprava se nekoná. Vše prostě funguje. Jestli má 8gen nějaké funkce navíc, to nevím. Vím jen, že umí lépe ukládat kontakty (něco na způsob sdílení phonebooku možná?), zkrátka, že se nemusí zadávat tak pitomě jako v 7gen. To by ale byl dotaz na někoho s 8. generací Accorda. Úsměv

Ten převodník, co zmiňuješ, to zní jako naprosto nejčistější řešení. Prostě z jedné strany se píchne originální konektor a z druhé strany to půjde do osmičkové jednotky. Rozhodně lepší, než mít někde letované dráty. Až se mi jednoho dne porouchá origo BT, tak nad tím také takto popřemýšlím. Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2020 , 21:27   Citovat  

Arsis napsal:
#honasvocas Tvůj přístup velice chválím. Mám to totiž úplně stejně. Miluji všelijaké vychytávky na autě, ale pouze ty, které, přesně jak jsi napsal, jsou integrované a tváří se, jakože už jsou z výroby. Takže nějaké plácnutí handsfree sady na sloupek, displeje přilepené kamsi, 12V zásuvkové rozbočky přišroubované k palubovce a jiné srandy ... To prostě nemám rád. Úsměv

Plánuji podobné úpravy jako máš Ty, bohužel letos už to nestihnu, ale v první řadě začnu právě s couvací kamerou. Ne, že bych ji nutně potřeboval, spíš mě namlsala ta možnost, že vestavěné navi rádio s DVD mechanikou to prostě umí a je na to připravené. A jelikož Ty s tím máš už zkušenosti, tak se hned zeptám na pár věcí. Kudy nejjednodušeji tahat kabel? Úsměv A jakou kameru jsi použil? Nemám vůbec ponětí zda použít NTSC, či PAL formát. Je to totiž můj první Japonec.

A teď konečně k Tvému dotazu: Sám modul z 8. generace vyzkoušený nemám, ale opravdu funguje a hafo lidí jej používá. Možná někde v počítači budu mít uložený rozpis pinů, pokud bys chtěl. To jediné je totiž potřeba udělat - přepinovat konektor, jinak žádná softwarová úprava se nekoná. Vše prostě funguje. Jestli má 8gen nějaké funkce navíc, to nevím. Vím jen, že umí lépe ukládat kontakty (něco na způsob sdílení phonebooku možná?), zkrátka, že se nemusí zadávat tak pitomě jako v 7gen. To by ale byl dotaz na někoho s 8. generací Accorda. Úsměv

Ten převodník, co zmiňuješ, to zní jako naprosto nejčistější řešení. Prostě z jedné strany se píchne originální konektor a z druhé strany to půjde do osmičkové jednotky. Rozhodně lepší, než mít někde letované dráty. Až se mi jednoho dne porouchá origo BT, tak nad tím také takto popřemýšlím. Úsměv

Zkusím si vzpomenout jak to mám, je to přeci jen cca 7 let co jsem to montoval. Musím ale upozornit, že jsem tehdá nešel cestou přímého zapojení do NAVI jedntoky, ale do spešl rgb prevodníku, který mi právě umožnil připojit DVB-T tuner a ještě zbylo připojení rgb a jeden AV vstup, které mám schované v loketní opěrce. Funguje tak, že se zapojí pomocí mezikabelu mezi LCD a NAVI (umistil jsem ho vedle saltpaky v centralním panelu), a po přepnutí odpojí NAVI video signál a pouští data podle připojeni. kdysi jsem tady postnul i navod: tady

Fotky uz tam nejsou, az budu mit chvilku tak je zase nahraju at jsou k mani...

Vim a vedel jsem o moznosti napojeni přímo do NAVI, ale to pro mne nebyla v dany moment ta spravna volba (kvuli dvb-t a Xboxu pod sedackou HaHaaa )

Ke tvým dotazum:

1. Kamera musi byt NTSC, kupoval jsem puvodne nejakou lowres levnou z Dealextreme, kolem 15USD. Ta se mi asi po 5 letech podelala - asi od slunicka - vypálená čočka, tak jsem koupil novou NTSC z alíka, ale lepsi - prý 900 řádku nebo tak neco, obraz je skutečně lepší, ostřejší (díky dronům šla kvalita nahoru) a má v sobě i natrvdro parkovaci pruhy (od zelené,žluté až po červenou - ale to je na nic). umístil jsem ji do křídla hned vedle led brzdy. ( mám tourera)

2.
- kabel jsem vedl od prihrádky spolujezdce pravou stranou predním sloupkem nahoru a pak horem do křídla nastrkaný mezi gumou a tapecírungem (dvb-t tuner mám za přihrádkou u spolujezdce a rgb převodník v centrálním sloupku vlevo od saltpaky)

- potřebuješ jen video (tj. stíněnou dvojlinku - doporučuji nějakou lepší) , když už jsem to dělal, natáhl jsem ještě jednu dvoulinku na napájení, ale v mém případě nebyla třeba. Zapojil jsem + a - na couvací žárovku, takže se kamera zapne jen když dám zpátečku - není zadne zpozdeni - zapnutí kamery je okamzite. RGB převodník má detekci videa tak, že přepne automaticky... funguje skvele po celou dobu.

- kamera by mohla byt treba takovahle: tady

- nevím jak je to presne s konektorem na navi jednotce, ale chapu to tak, že na pin 2 a 5 pripojis video signal kamery a 6 a 7 zapojis na mikro spinac saltpaky, ktery sepne pri zpatecce (pro aktivaci je potreba pin 6 a 7 spojit)...

Kdybys nasel rozpis pinu na 8G HF, byl bych ti vdecny... predem diky
   Návrat  
Civic97 je teď offline  Civic97
PříspěvekZaslal: 29.10.2020 , 14:59   Citovat  

Ahoj. Otázka na ropáky. Nezkoušel jste někdo na své 2.2 cdti dekarbonizaci motoru? Četl jsem si tu nějaké příspěvky ale všechny jsou už přes 2 roky staré. Nechci rozebírat celý motor a čistit ho. Jen bych mu rád nějak pomohl. Bývalý majitel se k němu nechoval zrovna nejlíp.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2020 , 18:06   Citovat  

Civic97 napsal:
Ahoj. Otázka na ropáky. Nezkoušel jste někdo na své 2.2 cdti dekarbonizaci motoru? Četl jsem si tu nějaké příspěvky ale všechny jsou už přes 2 roky staré. Nechci rozebírat celý motor a čistit ho. Jen bych mu rád nějak pomohl. Bývalý majitel se k němu nechoval zrovna nejlíp.

Zdravim, zkousel jsem. Z autokelly Tec 2000 (Zelená plechovka - výplach motoru) a docela to odplavilo spoustu cernyho sajrajtu... Pred vymenou oleje jsem nalil celou lahvicku do motoru a nechal cca 15 minut na volnobeh. vypustit a pak novy olej...

jestli to vycistilo poradne ci ne to nevim - nerozebiral jsem to, ale to co z toho vyteklo nebyl jen stary olej (měním olej poctive kazdých 15-18 tisíc km), při dalsi vymene uz tekl jen stary olej... Muj accord ma 490.000 km takze si to uz zaslouzil...
   Návrat  
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2020 , 18:13   Citovat  

zdar...hosi..poloosy honda accord 2.2 2004..daju sa zohnat niekde len vnutrone klby overena znacka alebo sa musi kupit len cela poloosa z Hondy alebo je i funkcna druhovyroba??? presiel som to tu krizom krazom a akosi niesom z toho mudry..prip. daky link
dik
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.10.2020 , 21:37   Citovat  

cico86 napsal:
zdar...hosi..poloosy honda accord 2.2 2004..daju sa zohnat niekde len vnutrone klby overena znacka alebo sa musi kupit len cela poloosa z Hondy alebo je i funkcna druhovyroba??? presiel som to tu krizom krazom a akosi niesom z toho mudry..prip. daky link
dik

kupoval jsem poloosy cca pred 2 mesici - zacla mi hazet pravá a auto vibrovalo jak vibrační deska...

kupoval jsem tyhle:
pravá
levá

a vše OK

mám schované ty staré pokud bys potreboval nejaky díl z nich - pravá je v háji....
   Návrat  
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.10.2020 , 21:30   Citovat  

[quote="honasvocas"]kupoval jsem poloosy cca pred 2 mesici - zacla mi hazet pravá a auto vibrovalo jak vibrační deska...

kupoval jsem tyhle:
[url=https://decar.cz/hnaci-hridel-gsp-223027?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=&utm_content=order_item]pravá[/url]
[url=https://decar.cz/hnaci-hridel-gsp-223026?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=&utm_content=order_item]levá[/url]

a vše OK

mám schované ty staré pokud bys potreboval nejaky díl z nich - pravá je v háji....[/quote]
hele dekuji...ale ono kazda nova polosa je vporiadku par tisic km..skor ma zaujima realne po napr 20tis km...ale dikes za ochotu..ja uz mam menene vonkajsiu klby a teraz ma cakaju vnutorne...
   Návrat  
BOBik je teď offline  BOBik
PříspěvekZaslal: 2.11.2020 , 0:07   Citovat  

Čau, z technické mám lehkou závadu:
4164 - stabilizátor

Je tím myšleno ta krátká tyčka asi 10cm u kol? Koukal jsem, že je více druhů pro můj model poznám nějak jaké potřebuji? Aniž bych je musel měřit? Je to A7G CL7 2006 2.0 vyrobeno v Japonsku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.11.2020 , 14:26   Citovat  

BOBik napsal:
Čau, z technické mám lehkou závadu:
4164 - stabilizátor

Je tím myšleno ta krátká tyčka asi 10cm u kol? Koukal jsem, že je více druhů pro můj model poznám nějak jaké potřebuji? Aniž bych je musel měřit? Je to A7G CL7 2006 2.0 vyrobeno v Japonsku.

bral jsme podle tohoto článku Mrk

tudy odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.11.2020 , 19:56   Citovat  

Scháním zadní pravé dveře před face ( nevím jestli jsou stejně s poface)v elektrické, nejlépe individuální blue pearl (mot), ale kdyžtak si to nechám přelakovat.
Koukam různě po vrakovištích, tak kdyby tady byl někdo komu se náhodou valejí na zahradě.
A do bazarové části fora nemůžu napsat inzerát.
Diky
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.11.2020 , 22:46   Citovat  

Nemůžeš napsat inzerát? To je divné, je to zdarma (pokud nepíšeš do komerčních).
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.11.2020 , 0:02   Citovat  

Jakub Světlík napsal:
Scháním zadní pravé dveře před face ( nevím jestli jsou stejně s poface)v elektrické, nejlépe individuální blue pearl (mot), ale kdyžtak si to nechám přelakovat.
Koukam různě po vrakovištích, tak kdyby tady byl někdo komu se náhodou valejí na zahradě.
A do bazarové části fora nemůžu napsat inzerát.
Diky
jestli je to na tourer tak by možná mohly být (plzeňsko) kdyžtak sz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.11.2020 , 10:18   Citovat  

Hellborn napsal:
Nemůžeš napsat inzerát? To je divné, je to zdarma (pokud nepíšeš do komerčních).

Tak jsem jenom blby, já se pokoušel ho napsat v těch posledních bazarovych nabídkách a až tedka jsem zaskroloval dolu a tam jsou na to témata, kde mužů založit téma. takže jsem si dal par facek.

Meda napsal:
jestli je to na tourer tak by možná mohly být (plzeňsko) kdyžtak sz

SZ jsem napsal
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2020 , 11:24   Citovat  

Ahojte, na STK mi našli vůli v čepu na předním kole. Tak jsem to hodil do servisu a prý je to horní rameno s nevylisovatelnym cepem. A prý stojí 6000kc a mění se zrovna obě.

Chci se Teda zeptat jestli se to dá koupit levnější, jakou značku vybrat. Nebo nějaké objednací číslo? Nebo přímo odkaz?
Jde o Tourera 2.2 kombi 2007.
Diky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2020 , 12:29   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Ahojte, na STK mi našli vůli v čepu na předním kole. Tak jsem to hodil do servisu a prý je to horní rameno s nevylisovatelnym cepem. A prý stojí 6000kc a mění se zrovna obě.

Chci se Teda zeptat jestli se to dá koupit levnější, jakou značku vybrat. Nebo nějaké objednací číslo? Nebo přímo odkaz?
Diky

zkoukni toto:
tudy odkaz

dělal jsem také obě horní ramena .. Lemfeder dle toho odkazu, cena cca 1500 za kus, bráno na JAMA autodíly.... ale to už dle origo čísel dohledáš Mrk a přístup jednoduchý Mrk
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2020 , 12:58   Citovat  

Aqwertzz napsal:

Diky

Máš bezva servis zmatenej

Sice na 2,4ku, ale předpokládám, že jsou stejné pro všechny motorizace:

zn. CTR, č. dílu CBHO-28, 662,- Kč (430,- čepy, 232,- pošta), tudy odkaz (jde to ze zahraničí, takže pošta je vyšší)

Mám je cca rok a čtvrt a 46tkm, bez problémů. Jinak jsou identické jako např. na anglánovi VTi

Chtěl jsem vyloženě CTR, ale je řada značek, které ekvivalent mají a prodávají se přímo tady v ČR.

P.S.: přímý odkaz mi nešel korektně vložit, tak si to najdi podle čísla dílu.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2020 , 16:08   Citovat  

Pepino: na tvych strankach je jenom BLUE PRINT, Febi bilstein, nebo HERTH+BUSS JAKOPARTS. Takze který.

Dopis, asi mluvíme o něčem jinem ne? Na tvém č. dílu CBHO-28 mi to ukazuje jenom kloub, ale mechanik mi říkal, že je to nevylisovatelné, že se musí koupit cele rameno.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 473, 474, 475 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina