Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 471, 472, 473 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 472 z 486
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 9:00  Naposledy upravil Dopis dne 19.8.2020 , 9:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kmóďa napsal:
Prosím tě jak dlouho ho tam máš? Všude čtu, že druhovýroba nefunguje, že nemá smysl ho kupovat. Jinak dneska jsem se divil že ta chyba zatím nevyskočila...

Mám ho cca 1,5 měsíce a přes 5 tkm a od té doby o něm nevím Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 9:12   Citovat  

Matěj Krupař napsal:
Zřejmě na tom bude K24A3 jinak než můj K20Z2. Plus vliv typu zástavby plus jízdní styl?

Spíš by mě zajímalo, jestli se nastavuje a nastavuje a pak už to nejde nastavit dál? Prostě doraz a konec?

Ano, nastavovat se dá tak dlouho, dokud stavěcí šroub na vahadle má kam "ustupovat".

Když jsi na doraz, tak se udělají nové ventilové sedla, tím získáš zpátky prostor pro štelovací šroub a jezdí se vesele dál.

Tu cenu co ti řekl je úplně mimo, to by to muselo být ze zlata. Mě přímo toto ještě na K24 nepotkalo, ale v rámci prasklého těsnění pod hlavou jsem už jsem na hlavě pár věcí nechal dělat a cenově to nebyla žádná hrůza. Můžu se ti u nich jen pro zajímavost poptat, za kolik dělají přímo sedla.
   Návrat  
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 9:15   Citovat  

Hellborn napsal:
Taky jsem se s 2,4 nedostal obvykle přes 9.5l, můj otec jezdil tak kolem 8l...

Tak včerejší výlet Ostrava - Hradec - Ostrava a spotřeba 8,3 na benzin a to jsem to zvládl za 5h. Spotřeba na LPG se asi blbě měří, jelikož ne pokaždé načepuji úplně stejně plnou nádrž.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 9:22   Citovat  

mad_zed napsal:
Ja ho daval taky to SKV tedka na jare.Je k nemu uzasny pristup.

Když se sundá ta přední část sání, tak je přístup v pohodě a člověk nemusí ani mít prsty gynekologa amatéra Velmi šťastný
   Návrat  
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 13:01   Citovat  

Dopis napsal:
Ano, nastavovat se dá tak dlouho, dokud stavěcí šroub na vahadle má kam "ustupovat".

Když jsi na doraz, tak se udělají nové ventilové sedla, tím získáš zpátky prostor pro štelovací šroub a jezdí se vesele dál.

Tu cenu co ti řekl je úplně mimo, to by to muselo být ze zlata. Mě přímo toto ještě na K24 nepotkalo, ale v rámci prasklého těsnění pod hlavou jsem už jsem na hlavě pár věcí nechal dělat a cenově to nebyla žádná hrůza. Můžu se ti u nich jen pro zajímavost poptat, za kolik dělají přímo sedla.

Díky za info.

Koukal jsem zběžně na součástky, první, co jsem našel, tak jen sedla, ventily a vodítka vyjdou na nějakých 25 kKč, takže s prací a případným dalším matrošem... 50 asi úplně v pohodě?

OK, tak lidně se poptej, kolik by taková repase vyšla... a kde vlastně? Velmi šťastný
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 15:35   Citovat  

fera2 napsal:
Nevím...sám tomu nerozumím. Myslím si, že cena je OK (určitá sleva v rámci gentlemantského jednání na místě je určiě možná...)ten blatník má puchýře o velikosti cca 50 Kč mince (možná malinko víc...) osobně si myslím, že se to opravit dá, případně vyměnit celý blatník...spodek je na stáří a nájezd v pěkném stavu (nechal jsem dělat ochranný nástřik). Navíc gumy najedou ještě tak 20 000 km a zimní taky sezonu vydrží...překáží mi teď na parkovišti, takže jsem jej zavřel do garáže Úsměv

Teď jsem jel 2x okolo,jak stojí u silnice a vypadá líp než ten můj.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 16:05  Naposledy upravil Dopis dne 19.8.2020 , 16:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Matěj Krupař napsal:
Díky za info.

Koukal jsem zběžně na součástky, první, co jsem našel, tak jen sedla, ventily a vodítka vyjdou na nějakých 25 kKč, takže s prací a případným dalším matrošem... 50 asi úplně v pohodě?

OK, tak lidně se poptej, kolik by taková repase vyšla... a kde vlastně? Velmi šťastný

Nevím odkud bereš díly, ale teď jsem se narychlo podíval do JPN, odkud beru já, a ventily (ty by asi mohly zůstat i původní) + těsnění pod hlavu + vodítka + šrouby na hlavu = 13 tKč. Sice je to na K24, ale K20 bude asi cenově hodně podobné. Sedla předpokládám řeší přímo tam, kde to dělají.

Mě to dělal kluk z Valmezu a vezl to někam k/do Ostravy. Zavolám mu a zkusím zjisit.
   Návrat  
Pavel Jiřík je teď offline  Pavel Jiřík
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 16:07   Citovat  

fera2 napsal:
Nevím...sám tomu nerozumím. Myslím si, že cena je OK (určitá sleva v rámci gentlemantského jednání na místě je určiě možná...)ten blatník má puchýře o velikosti cca 50 Kč mince (možná malinko víc...) osobně si myslím, že se to opravit dá, případně vyměnit celý blatník...spodek je na stáří a nájezd v pěkném stavu (nechal jsem dělat ochranný nástřik). Navíc gumy najedou ještě tak 20 000 km a zimní taky sezonu vydrží...překáží mi teď na parkovišti, takže jsem jej zavřel do garáže Úsměv

Mohu se zeptat, kde jsi Accorda servisoval? Vlastně tato otázka je určena všem v okolí do 50km od Přerova. V současné době nikoho na servis Hondy nemám. Sice se mi holka nekazí VTEC , ale chybí mi ten dobrý pocit, že servisák, kterému ji svěřím těmto autům opravdu rozumí a zná je. H+. Jezdí tady po Přerově jeden pán s KA24A3 ve vycizelovaném sedanu a někdy jen skoro neslyšně projede 50tkou kolem baráku po bří. Hovůrkových a za zimákem zapluje do garáže..Nikdy jsem ale neměl možnost chytnout ho "za límec".
PS1:koneckonců to on může za to, že jsem se zamiloval do Hondy Úsměv
PS2: nevíte někdo, který z úchytů druží výplň dveří? tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 17:39   Citovat  

Dopis napsal:
Nevím odkud bereš díly, ale teď jsem se narychlo podíval do JPN, odkud beru já, a ventily (ty by asi mohly zůstat i původní) + těsnění pod hlavu + vodítka + šrouby na hlavu = 13 tKč. Sice je to na K24, ale K20 bude asi cenově hodně podobné. Sedla předpokládám řeší přímo tam, kde to dělají.

Mě to dělal kluk z Valmezu a vezl to někam k/do Ostravy. Zavolám mu a zkusím zjisit.

Tuším že tudy odkaz , dělají to už nějaký pátek , znám tři lidi co byli spokojení , já si tak dával srovnat kotouče a udělali je na počkání a to jsem si je tam před vraty demontoval Velmi šťastný
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 19:46   Citovat  

mad_zed napsal:
Teď jsem jel 2x okolo,jak stojí u silnice a vypadá líp než ten můj.

dík ;o) ses mohl zastavit na pokec ;o)
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 19:48   Citovat  

Pavel Jiřík napsal:
Mohu se zeptat, kde jsi Accorda servisoval? Vlastně tato otázka je určena všem v okolí do 50km od Přerova. V současné době nikoho na servis Hondy nemám. Sice se mi holka nekazí VTEC , ale chybí mi ten dobrý pocit, že servisák, kterému ji svěřím těmto autům opravdu rozumí a zná je. H+. Jezdí tady po Přerově jeden pán s KA24A3 ve vycizelovaném sedanu a někdy jen skoro neslyšně projede 50tkou kolem baráku po bří. Hovůrkových a za zimákem zapluje do garáže..Nikdy jsem ale neměl možnost chytnout ho "za límec".
PS1:koneckonců to on může za to, že jsem se zamiloval do Hondy Úsměv

Ahoj, jezdil jsem i s předchozím Accordem k panu Slováčkovi do Zlína (HSC racing) má moji 100% důvěru, vždy se dá domluvit čas a rozsah práce. Zkrátka člověk na svém místě.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.8.2020 , 20:08   Citovat  

Pavel Jiřík napsal:

Z toho odkazu by to měl být ten oranžový. Jinak celý (skoro) sortiment Romix umí třeba v Rall-u.

Mrkni do katalogu pro Honda i s OEM čísly (.pdf) nebo obecný (.jpg):

Romix katalog - šroubky_plastové klipy.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Romix katalog - šroubky_plastové klipy.jpg, 2.03 MB

Romix katalog plastových klipů.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Romix katalog plastových klipů.pdf
 Velikost:  1.81 MB
 Staženo:  333 krát

Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2020 , 8:25   Citovat  

Nevíte prosím někdo utahovací moment toho knock senzoru na K24A3??
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2020 , 10:03   Citovat  

Kmóďa napsal:
Nevíte prosím někdo utahovací moment toho knock senzoru na K24A3??

Screenshot_2020-08-22-11-01-15-289.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Screenshot_2020-08-22-11-01-15-289.jpeg, 281.08 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2020 , 10:04   Citovat  

Super díky moc
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2020 , 16:02   Citovat  

Tak jsem vyměnil knock senzor za nový SKV a pořád to hází chybu Bueee přitom auto jede normálně,žádnou změnu nepociťuji to mi hlava nebere
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2020 , 19:53   Citovat  

Sakryš Bueee ... Já vyměnil za originál (Amyama) a zatím po ujetí 100km klid. No zatím žádná velká porce kilometrů. Vyskakovalo mi to jak kdy, většinou ale při klidné jízdě, při rozsvícení kontrolky ECU jsem pocítil vždy snížení výkonu, po pár sekundách to zase jelo normálně. Při vyp/zap motoru kontrolka vždy zhasla...
Přikládám řešení DTC chyby P0325 z manuálu, třeba ti to pomůže...

P0325.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  P0325.pdf
 Velikost:  447.06 kB
 Staženo:  304 krát

Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2020 , 22:15   Citovat  

Kmóďa napsal:
Tak jsem vyměnil knock senzor za nový SKV a pořád to hází chybu Bueee přitom auto jede normálně,žádnou změnu nepociťuji to mi hlava nebere

Doporučuji ještě proměřit:
1.) Odpor nesmí být 0 Ω.
(Tedy nesmí být zkratované. To že je sensor nový neznamená automaticky, že bude OK. Já měl aftermarketový JAKOPARTS a šel na reklamaci vrátit. Raději pořídit origo (klidně i starší, pokud bude po proměření OK).)

2.) Střídavé napětí.
(Musí reagovat změnou napětí při poklepání - např. ve svěráku. Pozor, může se stát, že reaguje, ale chvíli zůstává viset - např. 2 V/mV, což je ale špatně - můj případ. Bez klepání se musí vrátit téměř na 0 V.)

nějaké videa testování:
odkaz
odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.8.2020 , 20:28   Citovat  

fera2 napsal:
Ahoj, jezdil jsem i s předchozím Accordem k panu Slováčkovi do Zlína (HSC racing) má moji 100% důvěru, vždy se dá domluvit čas a rozsah práce. Zkrátka člověk na svém místě.

Díky za tip Úsměv
   Návrat  
Gourny je teď offline  Gourny
PříspěvekZaslal: 4.9.2020 , 5:28   Citovat  

Zdravím,

setkal se už někdo s tím, že mu na autě odešla nějaká součástka, která se už prostě nevyrábí?
Mám Accord Tourer 2006 a odešla mi nějaká spodní trubka od posilovače řízení.
Kód je 53779-sef-g00
Nikde v prodejnách náhradních dílů se to nedá sehnat.
Mělo by to jít zavařit, ale mám obavu,a by to nebylo jen dočasné řešení.
Takže pořád dolívám kapalinu do posilovače řízení a je to pro mě trošku patová situace...
díky za rady
   Návrat  
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2020 , 6:55   Citovat  

Gourny napsal:
Zdravím,

setkal se už někdo s tím, že mu na autě odešla nějaká součástka, která se už prostě nevyrábí?
Kód je 53779-sef-g00
Takže pořád dolívám kapalinu do posilovače řízení a je to pro mě trošku patová situace...
díky za rady

Vrakáč nebo v Hondě...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.9.2020 , 7:01   Citovat  

renda4 napsal:
Vrakáč nebo v Hondě...

Zkoušel jsem vše.
Honda nedodává, na vrakáči co jsem našel, tak nemaji.
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2020 , 17:21   Citovat  

Zdravim, než dám auto do servisu, tak se zkusim poptat, jestli už to někdo u Accorda neřešil.
Od předního kola, resp. teď už od obou, se mi občas ozývá hodně nepříjemný zvuk, přirovnal bych to k tomu, když je bordel v brzdách - na to jsem to původně tipoval. Začalo to u pravého předního, parkrát jsem probrzdil, zatočil volantem a byl klid. Pak se měnily komplet brzdy. Po čase (cca 500km) se to ozvalo znovu, teď po dalších cca 300km zase, ale tentokrát mi to přijde od levého kola. Častečně to reaguje na otáčení kol, doleva a rovně to bylo slyšet, při zatočení doprava byl klid. Teď naposled už to bylo slyšet pořád. Nějaký tip, v čem by mohl být problém?
   Návrat  
janopalo je teď offline  janopalo
PříspěvekZaslal: 4.9.2020 , 17:22   Citovat  

Zdravim, zhanam kontakt na elektrikara (zadne dvere na accord tourer) z okolia Bratislava. Pravdepodobne nejaky senzor zatvorenia/otvorenia dveri. Najlepsie niekoho so schemami...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2020 , 18:41   Citovat  

Gourny napsal:
Zdravím,

Kód je 53779-sef-g00
díky za rady

To je vratná trubka, není tam v ní velký tlak, ale vede dole kolem nápravy a hodně trpí bordelem z cesty.

Na tu kapalinu bacha, pěkně to všechno na kastli rozežírá.

Trubku jsem si nechal dělat ve firmě Bekas v Karviné. Není to sice úplně jako originál, ale v pohodě. Mám ji ještě v garáži, v mezičase jsem si nechal udělat dočasnou jinde a mám ji tam pořád Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.9.2020 , 19:30   Citovat  

Dopis napsal:
To je vratná trubka, není tam v ní velký tlak, ale vede dole kolem nápravy a hodně trpí bordelem z cesty.

Na tu kapalinu bacha, pěkně to všechno na kastli rozežírá.

Trubku jsem si nechal dělat ve firmě Bekas v Karviné. Není to sice úplně jako originál, ale v pohodě. Mám ji ještě v garáži, v mezičase jsem si nechal udělat dočasnou jinde a mám ji tam pořád Úsměv

Super, díky za tip Úsměv
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.9.2020 , 11:01   Citovat  

Gourny napsal:
Super, díky za tip Úsměv
Jak psal Dopis nahradit bezešvou trubkou 10x1 dá se koupit a dobře se tvaruje já jsem si to naohýbal sám doma před garáží oprava za 300,- + nová náplň do serva Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.9.2020 , 11:47   Citovat  

To jsou opravdu rady k nezaplacení je to dobrý A teď prosím zase z jiného soudku. Je to jen taková maličkost a týká se jen majitelů Tourera. Jde o zadní stěrač, resp. celé rameno a stěrač. Ten můj komplet už byl unavený, tak jsem si u Autodíly ZH našel nový. Ačkoliv tam píšou, že je určen pro r.v. 2005 - 2008, vzal jsem ho. Nepředpokládám, že by v "poface" mohl být nějaký rozdíl. A? Namontuju to tam, zapnu a stěrač se zasekne ve 12hodin o strop přístřešku (převis přes zadní okno). Nové rameno je o 5mm delší a stěrač na něm o dalších 2,5mm delší (315mm) od osky po konec. Tak jim píšu a oni, že VIN, tak já VIN a oni, že mám 2003, takže sopťa sopťa . Mohli byste prosím někdo změřit délku od osy ramena po "strop"? Přijde mi, že plácají nesmysly, ale raději bych to věděl.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2020 , 11:49   Citovat  

plisa napsal:
Zdravim, než dám auto do servisu, tak se zkusim poptat, jestli už to někdo u Accorda neřešil.
Od předního kola, resp. teď už od obou, se mi občas ozývá hodně nepříjemný zvuk, přirovnal bych to k tomu, když je bordel v brzdách - na to jsem to původně tipoval. Začalo to u pravého předního, parkrát jsem probrzdil, zatočil volantem a byl klid. Pak se měnily komplet brzdy. Po čase (cca 500km) se to ozvalo znovu, teď po dalších cca 300km zase, ale tentokrát mi to přijde od levého kola. Častečně to reaguje na otáčení kol, doleva a rovně to bylo slyšet, při zatočení doprava byl klid. Teď naposled už to bylo slyšet pořád. Nějaký tip, v čem by mohl být problém?

Nebude to ložisko? Měnil jsem pravé. Hučelo to víc při zatočení doleva, když šla váha na to kolo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.9.2020 , 12:00   Citovat  

Chtěl bych se optat, jak často čistíte klimatizaci?
Při zapnutí klimy slyším takové cvakání, jakoby se něco zapínalo/vypínalo, slyším to jakoby z levého větráku u řidiče. Nevíte, co je tam za součástku?

Sluchový vjem č.2: Při přepínání z LPG na benzín a z5 slyším jakoby "bublání" kapaliny někde od středového panelu. Nevím, jestli to může souviset s tím palivem? Bublá to jak voda z trubky Velmi šťastný

nic se neděje, auto jede, klima chladí... Ale ty zvuky jsou divné.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 471, 472, 473 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina