Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 204 z 246
pitbuell je teď offline  pitbuell
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 15:16   Citovat  

Ta modra barva je super ,jen človek nesmel delat ve Vitkovicich...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
romča je teď offline  romča
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 15:25   Citovat  

Pitbuell: šedá je hodně good Velmi šťastný

IMG-20200617-WA0008.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG-20200617-WA0008.jpg, 123.41 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 15:32   Citovat  

Romča je ale jeto nebezpečna barva ale váhal jsem tenkrat jestli seda cement, bila či modra skoda ze nedelaji červenou ala citroen ci mazda. A skoda ze vzadu nesviti svetla pri dennim sviceni pak by mozna seda vyhrala..
offtopic tu třeti světovou vyhrajem..
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 15:57   Citovat  

METALICKÁ COSMIC BLUE je úplně jiná modrá než na 5D a to i po fl Mrk
je to spíš šedá na slunci/pod světlem jde do modra

20180815_141717-01.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20180815_141717-01.jpeg, 503.71 kB
   Návrat  
CageJ je teď offline  CageJ
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 16:54   Citovat  

700€ je eko dan z vykonu Velmi šťastný... lebo to dam teda na SK SPZ a nie na CZ

Tak ma otec ukecal a rezeroval som tú 2019 SPORT PLUS. Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 17:16   Citovat  

Gratulace a snad se brzy dočkáš Úsměv
p.s. Pokud jde o světle šedou perleť "Sonic Grey", tak ta má kódové označení Beton ne cement pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 17:20  Naposledy upravil pitbuell dne 19.6.2020 , 17:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

2bep ja videl rav4 čumim do kaloše a šeda cement. Apak hned 911 a za chvili civik asi v novem jicine sami dyzajneri Na beton sem zapomel pardon ale toje smes cementu... Nakonec jsem rad za bileho jsem ho tu naseveru jeste nepotkal....
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 17:30   Citovat  

CageJ tak gratulace a ješťe prikup nejake 20" Úsměv
   Návrat  
Lipák je teď offline  Lipák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 17:52   Citovat  

pitbuell napsal:
CageJ tak gratulace a ješťe prikup nejake 20" Úsměv

škoda peněz, na dizajn auta nejezdí a origoš drží v zatáčkách dost slušně. Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 18:04   Citovat  

Lipák tak je třeba poštenkrovat trochu Hihi
   Návrat  
devil4 je teď offline  devil4
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 20:56   Citovat  

2bep napsal:
V hatchi měly všechny 1,5T LED potkávačka. Tzn. Sport, Sport Plus a Prestige. Jen v sedanu šlo u předfacu koupit 1,5T ve výbavě Comfort a Elegance s halogeny.

Hm...máš pravdu, je možné že to tak bolo v ročníkoch 2017-2018?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 23:09   Citovat  

to devil4: EU specifikace měla od počátku výbavy Comfort a Elegance s halogeny (hatch i sedan) a LEDky měly výbavy Sport, Sport Plus, Prestige a Executive (hatch i sedan).
Facelift už má LED jako standard od výbavy Comfort (sedan Elegance, jelikož byl Comfort v sedanu zrušen).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2020 , 23:11   Citovat  

20" kola a není to málo? to mi hlava nebere

Odkaz
   Návrat  
CageJ je teď offline  CageJ
PříspěvekZaslal: 21.6.2020 , 11:38   Citovat  

Skúšal niekto na dynorun 95oct vs 100+oc benzín? V tom CIVICu - vysoký kompresný pomer, priamy vstrek a Turbo by to malo nejakých 10-15HP prihodiť. Otázka či vie ECU rozoznať benzín...
   Návrat  
lukasko je teď offline  lukasko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.6.2020 , 12:43   Citovat  

CageJ napsal:
Skúšal niekto na dynorun 95oct vs 100+oc benzín? V tom CIVICu - vysoký kompresný pomer, priamy vstrek a Turbo by to malo nejakých 10-15HP prihodiť. Otázka či vie ECU rozoznať benzín...

Zvyseny vykon necitit..ale mam na 100ke nizsiu spotrebu..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2020 , 5:10   Citovat  

CageJ najdeš měřeni na netu jinych motoru, cosi pamatuji tak to přidá nejvic dva tři koně , a sniží použitelné otačky a trochu spotřebu. Nejvetší rozdíl byl u atmo malych motoru diky elektronce dnesni motory vytezí z paliva maximum. U velkych motoru rozdíl zanedbatelny. Vzhledem k 200 k +a misty byl 98 a 100 zadny rozdil.
Jestli chces kone tak chip krabicku je treba poridit.
   Návrat  
Despre je teď offline  Despre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.6.2020 , 20:38   Citovat  

Ahoj, trochu odbocim na ine tema. Ma niekto osobnu skusenost so sluzbou Honda assistance?. Podarilo sa nam zabuchnut kluce v kufri auta, ale vyriesil som to inym sposobom.
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2020 , 8:26   Citovat  

CageJ: rozdíl čistá nula - ve výkonu i ve spotřebě. Jezdím buď na lepší (údajně více aditivovaný) N95 z Globusu nebo na N100 z Benziny. Žere to pořád plus mínus stejně (rozdíl ve spotřebě je daný tím, kam se jede, ne tím, na co se jede).
   Návrat  
Mirinda je teď offline  Mirinda
PříspěvekZaslal: 25.6.2020 , 17:03   Citovat  

Přidám k dobru zkušenost s CXG: měl jsem možnost vyzkoušet verzi 1.0T Executive, protože se o litr vcelku dost zajímám. Byl jsem velmi mile překvapen charakteristikou motoru. Kdybych nevěděl co je pod kapotou, určitě bych netipoval tříválec. Na druhou stranu ale musím přiznat, že toto byla moje první zkušenost s tříválcem. Vibrace téměř žádné, zvuk ve vyšších otáčkách se mi dokonce zamlouval. Výkonově mi tento motor bohatě postačuje na cesty do práce a občasné výlety víceméně kolem komína. I s dvěma lidmi na palubě byl výkon (pro mně) dostačující. Podvozek bych hodnotil jako excelentní, takový komfort jsem na sedmnáctkách kolech nečekal. A to máme kolem dědiny cesty místy pěkně hrbaté. Překvapila mně spotřeba, cestu do práce jsem projel s průměrem 3.9 l. Jel jsem sám, trasa 25 km, motor jsem se snažil netrápit - otáčky 2 - 3 tis, eco režim jsem nepoužíval. Musím však dodat, že celá cesta je prakticky rovina. Perfektní nízký posez by kamarádi SUVčkaři asi neocenili, ale mně to auto naprosto padne. Velice se mi líbilo audio, hrál jsem hlavně Spotify přes bluetooth - hodně dobré. Nevím jak to hraje v nižších výbavách. Obrovské mínus je ale výrazné pronikání hluku od kol do kabiny. Mám civica 7g, už ten byl dost hlučný, ale že to za ty roky Honda ještě nevychytala, mně docela trápí. Do těch 80 -90 km/h ještě dobrý, ale pak už je to hodně výrazné. Nedej bože najet na takový ten hrubozrnný asfalt ve velké rychlosti, to už je doslova nepříjemné. Opravdu jsem byl nemile překvapen. Nevím jestli to bylo gumama, byly tam nějaké Micheliny. Kdo máte litra, tak dejte vědět jak to máte s hlukem vy.
   Návrat  
lukasko je teď offline  lukasko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.6.2020 , 17:10   Citovat  

Mirinda napsal:
Přidám k dobru zkušenost s CXG: měl jsem možnost vyzkoušet verzi 1.0T Executive, protože se o litr vcelku dost zajímám......

Ten hluk od kolies lna hrubom asfalte je hrozny aj na 1.5 .. presne ako hovoris.. az neprijemne .. som z toho normalne unaveny .. august a moja dovolenka sa blizi .. snad to dodatocne vytlmenie podbehov vyriesi ..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2020 , 18:01   Citovat  

Radio hraje nic moc
Spotreba seti smeju vyjed kopec...ale lehce pres 5 stim de jet.
Hluk je apočkej za deste teprv atoty miseliny maji jen 69 db ale absurdni sirku 235 na 93 kw
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.6.2020 , 18:17   Citovat  

lukasko napsal:
Ten hluk od kolies lna hrubom asfalte je hrozny aj na 1.5 .. presne ako hovoris.. az neprijemne .. som z toho normalne unaveny .. august a moja dovolenka sa blizi .. snad to dodatocne vytlmenie podbehov vyriesi ..

No právě to mi přijde celkem nefér. Honda si za svá auta nechá pořádně zaplatit a abys byl spokojený musíš si dělat dodatečné úpravy. Mně to docela odrazuje od koupě...
   Návrat  
Zdenda_T je teď offline  Zdenda_T
PříspěvekZaslal: 25.6.2020 , 18:22   Citovat  

Ono u Hodny si připlácíš za jiné vlastnosti, než je třeba zrovna to odhlučnění podběhů.. Sjeď si třeba novou Octávkou, porovnej ty jízdní vlastnosti a bude hned jasné, kde ty peníze jsou Úsměv

Jinak mám 1,5 Vtec - letní Conti Premium 235 a ty jsou teda hlučné (zase skvěle drží v zákrutě, na vodě atd.). Na zimu jsem ale koupil 16 palcovou sadu s pneu 215 a ten rozdíl v hlučnosti je opravdu velmi výrazný ve prospěch těch 16.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.6.2020 , 18:24   Citovat  

pitbuell napsal:
Radio hraje nic moc
Spotreba seti smeju vyjed kopec...ale lehce pres 5 stim de jet.
Hluk je apočkej za deste teprv atoty miseliny maji jen 69 db ale absurdni sirku 235 na 93 kw

Ale jo, vždyť píšu, že to bylo po rovině. Ale pokud znáš trasu ValMez-N.Jičín-Opava-Krnov, tak tu jsem zajel s průměrem 5,3. Za odpoledního provozu, je ale fakt, že jsem to moc nehonil. Prostě jízda na pohodu bez nějakého omezování, mezi obcemi 90-110km/h. Ale neporovnával jsem to podle tankování, takže brát s rezervou. K audiu: máš taky executive? Jestli jsem se díval dobře tak se tam audio liší od nižších výbav, myslím že je tam víc repráků. Taky mi připadalo, že při zvýšení rychlosti se zesílil zvuk. Ale přišlo mi to, že to hraje výborně. Nejsem ale audiofil nebo hudebník se vycvičeným sluchem. Co je to ale platné, když to rozjedeš na 100 a v kabině je kravál od kol. Smutný Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.6.2020 , 18:32   Citovat  

Zdenda_T napsal:
Ono u Hodny si připlácíš za jiné vlastnosti, než je třeba zrovna to odhlučnění podběhů.. Sjeď si třeba novou Octávkou, porovnej ty jízdní vlastnosti a bude hned jasné, kde ty peníze jsou Úsměv

Jinak mám 1,5 Vtec - letní Conti Premium 235 a ty jsou teda hlučné (zase skvěle drží v zákrutě, na vodě atd.). Na zimu jsem ale koupil 16 palcovou sadu s pneu 215 a ten rozdíl v hlučnosti je opravdu velmi výrazný ve prospěch těch 16.

Mně by asi nevadily 16tky kdybych do toho šel, i když na těch 17tkách to vypadá hodně slušně. U toho litru by to možná přispělo k lepší dynamice Úsměv Úsměv
Oktávku máme v práci (2.0 Tsi) ale předchozí generaci. Výkonově je to jiný level, hluk dramaticky nižší. I u Fábie je hlučnost daleko nižší, ale jak říkáš svezení Civicem je něco zase jiného.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2020 , 19:33   Citovat  

to Mirinda: Hluk od kol je bohužel Hondí bolest po generace a napříč modely. Snad až modely jako Legend nebo poslední CR-Véčka jsou na tom líp. Zároveň je to hodně subjektivní. Někomu ta úroveň vadí někdo to bere jako vlastnost a převažují jiné výhody.
Osobně mám 1,5T a na léto jsem hned přezul na 235/45R17 GY F1 Asym5 (nemám řadu Michelin Primacy rád, tak šly pryč i s kolama) a zimu jezdím 215/55R16 GY UG Perf+ a jsem spokojenej. Ale je fakt, že před tím jsem jezdil Ufonem a stále přesedám mezi CXG a DelSolkou, takže jsem se nikde nerozmlsal Se stydím

ad automatické zvyšování hlasitosti audia)
Tuto fičuru má Cvička už někde od 8G, s měnícím se hlukem v kabině se zvyšuje/snižuji hlasitost audia. Lze to trvale vypnout, kdyby Tě to štvalo.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.6.2020 , 20:18   Citovat  

Mirinda tu trasu znam dobre.
Radio je nevýrazne
Trochu ploche asi by pomohlo to alespon vytlumit. Poslech u znameho Ja mam social edisn.
aneco se zkritizovat musi. Pokut nejsi strelec takty misleny ti budou stacit. Ale je skoda ze tam davaji spis eko gumy misto treba MPS4. Kdys jedu nekam dal dote stovky tak to tech 5,2 ukaze
Jinak sedan je pry dost tižši
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2020 , 8:36   Citovat  

Mirinda: ber to tak, že u jiných značek bys musel dodělat mnohem složitější věci než odhlučnění. Současně ale zcela rozumím, že tě to štve, mě taky (Sport Plus na 18"). Navíc mě přijde i audio o ničem (je tam to stejné co v litru Exe), hraje to snad hůř než v 9G, kde mělo Premium menší výkon i míň repráků. Nechápu. V dnešní době bych si myslel, že audio už umí každý, na straně druhé v novém Superbu nějaký ten Columbus či co to je hraje příšerně a třeba v elektrickém Mini Cooperu to taky stojí docela za prd (tam je ale super aspoň odhlučnění, na tak malé auto, o tom se Civiku ani nezdá).

Holt místo potřebných kvalitních věcí mají dnešní auta nepotřebné haraburdí v podobě nebezpečných asistentů. Automobilky nedělají to, co chtějí zákazníci, ale to, co jim naporučí soudruzi z brusele.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2020 , 8:56   Citovat  

Co chtít po audiu s reproduktory za 10 dolarů kus...
   Návrat  
Zdenda_T je teď offline  Zdenda_T
PříspěvekZaslal: 26.6.2020 , 9:39   Citovat  

Ještě poznámka k tomu audiu, mám vytlumené přední i zadní dveře a teprve potom to začalo hrát basy. Pořád to samozřejmě není žádné hifi, ale je to lepší a hlavně se tím i citelně utlumil hluk od cesty. Tu investici do vytlumení můžu doporučit.
Při jednom bude ideální i výměna repro (stačí přední, zadní mají stejně osekaný signál) - stačí i nějaká sada za pár tisíc a zvuk bude rázem o dvě třídy jinde.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina