Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 101 z 109
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.3.2020 , 11:45   Citovat  

Adlok napsal:
Ahoj, kde sis nechal dělat nástřik podvozku a dutin? Taky o tom uvažuju. A kolik tě to vyšlo? Úsměv Zatím jsem si našel nějakého týpka na vsetínsku za 7000 nebo autosklo Daro za 4000, zhruba...

Jinak - máte někdo dobré recenze či doporučení na nějaké další servisy/osoby, které nástřiky dělají? Ideálně Zlínský kraj, Morava...

Ja som bol na antikoroznu ochranu podvozku a dutin tu: tudy odkaz
Komplet odstrojeny cely podvozok, vsetko potrebne zakryte, zaizolovane, skorodovane miesta obrusene, osetrene, natrete zinkom. Potom ochranny nastrek celeho podvozku 3 vrstvami.
Nakoniec nastrek vsetkych dutin voskom...
Auto som tam doviezol jeden den rano, na druhy den poobede bolo hotove. Max. spokojnost je to dobrý je to dobrý je to dobrý
Odvoz do ubytovne a na druhy den naspat bol tiez zabezpeceny.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2020 , 19:38  Naposledy upravil MSX dne 28.3.2020 , 19:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

renda4 napsal:
To MSX :
Kupoval jsem tam komplet od Textar (žádne kopie!)
A poznáš kopii ? to mi hlava nebere

ANO! Originální se vyznačuji spoustu prvky co se u kopii nedělají, nebo dělají jinou metodou. Stejně jako například poznáš kopii Tow hook od Benen, dílu od Spoon, Mugen, nebo pásu Takata. HaHaaa

Pokud si dáš tu práci najdeš to i ty. OK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2020 , 19:42   Citovat  

Adlok napsal:
Ahoj, kde sis nechal dělat nástřik podvozku a dutin? Taky o tom uvažuju. A kolik tě to vyšlo? Úsměv Zatím jsem si našel nějakého týpka na vsetínsku za 7000 nebo autosklo Daro za 4000, zhruba...

Jinak - máte někdo dobré recenze či doporučení na nějaké další servisy/osoby, které nástřiky dělají? Ideálně Zlínský kraj, Morava...

tudy Nástřik dělán tady
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.3.2020 , 20:03   Citovat  

MSX napsal:
tudy Nástřik dělán tady

to je na rok?
   Návrat  
dudikopf je teď offline  dudikopf
PříspěvekZaslal: 29.3.2020 , 6:56   Citovat  

Zdravim potrebujem nastavit ventily u mojej k24 2009 nakolko mam lpg. Vie niekto Parametre na nastavenie... Je to technicky narocnejsie nastavit? nakolko chcem poprosit znameho ktory si servisuju iba privatne svoje auta a diesle...
   Návrat  
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2020 , 9:34   Citovat  

Ahoj, pred tydnem se na netu objevil na prodej tento accord nezna nekdo? JHMCU2500AC202278

Odkaz: Sauto.cz
   Návrat  
Adlok je teď offline  Adlok
PříspěvekZaslal: 31.3.2020 , 16:49   Citovat  

futcha napsal:
Ahoj, pred tydnem se na netu objevil na prodej tento accord nezna nekdo? JHMCU2500AC202278

Odkaz: Sauto.cz

Na první pohled vypadá dosti solidně, ale zdání může klamat samozřejmě... Úsměv

Mám taky Top Exec, tak mě zarazila jedna věc - inzerující píše, že auto má i kontrolu tlaku v pneumatikách. Je to možné? Mé auto to nemá. Byla to pouze příplatková výbava? Díky komukoliv za info. Úsměv
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2020 , 19:19   Citovat  

Adlok: A8G to neměl, ale třeba jsem to jen přehlédl. Poface německý katalog zde:
tudy odkaz
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2020 , 7:12   Citovat  

Kontrolu tlaku pneu měl jen poface.
   Návrat  
futcha je teď offline  futcha
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2020 , 9:13   Citovat  

Adlok napsal:
Na první pohled vypadá dosti solidně, ale zdání může klamat samozřejmě... Úsměv

Mám taky Top Exec, tak mě zarazila jedna věc - inzerující píše, že auto má i kontrolu tlaku v pneumatikách. Je to možné? Mé auto to nemá. Byla to pouze příplatková výbava? Díky komukoliv za info. Úsměv

Tak jsem to projel pres Cebii, kde je i komplet servisni historie a neni to dobry kup...nekolikrat havarovane, asi zadna totalka ale ani tukanec, ale celkove to ma mouchy, ktere nevyresili v servisu. Navic v unoru to bylo v bazaru za 120tkc, takze tento prodejce je spekulant. Odkaz na Cebia report: CEBIA
   Návrat  
madlass je teď offline  madlass
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2020 , 3:23   Citovat  

Zdravím, prosím o radu, v těchto dnech kdy po ránu dost mrzne se mi stane, ze vyjedu, auto začne topit normálně a po cca 15 km začne foukat studený vzduch jak kdyby si auto myslelo, že je potřeba chladit interiér. Když opět jedu po delší době auto zase normálně topí, ale občas spadne do tohoto studeného módu. Děkuji za rady.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2020 , 9:13   Citovat  

Až to začne chladit, spusť autodiagnostiku klimatizační jednotky (předpokládám, že ji má taky). Může být třeba načatá nějaká klapka.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2020 , 17:14   Citovat  

Nevím jak spustit tu diagnostiku, to někde pohledam. A ještě prosím o radu kam patří a co je to za cidlo, jestli to s tím nemá nějakou souvislost, že přestane topit. Ještě zkusím pořádně odvzdusnit celý systém. Trošku vody chybělo, ale čekal bych kdyby to bralo vodu nebo šlo do vody auto by hulilo a byly víčka oleje nebo expanzní zaprasene a nic takového není.

IMG_20200402_170912.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20200402_170912.jpg, 4.52 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.4.2020 , 19:27   Citovat  

Je to čidlo venkovní teploty, bývá to umístěno za předním nárazníkem. Příklad: tudy odkaz

Nemyslím si, že by to způsobovalo tohle...

Jak spustit tu diagnostiku, včetně kódů to je popsané v SM.
citace:
Press and hold OFF, then within 10 seconds press and release the REAR window defrost/defog button 5 times(while still holding down OFF)

(make sure the key is in the run position, but the engine is off)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2020 , 17:11   Citovat  

Děkuji za rady, a ještě jedna věc, řešil jste někdo na 2.2 naftě těsnění pod hlavou? Když odvzdusnuji systém jdou pořád malé bublinky. Na přepad z expanzní jsem si dal hadičku do láhve a vždy tam je po jízdě něco vyflusano, ale do nádobky vzduch nejde, jestli je těsnění načaté a dělá to jen při vyšší zátěži. Radost z nove pořízeného vozidla mě dosti prechazi. Smutný Smutný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2020 , 21:49   Citovat  

madlass napsal:
Děkuji za rady, a ještě jedna věc, řešil jste někdo na 2.2 naftě těsnění pod hlavou? Když odvzdusnuji systém jdou pořád malé bublinky. Na přepad z expanzní jsem si dal hadičku do láhve a vždy tam je po jízdě něco vyflusano, ale do nádobky vzduch nejde, jestli je těsnění načaté a dělá to jen při vyšší zátěži. Radost z nove pořízeného vozidla mě dosti prechazi. Smutný Smutný

Abych se přiznal,tak vůbec nevím co s tím autem vyvádíš. Rád bych pomohl,ale vidím že máš naftu a tam bude nejspíš chladící systém na jiném principu než u benzinu. U benzinu je uzavřený chladící okruh. U hrdla chladiče je přepad a víčko při určitém tlaku odpouští kapalinu do expanzky,jelikož kapalina při ohřívání zvětšuje objem a musí někam utéct. Při ochlazování se ta kapalina zas nasaje zpět do systému. Hadička musí být tedy pořád potopená. Tento systém se tedy odvzdušňuje sám. Pokud je v systému nějaký vzduch,unikne přes víčko do expanzky. Při chladnutí ale zpět hadička nasaje kapalinu místo vzduchu. Musí být samozřejmě potopená. Nevím co ty vyvádíš s nějakou lahví...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.4.2020 , 22:32   Citovat  

Láhev tam mám jen abych viděl kolik mi toho vyfoukne tím přetlakovým přepadem. Ale kapalina nesmrdí, auto nekouří a víčka jsou čistá.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2020 , 22:47   Citovat  

Na tuhle hadici, která vede od víčka expanzky dal tu lahev...neřešte, jestli to je správný model Úsměv

motor.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
motor.jpg, 130.38 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2020 , 6:12   Citovat  

Díky, přesně na tu hadici přepadovou mám danou lahev, dneska za 20 km, vyflusalo 0,5 litru vody, je čistá, nesmrdí, ale předpokládám, že to bude na těsnění pod hlavou, přijde mi, že se ten stav zhoršuje. A nějaké rady kam to dát do servisu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2020 , 8:46   Citovat  

Stepa napsal:
Na tuhle hadici, která vede od víčka expanzky dal tu lahev...neřešte, jestli to je správný model Úsměv

Jak neřešte? Tohle je jinak dělané než u benzínu. Nebo to má benzín 8g stejně? Normálně je od víčka chladiče přepadová hadička do expanzky. Tady víčko chladiče není,víčko je na expanzce,vodou do ní dvě hadičky a z ní je přepad nevím kam,do další nějaké nádobky?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2020 , 8:51   Citovat  

madlass napsal:
Díky, přesně na tu hadici přepadovou mám danou lahev, dneska za 20 km, vyflusalo 0,5 litru vody, je čistá, nesmrdí, ale předpokládám, že to bude na těsnění pod hlavou, přijde mi, že se ten stav zhoršuje. A nějaké rady kam to dát do servisu?

Ta nádobka co je na ní víčko je normálně úplně plná nejspíš,celý systém je plný kapaliny? Kapalina teplem zvyšuje objem a je nestlačitelná tak musí někam utéct,proto ti to uteče do lahve. Kam ta přepadová hadička vede,když nejde do té lahve co tam dáš?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2020 , 11:11   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jak neřešte? Tohle je jinak dělané než u benzínu. Nebo to má benzín 8g stejně? Normálně je od víčka chladiče přepadová hadička do expanzky. Tady víčko chladiče není,víčko je na expanzce,vodou do ní dvě hadičky a z ní je přepad nevím kam,do další nějaké nádobky?

Speciálně kvůli tobě jsem to psal a stejně to hejtuješ Úsměv. Myslel jsem neřešit, jestli to je sedmička, nebo osmička, případně ictdi/idtec. Já mám tu expanzku v FRV umístěnou jinde. Jde o to, z kterého roku je ten motor...

Kmóďa napsal:
Ta nádobka co je na ní víčko je normálně úplně plná nejspíš,celý systém je plný kapaliny? Kapalina teplem zvyšuje objem a je nestlačitelná tak musí někam utéct,proto ti to uteče do lahve. Kam ta přepadová hadička vede,když nejde do té lahve co tam dáš?

Je to expanzka a není plná (normálně by neměla být plná), cca 3 cm od vrchu je horní ryska. Hadička nikam nevede...prostě to z ní odkapává do motorového prostoru...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.4.2020 , 11:50   Citovat  

Tady to začíná být jak na Facebooku. Já hejtuju??? Já neřeším jestli je to 7 nebo 8, já prostě vidím jiný systém, než byl celá léta v benzinových Hondách, tím pádem i v mém A7g 2.4 a podle fotek motoráku je i u A8g 2.4 klasický systém, tedy víčko na chladiči které udržuje tlak v systému a přepadová nádobka, kam přitéká a zas odtéká zpět přebývající kapalina. Tohle bude fungovat jinak, takže tím končím. Navíc ani není zřejmé co se s autem děje, že to takhle řeší. Nejspíš uniká kapalina. No je mi to už jedno, koukám že lidi začínají být podráždění, takže si příště rozmyslím, jestli něco psát. Od tebe jako dlouholetého člena jsem to tedy nečekal tyhle reakce. Zdar
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2020 , 12:57   Citovat  

Zdravím, pánové klid, o nic nejde ne. Ano hadička končí pouze v motorovém prostoru, za normálního stavu by nic přetékat nemělo, mě to začalo právě přetékat, teplota na budíku nestoupá, auto funguje jak má. Jde nějak vyloučit termostat a pumpu? Že by se auto přehřívalo a vytlačovalo kapalinu tím pojistným přepadem ven? Bublinky do nádobky vidět nejsou když auto stojí nastartované. Spíš mi šlo o to zda-li se někdo setkal s fouknutým těsněním u těchto naftových motorů, myslel jsem, že to bude to poslední co by se tomuto motoru mohlo stát.
   Návrat  
Mara008 je teď offline  Mara008
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.4.2020 , 15:09   Citovat  

madlass napsal:
Zdravím, pánové klid, o nic nejde ne. Ano hadička končí pouze v motorovém prostoru, za normálního stavu by nic přetékat nemělo, mě to začalo právě přetékat, teplota na budíku nestoupá, auto funguje jak má. Jde nějak vyloučit termostat a pumpu? Že by se auto přehřívalo a vytlačovalo kapalinu tím pojistným přepadem ven? Bublinky do nádobky vidět nejsou když auto stojí nastartované. Spíš mi šlo o to zda-li se někdo setkal s fouknutým těsněním u těchto naftových motorů, myslel jsem, že to bude to poslední co by se tomuto motoru mohlo stát.

V expanzní nádobce máš dostatek kapaliny (i po vychladnutí) nebo musíš dolévat? Pokud olej není emulzí (případně vystrážená voda na víčku) a v expanzní nádobě nejsou patrné olejové fleky, než bych koukal na těsnění pod hlavou, zkusil bych ještě jednu možnost. A to jest, jestli máš v pořádku víčko expanzky/chladiče (zkus vyměnit z jiného auta nebo kup nové). Jednou se mi stalo totiž (ještě na Civicu), že nefungoval přepouštěcí ventilek ve víčku, nedrželo tlak v chladiči, tlačilo kapalinu do expanzky více nežli je zdrávo a následně přetékala.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.4.2020 , 6:05   Citovat  

Zdravím, víčko jsem si vzal z druhé hondy, kde je v pořádku, takže by mělo být ok.Ještě jedna věc, když jsem přišel k autu po 8 hodinách a otevřel expanzní nádobku, byl v ní přetlak, což by asi neměl být, voda vychladne, a tlak by měl klesnout. Třeba při cestě včera domů to nevyhodilo přepadem nic a dneska rano zase 0,5 litru.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.4.2020 , 13:23   Citovat  

Jde o to, jestli byla voda už studená...normálně mám přetlak v systému ještě po několika hodinách.

Tlak v systému by se dal změřit i tlakoměrem, zda to je víčkem, nebo je v systému moc velký tlak.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2020 , 5:58   Citovat  

Zdravím, ještě jsem vypozoroval, že mi vodu auto vyflusavalo jenom ráno, když bylo potřeba topení, včera jsem odpojil a zavřel "klapku" co je na vodním potrubí do kabiny (alespoň předpokládám, že to je tak) a ráno to sice nějakou vodu vyplivnulo, ale daleko méně než předtím, odpoledne se to nestane vůbec, když je tepleji. Myslím, že poruchou by mohl být vadný EGR chladič spalin, který propouští spaliny do vody - když je chladno, ohřívá vodu aby to bylo rychle, odpoledne jak je teplo pravděpodobně je chladič spalin zavřený a jde to obtokem přímo...?! Je to možné, nesetkal jste se s tím někdo? Díky
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.4.2020 , 14:43   Citovat  

Zdravím, tak jsem laboroval a zaslepil jsem výfukové spaliny do chladiče EGR, aby nebyl natlakovaný a bublinky jdou do vody stále, takže to bude asi těsnění pod hlavou nebo ruplá hlava. Poradí někdo nějaký ověřený servis kde se s tím zabývají? Nejlépe Liberecký kraj a okolí... Děkuji
   Návrat  
Carlos66 je teď offline  Carlos66
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2020 , 6:43   Citovat  

Ahoj, prosím o rady, zkušenosti u 2,2 iDTEC, 110kW, manuální 6ti kvalt.
Co mě trápí ??!
Při jízdě na 4tý, nebo 5tý rychlostní stupeň, při potřebě třeba předjíždění, chci zrychlit,
sešlápnu plynový pedál na podlahu, nastane náhlý propad otáček, jakoby u automatu když si podřadí !!??
Pak tedy normální zrychlení, ale ten propad otáček ??!!!
Díky všem za reakce.
Carlos
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina