Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Neposlušný řidič
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
T_omaseq je teď offline  T_omaseq
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 16:44   Citovat  

A vůbec :mravenec: to, že jízda bez řidičského oprávnění je jen trestný čin. To je nesmysl všech nesmyslů. Tito lidé na silnici nemají vůbec co dělat naštvanej viz. článek. Jsem důrazně proti. nesouhlas
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bikersedlak je teď offline  bikersedlak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 16:46   Citovat  

T_omaseq napsal:
A vůbec :mravenec: to, že jízda bez řidičského oprávnění je jen trestný čin. To je nesmysl všech nesmyslů. Tito lidé na silnici nemají vůbec co dělat naštvanej viz. článek. Jsem důrazně proti. nesouhlas

suhlasím...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 16:47   Citovat  

T_omaseq napsal:
A co by si s tím ch těl dělat?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 16:49   Citovat  

bikersedlak napsal:
suhlasím...

Nedej bůh, aby se mi stalo něco za volantem, co by bylo způsobeno právě tady tím člověkem. A že jich na našich silnicích nejezdí málo Chápeš!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 16:49   Citovat  

Meda napsal:

s tím asi neuděláš nic...a to je to nejhorší...když bude chtít debil bez řidičáku sednout za volant tak si sedne a pojede(to samé platí u ožralců)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 16:51   Citovat  

Meda napsal:

Já říkám, že bych s tím chtěl něco dělat? Ano, rád bych s tím něco udělal, ale to je nemožné. Neudělám s tím nic, jen vyjadřuju svůj názor na schválení tady té debility s odpuštěním. Na to je krátký každý znás.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 16:53   Citovat  

jediná možnost...vrátit se do středověkua těm zmr..m krátit ručičky...ale to byasi v dnešní době neprošlo co???hm,škoda...ale hned by se po našich rozbitých cestičkách jezdilo lépe...
   Návrat  
Jinoch je teď offline  Jinoch
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 16:54   Citovat  

Docela s tím souhlasím. Musel jezdit jako pr..e nebo ožralý jako pr..e, aby nasbíral za tak krátkou dobu 12 bodů. Když si vezmete, že určitě né pokaždé co vyjel hozastavili.

Také mívám občas těžkou nohu na plynu a body mám všechny, ale kdo z nás tu nohu občas nená težší, že ??? svatoušek Jen je škoda, že to byl zrovna Honďák. Bueee
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 16:56   Citovat  

Jinoch napsal:
Docela s tím souhlasím. Musel jezdit jako pr..e nebo ožralý jako pr..e, aby nasbíral za tak krátkou dobu 12 bodů. Když si vezmete, že určitě né pokaždé co vyjel hozastavili.

Také mívám občas těžkou nohu na plynu a body mám všechny, ale kdo z nás tu nohu občas nená težší, že ??? svatoušek Jen je škoda, že to byl zrovna Honďák. Bueee

Honďák neHonďák, rozum mu chyběl a chybět bude zřejmě.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 16:56   Citovat  

Jinoch napsal:

ruku na srdce,každý z nás má občas těžkou nohu a překročí rychlost,ale je rozdíl jezdit a jezdit.nepojedu někde kde jsou lidi a když mám spolujezdce jak magor...když se vysekat tak jediněsám a o strom nebo tak něco...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 16:57   Citovat  

Vdyť říkám, že s tím souhlasím.

Navíc jsem z České Lípy. Teď se mi narodil syn a občas někam jedem autem tak jsem rád, že je o piráta méně.
   Návrat  
javal je teď offline  javal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 17:12   Citovat  

Jinoch napsal:
Vdyť říkám, že s tím souhlasím.

Navíc jsem z České Lípy. Teď se mi narodil syn a občas někam jedem autem tak jsem rád, že je o piráta méně.

..další otec, který porodil HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 17:15   Citovat  

Já mám kamaráda kterej jezdil asi 17 let bez řidičáku už od svých 12ti let (začínal na pinoýrech) na vojně si řidičák skoro udělal jenže udělal průšvih a převelely ho a když se vrátil tak už měl smůlu,za svuj krátkej (stále ještě pokračující) život vystřídal asi stovku aut HaHaaa někdy i nějaký rozbyl,ale nikdy do někoho Chápeš!
autoškolu si udělat normálně nemoch -Měl zákaz pár let Velmi šťastný tak jezdil radši na motorkách aby si ho moc nevšímaly,na srazy typu mimoň řídila přítelkyně,a pak přišla "Novela zákona" a BODY a i on dostal strach Mrk a už má řidíčák na auto i motorku
já vím trochu SCI-FI s dobrým koncem Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 17:28   Citovat  

Meda napsal:
Já mám kamaráda kterej jezdil asi 17 let bez řidičáku už od svých 12ti let (začínal na pinoýrech) na vojně si řidičák skoro udělal jenže udělal průšvih a převelely ho a když se vrátil tak už měl smůlu,za svuj krátkej (stále ještě pokračující) život vystřídal asi stovku aut HaHaaa někdy i nějaký rozbyl,ale nikdy do někoho Chápeš!
autoškolu si udělat normálně nemoch -Měl zákaz pár let Velmi šťastný tak jezdil radši na motorkách aby si ho moc nevšímaly,na srazy typu mimoň řídila přítelkyně,a pak přišla "Novela zákona" a BODY a i on dostal strach Mrk a už má řidíčák na auto i motorku

tak trochu hustý kaarád ne???nechceš o něm natočit film???? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 18:16  Naposledy upravil Hellborn dne 4.7.2008 , 18:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Pánové, co se vztekáte? Řízení po zabavení papírů bylo maření úředního rozhodnutí - čili tr. čin. To, že někdo jezdí, aniž někdy měl řidičák, je tr. čin nově. To je podle Vás špatně? Když si neudělám řidičák a budu jezdit a bude to přestupek,ale když mi řidičák seberou (čili je tam nějaká šance,že jsem ty předpisy aspoň jednou četl),tak je to trestný čin? To je jaksi nefér vůči těm,co si řidičák udělali...

Zabavení auta funguje všude! Zkuste si spáchat přestupek v Rakousku a nemít na zaplacení - pojedete domů vlakem a ani nepípnete,ale tady u nás se hned řve něco o vlastnických právech a bla,bla... to snad ne

Kdo nemá papíry nebo přijde o řidičák,tak ať neleze za volant! A když mu seberou auto,tak ještě policajtům zatleskám! Pokuty a nějaká podmínka jsou evidentně neučinné!
   Návrat  
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 18:24   Citovat  

přesně tak, auto v nesprávných rukách je zbraň...nemám nejmenší připomínku k tomu, sem rád že se s ním nepotkám...jinak auto podle mě půjde pravděpodobně do dražby Mrk
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 20:44   Citovat  

Mno když jsem to četl v práci na servru idnes.cz, tak mi trochu popadla sanice, že to byla HONDA Civic.

Ale jen si kladu otázku, proč tento instut tu už nefunguje a nevymáhá se jím právo již dávno??? V Rakousku, Švýcarsku či SRN, ale i jinde, funguje tento institut dlouho a pokud odmítnete zaplatit pokutu za dopr. přestupek, tak auto zabaví, dokud nezaplatíte či jej zpeněží a zbytek Vám vrátí. Je to naprosto regulérní a jsem pro. Nevidím nic na tom, že když někdo soustavně porušuje zákon a prochází mu to a pak na něj dojde, tak je z něj chudák??? Ne!! je to bezohledný a sobecký kretén, co nemá špetku pudu sebezáchovy a zodpovědnosti. To je jako u nehod. Plno mrtvých, škod za miliony a nikde není vidět, že by někdo za to pykal odpovídajícím způsobem.

Proč? Protože máme velmi směšné tresty za přestupky a trestné činy. Nevím, proč není za způsobenou vážnou dopravní nehodu řidičem, a to zdůrazňuji, JAKÉHOKOLIV DOPRAVNÍHO PROSTŘEDKU (AUTO, BUSU, KAMIONU I MOTORKY) A I CHODCE!!! trest ve výši kupříkladu 5let do basy a zákaz řízení na 10let a tvrdá represe proti těm šmejdům, kteří porušují soustavně a opakovaně a bude dokázáno, že způsobili nehodu zvlášť závažným způsobem???

Není vůle prosadit takovou represi??? Proč to tu není??? Ty tresty musí být natolik odstrašující a drastické, aby zasáhly škůdce a viníka tak fatálně, že ho to třeba zrujnuje i jeho rodinu a blízké, protože on kupříkladu zabil celou rodinu svým chováním, jinak si to nikdo k srdci nevezme a nebude se trestů bát!

Asi to idnes.cz přestanu číst, protože to jsou samé :mravenec:ky, úmrtí, nehody a neštěstí!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2008 , 21:39   Citovat  

jj tvrdá represe je taky můj názor.

Jen s tebou nesouhlasím s tím, aby trpěla rodina viníka. Když něco někdo udělá ať si to vylíže. Třeba s jeho rodinou neudržuje kontakt apodobně. Ale s tím, že takový bezohledný člověk svým proviněním postihne celou rodinu máš bohužel pravdu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.7.2008 , 1:51   Citovat  

Institu proadnutí věci je v našem právním řádu už dlouho (před asi 7lety jsem se ho musel učit na zkoušku... A určitě to nebyla novinka.) Proč ho PČR nevyužívá, to nevím..
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2008 , 7:17   Citovat  

tvrdá sankce neni vždy řešení Ble

Meda napsal:

myslíš mého souseda Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.7.2008 , 8:35   Citovat  

To Dejf: Davide je, u nás se s tím musí začít. Pro lidi, kteří způsobí takové neštěstí neúmyslně je dostatečným trestem, že s tím musí žít do konce života o těch tu řeč nebyla. Byla řeč o těch debilech, recidivistech, nezodpovědných, bezohledných, tam jsou tvrdé tresty a resprese na místě. U nás už bohužel neplatí nic, i to sebrání řidičáku jak vidno nikomu nebrání sednout znovu za volant.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2008 , 9:11   Citovat  

M@jk napsal:
To Dejf: Davide je, u nás se s tím musí začít. Pro lidi, kteří způsobí takové neštěstí neúmyslně je dostatečným trestem, že s tím musí žít do konce života o těch tu řeč nebyla. Byla řeč o těch debilech, recidivistech, nezodpovědných, bezohledných, tam jsou tvrdé tresty a resprese na místě. U nás už bohužel neplatí nic, i to sebrání řidičáku jak vidno nikomu nebrání sednout znovu za volant.

přesně toto jsem myslel, každému znás se může stát, že nešťastnou náhodou někoho zmrzačíme, nedej bože hůř
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 5.7.2008 , 9:32   Citovat  

Dejf napsal:
přesně toto jsem myslel, každému znás se může stát, že nešťastnou náhodou někoho zmrzačíme, nedej bože hůř

JJ, nedej bože, ale jak vidno, zatím se to nestalo a doufám, že ty naše pudy sebezáchovy, zodpovědnosti a ty naši prckové jsou a budou dostatečným omezovačem ... Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2008 , 10:29   Citovat  

Dejf napsal:
tvrdá sankce neni vždy řešení Ble

myslíš mého souseda Úsměv
HaHaaa ne ne ten nebyl ne vojně a ještě si řidičík neudělal HaHaaa HaHaaa myslím Freda Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2008 , 10:48   Citovat  

Meda napsal:
HaHaaa ne ne ten nebyl ne vojně a ještě si řidičík neudělal HaHaaa HaHaaa myslím Freda Mrk

no mě bylo divný, že by byl na vojně. on ho nepotřebuje, u nás ho znaj a jinam nejezdí

ty vole, Fred je takovej střelec jo Velmi šťastný
   Návrat  
Kolben je teď offline  Kolben
PříspěvekZaslal: 10.7.2008 , 22:29   Citovat  

Tak jsem si přečetl všechny Vaše názory. Co se týče toho maníka s tou Hodnou z České Lípy tak asi možná vím o koho jde. To žádný svatoušek není, s někým takovým jsem něco osobně již řešil v minulosti. To on ví sám, zda to čte. A co se týče zabavování aut u nás, tak funguje, ale Policie to zatím nepreferuje, ale až to přijde, tak dost lidí se bude divit. Honda
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.7.2008 , 7:03   Citovat  

tak teď v tejdnu přijeli benga k nám před barák a sousedovi odvezli motorku. holt na každou svini se voda vaří
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 11.7.2008 , 9:16   Citovat  

no nevim já už mám taky skoro 12 bodů a všechny jsem nasbíral stupidně a paradoxně ve služebním Golfu, např. jedu, spěchám na schůzku, jsem zvyklý projíždět zapomenuté vesničky kde nic tu nic na pětku díky plynulosti cca 60 70kmh a hele přece někdo, kokotci s radarem ... to samo např. v Olmiku na dvouproudovce kde jede pár aut, v životě se tam nic nestalo a na 70tce mi naměří 82 .. no hrůůůůůzzaaaaa .... Pak nějaká ožralá blažena:-) sedne za volant a dostane stejný trest jako já za toto .. opravdu spravedlnost .. ještě že teď aspoň tzěm kryplům měšťákům seberou (doufám) možnost měřit ..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.7.2008 , 9:20   Citovat  

Miki Civic napsal:
no nevim já už mám taky skoro 12 bodů a všechny jsem nasbíral stupidně a paradoxně ve služebním Golfu, např. jedu, spěchám na schůzku, jsem zvyklý projíždět zapomenuté vesničky kde nic tu nic na pětku díky plynulosti cca 60 70kmh a hele přece někdo, kokotci s radarem ... to samo např. v Olmiku na dvouproudovce kde jede pár aut, v životě se tam nic nestalo a na 70tce mi naměří 82 .. no hrůůůůůzzaaaaa .... Pak nějaká ožralá blažena:-) sedne za volant a dostane stejný trest jako já za toto .. opravdu spravedlnost .. ještě že teď aspoň tzěm kryplům měšťákům seberou (doufám) možnost měřit ..

Jak stejný trest? Ty sbíráš postupně, ten ožralec to může dostat najednou... A auto Ti nejspíš seberou až sedneš za volant bez řidičáku - jestli ještě nalitej,tak to jsou přitěžující okolnosti,ke kterým by mělo být přihlédnuto při výměře trestu.

MPíkům to seberou asi jen na chvíli... Smutný Obce by jinak krachovali,kdyby nemohli měřit 1m před koncem obce... naštvanej
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Neposlušný řidič
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina