Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Smutný konec jedné EE9
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 20:21   Citovat  

Ondras napsal:
Doufám, že se to nestane. To bych ti nepřál. V případě, že by nemilá situace nastala, vyjádřím účast tobě a ačkoli tě osobně neznám, tak ti popřeju mnoho sil při řešení této situace. Auto budu mít na háku.

Pokud v pripade (nejen) Hondy rozbijes 15-20 let stary auto,situace se da pomerne dobre vyresit.Pokud rozbijes auto z pocatku vyroby,kdy u nas se jeste zilo pod hvezdickou a tohle auto jsi videl maximalne parkrat v Nemocnici na kraji vesnice,je to tezce v :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se): a dotycny mu muze dat tak leda sbohem a prat si,aby zbytecek dilu poslouzil nekomu jinymu,kdo ho jeste ma v provozu...a zkouset nemit depresi,ze se to stalo.Mozna marne.Ta sice odezni,ale pak je to podle me blizko tomu,ze ti umrel ne nekdo z rodiny,ale treba domaci mazlicek.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 20:38   Citovat  

Wayne napsal:
Kdyz jedu po dalnici 12x do roka tam a 12x zase zpatky usek cca 80km,pripadne 5x navic mimo plan?Za to mam platit 2-3 tisice a tvarit se spokojene???

To už se pomalu dostáváme k penězům. To je už záležitost silně individuální, ale relativný výpočty jsou platné obecně. Podle tvého rozpisu jízd po dálnici projezdíš 12x160 km (nepočítám neplánované jízdy a to, že ještě před chvílí bylo v tvém příspěvku 15x Mrk ), takže na známce pro jedno auto zaplatíš za 1km dálnice asi 50 haléřů. To je tak pětina nákladů na palivo. Když započtu ještě amortizaci auta (kterou si málo lidí připouští, ale do nákladů na 1km patří) je dálniční poplatek opravdu mizivý. Při třech ročních známkách a rozložení jízd mezi jednotlivá auta už to dopadá hůř, ale furt jsi pod náklady na pouhé palivo.
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 21:06   Citovat  

Ano,z 15 jsem to stahl na 12,driv jsem jezdil po 3 tydnech,ted nejdriv po mesici...Ano,bohuzel i kvuli penezum.A autem jezdit musim,mam pak vetsinou vyrizovani.
Zapomnel jsem se zminit i o tom,ze obcas jezdim po dalnici i autem,co znamku nema (a mit ani nebude).Nebo autem,co tam nema co delat,nebo nejakym,co vubec nema co delat na jakekoliv silnici u nas...Je sice vazne lepsi mit 3 znamky jak platit pokuty,ale o tom se nebavim.Mne jde o princip.To je jedno,nechme toho,zase jsem jenom nastval tu svoji,ze tady porad vysedavam Se stydím Bueee
   Návrat  
TommyVTEC je teď offline  TommyVTEC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2007 , 22:18   Citovat  

Ondras:
Už vidím pojišťovny, jak Ti pojistí 18 let staré auto. pořádnej výtlem pořádnej výtlem ftipe!!
A když pojistí, pokud bys ho rozbil na totálku, dá Ti pojišťovna cca tolik, co dáš za rok na pojištění, protože 18let stará auta nemají pro pojišťovny žádnou hodnotu.
Ne každej má na CTR za 350tis....
A ne každej, kdo ji má, to tu křičí do celýho světa a dělá, že mu na tom autě nezáleží.
Prostě máš blbý kecy, co mi vadí...
naštvanej naštvanej
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 16.9.2007 , 23:11   Citovat  

no tak chlopi, tak se nechte ne? tak máte každý svůj názor, dyk je to jedno ne?
nechte to plavat. Někdo holky, někdo vdolky, jinej plechy, někdo lidi, další háčka, někdo céčka, marfi wokurky...
co to melu...
dejte si pifko a wokurka a zapomeňte na sváry a nebuďte vepři, teda ve při...
prostě se nehádejte hm? Cool

-peace-
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2007 , 23:16   Citovat  

TommyVTEC napsal:
Už vidím pojišťovny, jak Ti pojistí 18 let staré auto.

Má diskuse s Waynem ohledně pojištění byla směřována k mému autu. Naštěstí mu ještě 18 není.

TommyVTEC napsal:
Ne každej má na CTR za 350tis....
A ne každej, kdo ji má, to tu křičí do celýho světa a dělá, že mu na tom autě nezáleží.
Prostě máš blbý kecy, co mi vadí...
naštvanej naštvanej

Nemám CTR. Nekřičím že ho mám, nebo že na něj mám. Neříkám, že mi na autě nezáleží. Své auto si chráním jako oko v hlavě, pečlivě se o něj starám a ku*evsky mi na něm záleží. Jediné co jsem zde rozporoval byl cit litosti směřovaný k neživé věci. To, že mi záleží na autě není ale věc citu. Ztrátu či poškození auta (nedej, bože) bych vnímal jako újmu mé osobě. Ale toto vše jsem už vysvětlil výše.

Rád to někdy s tebou proberu v klidu osobně, pokud se potkáme. OK?
   Návrat  
TommyVTEC je teď offline  TommyVTEC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.9.2007 , 23:22   Citovat  

Ondras napsal:
Nemám CTR. Nekřičím že ho mám, nebo že na něj mám. Neříkám, že mi na autě nezáleží. Své auto si chráním jako oko v hlavě, pečlivě se o něj starám a ku*evsky mi na něm záleží. Jediné co jsem zde rozporoval byl cit litosti směřovaný k neživé věci. To, že mi záleží na autě není ale věc citu. Ztrátu či poškození auta (nedej, bože) bych vnímal jako újmu mé osobě. Ale toto vše jsem už vysvětlil výše.

Rád to někdy s tebou proberu v klidu osobně, pokud se potkáme. OK?

super, opět slovíčkaření, to je moc fajn...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2007 , 23:41   Citovat  

TommyVTEC napsal:
super, opět slovíčkaření, to je moc fajn...

Slovíčkaření? Nevím jako to myslíš. Jak jinak než slovy vyjádřit písemně myšlenku či názor. Ty jsi mi podsunul názor, který jsem zde nenapsal. Tak jsem to jen uvedl na pravou míru. Myslíš, že třeba to, co jsi vyboldoval, je nějak v rozporu s tím, co jsem tu psal dříve?

Když jsem sledoval projekt tvého auta a jeho prezentaci na TF, tak jsi mi byl dost sympatický. Říkal jsem si, že ten kluk to má v havě srovnáno, ví co chce, a jde na věc dobře. Nečekal, že se budeš tak zarputile pouštět do někoho s jiným názorem :| .
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2007 , 23:46   Citovat  

uznavam, ze hondari se chovaji stadovite, ale nechapu ondru proc tady tak vyvadi... trochu mi to pripomina moje snahy o globalni zlepseni vztahu clenu H-C vuci domaci automobilce:)) hondari jsou proste nemocny, je to fakt. na druhou stranu, kdo to nema doma, nepochopi, ze:)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.9.2007 , 23:53   Citovat  

jvkgrifone napsal:
uznavam, ze hondari se chovaji stadovite, ale nechapu ondru proc tady tak vyvadi...

Abych to stádo trošku rozproudil. A aby bylo patrné, že jsou v něm i černé ovečky (třeba Ondras). Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 0:04   Citovat  

Ondras napsal:
Abych to stádo trošku rozproudil. A aby bylo patrné, že jsou v něm i černé ovečky (třeba Ondras). Velmi šťastný

ver, ze cerne ovecky mam rad... ale konkretne v tomto s tebou nesouhlasim... dokazu mit i vztah k veci... vec se sice da vyrobit, ale tak to lze brat pouze s chladnou hlavou. a chladna hlava se sentimentalitou cloveka nema rada ( a uznavam predem, nez budu chycenej za nozku, ze latinsky neumim:) )
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 0:24   Citovat  

jvkgrifone napsal:
ver, ze cerne ovecky mam rad... ale konkretne v tomto s tebou nesouhlasim... dokazu mit i vztah k veci... vec se sice da vyrobit, ale tak to lze brat pouze s chladnou hlavou. a chladna hlava se sentimentalitou cloveka nema rada ( a uznavam predem, nez budu chycenej za nozku, ze latinsky neumim:) )

Sláva, se společensky nepopulárním názorem se dá nesouhlasit i slušně a tak se dá na něj i reagovat. Oni s tím sentimentem a se vztahem k věcem se to má tak - když se na sentimentální soucítění člověka s věcí podíváš právě s chladnou analytickou myslí, tak vztah člověka k věci je defacto vztah něho k sobě samému. Ono to zní hnusně, jako sebeláska, ale kdo nemá rád sebe, nemá rád ani jiné. Já to vnímám tak, že člověk, který tvrdí (a jistě tomu i věří) že má hluboký citový vztah k věci a při její ztrátě cítí lítost, tak tu lítost cítí v podstatě k sobě. Věc si pořídil sám, musel za ní zaplatit (pokud mu byla darována může být vztah ještě pevnější) a jistě mu byla k užitku. Její ztráta je pozbytí užitku věci. Člověk sice říká lituji té věci, lituji její ztráty, ale vlastně lituje sebe, protože má škodu. To si málokdo přizná, protože cit k sobě vnímá jako něco nezdravého.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 10:18   Citovat  

Ondras napsal:
Sláva, se společensky nepopulárním názorem se dá nesouhlasit i slušně a tak se dá na něj i reagovat. Oni s tím sentimentem a se vztahem k věcem se to má tak - když se na sentimentální soucítění člověka s věcí podíváš právě s chladnou analytickou myslí, tak vztah člověka k věci je defacto vztah něho k sobě samému. Ono to zní hnusně, jako sebeláska, ale kdo nemá rád sebe, nemá rád ani jiné. Já to vnímám tak, že člověk, který tvrdí (a jistě tomu i věří) že má hluboký citový vztah k věci a při její ztrátě cítí lítost, tak tu lítost cítí v podstatě k sobě. Věc si pořídil sám, musel za ní zaplatit (pokud mu byla darována může být vztah ještě pevnější) a jistě mu byla k užitku. Její ztráta je pozbytí užitku věci. Člověk sice říká lituji té věci, lituji její ztráty, ale vlastně lituje sebe, protože má škodu. To si málokdo přizná, protože cit k sobě vnímá jako něco nezdravého.

uz od zacatku vim jak to myslis. ale kdyz to beres takhle, tak vlastne i ztrata nekoho blizkeho je o tom, ze litujes sebe, ze s nim uz nebudes... nebo mas na to jiny nazor? podle toho, jak argumentujes to vyzniva takhle. jasny, ze i kdyby to byla pravda, tak takhle se to alespon nesmi rikat...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 10:42   Citovat  

jvkgrifone napsal:
uz od zacatku vim jak to myslis. ale kdyz to beres takhle, tak vlastne i ztrata nekoho blizkeho je o tom, ze litujes sebe, ze s nim uz nebudes... nebo mas na to jiny nazor? podle toho, jak argumentujes to vyzniva takhle. jasny, ze i kdyby to byla pravda, tak takhle se to alespon nesmi rikat...

V podstatě ano. Je to kruté (jak píšeš, nesmí se to říkat), ale je to tak. Mrtvému je jedno, že je mrtvý. Jak se říká v Na samotě u lesa: "...on byl rád, že umřel."

Rozdíl je že s člověkem, ale i zvířetem mohu mít oproti věci navíc i soucit. Tedy s tou bytostí soucítím = cítím spolu sní, neb ta bytost má cit vlastní. Je lhostejno soucítím-li v reálném čase, nebo ne. Mohu soucítit s člověkem, který přišel o auto (ať nejsme úplně OT) a říct "chudák on...", ale už se nedá (já neumím) sucítit s tím autem a říct "chudák auto...". To auto cit nemá, nelze s ním tedy soucítit.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 12:10   Citovat  

Ondras napsal:
Mohu soucítit s člověkem, který přišel o auto (ať nejsme úplně OT) a říct "chudák on...", ale už se nedá (já neumím) sucítit s tím autem a říct "chudák auto...". To auto cit nemá, nelze s ním tedy soucítit.

jasny, povazujme to za uzavrene:)
   Návrat  
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 12:11   Citovat  

raději zjistěte název té písničky pořádnej výtlem
   Návrat  
senno je teď offline  senno
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.9.2007 , 14:10   Citovat  

Miki Civic napsal:
raději zjistěte název té písničky pořádnej výtlem

jj presne tak taky bych ji chtel Velmi šťastný
   Návrat  
Komanche je teď offline  Komanche
PříspěvekZaslal: 2.10.2007 , 16:15   Citovat  

bych rek podle toho jak to auto na konci videa vypada, ze ho pan rozbil svou vinou ze nekde kravil, doufam ze u toho nikoho ciziho (krom sebe) nezranil, a vicemene souhlasim s Ondras, byt ho neznam Cool :twisted:
(tzn. pokud auto rozbil svou vinou ze nekde kravil, je to idi*t a dobre mu tak) Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2007 , 16:36   Citovat  

Komanche napsal:
bych rek podle toho jak to auto na konci videa vypada, ze ho pan rozbil svou vinou ze nekde kravil, doufam ze u toho nikoho ciziho (krom sebe) nezranil, a vicemene souhlasim s Ondras, byt ho neznam Cool :twisted:
(tzn. pokud auto rozbil svou vinou ze nekde kravil, je to idi*t a dobre mu tak) Úsměv

No já a dost lidí z klubu to berou ještě z pohledu, že to auto možná mohlo někdy ozdobit nějaký Honda sraz a nic naplat EE9 je auto, kterých ubývá a budou pořád vzácnější...
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2007 , 16:43   Citovat  

Ondras napsal:
Vidím, že nečteš, co píšu. Čteš-li nechápeš. Nebo nechceš chápet. Pokud mi, nedej bože, ukradnou auto, tak budu litovat tak možná sebe. Ne toho auta. Zde nejde o lítost jako pocit, ale o předmět té lítosti. Nebo jinak - jak jsem psal výše - zničí-li si někdo auto, může mi být líto jeho, ale ne toho auto. Ale tady to je jak do dubu...
te´d nevím zda jsi tohle napsal ironicky,nebo pouze na svou osobu,jestli ironicky tak mi připadáš jako diktátor...diktuješ co nám má být líto a co ne...já mám doma spoustu starých věcí,mám rád technická muzea,obrazy atd...něco lahodí oku za něčím vidím myšlenku,řemeslnou práci atd...takže když někdo stvoří pro mne krásnou věc,ta se zničí je mi jí líto a podobné výrazivo na to jde použít...rozseká li někdo auto,je mi líto jak jeho tak auta(líbíli se mi to auto)člověk se mi líbit nemusí a stejně mi je ho líto.Jestliže v rozsekání hrál hlavní roli alkohol,to mě pro změnu pak ještě vytočí...jestliže chce někdo použít přirovnání...auto bylo jeho,může si s ním nakládat jak chce je na omylu...nemůže...pouze na uzavřeném chráněném prostoru v jeho majetku,nebo v podobném vztahu.Jestliže si z autem někdo chce dělat co chce,a chce jet tak že mu je jedno zda vybourá kdekoliv,dle mne již auto používá jako zbraň.Je okolí nebezpečný atd...možna tu píšu bludy,ale tak to vidím já....nebo si mám vzít nožíček a protože je můj,tak sis ním můžu dělat vše co chci??? pojďte ke mě broučkové.... pořádnej výtlem
   Návrat  
Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2007 , 17:39   Citovat  

Když už se tu omílá označení Hondafrodit, víte vůbec kdo to takový Hondafrodit je? Jestli ne, přečtete si jeden starý, ale skvělý Minorův
článek.

Zombíku, vkládej odkazy takto! Ď! Hellborn
   Návrat  
 Anonymous
PříspěvekZaslal: 9.10.2007 , 22:44   Citovat  

nejlepsi na tom videu je ten song...

Justice Vs Simian-We Are Your Friends

jinak o nicem video...
   Návrat  

moose je teď offline  moose
PříspěvekZaslal: 11.10.2007 , 0:54   Citovat  

sorry za OT, ale tady musim reagovat na 1. a 2. stranku diskuze : jak děti IMHO LOL HaHaaa Mr. Green
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 15:59   Citovat  

Ach jo, věřím, že my všichni - členové, máme prostě své auta s H na kapotě rádi a staráme se jak umíme, někdo lépe něko hůře, dle zručností a obsahu peněženek. Sdělit svůj názor, který je odlišný, proč ne, jen trochu nechápu, proč to některé tak irituje? Civic EE9 4G je nádherný a škoda, že majitel vozu dopustil takovou ztrátu. Mám náš starý Civic VTEC 5G SOHC velmi rád a moc nás sejří, že nás stál už toliko penízků a hlavně zbytečně, ale je to lidskou blbostí a nikoli tou věcí samou. Mám to HONDA vozítko STRAŠNĚ RÁD. Ale označovat někoho za vola či mu nakazovat, aby na web nečuměl, kvůli malinko odlišnému názoru, který pár lidí převezme a prezentují jej jinak než autor sám ve svůj prospěch? To se mi nelíbí. Tím se dokazuje HONDí náklonost a větší cit k dané značce? Čím více, tím lépe?
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 16:48   Citovat  

M@jk napsal:
Ach jo, věřím, že my všichni - členové, máme prostě své auta s H na kapotě rádi a staráme se jak umíme, někdo lépe něko hůře, dle zručností a obsahu peněženek. Sdělit svůj názor, který je odlišný, proč ne, jen trochu nechápu, proč to některé tak irituje? Civic EE9 4G je nádherný a škoda, že majitel vozu dopustil takovou ztrátu. Mám náš starý Civic VTEC 5G SOHC velmi rád a moc nás sejří, že nás stál už toliko penízků a hlavně zbytečně, ale je to lidskou blbostí a nikoli tou věcí samou. Mám to HONDA vozítko STRAŠNĚ RÁD. Ale označovat někoho za vola či mu nakazovat, aby na web nečuměl, kvůli malinko odlišnému názoru, který pár lidí převezme a prezentují jej jinak než autor sám ve svůj prospěch? To se mi nelíbí. Tím se dokazuje HONDí náklonost a větší cit k dané značce? Čím více, tím lépe?

tady spíše jde o to, že hodně lidí Ondráše nechápe, viz. tady, nebo T-F apod. ale myslím, že v něčem má Ondráš pravdu..na druhou stranu on nepochopil, jak to tady lidi mysleli. Všechno se ale dá pořešit nějak rozumně, né tady nadávat si apod. KO Jak už tady bylo zmíněno, EE9 se pomalu stává nedostatkovým zbožím a škoda každé takové hondy, která zmizí díky nějakému debilovi, který jí opře někde o strom... Honda je to dobrý
   Návrat  
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:19   Citovat  

JEN REAGUJU :cetl jsem tu,ze 18let stary auto mi stezi pojisti... to jako mi nepojistej HOndu z 92druhyho? Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:26   Citovat  

snk. napsal:
JEN REAGUJU :cetl jsem tu,ze 18let stary auto mi stezi pojisti... to jako mi nepojistej HOndu z 92druhyho? Úsměv

Ale jo obrať se na Lucy v Táboře, ČSOB či snad Kooperativa Ti jej pojistí ... nám v 2006 HONDU Kooperativa pojistila.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 18:58   Citovat  

snk. napsal:

baví se o havarijním pojištění...tam je s těmi staršími auty celkem problém...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:26   Citovat  

Dave1984 napsal:
baví se o havarijním pojištění...tam je s těmi staršími auty celkem problém...

Proto jsem psal o Lucy z H-C.cz z CSOB pojistovny ... ona mi nabízela pojistku havarijní. Doporučuji. Na mé ESi to vyšlo s cca Kč 5.000,- spoluúčastní na 5.000,- ročně ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.1.2008 , 20:28   Citovat  

M@jk napsal:
Proto jsem psal o Lucy z H-C.cz z CSOB pojistovny ... ona mi nabízela pojistku havarijní. Doporučuji. Na mé ESi to vyšlo s cca Kč 5.000,- spoluúčastní na 5.000,- ročně ...

a na kolik ti ohodnotili auto? abych si to třeba neuzavřel a budu mít totálku a dají mi 50 Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Smutný konec jedné EE9
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina