Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 135, 136, 137 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 136 z 246
Aviaczek je teď offline  Aviaczek
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.9.2019 , 13:47   Citovat  

BrozikCZ napsal:
Ahoj,

kdo ma problemy s prednimi senzory, tak uz jsou k dispozici predni masky, ktere by to mely resit.
Pristi tyden jedu do servisu na vymenu VTEC

Uz ji mam asi necele dva mesice. Muzu potvrdit, ze je po problemu. Jedinou nevyhodou je horsi vzhled, je na ni pomeranc, tak jako na laku Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
BrozikCZ je teď offline  BrozikCZ
PříspěvekZaslal: 28.9.2019 , 21:09   Citovat  

Pomeranc? Velmi šťastný Muzes dat fotku?

Nema nekdo problem s prevodovkou, pri razeni 3. RS?
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2019 , 19:15   Citovat  

BrozikCZ: řazení mám bez problémů Úsměv

jinak u mě fajn víkend Úsměv
padlo mi tam malé jubileum, auto umyté, subwoofer zapojený (zatím na signál ze zadních repro), polystyrén vyřezaný a vyztužený proti prohnutí zadní desky při naložení (+ tetris poskládaný)
nakonec došlo i na kapotu - odmastit + STP black gold + STP neoprene 10 + nové klipy Úsměv
zaplacený upgrade na PRO verzi honda hack - půjde namapovat tl. volantu pro přepnutí na couvací kameru i při jízdě dopředu, zobrazit napětí baterie na stavovém řádku a vypnout povinnou hlášku po startu, víc nepotřebuju Úsměv

IMG_20190928_182735.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20190928_182735.jpg, 307.33 kB

IMG_20190929_141614.jpg

IMG_20190929_141614.jpg, 847.89 kB

IMG_20190929_171615.jpg

IMG_20190929_171615.jpg, 466.05 kB
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2019 , 12:05   Citovat  

Pekna robotka. Úsměv Ako to hra ? Ja som tiez povodne chcel nieco podobne co proste nezabera miesto v kufri, ale ma od toho v AHIFI odhovorili, ze najlepsie riesenie co sa tyka zvuku je klasicky box. Teraz uz by som si ho asi nedal, lebo je to na mna moc, tie repro sa tak rozohrali, ze viac menej subwoofer ani nepouzivam. Idealne riesenie je podla mna sub naboku v kufri, ale neda sa zohnat ten odliatok na repro presne na nase auto. Smutný
   Návrat  
lukasko je teď offline  lukasko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.9.2019 , 12:09   Citovat  

Hondak napsal:
Pekna robotka. Úsměv Ako to hra ? Ja som tiez povodne chcel nieco podobne co proste nezabera miesto v kufri, ale ma od toho v AHIFI odhovorili, ze najlepsie riesenie co sa tyka zvuku je klasicky box. Teraz uz by som si ho asi nedal, lebo je to na mna moc, tie repro sa tak rozohrali, ze viac menej subwoofer ani nepouzivam. Idealne riesenie je podla mna sub naboku v kufri, ale neda sa zohnat ten odliatok na repro presne na nase auto. Smutný

tak ten odliatok konkretne si si kludne mohol urobit .. resp dat niekomu urobit kto uz laminoval.. to bude v podobnej cene ako dreveny sub..pidla mna
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2019 , 15:36   Citovat  

zatím to rozehrávám a laboruju s nastavením... ovladač jsem si vyvedl k volantu Úsměv dneska jsem úplně odpojil i tovární 8" subwoofer v zadní desce
ten sub dokáže vyklepat bláto z podběhů Velmi šťastný
vibrace jsou cítit i pod pedálama, hraje to příjemně, ještě to ale není definitivní zapojení

tady start connectu s Honda Hackem a automatickým odkliknutím OK OK
přepínání na zpětnou kameru jsem nenašel...
voltáž funguje
zapnul jsem si i ztlumení audia při zařazené zpátečce

Odkaz
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.10.2019 , 21:23  Naposledy upravil HIGHTOWER dne 20.10.2020 , 21:50, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jen tak jeden CXG krasavec Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.10.2019 , 7:50   Citovat  

čudlík hlasovýho ovládání byl pro mě do teď zbytečnej Velmi šťastný
už je tam přepínání na zadní kameru OK funguje to parádně i za jízdy (a nepřerušuje audio)

Odkaz

a asi mám vybranou novou startovací animaci Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
sofad je teď offline  sofad
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 22:04   Citovat  

Môj Civic 1.5 Sport manual je moja prvá Honda. Vždy ma táto značka priťahovala ale nejako nie a nie sa "stretnúť". Až minulý rok. Po 15 mesiacoch a 32 000 km môžem povedať, že som ešte nikdy doteraz nezažil pocit, že WAU idem šoférovať. Velmi šťastný (je to moje 4 auto). Ten pocit stále trvá. Ale. Úroveň podpory Hondy v Európe čo sa príslušenstva týka a ochota Honda dealerov je katastrofálna (tu sa možno opakujem z môjho príspevku o OIL DILUTION a moja komunikácia s Hondou Slovensko Velmi šťastný ). Parkujem vonku, tak reku prvý plán - nezávislé kúrenie. Čoooo ? Zabudni. Ani Webasto ani Eberspacher nemajú, resp. nepodporujú inštaláciu v Civic X. No reku nevadí. Skúsime aspon predohrev motora. Jediné dostupné bolo od DEFA (aktuálne už dokonca len pre CVT model). Pýtam sa Honda, ako zo zárukou. Odpoveď taká, že no jasne ALE. Nie je to originálne príslušenstvo tak máš smolu "ak niečo"... Nechal som to tak. Nechcelo sa mi riskovať. Nedávno som našiel u US predajcov originál Honda príslušenstva originálny predohrev 08T44-SJA-200A. A začala sa tortúra. Najprv prieskum v "mojom" Honda servise. Odpoveď, áno vieme nainštalovať. Museli to síce zisťovať na centrálnom zastúpení Honda Europe a asi dostali zelenú. Neviem, možno sa im len podarilo získať návod. V každom prípade už som takmer klikol objednať. V poslednej chvíly ma však napadlo, že US 120V a EU 220V. Bude to fungovať? Alebo musím riešiť cez menič napätia. OMG. Volám do servisu. NEVIEME. Napíšte do Honda Europe Slovensko.
Citácia, môj dopyt:
Dobrý deň, Chcem Vás požiadať o technicku pomoc. Som majiteľom Civic Sport 1.5. Turbo, manual. V USA som našiel predohrev motora, originálne príslušenstvo Honda. Potreboval by som vedieť či tento výrobok bude fungovať na SVK s ohľadom na napätie. Na SVK máme 220V v USA 120V. Otázka je či výrobok bude fungovať aj pri napätí 220V, alebo dajme tomu bude fungovať menej efektívne alebo vôbec. PartNo. 08T44-SJA-200A Vopred veľmi pekne ďakujem.
PS: Veľmi mi na inštalácii predohrevu záleží, nakoľko jedinou alternatívou je výrobok od DEFA, ale nie je to originálne príslušenstvo a ja nechcem riskovať stratu záruky, resp. jej obmedzenie. Mám za to, že predohrev motora by mal redukovať prenikaniu paliva do oleja pri studených a najmä zimných štartoch.
Citácia, odpoveď:
Vážený pán XXXXX,
ďakujeme Vám za kontaktovanie zákazníckej podpory spoločnosti Honda.
Spomínaný diel a ani jeho iný variant na našom trhu neponúkame.
V prípade použitia neoriginálneho príslušenstva alebo zásahu do vozidla môže byť táto skutočnosť zohľadnená pri riešení garančnej záruky. S pozdravom,

A je vybavené. Z Honda US mi prišla odpoveď na rovnakú otázku, že nemôžu nič bližšie špecifikovať lebo to chcem použiť na vozidlo prevádzkované v EU. Volal som ešte priamo predajcom. Jeden tvrdí, že to pôjde na 120V aj na 220V, ale nevedel to podložiť špecifikáciami, resp. zaslaním "technical sheet". Ďalší dvaja predajcovia len strojovo odpovedali v zmysle vyjadrenia Honda US.

Suma sumárum. Neviem čo ďalej. Nie je problém to objednať, ale kurwa je normálne aby nikto z Hondy nechcel odpovedať na otázku k príslušenstvu, ktoré vyrobila Honda ? Schyzofrénia ? Tragikomédia ? Ja nechcem vedieť, či to bude fungovať u mňa, ja chcem vedieť či to bude fungovať na 220V!!!

Na záver. Také dobré auto (ak na chvíľu zabudnem na OIL DILUTION), si ozaj nezaslúži takúto podporu... Všetko okolo Hondy, okrem samotného auta stoji jednoducho za HOWNO.

Nákup zásteriek v US ich inštalácia v mojom domovskom servise, je ďalší samostatný príbeh...

Prosím, ak náhodou budete reagovať, nepýtajte sa ma prečo chcem ohrev. Nepíšte prečo sa neoplatí. Viem prečo ho chcem a oplatí sa. Ak máte nejaký konštruktívny návrh. SEM S NÍM. Zima sa blíži kurewsky rýchlo. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 22:25   Citovat  

sofad .. podla mna ti to nepomoze zredukovat benzin v oleji .. netusim ako sa to montuje..ale napadaju ma 3 riesenia

1. men castejsie olej a vybavene
2. kup tu nahradu a ked bude s autom problem odinstalujes to pred navstevou servisu...
3. opytaj sa predajcu konkretnej suciastky na ebayi .. pripadne skus dohodnúť vyskusanie a pripadne vratenie
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 22:47   Citovat  

lukasko napsal:
sofad .. podla mna ti to nepomoze zredukovat benzin v oleji .. netusim ako sa to montuje..ale napadaju ma 3 riesenia

1. men castejsie olej a vybavene
2. kup tu nahradu a ked bude s autom problem odinstalujes to pred navstevou servisu...
3. opytaj sa predajcu konkretnej suciastky na ebayi .. pripadne skus dohodnúť vyskusanie a pripadne vratenie

Prenikanie benzinu = netesnot kruzkov pri nizkych teplotach (normalna vlastnost kovov - tepelna roztaznost). Studene valce, piesty. Bodka. V tom je to caro celeho tajomneho OIL DILUTION. Ten motor je tak efektivny, ze mu pekelne trva poriadne sa zohriat. Startovat pri -10 a +40 je rozdiel. Na tepelny komfort pre sofera v zime tiez netreba zabudat.

1. Radšej zmiernim príčinu. Olej beztak menim ako pri stazených podmienkach.
2. Nie som ziadny kutil. Okrem znackoveho servisu tam nikto ruku nepolozi...
3. Ebay, predajca, vyskusanie, vratenie Velmi šťastný Tento bol dobry. Ty musis byt vesela kopa Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 23:01   Citovat  

zjavne si sam presvedceny o tom, ze to chces .. a nehladas moznosti riesenia .. chapem..objednaval som z ameriky suciastku na motorku a po dohode s predajcom nebol problem suciastku vratit .. nakonec som sa na to ale vykaslal a prisposobil si ju .. vsetko je o komunikacii ...

a este k tomu predohrevu..ako to prpsim ta funguje? to je akoze spirala na 220v? takze potrebujes pri aute zastrcku? ze by to az tak zohrialo blok? na tych +40? kolko to spotrebuje elektriny .. ak je vonku -15 a ty chces mat motor +40 .. neviem si to predstavit
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 23:08   Citovat  

lukasko napsal:
zjavne si sam presvedceny o tom, ze to chces .. a nehladas moznosti riesenia .. chapem..objednaval som z ameriky suciastku na motorku a po dohode s predajcom nebol problem suciastku vratit .. nakonec som sa na to ale vykaslal a prisposobil si ju .. vsetko je o komunikacii ...

a este k tomu predohrevu..ako to prpsim ta funguje? to je akoze spirala na 220v? takze potrebujes pri aute zastrcku? ze by to az tak zohrialo blok? na tych +40? kolko to spotrebuje elektriny .. ak je vonku -15 a ty chces mat motor +40 .. neviem si to predstavit

Je to az smiesne jednoduche. Videl si niekedy ponornu spiralu? Ten isty princip. Len tato sa nasrobuje rovno do bloku motora. Ma tam priamo na to urceny otvor, zaslepeny srobom. V prednej maske je zasuvka, napichnes na zasuvku a hotovo. Byvam v rodinnom dome, a casovac nie je problem pridat. Na Youtube zadaj "engine block heater".
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 23:12   Citovat  

rozumiem .. takze v aute rozdiel nie je .. jedine co riesis je .. ze ci budes musiet použiť menic napatia? to je otazka par E .. kuo to z usa .. zaruku nestratis .. a ak to pojde len na 120v ..kupis menic napatia a vybavene Úsměv nevidim problen .. ale je uz polnoc tak mozno som neco prehliadol Velmi šťastný
   Návrat  
Lipák je teď offline  Lipák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 23:13   Citovat  

Jo, s Hondou to je fakt na štíru.
Příklad z praxe:
V červnu info u jednoho prodejce - co nevidět bude k dispozici řešení na čelní parkovací čidla.
V září u jiného prodejce - o žádném řešení nic nevíme, nejspíš nebude.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 23:13   Citovat  

sofad napsal:
Je to az smiesne jednoduche. Videl si niekedy ponornu spiralu? Ten isty princip. Len tato sa nasrobuje rovno do bloku motora. Ma tam priamo na to urceny otvor, zaslepeny srobom. V prednej maske je zasuvka, napichnes na zasuvku a hotovo. Byvam v rodinnom dome, a casovac nie je problem pridat. Na Youtube zadaj "engine block heater".

Napr.
tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 23:14   Citovat  

Lipák napsal:
Jo, s Hondou to je fakt na štíru.
Příklad z praxe:
V červnu info u jednoho prodejce - co nevidět bude k dispozici řešení na čelní parkovací čidla.
V září u jiného prodejce - o žádném řešení nic nevíme, nejspíš nebude.

Mne to menili asi pred 5 mesiacmi. Divne.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 23:18   Citovat  

lukasko napsal:
rozumiem .. takze v aute rozdiel nie je .. jedine co riesis je .. ze ci budes musiet použiť menic napatia? to je otazka par E .. kuo to z usa .. zaruku nestratis .. a ak to pojde len na 120v ..kupis menic napatia a vybavene Úsměv nevidim problen .. ale je uz polnoc tak mozno som neco prehliadol Velmi šťastný

Menic napatia som nenasiel taky, ktory by bol OUTDOOR. Jedinu alternativu som nasiel toroidny (taky kotuc), ktory sa normalne supne do extra el. skrinky. Tam by som uz rovno zabudoval aj casovac a pod. Preto potrebujem vediet ci to poslape len na 120V alebo aj 220V. Nechcem vyhadzovat prachy za nieco co mozno nebudem potrebovat.

Hlavne som vytoceny z pristupu Hondy ako takej.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 23:19   Citovat  

lukasko napsal:

Jemu přeci nejde o to koupit měnič napětí nebo nekoupit, ale hlavně --- že Evropská Honda nemá pořádný přístup k zákazníkům.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 23:21   Citovat  

Lipák napsal:
Jemu přeci nejde o to koupit měnič napětí nebo nekoupit, ale hlavně --- že Evropská Honda nemá pořádný přístup k zákazníkům.

Klinec po hlavicke je to dobrý
Teraz este tip na OUTDOOR menic napatia s nejakou IPX certifikaciou... přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 23:36   Citovat  

sofad napsal:
Mne to menili asi pred 5 mesiacmi. Divne.

Tak na Slovensku jsou o kus dál Velmi šťastný

Prosím Tě, mění jen čidla nebo i nárazník ?
Foto nebo jiné "parametry" asi nemáš, co ?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 4.10.2019 , 23:40   Citovat  

Lipák napsal:
Tak na Slovensku jsou o kus dál Velmi šťastný

Prosím Tě, mění jen čidla nebo i nárazník ?
Foto nebo jiné "parametry" asi nemáš, co ?

Ja som rozdiel nevidel, ale vraj menili naraznik, teda tu cast v ktorej su instalovane senzory. Oprava zrealizovana v OmniaMotors. Po výmene už ziadne problemy s mylnou signalizacou...
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2019 , 7:10   Citovat  

lukasko napsal:

Tady tudy odkaz si to dokážou představit, jak to funguje...Úsměv

V tomhle videu je umístění toho vyhřívadla docela vysoko tudy odkaz (je to Jazz) tak bych tipoval, že to ohřívá železo motoru a od něj pak "to" jde do oleje.
   Návrat  
Harnet je teď offline  Harnet
PříspěvekZaslal: 5.10.2019 , 9:21   Citovat  

Pridam taky moji negativni zkušenost, nechtel jsem to moc rozmazavat, ale když už ste to tady tak pekne načali, tak čert to vem. Za me šlo o banalni rešeni, no očividne jako potencionalniho zakaznika maj totalne nasalamu, pokud asi nevytahnu prachy na stul. Prepis email komunikace, moje stižnost a odpoved ze strany Honda čr.

Stižnost - Neserioznost a arogantni pristup Autocentra Jan šmucler Plzen

Dobry den

Chtel bych vam popsat problem, se kterym se potykam jakožto potencionalni zakaznik, kterej ma opravdu važnej zajem o automobil Honda Civic Type R, ale nejakym zpusobem jsem porad obelhavanej a zklamany z pristupu Autocentrum Jan Smucler Plzen.

O Hondu jsem začal projevovat zajem asi v Kvetnu 2018, kde jsem se byl osobne podivat na show roome už spominane společnosti, kde jsem se dotazal nejake info odledne automobilu, vše bylo v poradku, až došlo na testovaci jizdu, kde mi bylo zdeleno, že v CR je pouze jedno auto, ktere Honda pujčuje jako predvadeci auto, ale bohužel ho zde nemaj a vystavene vozidlo je pouze na prodej a nikoliv na testovaci jizdu, ale v zari 2018 budou poradat Auto Moto Show v obci Stankov, že bude k dispozici a budu se moc svezt, v poradku, hezky jsem podekoval a tešil se na predvadeci jizdu na zari.

Když jsem o par mesicu pozdej dorazil na už zpominanou akci Auto Moto Show, bylo mi rečeno, že nezle testovaci jizdu, protože nekdo predemnou zničil totalne brzdovej system a tudiž auto neni zpusobile na jizdu. Rikam si v poradku, stejne nato nespecham, teprve jsem začal šetrit a ješte to chvili potrva, než si budu moci dovolit koupit tohle vozidlo a bylo mi rečeno, že prišti rok bude opet probihat Auto Moto Show 2019 a bude opet možnost predvadeci jizdy, kterou jsem samozrejme nepovažoval jako zavazny prislib.

Rok jsem si teda počkal a prave ted v sobotu 21.9. 2019 probihala opet akce Auto Moto Show Jan šmucler na letišti ve Stankove. Po zjišteni informaci konkretne zde: tudy odkaz jsem se rozhodl, že opet navštivim tuhle akci a teda bude mi opet doprano se na už zpominanem aute Honda Civic Type R svezt a okusit atraktivnost toho vozidla a 100% se presvedčit, že tohle je ta spravna volba.

Pridavam ješte popisek z aktualni stranky, kterou jsem zde linkoval o par radku nahore:

Dalši vuz, co otevre dvere vam všem, kdo si chcete osahat a prohnat konske sily, je CR-V HYBRID. Hybridni pohon, ktery pocitite a proženete letištem. Zda se vam to stale malo? A co Honda TyperR, nejostrejši auto všech dob? Pokud si jizdu v nem nezkusite, nikdy neprijdete nato, jaky pocit to je. Probudte v sobe zavodnika na testovacich jizdach ve Stankove.

Z popisku na strankach jsem dostatečne usoudil, že možnost testovaci jizdy bude a tak jsem nelenil a vyrazil na akci, ktera začinala ve 13:00 abych tam byl co nejdriv a mel šanci a zde prichazi me naproste zdešeni a tak, jak jsem byl pobourenej jednanim zamestnancu, neserioznosti a arogantnosti, že mam 100 chuti se na konkretni automobil vykašlat a poridit si vuz od konkurence, ale porad nehazim jak se rika flintu do žita a verim, že se tato nemila situace da dal rešit, proto kontaktuju vas, protože už nevim, jak dal.

Muj prvni dotaz smeroval na zrejme zamestnance v červenem tričku s napisem Honda, že bych mel zajem o testovaci jizdu u vozu Honda Civic Type R a jeho odpoved byla: Je to jen pro VIP. Nikde jsem osobne nezaznamenal, že takova podminka na Auto Moto Show je. Tak jsem mu popsal situaci, kterou jsem popsal vyše a zamirili sme ke stanku HONDA, kde jsem se dal do konverzace s dalšim zamenstancem, že bych mel zajem o testovaci jizdu a zde prichazi šok a me zdešeni. Bylo mi zdeleno, že je to pouze pro VAžNE A SERIOZNE ZAUJEMCE! a musel bych mit u sebe 60.000kč zalohu. Podotykam, že nikde o nejake zaloze naprosto žadne informace. Nedovedete si ani jen predstavit, jak me tahle informace zaskočila a pobourila, takhle neseriozni a arogantni jednani jsem ješte nezažil a nechapu, dle čeho pani nebo slečna usoudila, že nejsem važnej a seriozni zaujemce, jestli jeji vyjednavaci a obchodni nadani nebo nadprumerna inteligence v ten danej moment usoudila dle meho vyzoru, že ja potencionalni zakaznik nejsem, opravdu nehoraznost. Samozrejme jsem se otočil na pate a odešel a trešnička na dortu byla, když jsem opodal zahlednul vuz Honda Civic Type R a šel se teda aspon pokochat. Pristoupil k ni dalši zamestnanec a opet jsem se teda dotazal na testovaci jizdu a bylo mi zdeleno, že i když to auto k dispozici je, tak nelze, protože je to pouze pro vyherce nejake souteže, ktera už ve zpominanem članku na strankach Auto Centrum Jan šmucler nebyla ani reč a pan mi zdelil, že teda na prodejne maj predvadeci auto k dispozici, ale at si pripravim 50.000kč zalohu. Nato jsem ho konfrontoval, že pani v stanku Honda o 10m dal mi zdelila 60.000kč zalohu a on mluvi o 50.000kč zalohu, že si ze mne delaj srandu a jeho odpoved byla, že to je jedno. Tak ješte i klamlive a lžive informace.

Tahle společnost Autocentrum Jan šmucler Plzen pošpinuje dobre jmeno značky Honda a me jako potencionalneho zakaznika se snaži všemožne odradit jejich chovanim, zavadenim, lživyma informacema na strankach a klamanim o zalohove cene na vozidlo i když osobne si myslim, že je nehoraznost žadat takove penize jako zalohu za 15-20min predvadeci jizdy, nakolik i kdyby se neco prihodilo, tak predvadeci vuz je dle me plne pojišten a bez toho by na silnici nemohl, pokud se pletu, omlouvam se, ale i tak, nevim, jestli to je taky požadavek ze strany společnosti Honda a nehodlam nikomu takovou častku nechavat jako zalohu.

Ja bych se vas konkretne jako Společnosti Honda chtel zeptat, jestli mam nejakou šanci, zajistit si testovaci jizdu u vozidla Honda Civic Typer R v CR, protože krome Autocentrum Jan šmucler zde vuz Honda nikdo neprodava a jezdit nekam do Ostravy, Brna, Prahy jsou pro me finančni naklady navic. Nakolik se bliži čas, kdy si tenhle automobil budu moci dovolit, samozrejme to budu financovat z časti vlastnich prostredku a uveru, jinak to bohužel ani nejde. V unoru bych zadal poptavku do vyroby nebo na skladovku, je možne konkretne za vaši asistence a podpory najit schudnou cestu a pomoct mi v rešeni tehle neprijemnosti, koupi vozidla a dojit společne do zdarneho konce a ke spokojenosti všech? Nebo je neco, co pro me mužete udelat pripadne postoupit muj požadavek na jine oddeleni, kde budeme společne pokračovat v rešeni možna banality, ale ze strany Auto Centrum Jan šmucler Plzen porad me jakožto zakaznikovi hazeni klacku pod nohy.

Predem vam dekuju a preju vam i společnosti Honda vše nej do budoucna
Srdečnym pozdravem XXXXXX
člen autoklubu tudy odkaz

ODPOVED

Vážený pane XXXXX

děkujeme Vám za Váš email a omlouváme se za vzniklé nepříjemnosti.

Vaši stížnost jsme přeposlali na naši centrálu a jakmile obdržíme bližší informace, budeme Vás zpětně kontaktovat.

V případě dalších dotazů se na nás neváhejte obrátit.

S pozdravem

FINALNI VYRESENI A ODPOVED

Dobrý den,

Váš zájem o model Civic Type-R nás těší. Jsme si vědomi toho, že možnost zkušebních jízd s tímto modelem je v rámci dealerské sítě Honda omezená a značně problematická (především z bezpečnostních důvodů). Prakticky žádný z dealerů Honda v ČR nemá tento vůz jako předváděcí ani skladem.

Jednou z mála výjimek je právě Autocentrum Jan Šmucler, který má tento vůz skladem, a to jako výstavní model nikoliv však jako předváděcí určený pro testovací jízdy. Ve vybraných případech jsou pak schopni vážným zájemcům s tímto vozem zprostředkovat testovací jízdu za jimi stanovených podmínek.

Abychom mohli zájemcům o tento model nabídnout svezení s tímto vozem prostřednictvím autorizovaných dealerů Honda poskytujeme jim v průběhu roku možnost zapůjčení testovacího vozu pro jízdy se zákazníky, která je dealery hojně využívána a obvykle i promována.

U dealera Honda v Plzni byl letos tento vůz k dispozici koncem Července a dále pak na již zmiňované akci ve Staňkově. Podmínky, za kterých je vůz půjčován jsou pak v režii dealera, který má vůz zapůjčen.

Vzhledem k negativním zkušenostem z minulých let, kdy na podobných akcích došlo k různým poškozením vozu vlivem nesprávného používaní a následným drahým opravám hrazených samotným dealerem, mnoho dealerů značně zpřísnilo podmínky pro zapůjčení těchto vozidel.

Pokud byste měl ještě zájem o testovací jízdy s modelem Civic Type-R bude testovací vůz letos ještě k dispozici u dealera Roman Bartyzal v Českých Budějovicích v termínu 14.10 – 21.10. 2019

S pozdravem

Zdeněk Šolc
General Customer Service

Jako na jednu stranu to chapu, ale nechapu to, jak chce pak Honda prezentovat a prodavat vuz, kterej je problematicke pujčit z bezpečnostnich duvodu, čož me teda tahle odpoved odrovnala totalne, když všude hlasaj, jak je to auto rychle, bezpečne, drži na silnici, rekordman a buh vi co ješte, ja se chtel svezt na 5-10min normalni jizdy, klidne i jako spolujezdec, na rovince to kousek sešlapnout, hezky bych podekoval a byl by klid. A ješte i ze strany Honda CZ takova odpoved, jako hozeni ručniku do ringu.

Ja bych se teda chtel pozeptat, mate zkušenosti i s jinyma dealerama podobneho jednani, kterej dealer je svolnej, normalni, ktereho by stalo zato navštivit a možna treba ze kterym se da mluvit dal o cene auta, mate-li nejake zkušenosti, sem s tim, protože tohle me hodne zajima a auto bych šel koupit tam, kde se bude slušne a ferove jednat a kde si prodejce zaslouži penize.

A pritom takova banalita, kdy me mohli svezt, když jsem pred autem stal pul metru Ble
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2019 , 9:47   Citovat  

Nezlob se,ale chceš si koupit auto které stojí milion a nechceš absolvovat cestu do jiného města,z důvodů dalších finančních nákladů?Jak velkých proboha?A kde jsi přišel na to,že Type R prodává jen Šmucler, HaHaaa
Místo rozčilování se a čekání rok na neuskutečněnou testovací jízdu si měl okamžitě vyhledat jiného dealera a obvolat si jaká je situace.
Jestli máš opravdu zájem,doporučím ti Hondu Příbram,tam se o tebe postarají a auto si vyzkoušíš

Nebo doraž zítra do Hradce na Type R meeting a někdo tě určitě rád sveze
   Návrat  
Czekos je teď offline  Czekos
PříspěvekZaslal: 5.10.2019 , 9:59   Citovat  

Ahoj,

když jsem před 2 lety kupoval CXG Sport, tak mi za krátké zdržení při dodání vozu nabídnuto zapůjčení Type R na cca 40 min. Stylem tady máte klíče a za chvíli mi to přivezte, žádná záloha, papíry nic Velmi šťastný Super svezení a super přístup Honda Fomi F-M.

Přístup se ale radikálně změnil po dodání CXG, když jsem začal řešit nějaké problémy (park. sensory, od začátku nechutně pískající brzdy, velmi špatně fungující sensor stěračů, jakoby rozleštěné fleky na laku zjištěné pár dnů po přebrání, poškrábaný plast nad budíky při předání vozu). Já vím - blbosti, ale naserou. Jinak civic super, ale nechtěl jsem si ani představovat co by bylo po skončení záruky.

Hondu jsem před třemi týdny prodal - beru i30N FB. sopťa sopťa
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.10.2019 , 10:32   Citovat  

Keak napsal:
Nezlob se,ale chceš si koupit auto které stojí milion a nechceš absolvovat cestu do jiného města,z důvodů dalších finančních nákladů?Jak velkých proboha?A kde jsi přišel na to,že Type R prodává jen Šmucler, HaHaaa
Místo rozčilování se a čekání rok na neuskutečněnou testovací jízdu si měl okamžitě vyhledat jiného dealera a obvolat si jaká je situace.
Jestli máš opravdu zájem,doporučím ti Hondu Příbram,tam se o tebe postarají a auto si vyzkoušíš

Nebo doraž zítra do Hradce na Type R meeting a někdo tě určitě rád sveze

To byla spiš takova vsuvka, abych zdramatizoval komunikaci Velmi šťastný jasne, že jsem mohl vyrazit kamkoliv, ale nepovažoval jsem to za nutne, pač jsem prachy nato nemel a zbytočne by me to ješte vic svedelo, než me to svedi už rok a pul v hlave HaHaaa no stres, for fun Se stydím Hradec mam z ruky 200km, docela štreka, kdyby to bylo nekde bliž, šel bych hned a dekuju za doporučeni, zajem opravdu mam Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2019 , 10:37   Citovat  

Harnet napsal:
To byla spiš takova vsuvka, abych zdramatizoval komunikaci Velmi šťastný jasne, že jsem mohl vyrazit kamkoliv, ale nepovažoval jsem to za nutne, pač jsem prachy nato nemel a zbytočne by me to ješte vic svedelo, než me to svedi už rok a pul v hlave HaHaaa no stres, for fun Se stydím Hradec mam z ruky 200km, docela štreka, kdyby to bylo nekde bliž, šel bych hned a dekuju za doporučeni, zajem opravdu mam Mrk

Obrať se na pana Melmuka..Auto mají k dispozici,mají totiž vlastní,sám jsem ho měl půjčený..Nakonec jsem se rozhodl zůstat u 9g,uvidíme co přinese facelift (Type R by snad měl být na jaře)
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 5.10.2019 , 10:48   Citovat  

Keak napsal:
Obrať se na pana Melmuka..Auto mají k dispozici,mají totiž vlastní,sám jsem ho měl půjčený..Nakonec jsem se rozhodl zůstat u 9g,uvidíme co přinese facelift (Type R by snad měl být na jaře)

Diky za info a echo, určite ho budu kontaktovat je to dobrý Od faceliftu toho moc osobne nečekam, dle dostupnych informaci a fotek nebude nic zasadniho krome tech barevnych lamel u predniho a zadniho černeho krytu po stranach, nemel by mit už mrižky, ale hladkej plast, otočne kolečko volume a snad ješte nejaka drobnustka, ale oficialne ješte nebylo nic oznameno, taky čekam a v unoru už snad bude nejake info a podle toho se zaridim. Mam starši auto a konec technicky ma Kveten, tak do Kvetna bych to chtel vymenit za nove a tohle poslat do vykupu, at se toho zbavim Úsměv

Jinak našel jsem tohle, je to on?

Kontakt:
David Melmuk, GSM: 777 911 010
Email: melmuk@hondapribram.cz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.10.2019 , 11:06   Citovat  

Ano OK
   Návrat