Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 459, 460, 461 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 460 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.8.2019 , 17:18   Citovat  

Pridávam sa k tomu že a7g do mesta určite nie. Pouvažoval by som nad C8G 1.8. Sám som sa zbavil Tourer a kúpil C8G 1.8 a neľutujem . Zober rovno Exe a máš slušne auto
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
neophyte je teď offline  neophyte
PříspěvekZaslal: 28.8.2019 , 22:36   Citovat  

Asi pred týždňom sa mi samé rozladili hodiny na hornom displayi Accordu 2004 predfl.(verzia s navi). Pokúšal som sa ich nastaviť v systéme ale display nereaguje. Podotýkam že batéria nebola odpojená, stanice ostali v pamäti. Jediné čo ma napadlo bolo skúsiť odpojiť batériu. Pomohlo to, hodiny sa asi po 2-3 minutach samé zaktualizovali. Vsetko islo asi týždeň ako má a dnes sa znovu samé rozladili. Súvisí to nejako s navi ale neviem ako. Stretol sa s tým ešte niekto? Poprípade ako riešiť...dík za radu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Jakub Světlík je teď offline  Jakub Světlík
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2019 , 7:40   Citovat  

Dobrý den,

sám vím, že kombík není do města ideální. Ale jak už jsem psal, hodili by se mi dvě auta. Když jezdím s plným kufrem, tak dost často ve 4 lidech. Je to takový můj největší problém, že občas potřebuju dost velkýho kombika, ale většinu času něco malého.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.8.2019 , 11:25   Citovat  

Pořiď vozík, nebo rakev...
   Návrat  
MAIKY 35 je teď offline  MAIKY 35
PříspěvekZaslal: 29.8.2019 , 19:53   Citovat  

Cirky napsal:
Caute borci, chcem sa opýtať či je normálne na 2.2 po fl že pri zopnutí klímy autom celkom citeľne trhne? Ak sa to tu riešilo tak sa ospravedlňujem, skúšal som to hľadať, aj mám pocit že som ten problém kedysi dávno videl ale nič som nenašiel.

Ide o to že v režime auto klímu stále zapína a vypína každých niekoľko desiatok sekúnd keď nie je potrebný plný výkon chladenia, čo bude asi normálne. Avšak ak idem na nižších rýchlostiach, povedzme na tempomate po meste 50 na 3. prev. stupni, tak pri zopnutí klímy autom cukne, spotreba na 1-2sek vyletí na 7-8 litrov a potom sa vráti do normálu. Najhoršie je keď to spraví pri rozbiehaní v kolóne do kopca, autom škubne dosť citeľne, akoby som pustil rýchlo spojku. pri vyšších rýchlostiach (100 mimo mesto a pod) a väčšom zaťažení motora cuknutie nepozorovať. Klíma je čerstvo naplnená a chladí bez problémov. Neviem či to je normálny jav, alebo kde môže byť problém, na Focuse čo som mal predtým som síce cítil úbytok výkonu a zvuk zapnutého kompresora ale autom necukalo. Taktiež odkedy som ju dal naplniť, tak sa dosť často spúšťa sahara, v podstate stále keď zopne klímu, dokiaľ som ju nemal naplnenú (bolo tam asi 200g chladiva) tak sa sahara nespúšťala vôbec, až som sa čudoval. Tiež neviem či je to normálne, tým že je tam väčší tlak v systéme

Žiaľ je to asi normálne (robí to aj na mojom ictdi pred face), aj keď ťažko pochopiteľné že prečo... Mohol by niekto napísať, či sa to dá nejako eliminovať ?
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.9.2019 , 9:08   Citovat  

odešel mi startér K24a3 automat je na něm napsáno mitsuba SM -61210 12V-1.2

už jsem koukal po jiném z A7G ale měl jiné číslo? ty startery byly různé?

neprodáváte někdo? z dvoulitra nepasuje?
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.9.2019 , 20:47   Citovat  

Startérů bylo určitě více typů...
   Návrat  
Carlos66 je teď offline  Carlos66
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2019 , 16:17   Citovat  

Ahoj všichni, někde se řešilo to, že u 2,2 i-CTDi na spodku haubny je štítek, kde je číselný kód, dle kterého se pozná zda má auto DPF nebo nee. Víte někdo
   Návrat  
rocky33 je teď offline  rocky33
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.9.2019 , 17:38   Citovat  

Teoreticky by si to měl poznat i podle velkého techničáku, v kolonce emise má motor bez DPF N22A2 -hodnotu 0,72 , s DPF bude táto hodnota o něco menší si myslím Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.9.2019 , 18:55   Citovat  

Carlos66 napsal:
Ahoj všichni, někde se řešilo to, že u 2,2 i-CTDi na spodku haubny je štítek, kde je číselný kód, dle kterého se pozná zda má auto DPF nebo nee. Víte někdo

Kdyz otevres haubnu, tak tam je velky oranzovy stitek SRS Airbag a vedle toho maly bily s cernym textem. Bez DPF tam bude napsano 0.72. Pokud ma DPF, tak tam bude cislo vyrazne nizsi.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2019 , 6:40   Citovat  

Tak startér byl nakonec dobrý Úsměv

byla špatná kostra na motoru. tímto děkuji skřítkovi za pomoc radu a ochotu (y)
   Návrat  
alireb je teď offline  alireb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2019 , 13:40   Citovat  

zdar kuci, zaclo me pri seslapnute spojce tak podivne pocvakavat v pedalu. nevite co to muze byt? Dik za rady
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.9.2019 , 14:11   Citovat  

Namaž to u pedálu...řešeno milionkrát na všech modelech po r. 2002 Úsměv
   Návrat  
alireb je teď offline  alireb
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.9.2019 , 17:45   Citovat  

Dík, provedeno. Je to v pořádku. je to dobrý
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2019 , 7:54   Citovat  

To Dpf nerieš, keďže je tam otvorený systém a nijak neobmedzuje auto po naplnení . Sám som mal auto s dpf a nemal som stym jediný problém
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2019 , 14:37   Citovat  

Mate někdo tipa na deflektory, ofuky předních oken, na Tourera?
Něco co padne jak ulité at nemusím laborovat?
Klidně aj Ebay.com A stačí mi jenom přední a kdyby měl někdo tipa aj s fotkou přátele
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2019 , 15:22  Naposledy upravil Kendik dne 10.9.2019 , 5:54, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Aqwertzz napsal:
Mate někdo tipa na deflektory, ofuky předních oken, na Tourera?
Něco co padne jak ulité at nemusím laborovat?
Klidně aj Ebay.com A stačí mi jenom přední a kdyby měl někdo tipa aj s fotkou přátele
Mam presne
Montaz zabrala asi 20 minut. Pasuji perfektne. je to dobrýodkaz

IMG_20190217_171704.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_20190217_171704.jpg, 132.37 kB
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.9.2019 , 20:34   Citovat  

A sedan s Tourerem maji predni dveře stejne? Zadní mi budou k ničemu.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.9.2019 , 22:03   Citovat  

Zeptej se tommykse - dával jsem mu je k autu...
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2019 , 5:54   Citovat  

Aqwertzz napsal:
A sedan s Tourerem maji predni dveře stejne? Zadní mi budou k ničemu.
Ano jsou stejne.Omlouvam se za spatny odkaz, opraveno.
   Návrat  
gratzi je teď offline  gratzi
PříspěvekZaslal: 10.9.2019 , 6:47   Citovat  

Zdar a sílu... řeším opakovaný problém se zatekáním do sloupků... už jsem se na to jednou ptal, ale nějak si stále nevím rady... Teče mi do sloupků, při vydatnějším dešti mám oba bezp.pásy vpředu totálně mokré, včera to došlo tak daleko, že mi voda tekla až do přístrojovky a spouštěl se alarm... na tapecu střechy mokro, směrem od středního sloupku k zadnímu oknu i k přednímu, podél čelního skla po sloupku zatékalo do přístrojovky... nevím, kudy to teče, hagusy jsem měl sundaný, lištu na střeše vyndanou, ale nevidím nikde díru, kterou by teklo... blbý je, že to teče na obou stranách, u řidiče i u spolujezdce... poradíte někdo, na co se zaměřit? Mám v plánu vyčistit žlábky na střeše, montážní držáky hagus zkusím otěsnit tmelem, ale nevím, jestli to je ten problém... Díky za tipy a nápady... (A7G Tourer)
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2019 , 7:58   Citovat  

gratzi napsal:
Zdar a sílu... řeším opakovaný problém se zatekáním do sloupků... už jsem se na to jednou ptal, ale nějak si stále nevím rady... Teče mi do sloupků, při vydatnějším dešti mám oba bezp.pásy vpředu totálně mokré, včera to došlo tak daleko, že mi voda tekla až do přístrojovky a spouštěl se alarm... na tapecu střechy mokro, směrem od středního sloupku k zadnímu oknu i k přednímu, podél čelního skla po sloupku zatékalo do přístrojovky... nevím, kudy to teče, hagusy jsem měl sundaný, lištu na střeše vyndanou, ale nevidím nikde díru, kterou by teklo... blbý je, že to teče na obou stranách, u řidiče i u spolujezdce... poradíte někdo, na co se zaměřit? Mám v plánu vyčistit žlábky na střeše, montážní držáky hagus zkusím otěsnit tmelem, ale nevím, jestli to je ten problém... Díky za tipy a nápady... (A7G Tourer)

Máš šíbr? Buď máš ucpané odtokove kanálky, nebo je máš rozpojené, nebo popraskané karosářský tmel právě na střeše, jinudy se to tam nemůže dostat to mi hlava nebere ....
   Návrat  
Mickey Mouse je teď offline  Mickey Mouse
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2019 , 8:00   Citovat  

gratzi napsal:

No v tomhle případě by ti pomohlo sundat stropnici,plasty,sednout si do auta,zajet na vapku a koukat kudy ti to poteče.Ať máš 100% jistotu,kudy to teče.Nebylo auto někdy v minulosti bourané? Pár let zpět ten samý problém řešil kamarád na golfu,a nakonec,po rozebrání plastů,se zjistilo,že kdysi dávno někdo auto naboural,nechal to opravit a sváry postupem času na pár místech prorezli a vyhnily malé dírky
   Návrat  
Kum4r je teď offline  Kum4r
PříspěvekZaslal: 10.9.2019 , 10:39   Citovat  

Zdravím, chtěl bych koupit nějakou sportovnější hondu, pokukuju po Accordu 7g 2.4 s manuálem. Chtěl bych se zeptat těch, co s tím mají zkušenosti, jak moc je složité v dnešní době sehnat Accord 2.4 v normálním stavu? Tím myslím, aby nebyl motor těsně před smrtí.
Předem díky za odpovědi.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.9.2019 , 10:53   Citovat  

No bude to stejně složité jako u každého skoro 20iletého auta... Obvykle budou nájezdy kolem 250tis.km nebo víc - to auto si dost kupovali lidi, co jezdili (až na výjimky).. Otázka taky je,co si představuješ pod "sportovní"... Accord je pořád větší a těžší limuzína, i když hondí geny má...
   Návrat  
Kum4r je teď offline  Kum4r
PříspěvekZaslal: 10.9.2019 , 12:30  Naposledy upravil Kum4r dne 10.9.2019 , 12:37, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hellborn napsal:
No bude to stejně složité jako u každého skoro 20iletého auta... Obvykle budou nájezdy kolem 250tis.km nebo víc - to auto si dost kupovali lidi, co jezdili (až na výjimky).. Otázka taky je,co si představuješ pod "sportovní"... Accord je pořád větší a těžší limuzína, i když hondí geny má...

Jezdím dost po dálnici, proto Accord, jinak bych šel do Civicu type S, nebo type R. Zároveň chci ale řidičské auto s kvalitním podvozkem a charakterním motorem, rád se projedu i po okreskách. Rád bych se s pořizovací cenou vešel do 150tis.

Myslíš, že ten motor v accordu vydrží přes 300 000 km?

Nedávno sem se svez v kámošovo Honda Civic VI Hatchback 1.6 16VTi (160 Hp) v alcantaře a byl sem absolutně unešen "motorkovým" projevem auta který až do omezovače na 8500ot jenom jede a jede. Tak proto Honda Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.9.2019 , 12:32   Citovat  

edy napsal:
Máš šíbr? Buď máš ucpané odtokove kanálky, nebo je máš rozpojené, nebo popraskané karosářský tmel právě na střeše, jinudy se to tam nemůže dostat to mi hlava nebere ....

Šíbr nemám... mám právě podezření na vylomené šrouby držáků hagus... Taky mě nenapadá, kudy jinudy by to teklo... Díky Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 10.9.2019 , 12:35   Citovat  

Mickey Mouse napsal:
No v tomhle případě by ti pomohlo sundat stropnici,plasty,sednout si do auta,zajet na vapku a koukat kudy ti to poteče.Ať máš 100% jistotu,kudy to teče.Nebylo auto někdy v minulosti bourané? Pár let zpět ten samý problém řešil kamarád na golfu,a nakonec,po rozebrání plastů,se zjistilo,že kdysi dávno někdo auto naboural,nechal to opravit a sváry postupem času na pár místech prorezli a vyhnily malé dírky

Podle všeho bourané nebylo, ale jistotu nemám... no, sundavat tapec a plasty se mi úplně nechce, ale v nejhorším budu muset...Ale zas Hondy se tak docela nevařily ze dvou Úsměv nenašel jsme náznaky nějakých oprav na kastli, ani jinde - na STK mi to hodně poctivě známej prolezl, taky nic nenašel... Jen je mi divný, že tam tý vody jde tolik... Díky Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.9.2019 , 13:06   Citovat  

Kum4r napsal:
Jezdím dost po dálnici, proto Accord, jinak bych šel do Civicu type S, nebo type R. Zároveň chci ale řidičské auto s kvalitním podvozkem a charakterním motorem, rád se projedu i po okreskách. Rád bych se s pořizovací cenou vešel do 150tis.

Myslíš, že ten motor v accordu vydrží přes 300 000 km?

Nedávno sem se svez v kámošovo Honda Civic VI Hatchback 1.6 16VTi (160 Hp) v alcantaře a byl sem absolutně unešen "motorkovým" projevem auta který až do omezovače na 8500ot jenom jede a jede. Tak proto Honda Velmi šťastný

To bude záležet na péči majitele... Sám jsem měl 1.6VTi, který jsem prodal při 250tis. a podle zpráv od dalších, tak 300 nakroutil bez závad (kromě prasklé hadice chlazení), pak ho jeden z dalších majitelů hodil přes boudu (https://www.pozary.cz/clanek/83507-mezi-obcemi-tlumacov-a-otrokovice-skoncil-osobni-automobil-na-strese-mimo-vozovku-ridic-byl-zranen/), motor je v další kastli... Takže Accord by neměl být problém. No Acco nemá takový projev jako ta 1.6, je umírněnější (omezovač na 7000, mírný propad kolem 6000), ale jinak jsem byl s 2.4 hodně spokojený..
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.9.2019 , 20:29   Citovat  

Ahoj, po nějaké době bez Hondy musím pořídit nějaký "nový" povoz a po zvážení všech požadavků, nároků a rozpočtu padne volba asi na Accorda. Snažil jsem se zjistit co nejvíce informací, ale některé jsem nedohledal, popř. už byly poměrně staršího data a mohlo se lecos změnit. Tak bych měl na vás pro začátek pár dotazů a další mě možná ještě napadnou.

1. Jak je tom tahle generace s korozí? V inzerátech jsou občas k vidění dost načaté zadní lemy a okolí klik u dveří. Je to časté, nebo spíše výjimka?
2. Jak svítí klasické světla? Je to pořád stejná bída, jako u Hond z devadesátek? Jde mi o to, zda hledat raději rovnou auto s xenony, nebo se spokojit s obyč lampama.
3. Je veliký rozdíl ve tvaru a tvrdosti mezi látkovou sedačkou a polokůží (pokud vůbec je)?
4. Dá se řešit výměna origo rádia za něco lepšího? Sice se to tu už řešilo, ale pár let zpátky, tak třeba už sou lepší zkušenosti.
5. Fungují tady H-C aktuálně nějací osvědčení dovozci aut ze zahraničí? Přeci jen za hranicemi je ta nabídka širší...

Předem díky za rady a kdyby náhodou někdo zvažoval prodávat v brzké době svého Accorda, dejte vědět (zákl. požadavky jsou sedan v benzínu a s manuálem - vše ostatní se bude odvíjet od konkrétního auta).
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 459, 460, 461 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina