Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 129 z 246
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.7.2019 , 21:27   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

.. v USA a azii civic jde na dracku a hlavne mladi majitele a to o necem vypovida Velmi šťastný

Nooo, za mořem, konkrétně Kanada, až tak velkou penetraci Civicama jsem neviděl. Ale Asie, to jo, ta na Hondách a Toyotách "ujíždí"...Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2019 , 8:49   Citovat  

DOHCVTEC: jen taková technická: pozice Hondy v USA je něco jako Volkswagen tady, nudná plečka, která se dává za příklad ve chvíli, kdy se člověk baví o něčem zajímavém (fóra třeba o Mini jsou plná hlášek "mohl bych mít nudnou hondu, ale radši jezdím Cooperem").

Tolik asi k radování se nad tím, že "tam se to prodává". Pokud jsi tak nadšenej z toho že se něčeho prodá hodně, kup si Octavii
nebo Golfa a budeš stejnej king jako majitel Civika v USA.

Takže když píšeš, že "mladí jsou bez vkusu a stačí jim škodovka", tak v USA se říká "mladí jsou bez vkusu a stačí jim Honda". Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2019 , 11:17   Citovat  

skyline napsal:
DOHCVTEC: jen taková technická: pozice Hondy v USA je něco jako Volkswagen tady, nudná plečka, která se dává za příklad ve chvíli, kdy se člověk baví o něčem zajímavém (fóra třeba o Mini jsou plná hlášek "mohl bych mít nudnou hondu, ale radši jezdím Cooperem").

Tolik asi k radování se nad tím, že "tam se to prodává". Pokud jsi tak nadšenej z toho že se něčeho prodá hodně, kup si Octavii
nebo Golfa a budeš stejnej king jako majitel Civika v USA.

Takže když píšeš, že "mladí jsou bez vkusu a stačí jim škodovka", tak v USA se říká "mladí jsou bez vkusu a stačí jim Honda". Velmi šťastný

o vkus vubec nejde kazdej ma jinej a mne jsou prodeje ukradeny ,jen konstatuju a rikam jaka je cilova skupoina C10G , civika jsi koupy clovek kterej hlavne dokaze ocenit odliseni v dizajnu a ovce si kupuji ovce pořádnej výtlem .. nebudu zde plakat ,pro par plastu,latku potahu nebo intertaiment ,ze jsi koupim radeji trapnou mazdu nebo toyotu , bud dokazes ocenit to co novy hondy prinasi nebo jsi kup treba opla kdyz ti padne do oka vice HaHaaa dle mne je C10G daleko nejhezci civic kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2019 , 12:22   Citovat  

DOHCVTEC: americké ovce si nekupují ovce, ale Civiky.

Jinak teda tvoje schopnost plácat páte přes deváté a v každém příspěvku popřít něco z toho, cos napsal v předchozím, v kombinaci s děsivým pravopisem, to je úlet. Jsem rád, že to vidím jinak, protože kdybych to viděl jako ty, musel bych si klást otázku, jestli nejsem taky divnej. kouř
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.7.2019 , 14:14   Citovat  

Já před týdnem měl poprvé možnost jít na parkovišti kolem C10g 5D a to auto je šílené. To je fakt pro mladé tuzingáře. A ještě byl v červené,snad nejhorší barva na tom autě,ani není pěkná,mělo to takový nádech do oranžova...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2019 , 14:21   Citovat  

skyline napsal:
DOHCVTEC: americké ovce si nekupují ovce, ale Civiky.

Jinak teda tvoje schopnost plácat páte přes deváté a v každém příspěvku popřít něco z toho, cos napsal v předchozím, v kombinaci s děsivým pravopisem, to je úlet. Jsem rád, že to vidím jinak, protože kdybych to viděl jako ty, musel bych si klást otázku, jestli nejsem taky divnej. kouř

Jsem jinej diky bohu ,ne jen dalsi zastarala ovce ,tobe jde zase prekrucovani vseho co napisu HaHaaa a kdyz uz nevis kam zminumes pravopis coz ukazuje max to,ze ja na rozdil od tebe neuzivam korekci a nejsem cech.. a ikdyz prodej civiku v usa je mnohem vetsi nez v eu oproti celkovym prodejum usa to je mala cast prodeje aut takze zadna ovce se nekona ,skoda resit s zhnidopichem co nedokaze ocenit kvality civika a jeho agresivni dizajn .. kdyz nekdo papouskuje to ,ze je civic nudnej oproti mini tak ..roll:
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2019 , 14:42   Citovat  

Běžte se hádat o wc jinam a nezaplevelujte nám tu téma. Díky
   Návrat  
Despre je teď offline  Despre
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.7.2019 , 16:51   Citovat  

Presne tak.Do nekonecna omielat stale to iste.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2019 , 17:19   Citovat  

no jo mnohem lepsi je cela stranka narikani hnidopichu a knouralu o zadnich plastech pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

jsem zvedavej naco budou rencat kdyz C11G bude vypadat nejak takhle HaHaaa

Honda-Design-C-001-Concept.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Honda-Design-C-001-Concept.jpg, 125.92 kB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.7.2019 , 17:41   Citovat  

No to som aj ja zvedavy. Vsak ked sa mi to nepaci tak si to jednoducho nekupim a neriesim. Kupim si napr. tuctove auto z koncernu a tam nie je co riesit. Vsetko je ok a super.

Inak sam som sa rozhodoval medzi 1.5 cvt a 1.0 cvt. Nakoniec po odskusani som sa prikonil k 1.0, hoci zo zaciatku som o tomto trojvalci nechcel ani pocut. Spotreba celkova po 8.500 km v priemere 6,1 l so zapnutou klimatizaciou. Ziadne vybracie a jazda po dialnicnom stupani v Rakusku uplne v pohode.
Tak asi tak. H+
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.7.2019 , 22:07   Citovat  

Mě by na Civiku nevadil ani tak design, tam si člověk může "naštěstí" vybrat mezi poklidným 4D, nebo expresivním 5D. Co mě štve je spíše pokulhávající kvalita zpracování. Vrzání v interiéru (a že se toho i zde popsalo, že), slícování panelů karoserie, například...
Jsem dlouhodobý hondař, žádný hater, ale věřte, že z cca 25 ks CXG co jsem viděl a blíže zkoumal, jsem u cca 90% našel nějakou vadu, spočívající ve špatném sestavení auta. Někdo třeba neřeší odstávající plast, odskok mezi blatníkem a nárazníkem, či kapotou, vrznutím plastů u airbagu v A sloupku, střechovice, ale tohle přece nemůžou na PDI, nebo při předprodejním servisu pustit ven. Mám kamaráda, který pracuje v karosárně největšího dealera Škody a VW v regionu. Ano, i tam "chodí" auta z fabriky s nějakými faily, ale karosáři se auto snaží před prodejem spasovat a sladit tak, aby si oko zákazníka nemuselo "dávat černé brýle".
U mého auta jsem taky něco našel. Naštěstí šlo jen o lištu LP dveří (při montáži na dveře ji dělník zřejmě více přimáčkl, lehce ji tím deformoval nosnou konstrukci a nebyla tak v "lajně" s lištou LZ dveří). Ale interiér po 3.5 letech bez pazvuků, což na Mexičana jde. Pomalu vybírám nástupce, takže jsem více, než jen zvědavý, jak se v praxi projeví kvalita zpracování. Pokud bude víceméně ve stejném sledu, což doufám, že ne, sorry, ale 600.000 Kč za "nedodělek" nedám. Mrzí mě to, ale tohle bych vnitřně nedal. Tak snad se konečně proberou...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 9:11   Citovat  

Hightower: OK, omlouvám se, ale když vidím něco příliš debilního, mám někdy potřebu reagovat. Klidně to smaž.

Jopeeeno: je to pořád "jen Civic". Jasně, hrajeme si teď na nějakou "subprémii", ale reálně je to v USA pořád levné auto. Co si neuvědomuju je audio, to jsem při předváděčkách neřešil, ale že bych ho řešit měl jsem si uvědomil, když jsem prolízal CR-V. Tam je totiž děs běs, hraje to hůř než C9G a to mě dost nemile překvapilo. Dokonce Premium hrálo subjektivně hůř než standard - sice člověk má navíc subwoofer a může ho ovládat separátně, ale zvuk hodně špatné. Takže mi začalo hlodat, jak to asi zní v Civiku a jestli to taky "neoptimalizovali".

Hloupé je, že dle toho, co má člověk za nároky není u Civika moc z čeho vybírat - u 9G jsem zvažoval Sport a dovybavit lepším audiem, Lifestyle (který jsem nakonec vzal) a Exe (který jsem rád, že nemám, chudák kůže vzadu, věčně pod dětskými sedačkami - vidím, co to dělá v ostatních autech, když tam mám děti na chvíli). U 10G je možnost jen Exe u sedana a to ještě s používáním rakve i přes to, že to dle specifikací vůbec nelze, zatímco 5D je nepouželný komplet (s výhradami Prestige díky možnosti montáže tažného, Sport nemá výbavu a Sport plus nelze ani to tažné). Paradoxně tahle demence pomáhá prodat aspoň nějaké tříválce, protože kdo chce vozit rakev na střeše a kola na tažném, musí chca-nechca koupit litr, chce-li mít Civika (mám takové v okolí dva). Tohle jsem u Hondy totálně nepochopil, další demence ve stylu "nalákáme nějaký segment zákazníků na současnou generaci a pak ji kopnem do zadele a budem cílit na jinou, jo, to se vyplatí". Doufám, že 11G bude mít zase vlečku a Tourera Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 9:41   Citovat  

Despre: jen k té spotřebě - další potvrzení, že downsize je na nic - C9G po 41k má 6.35. Turbo sice pojede v některých režimech líp, ale celkově bych neměnil a i v 10G raději viděl R18 (ještě raději R20 jako v USA, to by žralo prakticky stejně a jelo zase líp). Je jasné, že papírově je to lepší, pak z toho vychází taková hrůza jako že jezdíš 30% nad udávanou spotřebou (4.7). Já jezdím 4% nad, kdybych jezdil 30% jako ty, muselo by mi to žrát 8 a to by mě teda dost štvalo (za 8.1 jsem jezdil s Acco 8G 2.4).
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 9:55   Citovat  

Já mám u obou R18 standard kolem 7.3l dle PP a nijak mě to neštve... Teda "štve" mě, že C9g jezdí pocitově líp, je živější (až se můj otec divil, že to má stejný motor jako 8g, myslel, že to je silnější). Velmi šťastný

Pokud jde o výbavy 10g, tak musím souhlasit (což není často) se Skylinem - kdybych to měl jako jediné auto,tak fakt nevím,co vzít (vozím kola na tažném, rakev v zimě)...

Skyline: Až budeš chtít měnit 9g, tak mi, prosím, napiš. Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 9:57  Naposledy upravil piskot dne 24.7.2019 , 9:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

skyline napsal:
Despre: jen k té spotřebě - další potvrzení, že downsize je na nic - C9G po 41k má 6.35. Turbo sice pojede v některých režimech líp, ale celkově bych neměnil a i v 10G raději viděl R18 (ještě raději R20 jako v USA, to by žralo prakticky stejně a jelo zase líp). Je jasné, že papírově je to lepší, pak z toho vychází taková hrůza jako že jezdíš 30% nad udávanou spotřebou (4.7). Já jezdím 4% nad, kdybych jezdil 30% jako ty, muselo by mi to žrát 8 a to by mě teda dost štvalo (za 8.1 jsem jezdil s Acco 8G 2.4).

OK

offtopic
Totální směs silnic - města, okresky, dálnice (i stoupání, "jen" v ČR Úsměv ) Obsazení 2 a půl člověka + lehká bagáž.

To DOHCVTEC: Nevěřím, že C11G bude vypadat jako následovník CXG. Honda tradičně uvede pod jménem Civic zcela jiné auto, než je stávající tvar kastle.

IMG_20190723_173134.jpg

IMG_20190723_173134.jpg, 153.63 kB
   Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 9:57   Citovat  

Hellborn napsal:
Skyline: Až budeš chtít měnit 9g, tak mi, prosím, napiš. Se stydím

Nepřeháníš to s tou čistotou rasy trochu? pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 10:01   Citovat  

Hellborn napsal:
Já mám u obou R18 standard kolem 7.3l dle PP a nijak mě to neštve...

Obdobnou spotřebu máme při použití Tourera jako daily caru, to se kolikrát stane, že za týden je jediná delší cesta do Plzně a zpátky...Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 10:42   Citovat  

To mas tak. Ked som zvazoval vymenu predosleho Civica tak som sa mohol rozhodnut ci Hondu chcem a kupim ju alebo nie. Ak ANO tak Ti nic ine neostava len vybrat si z aktualneho cennika vcitane vybav a samozrejme ceny. A k tej spotrebe. Bolo mi jasne ze udavanu papierovu spotrebu nikdy mat nebudem. Mal som moznost nedavno vyskusat Suzuki Vitara 1.6 atmo ktorej spotreba sa moc blizi k udavanej papierovej ale co z toho ked pri dialnicnej 130-ke pruznostou motora a celkovej hlucnosti auta sa to nedalo vobec ale vobec porovnat.
Viem je to ina kategoria a motorizacia auta.
Len taka skusenost s tou realnou a papierovou spotrebou. Tak ze bud Civica chcem alebo nie a kupim napr. Mazdu s motorom 2.0 atmo alebo nieco ine.
Takze bezny zakaznik na vyber u Hondy toho moc nema.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 10:47   Citovat  

2bep napsal:
Nepřeháníš to s tou čistotou rasy trochu? pořádnej výtlem

Něco proti bílé? HaHaaa Velmi šťastný
   Návrat  
Zdenda_T je teď offline  Zdenda_T
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 10:47   Citovat  

Přihodím svoji trošku do mlýna, spotřeba u 5D CVT Prestige po cca 61 000km Úsměv
Většina cest je po dálnicích, tempomat okolo 135-140, sem tam pořádné prošlápnutí, na okreskách jezdím lehce nad limity, takže spíše svižně.
Spotřeby 6,3 a 6,4 jsou na letnich, 6,6 a 6,7 na zimních..

Spotřeba za cca 61000km.jpg

Spotřeba za cca 61000km.jpg, 3.93 MB
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 10:53   Citovat  

jak to vezme člověk na delší štreku, je ta spotřeba neuvěřitelná, na HONDAy jsem jel Teplice-Mýto za 5.1
ted jsem na dovolený s rodinou ve Znojmě a dojel jsem z Teplic za 5.8, na 180 koní je to veliká paráda Úsměv
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 11:05   Citovat  

Já mám na CTRku za posledních 5tis./Km (mix Prahy,dálnic a víkendových okresek v ostrém tempu spotřebu 8.5litrů
na 310koní veliká paráda si myslím Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 11:15   Citovat  

Ked uz sme pri tej spotrebe. Aktualne Bratislava Sankt Polten a spat dialnicnych 130, 140 tempomat s klimou priemer 5.8
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 17:18   Citovat  

Rencek jede sopťa sopťa

"Megane RS Trophy-R má další rekord, tentokrát z okruhu Spa-Francorchamps!
Když Trophy-R s časem 7:40 min nadělilo CTR tři sekundy na Ringu, dalo se pochybovat, jestli to není jen změnami na trati. Jenže ve Spa Trophy-R zajelo 2:48,338 min a bylo tak rychlejší než CTR skoro o pět sekund..." garaz.cz

vymyslí Honda protispeciál? Lucy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.7.2019 , 19:02   Citovat  

xenon04 napsal:
Rencek jede sopťa sopťa

"Megane RS Trophy-R má další rekord, tentokrát z okruhu Spa-Francorchamps!
Když Trophy-R s časem 7:40 min nadělilo CTR tři sekundy na Ringu, dalo se pochybovat, jestli to není jen změnami na trati. Jenže ve Spa Trophy-R zajelo 2:48,338 min a bylo tak rychlejší než CTR skoro o pět sekund..." garaz.cz

vymyslí Honda protispeciál? Lucy

s tou cenovkou a vsim karbonem a karbonkeramikou se ani nedivim pořádnej výtlem
mit civic todle vybaveni za cenu dalsiho auta tak recka udela o deset vterin ne pet pořádnej výtlem
z toho jejich rekordu se musim smat ,presne todle jsem cekal ,pac jsem vedel ,ze to bude vykuchanina v limitce z luxusni cenovkou ,rovnej boj nikdy nevyhrajou ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2019 , 6:16   Citovat  

xenon04: zajímavé, na Ringu, který je dlouhý jak tejden před výplatou rozdíl pouhé 3 sekundy, na méně než polovičním Spa rozdíl třídy 5 sekund. To je v jednom případě 0.65% a ve druhém 2.9% rozdíl, docela mazec. Stejný rozdíl by znamenal, že Rencek zajede buď Ring za 7:29 nebo naopak že Spa zajede za 2:52. Jasný, že je to o řidiči, profilu trati a čemu hlavně úpravy pomůžou.

Plus, je třeba říct, že Rencek má nevýhodu v 1.8 a o 20 koní nižším výkonu, takže tam, kde je to hlavně o něm to holt udělá menší rozdíl než okruh, kde se nejvíc získá v zatáčkách a na brzdách. Je to nicméně zajímavé, nečekal bych, že ve Spa dostane Civic takovou sodu.

Každopádně bude zajímavé sledovat, co s tím Honda teď udělá, těch 130 kg odtučňovací kůra je hodně a Honda taky může začít trhat sedačky a tapecírunk. Jen si nejsem jistý, že si to pak někdo koupí, pokusy s odstrojeným tajpárem už tu byly a nedopadly moc slavně, i když u 8G tomu chyběla aura nejrychlejší předokolky na Ringu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2019 , 8:38   Citovat  

Neviem ci sa nebudem opakovat ale chcem sa opytat na aktualizaciu map v predinstalovanej navigacii CXG. Robite ju cez dealera Hondy alebo sami. Ak svojpomocne mozte poradit ako na to ?
Dik.
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2019 , 9:06   Citovat  

Uděláš to to v pohodě sám.
Nevím, zda to je u Civicu stejné, jak v HR-V, mohlo by být, když tak mě kluci doplní, opraví Mrk

Dnes jsem zkusil poprvé "hrábnout" do Connectu a aktualizovat mapové podklady navigační jednotky pro rok 2018. 
Je to práce tak na tři hodiny, ale zvládne to každý. 
1. Nejprve je nutno vložit prázdný flash disk do USB portu pod řadící pákou. Podmínka je mít alespoň 16GB kapacity a FAT32 formát. 
2. Poté stačí otočit klíčkem do polohy StandBy (1. poloha, kdy se "rozstvití" Connect). 
3. Kliknout v Connectu na pozici "navigace" -> nastavení -> zařízeni -> aktualizovat mapu. Poté si přístroj sám načte údaje z Connectu na vložený flash disk (číslo přístroje). Je ideální počkat asi jednu minutu. 
4. Vyjměte flash disk. 
5. Na notebooku zadejte  odkaz https://www.garmin.com/en-US/honda./
6. Vložte flash disk do USB portu notebooku 
7. Pod nápisem Honda Navigation Updates jsou modře vyobrazeny ročníky, zvolte požadovaný rok, rozklikněte model (HR-V). 
8. Rozbalí se návod k instalaci, celkem 3 kroky. 
9. Bod 1 jste už provedli vložením flash disku do USB pod řadící pákou a automatickým zkopírováním čísla přístroje na disk. 
10. Bod 2 Vás odkáže na stažení apk Garmin express. 
11. Po stažení uvedené apk se na vložený flash disk v USB notebooku automaticky stáhnou mapové podklady. Tento krok mi trval asi 2.5 hodiny. Mám nyní verzi 3.38 Europe 2018.0. 
12. Po stažení dat vyjměte flash disk z notebooku a zpět vložte do USB pod řadící pákou v autě. 
13. Na Connectu zvolte v nabidce navigace nastavení -> zařízení -> aktualizujte mapu. Před tímto krokem se doporučuje ověřit stav akumulátoru, musí být zcela nabitý, v opačném případě jej dobijte, nebo nechte nastartovaný motor. 
14. Aktualizace proběhne automaticky a trvá asi 20 minut. 

Aktualizaci mapových podkladů neprovádějí v Hondě automaticky při servisu, pouze na požádání. Je to však časově náročné. Z toho důvodu jsem se poptal v našem servisu jak na to a dnes to vyzkoušel. Nic složitého, klidně se do toho pusťte 
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.7.2019 , 9:37   Citovat  

Moc dik Japeeeno za info.
Pustim sa do toho.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.7.2019 , 12:42   Citovat  

V servisoch to nerobia, pretoze im to na hooodne dlhy cas vyradi pocitace Velmi šťastný
Tu je podrobny navod aj s obrazkami...

Mapy_Garmin_aktual..pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Mapy_Garmin_aktual..pdf
 Velikost:  1.17 MB
 Staženo:  293 krát

Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech