Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 452, 453, 454 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 453 z 486
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.5.2019 , 20:37   Citovat  

Zamkni a vytahuj, pokud se k tomu dostaneš...budeš to mít rychleji.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2019 , 21:32   Citovat  

Santi napsal:
Nevite nekdo, jaky ma byt klidovy proud z baterie u 7g 2.2? Mam pri zamcenem aute 80 mA a zda se, ze mi neco vybiji baterii. Diky predem za info.

Máš zabudované handsfree? Většinou bývá problém tady.
   Návrat  
Patr1k je teď offline  Patr1k
PříspěvekZaslal: 22.5.2019 , 3:24   Citovat  

Hellborn napsal:
No kamarádovo C5 (asi rok 2009 s asi 2.0 + LPG) má zatím namotáno něco přes 500tis...

mad_zed napsal:
A me prijde,ze je A7g mekky...

Diky za reakciu.. Tak pre každého znamená mäkkosť niečo iné a asi aj záleží na čom sa jazdilo predtým..

Gabo napsal:
Ahoj, skús si prečítať moju recenziu na Hondu Accord...

Vdaka za tip.. Prečítal som.. Ono aj záleží na aké auto človek natrafi, lebo nie každý má s daným autom viacere problémy.. Asi fakt dosť záleží ako sa o to predchádzajúci majiteľ staral a ci autu doprial co treba..Honda je super, hlavne motor 2.4, ktorý má super ťah..podvozok by som si vedel predstaviť lepší, ale čo už.. Co sa týka porúch, vážnejšiu som nemal ale uz som pár vecí riešiť musel... Ked nepočítam nové zadné brzdy pri kúpe auta a nové letné a zimné gumy, tak sú to bežné veci ale za 50 000 km ich bolo celkom dosť, alebo myslíte že nie?

-stabilizacne tyčky
-2 silenty vpredu
-uloženie stabikov
-xenonovy štartér
-zadné ložisko
-olej v prevodovke
-spojkovy valec (nuž chronická vec tohto auta, ako aj vŕzganie zadných dverí, niekedy zle štartovanie za tepla, takisto trhanie po ubrati plynu na dvojke)
-ABS senzore
-výmena chladiča bo utekala klíma
-repas startera
-spínač brzdového svetla
-zlomený pedál spojky
-nová baterka (nechápem tu 45ah,v zime som mal pocit ze nenastartujem niekedy, keď zhasinali budíky pri startovani), dal som silnejšiu, zmestila sa 72ah,ktorá má 2x silnejší štartovací prúd

Nuž zdá sa mi toho dosť, na to ze to nemá až taky veľký nájazd km a je to honda Úsměv .. Ale tak viem, su to bežné veci, ale niekto píše ze len mení olej Úsměv to by som chcel teda vidieť... Ale predtým som mal civic 1.5 a tam som toho menil menej a km podobné

Inak ako často kontrolovať vôľu ventilov? Ako sa prejavuje zlá vôla?
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2019 , 7:35   Citovat  

Nuž patrik, asi buď si kúpil stočeninu alebo predch. majiteľ bol dosť necitlivý.

Ja som mal 2x Accord, oba boli predané pri 200 000 km a neriešil som ani jeden závažný problém.

Ďalej veci ako výmena oleja v prevodovke, nastavenie ventilov, a pod, sem určite nepatria. to je základná údržba.

Závisí kde daný jedinec jazdil a ako jazdil. A ak už, tak tyčky stabíka a ložisko sú stále smiešne položky.

Čo sa týka intervalu nastavenia ventilov, je to pri 120 000 km, potom po 60 ak sa nemýlim. Ale všetko máš v servisnej knihe, a všetko treba dodržiavať.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.5.2019 , 8:01   Citovat  

Ano, když je baterka před smrtí, tak budíky pohasínají, jinak mně ta 45ah vydržela od r. 2012 do prodeje v r. 2017, jak tommyksovi nevím... Auto najelo cca 15tis./rok. Předchozí baterie 45ah tam byla od r. 2005, takže 7let.. Samozřejmě pokud tam bude šubt typu Varta Asia,tak se nedivím, že nevydrží.
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2019 , 8:38   Citovat  

Newtom napsal:
Máš zabudované handsfree? Většinou bývá problém tady.

Handsfree nemám, ale mám tak převodník na USB připojený do rádia, tak se podívám po něm. Jinak je kromě couvacích senzorů vše z výroby.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.5.2019 , 12:13   Citovat  

markos napsal:
Nuž patrik, asi buď si kúpil stočeninu alebo predch. majiteľ bol dosť necitlivý.

Ja som mal 2x Accord, oba boli predané pri 200 000 km a neriešil som ani jeden závažný problém.

Ďalej veci ako výmena oleja v prevodovke, nastavenie ventilov, a pod, sem určite nepatria. to je základná údržba.

Závisí kde daný jedinec jazdil a ako jazdil. A ak už, tak tyčky stabíka a ložisko sú stále smiešne položky.

Čo sa týka intervalu nastavenia ventilov, je to pri 120 000 km, potom po 60 ak sa nemýlim. Ale všetko máš v servisnej knihe, a všetko treba dodržiavať.

stocenina to neni,auto je zo SR a bolo preverene..takze to bude majitelom..viem ze sa o to moc nestaral,lebo sa chvalil ze do toho takmer nic nedal..cize zanedbana udrzba..a mal tam napr. matador gumy..proste lacne sunty na takom aute...inak tie veci co som popisoval som menil v priebehu 4 rokov,to nebolo ze hned naraz vsetko..
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2019 , 13:57   Citovat  

Patr1k napsal:
...a mal tam napr. matador gumy..proste lacne sunty na takom aute...

nemyslím to zle, ale vyvozovat z gum, které obouvám na auto vztah člověka k jeho autu může bát zavádějící. Sám jsem na Accordu měl od Dunlopů přes Nexxeny až po Barumky v cenovém rozpětí od 2800 za gumu až po 1500 v 17" rozměru a jediné co jsem zjistil, že kvalita a cena nejsou v žádném případě v přímé úměře...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2019 , 14:25   Citovat  

TO co popisujes je stale OK. Pred casom sa mi kamos stazoval ze mu za 8 rokov vlastnictva accordu odisiel alternator a starter.
Za 4 roky ak si menil co pises, asi si nemal predtym nejaky koncern ze? Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.5.2019 , 17:44   Citovat  

fera2 napsal:
nemyslím to zle...

Ok ale bolo toho viac..

markos napsal:
TO co popisujes je stale OK. Pred casom sa mi kamos stazoval ze mu za 8 rokov vlastnictva accordu odisiel alternator a starter.
Za 4 roky ak si menil co pises, asi si nemal predtym nejaky koncern ze? Velmi šťastný

Ale ano, mam jednu zlu skúsenosť.. Smutný ale zatiaľ si acordika nechám a nebudem špekulovať
   Návrat  
prody je teď offline  prody
PříspěvekZaslal: 25.5.2019 , 0:06   Citovat  

Fafos napsal:
Mohl by jsi mi prosím Tě hodit odkaz odkud? Díky moc.

tudy odkaz
tudy odkaz

tourer nafta po fl.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Fincz je teď offline  Fincz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2019 , 13:13   Citovat  

markos napsal:
Posli mi konretny obrazok + musi tam byt uvedeny rozmer teda nejakaka kota aby som z toho pocital plochu

Super, díky. Takhle to postačí?

Lenovo_A1000_IMG_20190522_180634[1].jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Lenovo_A1000_IMG_20190522_180634[1].jpg, 2.46 MB
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2019 , 13:21  Naposledy upravil Fincz dne 25.5.2019 , 13:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Martin T. napsal:
Ahoj, rozdíl je tam především v dávkovatelnosti brzd, kdy u swapu mám pocit, že mám pod pedálem pořád stejnou účinnost až do abs a stačí působit stejnou sílou v celém rozsahu brzd. U origo je to ze začátku dobrý a pak je třeba se do toho pořádně opřít aby aby se využil maximální brzdný účinek. Je tam takový pocit, že čím víc chceš brzdit, tím větší silou na to musíš šlapat. A o to hůř se to dávkuje a člověk má pocit tuposti a menší účinnosti. Může to být z části i deskama, ale rozdíl tam je značný.

Díky moc za zhodnocení. Pokud i tohle udělá takový rozdíl, tak ten můj setup by mohl stát za to. Já přidám na poloměru 2.75cm a dám čtyřpístové třmeny, takže by to mohlo brzdit Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2019 , 13:32   Citovat  

Dopis napsal:
Jak jsi pořešil adaptér? Mám je v krabici už snad dva roky, ale nemám moc čas experimentovat a hlavně nemám náhradní těhlici na pokusy. Zatím jsem chtěl dát na OEM 300mm, protože mám zánovní kotouče. Větší by už pak byly jen o jednom rozměru na adaptéru.

Budu ho muset nechat vyrobit, dá se koupit z US na 324mm kotouč, ale já dávám podstatně větší. Náhradní těhlice je super no. Na 300mm kotouče to asi nedostaneš. Je to jak říkáš, v podstatě stačí změnit jeden rozměr, u většího tě nic moc nelimituje, ale na menší už budeš třmenem v těhlici. Na 324mm mám výkres který stačí předat výrobci.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2019 , 21:43   Citovat  

Fincz napsal:
Budu ho muset nechat vyrobit, dá se koupit z US na 324mm kotouč, ale já dávám podstatně větší. Náhradní těhlice je super no. Na 300mm kotouče to asi nedostaneš. Je to jak říkáš, v podstatě stačí změnit jeden rozměr, u většího tě nic moc nelimituje, ale na menší už budeš třmenem v těhlici. Na 324mm mám výkres který stačí předat výrobci.

A kolik by stála tvoje ochota se o výkres podělit? Velmi šťastný

Sice nevím, jak to vychází na Acco, ale moc se mi nelíbí ten design, kdy jsou díry na brzdič naproti/poblíž dírám pro uchycení třmenu. Uvažoval jsem to trochu posunout, ale chybí mi základ, od kterého bych se odpíchnul.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2019 , 7:38   Citovat  

Patr1k napsal:
stocenina to neni,auto je zo SR a bolo preverene..takze to bude majitelom..viem ze sa o to moc nestaral,lebo sa chvalil ze do toho takmer nic nedal..cize zanedbana udrzba..a mal tam napr. matador gumy..proste lacne sunty na takom aute...inak tie veci co som popisoval som menil v priebehu 4 rokov,to nebolo ze hned naraz vsetko..

musis pocitat s tim ,ze temer do 150000km na tech autech nikdo nic neresi jen olej fitry a desky ,ze to auto da je supr ,ale pak to koupis a nevis co menit drive ,ja to mel jeste horsi ,delal jsmem prakticky GEO podvozku brzd ,klimatizace .. par jedincu tady taky menilo po koupy pulku auta ,ber to tak ze do onoho najezdu vetsina nic neresi ,jak uz tady zaznelo pokud netece tlumic nemeni se a neboucha kolo nememim cep a podobne ,ale tyhle dily je treba menit kyz uz nedavaj to co maj nebo maj vuly a tak to vetsinou je ,pak jsou majitele co koupy auto po lidech jako my co se za 50000km do toho vysypou pak taky maj dlouho se sertvisem klid a tvrdi ,ze tomu nic neni a nemaj zadny naklady ,je to od kusus a jak se oto staral hlavne prvni majitel ,otom to proste je .. ja osobne uz auto s timhle najezdem nikdy nekoupim ,pac to nema cenu ,bud zanovni nebo novy a mas klid a az se to zacne sypat prodas to dal jak to vetsina i dela .. nebo kdyz te to bavi ,kup levnej kus a udelej si vse sam ..
   Návrat  
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2019 , 18:34   Citovat  

hosi ..pasuje alternator z A7 facelift 2007 na A7 2004 predfacelift bezproblemu? mam moznost koupit ...
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2019 , 8:45   Citovat  

A co mas se starým? Ja mam jeden bud na dily, nebo bych bral tvůj.
Mimochodem jsem to včera umyl a přišly i ty koberečky.

WP_20190526_16_34_45_Pro (2).jpg

WP_20190526_16_34_45_Pro (2).jpg, 1.61 MB
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2019 , 17:01   Citovat  

Přátelé potřebuju radu, nechal sem měnit přední okno a při demontáži lišt se podařilo zničit příchytky. Koukal sem že jsou barevně rozlišený, ale nepřipadá mě že jsou nějak tvarově jiný. Má s tím někdo zkušenost ? našel sem u Kelly sadu, ale je jednobarevná, jinak se dá sehnat např.u Origa i barevně rozlišený.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2019 , 18:14   Citovat  

I na Autokelly jsou barevné tudy odkaz
Každá barva má jinou velikost. Ale je to blbě vymyšlené. Na střeše je to v pohodě,ale na boku čelního skla se musí nalepit a mě to moc nedrží tedy. Nevím čím by to drželo...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2019 , 18:50   Citovat  

Kmóďa napsal:
I na Autokelly jsou barevné tudy odkaz
Každá barva má jinou velikost. Ale je to blbě vymyšlené. Na střeše je to v pohodě,ale na boku čelního skla se musí nalepit a mě to moc nedrží tedy. Nevím čím by to drželo...
Právě ty boční u skla mají různé barvy, v Kelly jsou jen modré. Tady mají 4 barvy.
tudy odkaz
Ty máš co za držáky, z Kelly ?
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2019 , 19:26   Citovat  

Z Kelly je nemám,ale mám klasickou druhovýrobu. Teď asi nevím které příchytky myslíš. U skla z boku jsou samice,které jsou přilepené na sloupku,ty jsou na každé straně dvě a dvě barvy. Do nich jdou protikusy samci a ty jsou každá jiná barva. Tak je to originál. Z Autokelly jsou samice asi stejné a samci v liště mají různé barvy. Ty samci mají určitě jinak dlouhý ty packy,proto jsou jinak barevný. Určitě to s tím přichytit jde,jen ty samice něčím pevně přilepit na sloupek,aby sením neodlepovaly...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2019 , 19:52   Citovat  

Kmóďa napsal:
Z Kelly je nemám,ale mám klasickou druhovýrobu. Teď asi nevím které příchytky myslíš. U skla z boku jsou samice,které jsou přilepené na sloupku,ty jsou na každé straně dvě a dvě barvy. Do nich jdou protikusy samci a ty jsou každá jiná barva. Tak je to originál. Z Autokelly jsou samice asi stejné a samci v liště mají různé barvy. Ty samci mají určitě jinak dlouhý ty packy,proto jsou jinak barevný. Určitě to s tím přichytit jde,jen ty samice něčím pevně přilepit na sloupek,aby sením neodlepovaly...

Potřebuju samice. Pevně je přilepit asi problém nebude, kvalitních lepidel je spousty, určitě by šlo použít i lepidlo na autoskla.
Zkusím ty z Kelly. Je potřeba tam dodržet nějak přesně to umístění ? Sem si to blbec měl nějak oměřit.
   Návrat  
Stevemaister44 je teď offline  Stevemaister44
PříspěvekZaslal: 28.5.2019 , 11:36   Citovat  

Ahoj všem, mám na Vás velkou prosbu. Tátovo A7G leží delší dobu u elektrikáře a já bych pro něj potřeboval sehnat elektrický schéma vozu nebo přesnej manuál pro předfacovej model, r. v. 2004. Zadní dveře si dělaj co chtěj a on chce aspoň vyzkoušej, jestli tam vše jde nebo nejde a vzhledem k tomu, že předtím nějakej koumák proházel dráty, tak se těžko zjišťuje co kde je, stejně jako zadní stěrač, kterej má vlastní jednotku, ale nedá se zjistit jak ho přivést k životu. Něměl by někdo prosím tedy schéma či manuál pro tento model? Motorizace 2.2 iCTDI, 103 kw. Díky všem Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2019 , 11:52   Citovat  

Stiahni si z ulož.to ESM Honda Accord, tam je úúúúplne všetko
   Návrat  
_DoDo_ je teď offline  _DoDo_
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2019 , 6:23   Citovat  

Ahoj Accorďáci.
Řeším teď nosič na střechu. Mám předface Tourera bez Hagusů,
Přemýšlím zda sehnat klasiku do rámu dveří, nebo sehnat a namontovat hagusy pokud to jde?
Jak jste to řešili vy?
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 31.5.2019 , 6:45   Citovat  

Jestli montovat hagusy neřeknu, ale kluci s C8g dávají místo origo střešních nosičů (musí se řezat střešní lišty a je problém se zakrytím těch děr) radši Thule (asi i jiné) na rám dveří...
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2019 , 20:23   Citovat  

_DoDo_ napsal:
Ahoj Accorďáci.
Řeším teď nosič na střechu. Mám předface Tourera bez Hagusů,
Přemýšlím zda sehnat klasiku do rámu dveří, nebo sehnat a namontovat hagusy pokud to jde?
Jak jste to řešili vy?

Mám sice origo už z výroby, ale (údajně) jsou identické s těmi z C6g Aerodeck. Měl jsem sice obě auta doma vedle sebe, ale přímo jsem to neporovnával.
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2019 , 10:08   Citovat  

Takže svody od toho pána z Bazoše z FM dorazily, jsou už i namontovány. Trochu neseděla příruba na turbo, ale mechanik říkal že to byla prkotina u druhovýroby běžná věc.
Už jsem na to i něco najel a smrad v kabině zmizel. Dělal na tom prý dva dny. Kolik jste za tuhle výměnu dali Vy?
Jo a v tom baliku jsou komplet všechna těsnění a matice. Nemusí se nic dokupovat.
No a jedna radost Úsměv

PS: stále sháním levé, zadní venkovní světlo k dokonalosti Velmi šťastný

WP_20190528_17_51_50_Pro.jpg

WP_20190528_17_51_50_Pro.jpg, 4.61 MB
   Návrat  
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.6.2019 , 10:12   Citovat  

[quote="Aqwertzz"]Takže svody od toho pána z Bazoše z FM dorazily, jsou už i namontovány. Trochu neseděla příruba na turbo, ale mechanik říkal že to byla prkotina u druhovýroby běžná věc.
Už jsem na to i něco najel a smrad v kabině zmizel. Dělal na tom prý dva dny. Kolik jste za tuhle výměnu dali Vy?
Jo a v tom baliku jsou komplet všechna těsnění a matice. Nemusí se nic dokupovat.
No a jedna radost :-)

PS: stále sháním levé, zadní venkovní světlo k dokonalosti :-D[/quote]
tak to muzu od pana objednat ? jedu o vikendu na slovensko tak jsme domluveni ze si to vemu...tak doufam ze to bude drzet a vydrzi to 100tis km :D
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 452, 453, 454 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina