Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
MOT: Honda Prelude 4G (turbo projekt)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 25, 26, 27  Další 
Zaslat odpověď

Strana 26 z 27
mot je teď offline  mot
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.4.2015 , 1:01   Citovat  

takze dnes jsem zjistil pri rozdelavani ze mam fouknute tesneni komplet kolem turba i mezi hlavou a svody (pred tim jsem si toho nevsiml, ale priruby se museli pokroutit pri svarovani a jelikoz me nenapadlo to po AMA Exhaust kontrolovat tak to fouklo, protoze to ocividne nesrovnali, musim se s nima domluvit na nejake naprave...)

a k tomu problemu s vodou, zjistil jsem ze hadice z bloku do turba se dole v ohybu po ohrati zplostela a vyrazne tak omezila prutok vody, mozna tam voda neproudila vubec, kazdopadne jde to pryc, do bloku dam nazpet zaslepku jako to bylo v originale, protoze i kdybych toto vyresil tak tato hadice byla prilis blizko WG, ktere bylo taky rozpalene do ruda a hadici chranil jen navlek do 1000°C, ktery dostal zabrat, takze takto to zustat nemuze a napadla me varianta udelat na mem hlinikovem chladici priruby (jednu nahore a jednu dole) a napojit se primo do turba, tim padem bude turbo dostavat lepsi chlazeni, protoze pres nej nepujde teplo predane do vody z motoru, resp. po ohrati bude mit ta voda teplotu asi vsude stejnou, ale nez otevre termostat tak by to mohlo chladit pekne a potom snad taky Velmi šťastný hlavne bych se takto mohl skvele vyhnout tem svodum, WG a cele "horke" casti turba... jen by me ted zajimalo, do kterych mist by jste priruby na chladic navarili, jestli je to jedno, nebo jestli hodit jednu napr. vlevo nahore a druhou vpravo dole, pripadne obe nad sebou...?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2015 , 17:35   Citovat  

chlape,

preco myslis maju podla teba zavodne auta vodou chladene brzdy???
a preco myslis ze tie vodou chladene brzdy maju svoj okruh vody a svoje cerpadlo???

preto aby si rozpalenu vodu vtrepal naspat do motora ktory potrebujes uchladit???

v ziadnom pripade by som to takto nerobil
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2015 , 17:41   Citovat  

mot napsal:
obvykla cena za ladeni na teto brzde se pohybuje neco pres 20tis.

a napr. nenechal jsem udelat opertlovani na trubkach saci casti, takze se nekolikrat stalo ze jak se to nafouklo tak i pres kvalitni silikonove propojky spolu s kvalitni stahovackou to neudrzelo a sjelo to z trubky dolu, pak jsem dal moc maly IC a taky jsem nedal na svody snimac teploty vyfukovych plynu (to uz napravuji tuto chybu a dodelam to tam)

no falce na trubkach ja mam s tym som pocital Úsměv
a snimac teploty výfukových plynov mam az pri lambde, snad to nieej zasadny pruser
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.6.2015 , 9:28   Citovat  

PROBLÉM S DOCHLAZOVÁNÍM VODY - PO VYPNUTÍ MOTORU...

nyní mám vodu do turba přivedenou z housingu termostatu, kdy jsem pouze prodloužil okruh vyhřívání volnoběžného ventilu, takže teď jde jedna větev z volnoběžného ventilu do turba a z turba se vrací na housing termostatu, je to nejběžnější zapojení a asi ostatním normálně funguje, u mě je ale problém po vypnutí motoru... Když jedu normálně tak problém není, ale když tomu naložím a turbína se "rožne" Velmi šťastný tak i když nechám motor dochlazovat např. 15 min. na volnoběh a teploty (vody, oleje i EGT) jsou už v normálu, tak do cca 5 min. po zhasnutí motoru (a zastavení vodní pumpy) se začnou tlakovat hadice na vodu a z motoru jde praskání jak kdyby mělo každou chvíli fouknout těsnění pod hlavou... když jsem otevřel odvzdušňovací ventil, tak z něj šla pára a pěna (prostě tam vařila voda) nicméně motor byl dle ukazatele na palubce ok, takže mám podezření, že vaří pouze voda v turbu a ta pak tlakuje celý okruh, takže mám takový nápad jak předělat chlazení turba. Mám ALU chladič a příruby pro navaření na něj, takže bych se napojil v horní části chladiče přímo z turba jedna větev a druhá větev v dolní části chladiče, ovšem nejsem si jistý jestli by tato "slepá" větev měla cirkulaci vody, proto mě napadlo přidat do této větve externí vodní čerpadlo, ale zase bych byl rád kdybych ho nemusel zapínat pořád, chtěl bych ho zapnout jen na dochlazení po odstavení klasické vodní pumpy hlané řemenem, současně bych to dochlazení podpořil sepnutím sahar po nějakou dobu... Zajímají mě vaše názory, případně nápad jak lépe tento problém s dochlazováním vyřešit...

H22 cooling GT3076.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
H22 cooling GT3076.JPG, 94.61 kB

H22 cooling GT3076,.JPG

H22 cooling GT3076,.JPG, 151.98 kB
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.10.2015 , 23:04   Citovat  

tak si tady zase pokecám sám se sebou pořádnej výtlem

dochlazování je hotové, díky patří LJay-ovi, protože dodal a poradil se zapojením elektriky u zařízení FC-01 pro ovládání sahary a el. vodní pumpy a zobrazovací zařízení MG-01 pro přesné zobrazování teploty vody u turba a v motoru, přikládám foto z montáže, vyberu jen něco, všechny fotky můžete prohlédnout zde: tudy odkaz

DSC01912.JPG

DSC01912.JPG, 652.38 kB

DSC01922.JPG

DSC01922.JPG, 862.06 kB

DSC01947.JPG

DSC01947.JPG, 792.48 kB

DSC01950.JPG

DSC01950.JPG, 714.69 kB

DSC01951.JPG

DSC01951.JPG, 726.5 kB

DSC01952.JPG

DSC01952.JPG, 765.41 kB

DSC01953.JPG

DSC01953.JPG, 659.19 kB

DSC01954.JPG

DSC01954.JPG, 865.11 kB

DSC01964.JPG

DSC01964.JPG, 694.92 kB

DSC01955.JPG

DSC01955.JPG, 667.26 kB
   Návrat  
FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.10.2015 , 21:42   Citovat  

Vsechno super, krasna prace, ale kdyz my honici uz bychom to chteli videt v akci Úsměv
   Návrat  
skritek je teď offline  skritek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 8:26   Citovat  

Blbost!!!! za prve to odkud jsi bral vodu poprvé byl maly prumer a i blbe reseny a ted budes brat studenou vodu a poustet ji do turba coz je ještě horsi.

Ja mam turbo napojene na trubku spojujici domeček termostatu a vodni pumpu kam jsem si navaril další vyvod a druhou stranu mam zepředu na vypoustecim sroubu bloku motoru kdy mi turbo bere vodu ze spodni casti bloku (voda je horka ale ne varici) a vraci se mi prave do zminovane trubky. dochlazuju jen 30-60 sekund a nemam s tim problém. Ja mam vnitrni prumer hadice na vodu k turbu 16mm
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 11:36   Citovat  

skritek napsal:
Blbost!!!! za prve to odkud jsi bral vodu poprvé byl maly prumer a i blbe reseny a ted budes brat studenou vodu a poustet ji do turba coz je ještě horsi.

Ja mam turbo napojene na trubku spojujici domeček termostatu a vodni pumpu kam jsem si navaril další vyvod a druhou stranu mam zepředu na vypoustecim sroubu bloku motoru kdy mi turbo bere vodu ze spodni casti bloku (voda je horka ale ne varici) a vraci se mi prave do zminovane trubky. dochlazuju jen 30-60 sekund a nemam s tim problém. Ja mam vnitrni prumer hadice na vodu k turbu 16mm

uplne prvne jsem bral vodu taky z bloku jak pises ty a vracel jsem ji pres T hadici topeni, to taky nefungovalo, auto jezdi jen v lete a kdyz se voda zahreje tak je v rozmezi 92 - 96 stupnu, jestli je to podle tebe "studena" voda... to mi hlava nebere

voda v turbu po odstaveni motoru varila a to jsem dochlazoval i pul hodiny za behu motoru, i potom po vypnuti motoru to zacalo v turbu varit a pak to tlakovalo cely okruh, ted to vypada ze to bude fungovat bez problemu, navic kdyz dam vetsi hadici tak mi to nebude k nicemu, kdyz na turbu je vstup zuzeny tak na 6-8mm max. ted nevim presne, ale ten prutok je tam proste uzky, tak proc vezt velkou hadici
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 17:42   Citovat  

mot napsal:
uplne prvne jsem bral vodu taky z bloku jak pises ty a vracel jsem ji pres T hadici topeni, to taky nefungovalo, auto jezdi jen v lete a kdyz se voda zahreje tak je v rozmezi 92 - 96 stupnu, jestli je to podle tebe "studena" voda... to mi hlava nebere

voda v turbu po odstaveni motoru varila a to jsem dochlazoval i pul hodiny za behu motoru, i potom po vypnuti motoru to zacalo v turbu varit a pak to tlakovalo cely okruh, ted to vypada ze to bude fungovat bez problemu, navic kdyz dam vetsi hadici tak mi to nebude k nicemu, kdyz na turbu je vstup zuzeny tak na 6-8mm max. ted nevim presne, ale ten prutok je tam proste uzky, tak proc vezt velkou hadici
Ano 92-96 je "studena" voda hlavne je to provozni teplota motoru . pokud budes brat studenou vodu z chladice to turbo bude neskutecne trpet. A co se tyce hadice potrebujes dostat teplo pryc a na to potrebujes objem vody který je v hadicích to zuzeni je jen kratke docasne kde voda zrychli ale je mi to jedno udelej si to dle svého a omlouvam se ze jsem te upozornil zzzzzzz zzzzzzz zzzzzzz
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 20:16   Citovat  

skritek napsal:
Ano 92-96 je "studena" voda hlavne je to provozni teplota motoru . pokud budes brat studenou vodu z chladice to turbo bude neskutecne trpet. A co se tyce hadice potrebujes dostat teplo pryc a na to potrebujes objem vody který je v hadicích to zuzeni je jen kratke docasne kde voda zrychli ale je mi to jedno udelej si to dle svého a omlouvam se ze jsem te upozornil zzzzzzz zzzzzzz zzzzzzz

Nemyslím si, že by to byla chyba. Jestli jde o to odvést teplo, tak jde o to, kolik tepla za jaký čas předám. Kvantum teplé vody pojme a odvede podobné teplo jako menší objem vody s nižší teplotou, rozdíl bude v teplotním gradientu. Pokud dochlazuju vodou z okruhu, tak to turbo trpět nemůže. Voda vystupující z chladiče má oproti vodě do chladiče vstupující o kolik méně? Tak o 20°C? Něco jiného by byla externí lahev s kapalným dusíkem, za mě je to OK. Tome - to dochlazení je řízené časem, nebo teplotou?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 21:27   Citovat  

Ten teplotni rozdil závisí na teplote okoli ucinosti chladice stylu jizdy atd ale muze byt i 60-70stupnu třeba na Bimotu jsem mel chladic uplne ledovy s teplotou okoli a poustet do rozehřátého turba třeba 20-30stupnovou vodu mu moc dobře delat nebude. další věc ze ten teplotni spad bude silene velkej. dochlazovani je dobra věc ale ne z ledoveho chladice
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.10.2015 , 16:13   Citovat  

skritek napsal:
Ten teplotni rozdil závisí na teplote okoli ucinosti chladice stylu jizdy atd ale muze byt i 60-70stupnu třeba na Bimotu jsem mel chladic uplne ledovy s teplotou okoli a poustet do rozehřátého turba třeba 20-30stupnovou vodu mu moc dobře delat nebude. další věc ze ten teplotni spad bude silene velkej. dochlazovani je dobra věc ale ne z ledoveho chladice

nechci aby sis myslel ze mi vadi tvuj nazor, naopak jsem rad za pripominku, ale kdyz jsem se ptal na nazor ostatnich, pred tim nez jsem toto zapojeni zrealizoval, tak nikdo nic nenapsal a jelikoz jine H22turbo motory nemaji takoveto problemy s teplotou tak jsem musel experimentovat, nejpouzivanejsi zapojeni u turbo staveb v USA je napojeni na vyhrev volnobezneho ventilu a jak sam tusis tam je prumer hadicek jeste mensi nez ten co pouzivam nyni, navic i tento zpusob zapojeni jsem mel a za jizdy fungoval, ale po zastaveni nastal problem...

xps: je to rizene teplotou a ne casem je to dobrý

PS: jeste musim podtknout usporadani chladicu, prvni je IC, druhy je vymenit klimatizace a teprve treti je chladic vody, takze ledovy ten chladic opravdu neni, mozna by byl v zime, ale to s tim nejezdim, navic turbo je v takove blizkosti chladice ze tam neni prostor pro druhou saci saharu, takze jsem musel dat saharu zepredu na chladic klimy a zapojit ji jako tlacnou, takze ucinnost je trochu mensi...

jinak letos uz na to cas mit asi nebudu a v zime to nejezdi, takze cas na dalsi testovani bude az pristi sezonu ale je to stale mozne predelat je to ve fazi testovani, snimam jak teplotu motoru na vystupu z hlavy do chladice tak teplotu z turba pred chladicem a podle udaju z tohoto cidla se spousti jedna sahara a vodni pumpa, dokonce jsem uvazoval o uplnem odstraneni termostatu, topi to tolik ze kdyz jsem jel v kolone po jizni spojce, vyskocila mi teplota vody v motoru skoro do cerveneho pole na seriovem ukazateli teploty, pritom telota EGT byla v normalu, venkovni teplota vzduchu vsak byla odhadem 35°C (v te dobe jsem jeste nemel pridavny ukazatel na teploty vody, takze nevim kolik byla presna teplota), obcas uz jsem si i rikal, jestli neni fouknute tesneni pod hlavou, ale nic tomu nenasvedcuje, v chladici pena ani mastnota neni v oleji take nic, pres zimu udelam nejakou komplexnejsi kontrolu motoru a budu vedet vice, ale myslim ze to bude OK... to mi hlava nebere
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.12.2015 , 11:37   Citovat  

kapota dostala oporu je to dobrý

12095133_1027670590617959_6200338957744409790_o.jpg

12095133_1027670590617959_6200338957744409790_o.jpg, 112.74 kB

12273827_1027670433951308_5647672500449552412_o.jpg

12273827_1027670433951308_5647672500449552412_o.jpg, 144.45 kB

12291096_1027670437284641_909651674840554586_o.jpg

12291096_1027670437284641_909651674840554586_o.jpg, 80.13 kB

12273671_1027670600617958_6277477798186268482_o.jpg

12273671_1027670600617958_6277477798186268482_o.jpg, 98.93 kB

12309584_1027670597284625_5713240114188541407_o.jpg

12309584_1027670597284625_5713240114188541407_o.jpg, 54.95 kB
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2015 , 17:37   Citovat  

A jinak jezdíš? Všechno v poho?
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 5.12.2015 , 21:11   Citovat  

ne, dodelal jsem chlazeni a od te doby uz nevyjel, takze ani nevim jestli bude vse fungovat jak ma, nebyl na to cas a ted uz je zazimovano, takze az na jare Smutný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2015 , 22:16   Citovat  

ty vase zazimovanosti pořádnej výtlem Ja furt neco menim a hned to aj zkousim. By mi to vytrhalo vsechny zily cekat na nejake jaro ktere prijde buhvikdy zmatenej
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2015 , 10:27   Citovat  

FastCivic napsal:
ty vase zazimovanosti pořádnej výtlem Ja furt neco menim a hned to aj zkousim. By mi to vytrhalo vsechny zily cekat na nejake jaro ktere prijde buhvikdy zmatenej

tvl je to lestenka ve ktery je mega.cemu se divis Tak to valím bulvy ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2015 , 11:28   Citovat  

Když si koupíš GTR tak v tom máš 3mega a v zimě to taky jezdi Úsměv
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2015 , 12:12   Citovat  

to srovnani pořádnej výtlem .pres zimu s preludem taky nejezidm. proc taky kdyz mam dalsi auto.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 6.12.2015 , 15:22   Citovat  

Budes teda dávat i ten větší IC? A snímač teploty vyf. plynu?
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 18:35   Citovat  

FastCivic napsal:
Budes teda dávat i ten větší IC? A snímač teploty vyf. plynu?

už tam je i větší IC i to EGT
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2015 , 18:46   Citovat  

zyx napsal:
tvl je to lestenka ve ktery je mega.cemu se divis Tak to valím bulvy ?

on se nediví , on se mu vysmíváÚsměv kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.4.2019 , 22:06   Citovat  

Tak po delší době, musím oznámit, že "vývoj" chlazení/dochlazování stále pokračuje Tak to valím bulvy Strašení, které tady proběhlo, že bude turbo dostávat šoky příliš ochlazenou vodou, se nekoná, ukázalo se, že rozdíly jsou v teplotě vody minimální, v jednotkách stupňů. Problém je ale v dochlazování na místě, turbo díky současnému zapojení dokážu dochladit poměrně rychle, ale teplota v motoru se drží příliš dlouho v hodnotách nad 100°C a proto se chystám okruh dochlazování předělat. Výstup z turba přímo do horní části chladiče zůstane zachován, ale vstup vody do turba vezmu nově ze zadní trubky k vodní pumpě (přesněji, přes T-kus hadice topení, co nejblíže k té trubce...). Druhá úprava bude spočívat ve změně zapojení přídavné elektrické pumpy, zůstane z jedné strany zapojena do spodní části chladiče (odtud bude brát ochlazenou vodu) a posílat ji bude za termostat do trubky k vodní pumpě (buďto opět přes T-kus na hadici do topení a nebo přes T-kus na hadici "výhřevu" olejového filtru), a protože toto zapojení přídavné pumpy bude obcházet termostat a mohlo by tak negativně ovlivnit jeho funkci, přidám tam zavírací ventil, který se používá v originále na "odstavení" teplé vody do radiátoru v kabině. Takže když bude potřeba dochlazovat na místě, ventil otevřu, zapnu přídavnou pumpu a sahary a voda by se měla točit přes celý motor i přes turbo a snížit tak teplotu v celém systému chlazení mnohem rychleji, než tomu bylo do teď... Ještě nemám domyšlené jak budu ten ventil ovládat (zatím v testovací verzi to bude nějaké lanko, podobné jako se používá v originále a tahat za ně budu ručně, ale možná by to šlo pak předělat na nějaký servo motorek a "automatizovat" to... to mi hlava nebere ).

Nějaké připomínky k tomuto záměru? to mi hlava nebere
Teď se ukáže, jestli to tady ještě žije nebo už jsou všichni na FB... Tak to valím bulvy

h22_cooling_gt3076_103.jpg

h22_cooling_gt3076_103.jpg, 187.9 kB
   Návrat  
Mickey Mouse je teď offline  Mickey Mouse
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.4.2019 , 22:27   Citovat  

Zdravím, kamarád řešil něco podobného, tunil,tunil,až to trochu přehnal Velmi šťastný .Skoro 600 koní na b16. A řešil ochlazování celého systému nějakou extra kapalinou,něco na princip stlačeného dusíku. Poptám se,a pak dopíšu,jak to dopadlo.Nestálo to úplně pár korun,ale na ten milionový projekt,je to zanedbatelná částka. Každopádně říkal, ze by měl být schopen vše uchladit bez problémů na rozumnou provozní teplotu,a standartní dochlazení-pod 80st.celsia pak řešil také externí pumpou napojenou na teplotní čidlo,které pak přez rele při požadované teplotě vyplo
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.4.2019 , 22:55   Citovat  

heeeej, tady to žije Úsměv wc wc wc ááát na FB...

teplota v motoru se drží nad 100°C...to jako vody?
obejít termostat v případě místního dochlazování mi připadá jako fajn řešení je to dobrý
asi bych to dotáhl na ventil, který bude otevírat/zavírat dle hodnot čidla na konkrétní teplotu + spínač "natvrdo" místo lanka (jistota)
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.4.2019 , 9:22   Citovat  

RASTA napsal:
heeeej, tady to žije Úsměv wc wc wc ááát na FB...

teplota v motoru se drží nad 100°C...to jako vody?
obejít termostat v případě místního dochlazování mi připadá jako fajn řešení je to dobrý
asi bych to dotáhl na ventil, který bude otevírat/zavírat dle hodnot čidla na konkrétní teplotu + spínač "natvrdo" místo lanka (jistota)

ano to jako vody Velmi šťastný musíš vycházet z toho, že to je přesná teplota, zobrazovaná díky přídavným čidlům a ukazateli od LJaye, kdybych vycházel z origo ukazatele tak jsem pořád na provozce, ukazuje totiž velmi nepřesně Tak to valím bulvy
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.4.2019 , 9:26   Citovat  

Mickey Mouse napsal:
Zdravím, kamarád řešil něco podobného, tunil,tunil,až to trochu přehnal Velmi šťastný .Skoro 600 koní na b16. A řešil ochlazování celého systému nějakou extra kapalinou,něco na princip stlačeného dusíku. Poptám se,a pak dopíšu,jak to dopadlo.Nestálo to úplně pár korun,ale na ten milionový projekt,je to zanedbatelná částka. Každopádně říkal, ze by měl být schopen vše uchladit bez problémů na rozumnou provozní teplotu,a standartní dochlazení-pod 80st.celsia pak řešil také externí pumpou napojenou na teplotní čidlo,které pak přez rele při požadované teplotě vyplo

Zkus mi prosím zjistit jakým způsobem měl do okruhu zapojenou tu přídavnou pumpu, respektive kde přesně připojil přívod a vývod z té pumpy a jestli taky nějak obcházel termostat? Díky.

PS: skoro 600 koní na B je to dobrý vyřiď, že je blázen Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2019 , 9:45   Citovat  

Zjistím. No blázen to je,celkem slušnej.Motor komplet kovanej,dle nakoupených dílů výdrž 1000 koní. Začalo to nevinnou zkouškou,malým turbíčkem z hyunday s coupe,to bylo málo, tak sehnal turbo z aston martina,to roztavil půl motoru,tak se naštval a šel kovat pořádnej výtlem .Jinak tohle auto gumy nesjíždí,ale trhá. Nedá se s tím jezdit,omezovač na 11tis otáček, 1,2,3 člověk neví jestli má řadit, řídit, koukat na cestu nebo co vlastně, pak je tam 200,no a pak už to jde pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem .Jinak je to B16a2.Momentálně připravená na lak,tak až bude trochu času, snad se dodělá a možná příští rok vyjede trhat asfalt
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.4.2019 , 16:17   Citovat  

mot napsal:
ano to jako vody Velmi šťastný musíš vycházet z toho, že to je přesná teplota, zobrazovaná díky přídavným čidlům a ukazateli od LJaye, kdybych vycházel z origo ukazatele tak jsem pořád na provozce, ukazuje totiž velmi nepřesně Tak to valím bulvy

palubní je o ničem, nezačne ukazovat ani když v okruhu chybí 1,5 litru vody Tak to valím bulvy
na kolik by ses chtěl ideálně s teplotou dostat?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.4.2019 , 17:15   Citovat  

Teď jsem trochu zkoumal celý tento showroom,a zarazilo mě pár věcí. 1-klimatizace. To jako fakt?Zvyšujeme výkon a pak ho ubereme klimoškou?Nehledě na to,že chladič klimy před chladičem je další brzda studeného vzduchu.2-intercooler před chladičem, to samé, určitě by se dal někam přesunout, aby tolik nebránil.Za další prelude má celkem dlouhý čumák, od chladiče až dopředu je asi tak kilometr,přemýšlel bych o jiném nárazníku, s většíma a přesně mířenýma nádechama kvůli proudění vzduchu.Když jsme turbili crx i targu,tak tam moc originálních vyztuh nezůstalo, právě kvůli prostoru a umístění chladiče co nejdál od tepelného zdroje(motoru,svodů a turba).A hlavně tlačná sahara moc nefunguje, natož u turbíny.Pak bych ještě přemýšlel o vyleštění a zvětšení vodních kanálků v bloku a hlavě.Po tomhle všem možná zjistíš,že jsi vůbec neměl problém s chlazením, ale pouze se správným uspořádáním všech komponentů.Snad jsem tě tímto neurazil,nebo něco podobného, jen jsem se zamyslel nad celým projektem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
MOT: Honda Prelude 4G (turbo projekt)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 25, 26, 27  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina