Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 119 z 246
DusanUsan je teď offline  DusanUsan
PříspěvekZaslal: 20.2.2019 , 16:54   Citovat  

Ahoj, ano stresne okno klepe. ja to teda pocujem len ked je tiho v aute, napr v podzemnych garazach alebo na kockach. Menili mi stropnicu a povedali ze to ten problem vyriesia, ale nejako nechcu pochopit ze je to strecha a nie interier. Mozno by stacilo upravit ten mechanizmus zatvarania aby pritahoval strechu silnejsie - neviem.

Kazdopadne teraz pojdem menit olej a chcem aby to fixli cele. lebo ma nebavi kazdeho polroka nieco riesit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
engine je teď offline  engine
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.2.2019 , 21:04   Citovat  

Pěknej šrot, ta desítka. Aspoň už víme, proč zavřou tu fabriku v Anglii. papa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marwek201 je teď offline  marwek201
PříspěvekZaslal: 21.2.2019 , 6:49   Citovat  

DusanUsan napsal:
Ahoj, ano stresne okno klepe. ja to teda pocujem len ked je tiho v aute, napr v podzemnych garazach alebo na kockach. Menili mi stropnicu a povedali ze to ten problem vyriesia, ale nejako nechcu pochopit ze je to strecha a nie interier. Mozno by stacilo upravit ten mechanizmus zatvarania aby pritahoval strechu silnejsie - neviem.

Kazdopadne teraz pojdem menit olej a chcem aby to fixli cele. lebo ma nebavi kazdeho polroka nieco riesit.

Hej hej mas pravdu bud je to nejak slabo pritiahnute, alebo staci mi len trosku pritiahnut dole kolajnice nanho a je to okej, a len na strane spolujazdca, tak nevieeeem....
   Návrat  
marwek201 je teď offline  marwek201
PříspěvekZaslal: 21.2.2019 , 6:58   Citovat  

engine napsal:
Pěknej šrot, ta desítka. Aspoň už víme, proč zavřou tu fabriku v Anglii. papa

len ten interieeer, ak sa vychytajuu tie muchy bude to super, aj tak sa vzdy tesim ked do nej sadnem, motor a podvozok je megaaa.
   Návrat  
BrozikCZ je teď offline  BrozikCZ
PříspěvekZaslal: 21.2.2019 , 10:59   Citovat  

Vrzajici interier je jedna vec, me ted zacla zlobit spojka.
Mam pocit, ze mi obcas nerozpina, ikdyz je spojkovy pedal stlaceny az k podlaze a dal uz nejde. A nevim, jestli to s tim souvisi, ale 3 rychlostni stupen se casto zadrhne, jakoby z boku mel nejakou prekazku. Jsem zvedavy, co mi na to reknou v servisu.
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2019 , 10:39   Citovat  

co mi ty světla jenom připomínají to mi hlava nebere

Návrat  
2bep je teď offline  2bep
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.2.2019 , 10:58   Citovat  

A ve výsledku je to nějaká Čínská kopírka, ne? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.2.2019 , 12:35   Citovat  

pokud má někdo neomezený data... doporučuju i obyčejný rádio přes AA

poslech stejnýho rádia přes FM nebo aplikací v android auto je úplně jiný vesmír OK

vyzkoušeno na myTuner

20190225_104347.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20190225_104347.jpg, 141.81 kB

20190225_104335.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20190225_104335.jpg, 125.44 kB
   Návrat  
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 9:06   Citovat  

Jak moc se mi C10G líbí, tak o to více mě mrzí tyhle "drobnosti" jako vrzající interiér, porodní bolesti 1,5ky při jízdě po městě a infotainment alá dodělej si sám. Přitom japonci nám byli ještě před 10-15 lety dáváni za vzor v technologiích, robotech, počítačích atd. a šup, najednou jsou téměř na chvostu. Jasně, infotainment není zrovna nejpodstatnější část auta (díky bohu za parádní jízdní vlastnosti!), ale přecejen stárneme a jsme čím dál pohodlnější. Takže nabízet v tomhle roce nové auto za ne úplně malé peníze, které má pomalého starého androida jakožto základ infotainmentu, mi přijde nešťastné. Smutný Podobný problém má podle mého i Mazda 6, které facelift pomohl ve všem jen né v tomhle a obraz z couvací kamery vypadá jako počítačová hra z roku 2001 to mi hlava nebere
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 9:08   Citovat  

Chalani ak toto sú problémy, tak asi by ste mali vedieť s akými problémami sa trápia prémiovky Úsměv A aj staršie HOndy trápili problémy, len sa na ne akosik pozabudlo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 9:11   Citovat  

to vavron: Kdyby sis před lety pořádně pročetl 8G forum sekce "Problémy" tak to nikdy nekoupíš Mrk Zavítej na jakékoliv fandovské forum a zjistíš, že nemáš co koupit, pokud chceš něco bez problémů Tak to valím bulvy
   Návrat  
Tomika je teď offline  Tomika
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 9:28   Citovat  

Ad infotainment. Pro zbytek sveta tohle evidentne neni priorita a rozmazlena Evropa jim je celkem suma fuk, kdyz tu prodaji jen par procent z celosvetoveho prodeje svych aut. Porad jsem ale rad, ze tu Honda jeste neco vubec prodava, taky se na to uz mohli vyprdnout (a mozna vyprdnou). Holt nekde jsou prioritou jizdni vlastnosti a radost z rizeni, nekde jinde infotainment. Do elektroaut, kde uz jizda samotna neni tolik dulezita, tam at zapracuji - tam je to treba, to auto samo o sobe k tomu vybizi.
   Návrat  
xps je teď offline  xps
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 9:29   Citovat  

2bep napsal:
to vavron: Kdyby sis před lety pořádně pročetl 8G forum sekce "Problémy" tak to nikdy nekoupíš Mrk Zavítej na jakékoliv fandovské forum a zjistíš, že nemáš co koupit, pokud chceš něco bez problémů Tak to valím bulvy

Ahoj,

dovolím si trochu nesouhlasit co se týče kvality. Jezdím služební auto nejmenované značky na čtyři písmena začínající F a končící D. Za rok a půl služby infotainment s AndroidAuto nereagoval jen jednou, a to navíc mojí neznalostí. Ze závad musel vůz do servisu s uvolněným zadním opěradlem. Nebudu spekulovat o tom, jak je to navržené, jaké jsou tam materiály, jak to jezdí atd. ale pokud se tady bavíme o kvalitě, tak si nemůžu stěžovat, není na co.
   Návrat  
Tomika je teď offline  Tomika
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 9:36   Citovat  

Kus od kusu, taky jsem videl Koubkuv test focusu a odpadavajici plasty oblozeni B sloupku Úsměv kvalita z toho uplne tryska...
   Návrat  
vavron je teď offline  vavron
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 9:50   Citovat  

Chlapi, já to naprosto chápu, že jsme tady v Evropě pro Hondu malí a téměř bezvýznamní a v USA je jim nějaký infotainment u kiss me. Reagoval jsem hlavně na to, jak tady xenon pravidelně dává nějaké rady a vychytávky, jak si v infotainmentu co upravit/dodělat/nastavit, aby to nějak pěkně fungovalo. Naštěstí je těch problémů u C10G celkem málo, snad za to může roční předstih v USA(?). Pokud vyřeší to míchání oleje s benzénem u 1.5, všechno ostatní jsou (jak říkáte) prkotiny, které ale nového majitele vždycky zamrzí. Asi i proto tady několik lidí čeká na facelift, včetně 2bepa, co? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 10:32   Citovat  

to vavron: Tak viz. zmiňované Ufo. Předface a poface, nebe a dudy Úsměv Celkově si asi nevybavím Hondu, které by facelift uškodil, spíše šlo vždy o designové a technické zlepšení je to dobrý

to xps: Ehm a že zrvona ten Ford a co jejich problém s lety oceňovaným litrovým zázrakem, za který jim dnes hrozí hromadná žaloba? Případně problémy s turbenou 2,3 v FRS? Prostě všude je něco a pro každého uživatele je důležitější jiná funkčnost auta a jiné komponenty jsou kritické.
   Návrat  
mullah je teď offline  mullah
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 10:48   Citovat  

Ahojte,
Som tu novy, prave rozmyslam nad novym autom, a Civic je horuci kandidat. Zaujimala ma ta sprava o facelifte - mate niekto info kedy sa to moze u nas objavit ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 12:19   Citovat  

Facelift Evropské Cvičky by měl přijít na přelomu 2019/20. Osobně očekávám, že bude představen v září ve Franfurtu na IAA.
   Návrat  
mullah je teď offline  mullah
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 13:23   Citovat  

2bep napsal:
Facelift Evropské Cvičky by měl přijít na přelomu 2019/20. Osobně očekávám, že bude představen v září ve Franfurtu na IAA.

To je velmi dlha doba Smutný Ja som tajne dufal, ze sa to objavi uz v Zeneve.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 13:40   Citovat  

já spíš tipuju (hádat ani sázet se nebudu Velmi šťastný ), že v Ženevě, ale příští rok... to bude cca 3 roky od uvedení

samozřejmě probíhají i změny/vylepšení s každým modelovým rokem, aniž by byly zvenku nějak vidět viz třeba letos GPF
   Návrat  
Jopeeeno je teď offline  Jopeeeno
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 15:33   Citovat  

Tak to já si rád počkám Úsměv V dubnu 2020 doplatím auto a pokud mě HR-V s 1.5T nezaujme, Civic po FL je jasná volba (ale pouze s inovovaným motorem, pokud bude).
Dnes jsem s dealerem opět řešil kontaminaci oleje palivem ("rýpl" jsem si, že pokud Honda tohle nevyřeší, nevím, za jakou Hondu příští rok HR-V vyměním, a budu tak muset volit nejspíše Atecu 1.5 TSI) Velmi šťastný To bych samozřejmě nerad.
No, z toho, co mi říkal, mi nepřipadá, že by bylo v realizaci nějaké (blíže specifikované, hmatatelné) servisní opatření na tento nešvar. Doslova mi řekl, že přímovstřiky mají takovou vlastnost, na krátkých trasách se ten benzín z oleje prostě neodpaří. Samozřejmě, že tohle pro mě není argument a určitě ne to, co bych chtěl slyšet. Myslím si, že pokud by už byla v realizaci nějaká náprava, docela by se s ní "pochlubil (známe se přes 20 let). Takže rada zněla, jednou za čas s tím jezdit i dál. Hm, co ale v případě, že se "nikam dál" nedostanu? Letos se soukromým autem jezdím jen kolem komína, co teď? To mám měnit olej co 2.000 km?
Kurde, pánové, z toho nemám dobrý pocit Smutný Být Honda positive a rozumět technice není jednoduché Ble No, uvidíme, co bude v r. 2020...
S jistotou už budou tou dobou /ke konci roku/ prodávat Urbana (ale pidi elektromobil mě zatím neláká).
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 15:48   Citovat  

začátkem měsíce jsem byl pro gumičky do stěračů a ptal jsem se na to ředění, v Ústí zatím žádný případ nemají

edit: tady jsem zkusil natočit rozdíl ve zvuku... no video moc neřekne, chce to slyšet v reálu, tam je rozdíl obrovskej

Odkaz
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 16:53   Citovat  

Jopeeeno napsal:
Tak to já si rád počkám Úsměv V dubnu 2020 doplatím auto a pokud mě HR-V s 1.5T nezaujme, Civic po FL je jasná volba (ale pouze s inovovaným motorem, pokud bude).
Dnes jsem s dealerem opět řešil kontaminaci oleje palivem ("rýpl" jsem si, že pokud Honda tohle nevyřeší, nevím, za jakou Hondu příští rok HR-V vyměním, a budu tak muset volit nejspíše Atecu 1.5 TSI) Velmi šťastný To bych samozřejmě nerad.
No, z toho, co mi říkal, mi nepřipadá, že by bylo v realizaci nějaké (blíže specifikované, hmatatelné) servisní opatření na tento nešvar. Doslova mi řekl, že přímovstřiky mají takovou vlastnost, na krátkých trasách se ten benzín z oleje prostě neodpaří. Samozřejmě, že tohle pro mě není argument a určitě ne to, co bych chtěl slyšet. Myslím si, že pokud by už byla v realizaci nějaká náprava, docela by se s ní "pochlubil (známe se přes 20 let). Takže rada zněla, jednou za čas s tím jezdit i dál. Hm, co ale v případě, že se "nikam dál" nedostanu? Letos se soukromým autem jezdím jen kolem komína, co teď? To mám měnit olej co 2.000 km?

Kurde, pánové, z toho nemám dobrý pocit Smutný Být Honda positive a rozumět technice není jednoduché Ble No, uvidíme, co bude v r. 2020...
S jistotou už budou tou dobou /ke konci roku/ prodávat Urbana (ale pidi elektromobil mě zatím neláká).

co tak si pockat na civic hybrid ? po jedzeni ve vsech motorizacich a prevodovkach v civiku a pak v CRV hybrid mam v motorizaci uplne jasno .. jinak jeste mas jednu moznost nechat si privezt civic z R20 nedavno byl jeden na bazosi naprodej ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 17:39   Citovat  

xenon04:
Zvuk vypadá čistě a prostorově, super, jen bych se, s odvoláním na naši předchozí debatu, přimluvil za to vytlumení, ta basová složka navíc by tomu moc prospěla OK

To, že se u Beka o problému nemluví, neznamená, že není Ble Víš, co tím chci říct.

DOHCVTEC:
Víš, jaksi už nechci "žít finančně jen pro auto". Zařekl jsem se, že strop je na hranici nějakých cca 550-600.000, víc ani prd. Myslím, že to, co zmiňuješ, tohle hravě přeskočí. Mám ještě jiná hobby (motorky), která jsou docela náročná na money. A bušit v práci přesčasy pro tak finančně neekonomickou věc jako je auto.... Nevím, nevím. Mám rok, uvidíme, co v Hondě vymyslí, nabídnou...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 19:26   Citovat  

Jopeeeno napsal:
xenon04:
Zvuk vypadá čistě a prostorově, super, jen bych se, s odvoláním na naši předchozí debatu, přimluvil za to vytlumení, ta basová složka navíc by tomu moc prospěla OK

To, že se u Beka o problému nemluví, neznamená, že není Ble Víš, co tím chci říct.

DOHCVTEC:
Víš, jaksi už nechci "žít finančně jen pro auto". Zařekl jsem se, že strop je na hranici nějakých cca 550-600.000, víc ani prd. Myslím, že to, co zmiňuješ, tohle hravě přeskočí. Mám ještě jiná hobby (motorky), která jsou docela náročná na money. A bušit v práci přesčasy pro tak finančně neekonomickou věc jako je auto.... Nevím, nevím. Mám rok, uvidíme, co v Hondě vymyslí, nabídnou...

no ten civic X s R20 stal co litr v lepsi vybave takze to nemusi byt spatny napad nebo nekoho kdo by to privezl z pakistanu nebo z jine zeme kde se to prodava Velmi šťastný prvne jsme jel v 1.5T manual a pak CVT ,ale ve mne to nezanechalo neco co by me zaujalo ,pro mne to bylo jako bych vzal muj motor z toureru trochu ho vyladil a dal do novyho civiku , sice slusny ,ale pro mne nuda ,nez jsem se svezl v nafte byl jsem rozhodnutej pro litr s CVT ,pak jsem jel v nafte a pak bych bral naftu ,ale v automatu ,ale tahle verze je uz cenove mozna tam kde bude hybrid a ten je aspon v CRV dle mne lepsi nez ostatni motorizace .. jestli bude v civiku R18 a hybridnim pohonem o vykonu aspon 170ps se spotrebou nafty ,tak nebude co resit ..
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 19:32   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no ten civic X s R20 stal co litr v lepsi vybave takze to nemusi byt spatny napad nebo nekoho kdo by to privezl z pakistanu nebo z jine zeme kde se to prodava Velmi šťastný prvne jsme jel v 1.5T manual a pak CVT ,ale ve mne to nezanechalo neco co by me zaujalo ,pro mne to bylo jako bych vzal muj motor z toureru trochu ho vyladil a dal do novyho civiku , sice slusny ,ale pro mne nuda ,nez jsem se svezl v nafte byl jsem rozhodnutej pro litr s CVT ,pak jsem jel v nafte a pak bych bral naftu ,ale v automatu ,ale tahle verze je uz cenove mozna tam kde bude hybrid a ten je aspon v CRV dle mne lepsi nez ostatni motorizace .. jestli bude v civiku R18 a hybridnim pohonem o vykonu aspon 170ps se spotrebou nafty ,tak nebude co resit ..

O pár stránek dřív najdeš fotku interiéru pákistánského CXG s R18 motorem, blejsknul jsem to osobně. Co jsem se nezávazně vyptával, tím, že tam ten motor plní EURO 4, je tady to auto nepříhlásitelné.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 20:05   Citovat  

Nechci Vám do toho kecat. Na Asijském trhu sice je R16B (92kW/153Nm), R18Z1 (104kW/174Nm), ale 2,0 v USA je DOHC "EDT" K20C2 (118kW/187Nm) Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 20:07  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 27.2.2019 , 0:13, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

piskot napsal:
O pár stránek dřív najdeš fotku interiéru pákistánského CXG s R18 motorem, blejsknul jsem to osobně. Co jsem se nezávazně vyptával, tím, že tam ten motor plní EURO 4, je tady to auto nepříhlásitelné.

nechapu proc by to neslo prihlasit .., nevim presne odkud ho pritahly ,ale nekdo to dela ,tipoval bych to na polaky a z kanady nebo usa tudy odkaz dalsi tudy odkaz dalsi tudy odkaz tudy odkaz tudy odkaz tudy odkaz ceny od cca 13000 do 160000eur ,jinak neplnila v R18 v C9G a R20 v A8G nahodou euro 5 ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 20:09   Citovat  

2bep napsal:
Nechci Vám do toho kecat. Na Asijském trhu sice je R16B (92kW/153Nm), R18Z1 (104kW/174Nm), ale 2,0 v USA je DOHC "EDT" K20C2 (118kW/187Nm) Mrk

to je zajimavy ten motor ma plastovani podobny R20 ,.. a 2.0 z arabie ,egyptu a pod ma pod kapotou co ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.2.2019 , 20:21   Citovat  

Mě se CXG 1.5T líbil, měl jsem ho na tři dny s CVT a užil jsem si docela dost zábavy (Sport+), za mě dobré auto. Když na to přišlo, nebyl v módu "ujeď", soupeř Velmi šťastný
Manuál jsem měl půjčený, ale jen v litru.
Nevím, nechtěl bych asi úplně nějakou exotiku. Jednu jsem doma měl, odešlo mi palivové čerpadlo a než jsem sehnal nové, dost jsem se načekal.
Takže si radši počkám, co s tím ředěním vymyslí a podle toho se rozhodnu.

Jinak o autě u US jsem už koukal (A9G), ale přes Denara bych se nedoplatil, strašná raketa. Clo, daň, poplatek za záruku, atd. 900.000 uffffff. Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 118, 119, 120 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina