Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Praha a okoli - soukroma cesta/trat ?
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
LajdakMarek je teď offline  LajdakMarek
PříspěvekZaslal: 26.1.2019 , 17:35   Citovat  

Cus. Je niekde v Prahe a okoli (povedzme do 50 km) nejaky hezky usek cesty na ktorom by sa dalo projet? Myslim nieco bez radarov a idealne bez premavky. Bol som v Sosnovej ale najblizsi termin maju 3/2018 Smutný

A tiez mi nepride idealne cestovat 1.5h tam + 1.5h naspat aby som si zajazdil 2-3x 20min... + samotna cesta mi pride extremne frustrujuca neviem kde su ake radary takze vsade dodrzujem a s pravidla su skoro vsade a furt 50 alebo mimo obce 90 s obmadzenim na 70... to ma ide trafit slak s takeho cestovania... dokonca smerom do sosnovej boli useky s 30 (!) to uz by som porusil aj na bycikli... s tym, ze ked sa da ist konecne 90 tak sa objavi nejaky stryco na fabii co si to vali extremnych 64km/h a vsade plna ciara... to si radsej tam prenajat garaz a cestovat vlakom... + tie body... tazky zivot autickara Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.1.2019 , 20:39   Citovat  

O ničem nevím, ale zase bych to tak s těmi rychlostmi nedramatizoval. Po Praze a středočeským kraji jezdím dost, mimo obec rychlosti neřeším, protože pořád něco nestíhám a body mám zatím všechny (tuk, tuk HaHaaa) stačí koukat, radarů i tajných policejních aut si všimneš.

S jakým jezdíš autem?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DannyK je teď offline  DannyK
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2019 , 20:57   Citovat  

tak u prahy je asi nejznámější Dolní břežany - Zbraslav, to je takovej pěknej kousek ale je to tak max 3km a přes den tam je provoz, ale na večer nebo v noci to tam je dost dobrý. Jinak jsem dostal doporučení Křivokládsko a nebo Karlštejnsko. Obecně je dobrý číst diskuze motorkářů, kde jezdí, protože taky vyhledávají takový useky kde je dobrá silnice a méně provozu.
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2019 , 21:18   Citovat  

Loděnice -> Svatý Jan pod skalou -> Srbsko. Tam se jede krásně, moc aut nejezdí, když jede D5 Velmi šťastný Je to tam i celkem přehledné, i když na jedné straně skály, na druhé svodidla a sráz Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.1.2019 , 21:40   Citovat  

Dik Vsetkym za odpovede. Urcite si tie destinace hodim do google maps a pravdepodobne aj osobne navstivim.

@RIZ3K9 nj ono ide o to, ze jazdim cca 3-4 mesiace a to iba v ramci hobby. Daily auto vobec nepotrebujem a nevyuzivam takze nepoznam cesty co znamena, ze pozeram kam idem a nemam cas pozerat kde je/nieje radar Velmi šťastný

Kazdopadne doplnim co mi odporucal kolega - smer Tocna. Vynikajuca cesta no bohuzial velmi neprehladna takze da sa prebehnut ale clovek nemoze ist bomby...

A na com jazdim? Velmi šťastný No vzhladom na to, ze mi nikto nechcel dat leasing (sk obcan, bez ofiko pobytu - co riesim teraz) tak som zvolil low budget cestu a poridil si stireborny, 3dv civic 6g v 1.4i 90HP vyrobeny v japonsku Úsměv a zatial som ho dal trochu dokopy - olej, podvozok (tehlice, cepy, loziska), vyfuk, pneu. Uz mam dohodnute s kamosom, ze spravime sanie a mozno dame kat off.

Avsak neviem ci ju budem davat dokopy/ladit vykon dalej alebo to predam a v lete kupim nieco lepsie... Mam sen Veckovy motor... Na jednej strane ten civic ma vyborne ceny dielov a celkovo nieje nakladny na servis... A je to celkom 'stastne' auticko Velmi šťastný Male ale strasne sa mu chce aj v nizsich otackach... Na strane druhej take zasahy su casto proti zakonom a potom budu problemy pri STK pripadne nejaky premotivovany policajt to moze riesit a vezme mi technicak atp... Takze fakt neviem no.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2019 , 21:55  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 26.1.2019 , 22:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

DannyK napsal:
tak u prahy je asi nejznámější Dolní břežany - Zbraslav, to je takovej pěknej kousek ale je to tak max 3km a přes den tam je provoz, ale na večer nebo v noci to tam je dost dobrý. Jinak jsem dostal doporučení Křivokládsko a nebo Karlštejnsko. Obecně je dobrý číst diskuze motorkářů, kde jezdí, protože taky vyhledávají takový useky kde je dobrá silnice a méně provozu.

je to dobrý
On asi myslel uzavřenou cestu, ale nevadí tam se jezdí dobře.
Ja mám tip na silnici kousek za Prahou, Slapská přehrada > Blaženice = většinou stoupání do kopce, pěkné serpentiny, nový asfalt. Krásné stoupání od Vltavy na jedné straně svodidla/sráz a na druhé skály. Sice se projíždí jednou krátkou vesnicí, ale je alespoň čas třeba na schlazení brzd. Mám to tam pár, km takže jsem tam nechal většinu pneu na CRX Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2019 , 21:58   Citovat  

LajdakMarek napsal:
Dik Vsetkym za odpovede. Urcite si tie destinace hodim do google maps a pravdepodobne aj osobne navstivim.

@RIZ3K9 nj ono ide o to, ze jazdim cca 3-4 mesiace a to iba v ramci hobby. Daily auto vobec nepotrebujem a nevyuzivam takze nepoznam cesty co znamena, ze pozeram kam idem a nemam cas pozerat kde je/nieje radar Velmi šťastný

Kazdopadne doplnim co mi odporucal kolega - smer Tocna. Vynikajuca cesta no bohuzial velmi neprehladna takze da sa prebehnut ale clovek nemoze ist bomby...

A na com jazdim? Velmi šťastný No vzhladom na to, ze mi nikto nechcel dat leasing (sk obcan, bez ofiko pobytu - co riesim teraz) tak som zvolil low budget cestu a poridil si stireborny, 3dv civic 6g v 1.4i 90HP vyrobeny v japonsku Úsměv a zatial som ho dal trochu dokopy - olej, podvozok (tehlice, cepy, loziska), vyfuk, pneu. Uz mam dohodnute s kamosom, ze spravime sanie a mozno dame kat off.

Avsak neviem ci ju budem davat dokopy/ladit vykon dalej alebo to predam a v lete kupim nieco lepsie... Mam sen Veckovy motor... Na jednej strane ten civic ma vyborne ceny dielov a celkovo nieje nakladny na servis... A je to celkom 'stastne' auticko Velmi šťastný Male ale strasne sa mu chce aj v nizsich otackach... Na strane druhej take zasahy su casto proti zakonom a potom budu problemy pri STK pripadne nejaky premotivovany policajt to moze riesit a vezme mi technicak atp... Takze fakt neviem no.

D14 nemá moc smysl upravovat. Radši využívej spolehlivost, nízké provozní náklady a šetři na něco lepšího Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.1.2019 , 22:03   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
je to dobrý
On asi myslel uzavřenou cestu, ale nevadí tam se jezdí dobře.
Ja mám tip na silnici kousek za Prahou, Slapská přehrada > Blaženice = většinou stoupání do kopce, pěkné serpentiny, nový asfalt. Sice se projíždí jednou krátkou vesnicí, ale je alespoň čas třeba na schlazení brzd. Mám to tam pár, km takže jsem tam nechal většinu pneu na CRX Velmi šťastný

Jop myslel som uzavretu cestu ale pozeram, ze ani tu ani google zatial nic Úsměv co je skoda, ze Praha a ziadne moznosti... ze nieje nic legalne na vyblaznenie sa...

A s tou D14 mas asi pravdu... ale to sanie tam este spravim Velmi šťastný
   Návrat  
cico86 je teď offline  cico86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.1.2019 , 17:39   Citovat  

Pokiaľ si v Prahe tak si nechaj urobiť na ambasade/cudzineckej polícii prechodný pobyt.. Potom máš nárok na väčšinu úverov, hypoték leasingov.. Ja s manželkou máme hypotéku a aj auto na tento kus papiera a nestojí to nič len hodinu vypisovania úrad. Papierov
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Praha a okoli - soukroma cesta/trat ?
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina