Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 90 z 109
needs je teď offline  needs
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 12:18   Citovat  

jakubM napsal:
tak mě čeká opět výměna oleje a asi nejdřív propláchnu pomocí TEC nebo Liqui Moly, ale co olej.. Teď jsem tam měl Millers Oil a nezaznamenal jsem, že by byla nižší spotřeba oleje, takže asi zbytečné opět dávat 2000 za 5l, když měním po 10tis km.

Proto, Mobil nebo Motul? 5W-40 pro K24 LPG
Motul 8100 5W-40
Mobil Super 3000 X1 5W-40

Filtr dám origo, nebo Hamp.

Má to nějaký zásadní vliv ten olej když je motor na LPG? Mam totiž to samé a ten co mi to dělal,hondař,mi nic specialně nedoporucoval.Spíše přemýšlím o hustším předepsaném.Těch 5w30 mi to žere celkem vic a na hondě mi řekli že v pohodě pokud mam balítáno víc jak 150.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 12:25   Citovat  

jakubM napsal:
tak mě čeká opět výměna oleje a asi nejdřív propláchnu pomocí TEC nebo Liqui Moly, ale co olej.. Teď jsem tam měl Millers Oil a nezaznamenal jsem, že by byla nižší spotřeba oleje, takže asi zbytečné opět dávat 2000 za 5l, když měním po 10tis km.

Proto, Mobil nebo Motul? 5W-40 pro K24 LPG
Motul 8100 5W-40
Mobil Super 3000 X1 5W-40

Filtr dám origo, nebo Hamp.

Myslím, že ani jedním chybu neuděláš, kolik máš spotřebu oleje? Pokud ti to trochu baští, šel bych po lepší ceně Velmi šťastný

Jestli ti pomůže v rozhodování tak já jsem ted s olejem dost experimentoval a měnil hooodně často a snažil jsem se snížit spotřebu oleje se zachováním oleje 5w-XX, 10w-40 jsem zatím nechtěl dávat Velmi šťastný A u K24 je známý problém se zapečenými kroužky než vyloženě s opotřebením nebo guferama na ventilech. Jen uvedu, že jako domovskou značku oleje mám Texaco, už několik let a tisíce vytočených litrů HaHaaa

Po koupi auta jsem jen vyměnil olej, byl tam původně nějaký Mobil 5w-30 a původní majitel na něm najel dost km, ačkoliv předtím měnil olej i dřív než musel. Asi věděl, že prodá HaHaaa

Prvně jsem dal Texaco Ultra S 5w-40 / filtr Mann / bez výplachu / spotřeba cca 1l/1200-2000km dle stylu

další opět Texaco Ultra S 5w-40 / filtr Mann / výplach TEC 2000 + TEC2000 oil booster / vyměněm PCV ventil / spotřeba max 1l/2000km - pořád mi to vadilo, protože mám citlivější měřák hladiny a vyskakovala mi hláška dolití oleje, když ubylo i jen 0,3l

takže další pokus byl Repsol Carrera 5W-50 / filtr Mann / výplach TEC 2000 / spotřeba z počátku opět 1l/1500km a ke konci už jen 1l/2800km - což nebylo špatný, ale pro změnu mi vadila cena toho oleje na dolívání a přišla mi dost větší hlučnost motoru, ale najezdil jsem s ním nejvíc km.

Jenže pak jsem měl na dílně A7g se sametovým zvukem K24 jezdící na 10w-60 a bylo rozhodnuto o 10w-40 HaHaaa Protože 10w-60 je extrém, který u family wagenu nevyužiji a auta má někdy dost studených startů. A ta medová konzistence 10w-60 při -10°C mě děsila. Úsměv

Takže od 22.12 mám setup jako u všech Hond = Texaco Extra 10W-40/ filtr Mann / bez výplachu a aditiva / k dnešnímu dni najeto 1500km z toho třetina ve velkém tempu a zatím bez ztráty oleje / motor o dost tišší

Potvrdilo se mi opět, že: HONDA + 10w-40 = ideální kobinace na normální ježdění - mazací výkon zaručen a mnohem menší finanční náklady na případné dolívání Úsměv

Navíc 10W-40 je nejodolnějšíí k LPG, který je agresivní na aditiva.
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 13:06   Citovat  

Ja mam spotrebu 2l na 10k, s tim ze jezdim kratsi trasy... Pouzivan po celou dobu dolej 5W30 od Mobilu. Nepouzivam zadne boostry, pouze problach od TECu. Po par hodinach brouzdani na netu a precteni vsech moznych nazoru zacnu hned od dalsi vymeny pouzivat Valvoline MaxLive 10W40. Najeto 175k, spotrebu si pamatuju ze byla max litr na 10ku, a to dastavala hodnice cocku. To bylo nekde u 120 - 130 tisici?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 13:27   Citovat  

krtekm napsal:
Ja mam spotrebu 2l na 10k, s tim ze jezdim kratsi trasy... Pouzivan po celou dobu dolej 5W30 od Mobilu. Nepouzivam zadne boostry, pouze problach od TECu. Po par hodinach brouzdani na netu a precteni vsech moznych nazoru zacnu hned od dalsi vymeny pouzivat Valvoline MaxLive 10W40. Najeto 175k, spotrebu si pamatuju ze byla max litr na 10ku, a to dastavala hodnice cocku. To bylo nekde u 120 - 130 tisici?

Jo ten jsem zapoměl zmínit, chci ho zkusit další výměnu je to dobrý ...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 13:44   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
...Prvně jsem dal Texaco Ultra S 5w-40 / filtr Mann / bez výplachu / spotřeba cca 1l/1200-2000km dle stylu

další opět Texaco Ultra S 5w-40 / filtr Mann / výplach TEC 2000 + TEC2000 oil booster / vyměněm PCV ventil / spotřeba max 1l/2000km - pořád mi to vadilo, protože mám citlivější měřák hladiny a vyskakovala mi hláška dolití oleje, když ubylo i jen 0,3l

takže další pokus byl Repsol Carrera 5W-50 / filtr Mann / výplach TEC 2000 / spotřeba z počátku opět 1l/1500km a ke konci už jen 1l/2800km - což nebylo špatný, ale pro změnu mi vadila cena toho oleje na dolívání a přišla mi dost větší hlučnost motoru, ale najezdil jsem s ním nejvíc km.

Jenže pak jsem měl na dílně A7g se sametovým zvukem K24 jezdící na 10w-60 a bylo rozhodnuto o 10w-40 HaHaaa Protože 10w-60 je extrém, který u family wagenu nevyužiji a auta má někdy dost studených startů. A ta medová konzistence 10w-60 při -10°C mě děsila. Úsměv

Takže od 22.12 mám setup jako u všech Hond = Texaco Extra 10W-40/ filtr Mann / bez výplachu a aditiva / k dnešnímu dni najeto 1500km z toho třetina ve velkém tempu a zatím bez ztráty oleje / motor o dost tišší...

Ty jo ty máš spotřebu jak já u K24A3,myslel jsem že mám největšího žrouta oleje. Zkoušel jsem výplachy TEC2000 a nic,různé oleje 5W-30, 5W-40, 5W-50, s tím posledním jsem měl nejnižší spotřebu,asi litr na 2500 km. Ta 5W-50 má podle technických listů kinematickou viskozitu při provozí teplotě vyšší než oleje 10W-40,tak si říkám že když oleje 10W-40 nejsou hustší tak nemůžou snížit spotřebu oleje. Zaujalo mě teď,že na 10W-40 máš teď najeto 1500 km a nic nezmizelo? 10W-40 se mi nechce moc dávat,prý to není dobré na řetěz. U Civika jsem laboroval s oleji a nic to nedělalo,až to došlo na spotřebu litr na 400 km a výměnu kruhů. Nic nebylo zapečené,jen u stíráků byla unavená ta harmonika,takže jestli je tenhle typ stíráků všude na Hondách,tak olej nic nevyřeší...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 14:28  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 30.12.2018 , 14:54, celkově upraveno 5 krát. Citovat  

Kmóďa napsal:
Ty jo ty máš spotřebu jak já u K24A3,myslel jsem že mám největšího žrouta oleje. Zkoušel jsem výplachy TEC2000 a nic,různé oleje 5W-30, 5W-40, 5W-50, s tím posledním jsem měl nejnižší spotřebu,asi litr na 2500 km. Ta 5W-50 má podle technických listů kinematickou viskozitu při provozí teplotě vyšší než oleje 10W-40,tak si říkám že když oleje 10W-40 nejsou hustší tak nemůžou snížit spotřebu oleje. Zaujalo mě teď,že na 10W-40 máš teď najeto 1500 km a nic nezmizelo? 10W-40 se mi nechce moc dávat,prý to není dobré na řetěz. U Civika jsem laboroval s oleji a nic to nedělalo,až to došlo na spotřebu litr na 400 km a výměnu kruhů. Nic nebylo zapečené,jen u stíráků byla unavená ta harmonika,takže jestli je tenhle typ stíráků všude na Hondách,tak olej nic nevyřeší...

Nevím jak jsou na tom K24A3, ale u K24Z3 se prý zapékaly pístní kroužky, kvůli špatném předstihu za studena, údajně se přehrával software jednotky.

Já právě taky myslel, že to 5w-50 vyřeším nejlíp, protože má vyšší hustotu za tepla. Jenže tyhle širokorozsahové oleje jsou hodně aditivované, parametrů je dosažeho z větší části chemicky a tím jsou dlouhodobě "nestabilní" kvůli vlivu spalin, teplot atd. na aditiva. Pročetl jsem hromadu názorů, studií atd., protože jsem nikdy u svých Hond spotřebu oleje neřešil, ani u aut s 350tkm, protože většinu km jsem najel sám nebo někdo v rodině = dobré zacházení, pravidelné výměna, kvalitní olej atd. Každopádně ta 10w-40 mi vyšla jako nejlepší řešení dle teorie. Řetězu bych se nebál, jsou spolehlivý Velmi šťastný Divný je, že mi ta spotřeba kolísá, proto jsem měnil ventil na odvětrání motoru, protože jsem měl podezření na občasné přetlakování motoru. Kontroluji vždy po natankování a někdy nezmizne skoro nic a pak naráz třeba 0,3 dcl a jízdní styl na to nemá vliv. to mi hlava nebere Ted s 10w-40 jsem byl párkrát přes 220km/h a jsem pořád na horní rysce to mi hlava nebere se schválně dojdu podívat ještě jednou Velmi šťastný

Zůstanu u tý 10w-40 stejně chci v budoucnu až bude čas udělat GO, nahodit kompresor, takže to namaže spolehlivě a stojí pár km na dolejvání Velmi šťastný Jinak vykonově jsem ted spokojený, ono to auto lítalo po dálnicích takže rozhýbaný je dobře, ale některý věci dostaly větší zátěž.
Sílu ještě má:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MHPrJPIrrkM[/youtube]
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 14:30   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Jo ten jsem zapoměl zmínit, chci ho zkusit další výměnu je to dobrý ...

Co jsem tak vycetl, memam s tim zkusenosti, melo by se ale pockat par vymen... Nez se efekt ukaze. Rekneme u druhe nebo treti vymeny bu se mela spotreba dostat na pulku. Je jasne ze olej neni vsemocny, takze necekam zadne zazraky OK Dve az tri vymeny jsou u me dva az tri roky, takze pak muzu poreferovat pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Menim za rok coz je 10-12k km max! Prvni vymenu ale asi interval zkratim na pulku...
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 18:43   Citovat  

jinak kdybyste někdo prodával 18ky z vašeho acca, tak dejte vědět Úsměv ideálně origo (type-s, nebo "delty").. případné výměně za mé 19ky se nebráním..

IMG_2092.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMG_2092.JPG, 2.91 MB
   Návrat  
Ratras je teď offline  Ratras
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 20:03   Citovat  

Taky přidám svou trošku do mlýna. Auto jezdilo původně na shell 5w-40,a zralo tak půl litru na necelých 1000km. Pak jsem zkoušel i ten výše zmiňovaný valvoline maxlife a s tim to bylo pořád stejné. Nakonec jsem přešel na mogul 10w-40.a spotřeba lehce klesla, ted dolivam pul litra tak co 1500km. Takže 10w-40 můžu doporučit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 20:20   Citovat  

Nerad narušuji současnou diskuzi ale zdá se mi, že mám o něco méně citlivé řízení, než tomu bylo dřív. Není to tak tuhé, kola nejdou tolik za volantem. Zatím to nevím jistě, ale než bych to začal nějak podrobněji zkoumat, o co může jít a kolik by to mohlo stát - ví někdo? Velmi šťastný

Díky moc.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 20:50   Citovat  

Probos napsal:
Nerad narušuji současnou diskuzi ale zdá se mi, že mám o něco méně citlivé řízení, než tomu bylo dřív. Není to tak tuhé, kola nejdou tolik za volantem. Zatím to nevím jistě, ale než bych to začal nějak podrobněji zkoumat, o co může jít a kolik by to mohlo stát - ví někdo? Velmi šťastný

Díky moc.

to může být cokoliv.. Od čepů, silentbloků, stabilizátorů až po řízení to mi hlava nebere takže od stovek po tisíce Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 20:59   Citovat  

jakubM napsal:
to může být cokoliv.. Od čepů, silentbloků, stabilizátorů až po řízení to mi hlava nebere takže od stovek po tisíce Se stydím

Aháá, dobře. díky. Nevěděl jsem. Stabíky v zadu mám asi už dost špatný. Jak jsme se bavili - jestli je to tedy ono. Takže nejlepší bude to předat do rukou mechanikovi, ať zjistí. To už nechám po novém roce. Bál jsem se že to bude něco v řízení - což samozřejmě může, už mám něco najeto. Ale tak uvidíme. Díky Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 21:08   Citovat  

Kluci, ještě takový dotaz, vzhledem k mým najetym km, by me zajimalo jestli se dá v pohodě sehnat spojka na 2.4ku a na kolik to tak vyjde,pokud uz s tim má někdo zkušenost Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 21:21   Citovat  

Ratras napsal:
Kluci, ještě takový dotaz, vzhledem k mým najetym km, by me zajimalo jestli se dá v pohodě sehnat spojka na 2.4ku a na kolik to tak vyjde,pokud uz s tim má někdo zkušenost Úsměv

Ptal jsem se svýho mechanika a ten mi říkal, že OEM spojka se tam dával Exedy - přesný typ ti řeknou v hondě. A vycházelo to na nějakých 11k mám dojem. + práce počítám tak 2 tisíce (?), takže když to vemu suma sumárum - žádná hrůza a pořád to bude OEM kvalita.

Bývalý majitel mého accorda tam hodil taky exedy, ale nejedná se o stejný, jaký byl oem a začíná mi dávat najevo, že za chvíli můžu měnit znova. Tak to valím bulvy a já jsem zase zastánce oem dílů, protože prostě fungují.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 22:26   Citovat  

Díky za info,to jsem cekal větší hrůzu. Já mám najeto 322tkm. A spojka je furt původní, takže už čekám brzo její vyměnu..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2018 , 9:55   Citovat  

Ratras napsal:
Díky za info,to jsem cekal větší hrůzu. Já mám najeto 322tkm. A spojka je furt původní, takže už čekám brzo její vyměnu..

U mě minulý majitel měnil spojku v nějakých 150-170 - nepamatuji si přesně. To fakt nechápu proč, když tobě vydržela o tolik víc. Až moc velký rozdíl.
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2018 , 13:36   Citovat  

já kupoval A8G s nájezdem 80K a už byla měněná spojka Úsměv prej už nebyla jako nová tak jí vyměnili Velmi šťastný
   Návrat  
engine je teď offline  engine
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2019 , 20:23   Citovat  

Řešil jste někdo tlumení dálkových světel u faceliftu s xenonama? Zdá se mi, že to napřed ztlumí jenom lehce a až po nějaký době (cca 20 sekund) to ztlumí úplně. to mi hlava nebere
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2019 , 20:54   Citovat  

engine napsal:
Řešil jste někdo tlumení dálkových světel u faceliftu s xenonama? Zdá se mi, že to napřed ztlumí jenom lehce a až po nějaký době (cca 20 sekund) to ztlumí úplně. to mi hlava nebere

Takové funkce jsem si ani nevšiml Mr. Green Můsím počíst manuál.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.1.2019 , 21:53   Citovat  

MSX napsal:

Spíš bych řekl, že tam mám něco špatně, než že by to byla funkce. Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2019 , 22:47   Citovat  

MSX napsal:

Myslím že to má jen Top executive, což ty dle foto asi nemáš.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.1.2019 , 22:59   Citovat  

engine napsal:

To je divný, je tam bixenon s clonkou, která zavře a otevře. Žádná mezipoloha by tam být neměla, leda že by clonka zůstávala viset, nestlumuje se jen jedno světlo? Když zkusíš ručně přepínat páčkou funguje to dobře?
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2019 , 10:46   Citovat  

Nevíte jak je uchycena přední maska.Drži někde jestě dole.Snad se nemusí sundavat narazník

20190103_103918.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20190103_103918.jpg, 1.1 MB
   Návrat  
DannyK je teď offline  DannyK
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.1.2019 , 10:47   Citovat  

Mě to tlumí normálně teda, ale celkově je to dost neštastně řešený, nebo je tam vidět že ta technologie ještě nebyl tak dokonalá, občas když jede auto tk je to stlumí až uplně na poslední chvíli že na mě občas blikají... A nejvíc mě štvě že jakmile si to jednou na poloze auto zapneš dálkový sám tak automat přestane fungovat (kontrolka zhasne) a objeví se až když vypneš a nastartuješ motor.
Takže to vlastně skoro nepoužívám a dělám to ručně. Oproti MB z roku 2014 kterej má adaptive lights se s tím u acco musíš fakt nervovat.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2019 , 11:43   Citovat  

DannyK napsal:
Mě to tlumí normálně teda, ale celkově je to dost neštastně řešený, nebo je tam vidět že ta technologie ještě nebyl tak dokonalá, občas když jede auto tk je to stlumí až uplně na poslední chvíli že na mě občas blikají... A nejvíc mě štvě že jakmile si to jednou na poloze auto zapneš dálkový sám tak automat přestane fungovat (kontrolka zhasne) a objeví se až když vypneš a nastartuješ motor.
Takže to vlastně skoro nepoužívám a dělám to ručně. Oproti MB z roku 2014 kterej má adaptive lights se s tím u acco musíš fakt nervovat.

Přesně tak, ono i ACC, LKAS, CMBS by mohlo umět pár věcí jinak, ale musíme to brát tak, že to bylo v tomhle směru dost průkopnický auto. Vemte si kolik aut v té době mělo tohle všechno? A to s tím začli vlastně už kolem 2006 v Legendu. A ostatní s tím začli machrovat až někdy před dvěma-třemi lety.

Mimo to myslím, že kvůli tomhle neměl Accord tolik prodejů, protože tomu lidi nevěří v dnešní době a natož před 10 lety Úsměv
   Návrat  
MSX je teď offline  MSX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2019 , 17:14   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Myslím že to má jen Top executive, což ty dle foto asi nemáš.

Žádného tlumení jsem si nevšiml proto se ptám. Jestli to je nějaká vychytávka o které nevím.
V poloze "auto" za tmy bixenony automaticky zapinají a vypínají dálkové podle intenzity světla čemuž se nadává systém HSS. Ten má standartně ve výbavě jak Type-S, executive, tak lifestyle.
Jestli se u Acco bixenon ještě nějak tlumí od jsem nepostřehl.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2019 , 17:16   Citovat  

MSX napsal:
Žádného tlumení jsem si nevšiml proto se ptám. Jestli to je nějaká vychytávka o které nevím.
V poloze "auto" za tmy bixenony automaticky zapinají a vypínají dálkové podle intenzity světla čemuž se nadává systém HSS. Ten má standartně ve výbavě jak Type-S, executive, tak lifestyle.
Jestli se u Acco bixenon ještě nějak tlumí od jsem nepostřehl.

Jojo, tady se řeší vypínání dálkových. Že to měl i lifestyle jsem nevěděl Úsměv

A ještě umí natáčení do zatáček, to nevím v jakých bylo výbavách.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.1.2019 , 19:36   Citovat  

Tak jsem to dneska ještě zkoumal a jedno světlo tlumí opožděně. V rozmezí cca 10-30 sekund po přepnutí páčkou na tlumený. Nesetkal jste se s tím někdo? video tu

Jinak ten automat nepoužívám, nedá se na to spolehnout a nemám na to nervy. Jestli se ty čočky u některý výbavy umí natáčet do zatáček nevím, já mám (Type-S) na boku světel takový "lampičky", který se rozsvěcujou podle natočení volantu nebo při vyhozeným blinkru. Při zpátečce se rozsvítí obě dvě.
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.1.2019 , 21:11   Citovat  

lidičky dá se nějak vypnout ostřikovač světel když chci ostříknout jen okno? Samostatně světla jdou tlačítkem ale samostatně okno ne
   Návrat  
Untouchable je teď offline  Untouchable
PříspěvekZaslal: 3.1.2019 , 22:28   Citovat  

[quote="hondamens"] lidičky dá se nějak vypnout ostřikovač světel když chci ostříknout jen okno? Samostatně světla jdou tlačítkem ale samostatně okno ne [/quote]

Už jsem se taky ptal. Taky mě to vytáčí, když mi to zaprasí čerstvě umyté auto Velmi šťastný ... Dle infa z hondy nechat zaslepit uplně, to je jediná možnost.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina