Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 432, 433, 434 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 433 z 486
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.12.2018 , 21:29   Citovat  

Ahoj, máme asi podobný styl jízdy...nepodtáčím a 50 km/h jezdím na 3, řadím 4 kolem rychlostí 58-60 km/h. Jinak mimo obec je to vesměs 90-100 km/h. většinu cest do práce a zpět (26 + 26 km: z toho tak 7 km město) předjíždím jen tehdy, když se to vyplatí...pokud přede mnou někdo jede 80 km/h a já vím, že za 1 km bude křižovatka, tak zpomalím a přizpůsobím se. Když jedu dál tak si rád občas protáhnu motor k 6000 ot/min.

mám najeto cca 215 000 km a z toho asi 80 000 na LPG. Moje dlouhodobá spotřeba LPG je zhruba 9 litrů (2005, 2.0 comfort, sedan)
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
C.M.Burns je teď offline  C.M.Burns
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.12.2018 , 10:26   Citovat  

gratzi napsal:
OK, kouknu na to... no, já právě nevěděl, jak to seřídit, světlomety jsou jakoby "samostatně", tak jsem si myslel, jestli jde hnout jen tou čočkou, kde je potkávačka... to víš, jako ještě donedávna majitel jedničkový oktávky tohle zatím neumím Velmi šťastný
Hondu jsem měl naposledy v r.2003, sedan, tam byly světla jiný... Úsměv

Jestli máš halogeny, tak se podívej na to jak sedí žárovka. Já ji tam taky jednou dal těma prohlubeninama horizontálně, ale tou úsečí dolů. Sedělo to, ale svítilo to všemi směry jen ne tím správným... Pak jsem to dal úsečí nahoru a bylo to ok Cooo???
   Návrat  
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2018 , 16:51   Citovat  

Poznám prasklé svody tak, že cítím výfuk v kabině když nastartuju a stojím? Zběžně jsem i koukal pod kapotu, ale nic jsem neviděl.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2018 , 17:39   Citovat  

Je to tak, ale myslím, že smrad v kabině nemusí být podmínkou prasklých svodů. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2018 , 17:41   Citovat  

Tak kde to praska? Kam mam juknout? Co mam sundat?
Na ATR kdyz mi tohle delalo, tak jsem měl praskly vlnovec.
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2018 , 19:17   Citovat  

Hoši s tou spotřebou no stress, já jezdím za 13 LPG s 2.4 AT a nějak mě to netrápí Velmi šťastný

Jinak když jsme u toho, řešil někdo budíky z face do předface ? myslím kvůli palubnímu PC, trošičku mi vadí že tu spotřebu nevidím a musím počítat Velmi šťastný

A dotaz číslo 2. řešil tu někdo reflash jednotky na K24 ? údajně svody, CAI + reflash udělá okolo 220hp a citelně je auto pružnější.
   Návrat  
Trip je teď offline  Trip
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2018 , 19:48   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Tak kde to praska? Kam mam juknout? Co mam sundat?
Na ATR kdyz mi tohle delalo, tak jsem měl praskly vlnovec.

Já to měl prasklý na ropěnce. Svody jsou mezi motorem a kabinou. Dá se tam sundat takový krycí plech. Ale i když jsem se tam díval, tak jsem to neviděl. Při výměně mi to ukazoval mechanik, bylo to zřetelně okouřený v místě sváru potrubí na přírubu. Smrádek v kabině hodně zřetelnej...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2018 , 19:57   Citovat  

Takze mam sehnat z vrakace dobre svody a nechat vyměnit? Nebo se kupují jenom nové? Nebo to mám nejdřív rozebrat jestli je to ono.
Mam Tourera tyden, venku kosa, tak zvazuju kazdy krok:-D
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2018 , 20:48   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Takze mam sehnat z vrakace dobre svody a nechat vyměnit? Nebo se kupují jenom nové? Nebo to mám nejdřív rozebrat jestli je to ono.

Nastartuj a nahni se nad motor u kabiny, pokud ti budou štípat oči, tak to budou svody. Já se s tím zatím naučil žít, než nastartuju tak si přepnu na vnitřní ventilaci a přepínám to až když se pořádně rozjedu. Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.12.2018 , 22:00   Citovat  

TMisa090 napsal:
Hoši s tou spotřebou no stress, já jezdím za 13 LPG s 2.4 AT a nějak mě to netrápí Velmi šťastný

Jinak když jsme u toho, řešil někdo budíky z face do předface ? myslím kvůli palubnímu PC, trošičku mi vadí že tu spotřebu nevidím a musím počítat Velmi šťastný

A dotaz číslo 2. řešil tu někdo reflash jednotky na K24 ? údajně svody, CAI + reflash udělá okolo 220hp a citelně je auto pružnější.

1.) Palubní PC nebude počítat spotřebu LPG, ale imaginární spotřebu benzínu.
2.) tady.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2018 , 22:25   Citovat  

2.) tady.[/quote]

Přesně tak, reflash mám 2 roky, nejlepší investice,svody mám v plánu na jaře,ale je to nicméně už dražší položka cca 650€, na CAI bych se vyprdnul, jelikož to dost pak rezonuje,už ty svody jsou hlučnější než OEM Mrk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.12.2018 , 22:57   Citovat  

Aqwertzz napsal:

Kup na Civic.
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2018 , 23:03   Citovat  

Dopis napsal:
1.) Palubní PC nebude počítat spotřebu LPG, ale imaginární spotřebu benzínu.
2.) tady.
s tou spotřebou vím jak to funguje s LPG, jen jsou hezčí a v polsku vyjdou na pár kaček
našel jsem topic kde je vše komplet popsané kdyby měl někdo zájem
http://hondacc.eu/index.php/forum/upravy-performance-tuning/190-swap-fl-06-08-budikov-do-predfl-03-05#1337
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2018 , 12:27   Citovat  

Přátelé potřebuju rychlou odpověď, řemen na poface má 1785 mm ? Když bych vyndal tu zbytečnou kladku. Měním u rodičů vodní pumpu a rovnou bych vzal i řemen.
edit-Už jsem příslušný obrázek našel.
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2018 , 17:23   Citovat  

jj, dej jí pryč Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2018 , 17:56   Citovat  

Crash86 napsal:
Hrbáč: Mám sice CTDI a třeba ti moje rada bude k ničemu, ale pořád lepší než drátem do oka... Nedávno jsem taktéž řešil problém se zvláštním zvukem při akceleraci. Když se motor zahřál, cca kolem 2500 otáček se ozýval nepříjemný zvuk, jakoby meluzína nebo tak nějak. Už jsem se pomalu smiřoval s tím, že mám turbo v háji... Když jsem si pak měnil řemen, tak jsem zjistil, že napínací kladka má vakl a přidírá se. Kladku jsem vymontoval, ložisko přelisoval a po nepříjemném zvuku ani památky. Třeba budeš mít totožný problém...

Měním teď na autě jak vodní pumpu, tak bych chtěl i tu napínací kladku, má vakl,ale zaboha nejde sundat. Sundavá se komplet, nebo jde jen řemenice, nejde povolit ani jedno. Vyndal sem dva šrouby co drží jakoby přírubu a ještě je tam skrz napínák imbus, ten je potřeba taky vyndat ?
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.12.2018 , 19:31   Citovat  

Mara126 napsal:
Měním teď na autě jak vodní pumpu, tak bych chtěl i tu napínací kladku, má vakl,ale zaboha nejde sundat. Sundavá se komplet, nebo jde jen řemenice, nejde povolit ani jedno. Vyndal sem dva šrouby co drží jakoby přírubu a ještě je tam skrz napínák imbus, ten je potřeba taky vyndat ?

Ano
   Návrat  
Crash86 je teď offline  Crash86
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2018 , 20:40   Citovat  

Mara126: Na napínací kladce mi šla v pohodě sundat jen ta řemenice (měněno ve 140tis. km). Motor byl pak krásně tichoučkej, fakt nádhera, ale vydrželo to jen chvíli, cca 5 tis km - volnoběžka altíku s tím retrofitem asi nesouhlasila Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2018 , 20:57   Citovat  

Tak to se mám na co těšit ještě. Problémy mám i vzadu, trochu sem rozebíral a zůstal mě v ruce kus zadního lemu, takže se bude vyvařovat.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2018 , 0:28   Citovat  

TMisa090 napsal:

je otom cely tema tak pohledej jinak ,jestli trn motor ozije je slaby slovo, ten motor uplne zmeni charakter a vykon setupu co pises se splha i k 235konim a vyse dle stavu motoru typu dilu, takze tadle investice je ten nejlepsi peniz co do toho auta muzes dat ,svody se taky vyplati a KAT off taky, plus nakej vyfuk .. treba ULter ..
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 17:02   Citovat  

Ahojte, měnil jsem přední parkovačky, při zkoušce jestli svítí jsem do jedné malinko ťukl a jak kdyby praskla. Od té doby mi nesvítí přední parkovačky, zadní taky nesvítí.Podsvícení tlačítek v interieru taky nejde. Šel jsem po pojistkách, byla prasklá pojistka č.4 v motorovém prostoru na malé světla. Po výměně to stále nejde. Nevíte po čem dál jít? Díky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 17:15   Citovat  

Tak jsem se snazil najít řešení prasklých svodů, ale v tomhle tématu to dohledat už nejde. Velmi šťastný
Zjistil jsem tu jenom, že jsou litinove nebo plechové. Jaké teda koupit? Jsou aj druhovýroba, nebo po čem přesně koukat? Pry se dají koupit aj ze Civica?
Co si teda objednat? Nějaky odkaz, nebo....? Díky moc

Druhý dotaz je na tažné, koukám po tažných na bazarech. Jak je to s elktrikou? Musí k tažnému byt kabelovy svazek a relatkama atd.... co se napojuje i nějak na PC auta? Díky
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 17:35   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Tak jsem se snazil najít řešení prasklých svodů, ale v tomhle tématu to dohledat už nejde. Velmi šťastný
Zjistil jsem tu jenom, že jsou litinove nebo plechové. Jaké teda koupit? Jsou aj druhovýroba, nebo po čem přesně koukat? Pry se dají koupit aj ze Civica?
Co si teda objednat? Nějaky odkaz, nebo....? Díky moc

Druhý dotaz je na tažné, koukám po tažných na bazarech. Jak je to s elktrikou? Musí k tažnému byt kabelovy svazek a relatkama atd.... co se napojuje i nějak na PC auta? Díky

Jsou to až moc dobré ceny,nevím jestli něco z toho je originál a jestli to pasuje...

tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 17:47   Citovat  

Tak podle toho kodu produktu jsem nasel levnejsi na Webu
tudy odkaz
Proc nekoupit ty z mojeho odkazu?

edit: asi tam hraje roli sada tesnenicek. Ty si mam taky koupit k tomu? Chci to mit nakoupene a dat to do servisu at to vymeni a hlavne at to tam není nekolik dnů.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2018 , 19:00   Citovat  

Protoze z Tveho odkazu je samotny kolektor bez tesneni a sroubu.

Nevim jak je na tom druhovyrova s kvalitou v porovnani s OEM.

Proc chces kupovat bazarove tazne? V porovnani s cenou noveho to nema moc vyznam, ne? Hlavne potrebujes typovy list a ten u jeteho nemusi byt... 7G ma jenom "tupou" elektriku, takze to staci na zadku nasvorkovat.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.12.2018 , 0:01   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Tak podle toho kodu produktu jsem nasel levnejsi na Webu
tudy odkaz
Proc nekoupit ty z mojeho odkazu?

edit: asi tam hraje roli sada tesnenicek. Ty si mam taky koupit k tomu? Chci to mit nakoupene a dat to do servisu at to vymeni a hlavne at to tam není nekolik dnů.

Ta druhovýroba která se většinou inzeruje za 3-4000 je údajně nepoužitelná, je to tady už několikrát psáno. Když svody tak jedině v Hondě, tam stojí co zde někdo uváděl kolem 15000.
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2018 , 7:26   Citovat  

TIe polské odlievané šroty nepasujú, niekto si chcel šikovno privyrobiť ale kľudne to môže vydržať rok dva a prasknúť to, nikto netuší z čoho to je vyrobené a ešte to je aj rozmerovo zle.

Kúp KOMPLETNÚ opravnú sadu na Civic, obvola si kľudne viacero servisov, ceny sa môžu líšiť, hlavne sa nedaj odbiť že to chceš na accord lebo sú to 2 rozdielne čísla (pre Civic aj pre Accord) ale pasuje to.

Ja so mriešil staršie liatinové, lenže ich bolo treba brúsiť, + tesnenia a na konci som ušetril tak 50 euro a stále boli použité a nie nové.
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2018 , 14:17   Citovat  

Proc chces kupovat bazarove tazne? V porovnani s cenou noveho to nema moc vyznam, ne? Hlavne potrebujes typovy list a ten u jeteho nemusi byt... 7G ma jenom "tupou" elektriku, takze to staci na zadku nasvorkovat.[/quote]

Mě stačil u použitého tažného jen čitelný štítek a ani typák jsem neměl. Jak na úřadě,tak technik na stk mi řekli, že stačí,když to právě technik zkoukne a udělá se evidenčka s tím,že nevyhovuje z důvodu nezapsaného t.z. a na toto mi to na úřadě zapsali do techničáku .....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2018 , 14:21   Citovat  

Kdyz jsem loni kupoval na Focuse stalo s elktroinstalaci 12 000kč, proto jsem se podíval po starsím. Na zapis mi stacila kopie velkeho TP ze kterého tazne sundali a zapsali mi ho. Samozrejmě po kontrole na STK.
Tak jsem si říkal, že to bude obdoba, ale jestli se elktrika nikam netaha nemuselo by to byti tak drahé, mrknu teda kolik stoji komplet nove tazne. Ale pokud to bude zase někde okolo 10 000kč, je pro me lepsi koupit za 2jku jeté. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.12.2018 , 17:32   Citovat  

Pokud Ti staci pevny a ne bajonet, tak ceny zacinaji na 3k a ani bajonet neni tak drahy, zacinaji na 5k. Nevim kde beres ty ceny...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 432, 433, 434 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina