Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 85 z 109
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 25.10.2018 , 23:32   Citovat  

Stepa napsal:
Nevím jak u A8G, ale u FR-V to cvaká při točení vícekrát, ne jenom jednou.

To co Ti mlátí od zadní nápravy jsou na 99% stabilizátory. Buď vymlácené tyčky, nebo uložení. Předpokládám, že to začalo mlátit na pravé straně, tzn. u krajnice. Je to tak?

Díky, zkusím natočit video. Ještě to vyzkouším jednou, možná jsem si toho jen nikdy nevšiml ale ted mi to prijde divné. To auto už mám dlouho, tak snad nejsem takový bl**ec Úsměv

Jinak ano, to mlácení je na straně od krajnice, tedy na straně spolujezdce. Alespon odtud to vychází. Ale je to spíš takové klepání na plech. Jak moc to musím aktutně řešit pokud je to stabec? Vydrží to zimu? Začalo to cca mesíc, dva zpět. Možná, že jsem si i všiml, že auto víc plave v zatáčkách, ale jen minimálně. Nevím, jestli to na to může mít vliv. Přes zimu snad nenajedu víc jak 3-4 tísíce. Možná ani to ne. A jinak to asi když mám odklopené sedačky, slyším víc, než když jsou zavřené, takže to musí být z kufru.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 26.10.2018 , 6:58   Citovat  

Ahoj,

zkus, mozna uplne vedle, ale zkus se postavit na rovinu. Vypni auto, mej zarazeny kvalt a NEzatahnutou rucni brzdu... Jen to nech na kvaltu. Pak si vlez k jednomu a po tom druhymu zadnimu kolu, a prekontroluj jestli nahodou lanka, který ovlada parkovaci brzdu, nejsou nejak volne! Když s tim zacnes verglovat, muze to delat zvuky jako když mlátíš kovem na kov. Projevuje se to hlavne při prejezdu nerovnosti

m.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 26.10.2018 , 8:19   Citovat  

krtekm napsal:
Ahoj,

zkus, mozna uplne vedle, ale zkus se postavit na rovinu. Vypni auto, mej zarazeny kvalt a NEzatahnutou rucni brzdu... Jen to nech na kvaltu. Pak si vlez k jednomu a po tom druhymu zadnimu kolu, a prekontroluj jestli nahodou lanka, který ovlada parkovaci brzdu, nejsou nejak volne! Když s tim zacnes verglovat, muze to delat zvuky jako když mlátíš kovem na kov. Projevuje se to hlavne při prejezdu nerovnosti

m.

Ahoj, díky ale tím to asi určitě nebude. Je to spíš takové křupání, jak jsem dnes pozoroval. Myslím že ty stabíky jsou reálný.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
Nový příspěvekZaslal: 26.10.2018 , 9:26   Citovat  

S vymlácenými stabíky se jezdit dá...dá se jezdit i bez nich, ale chce to na to pamatovat. Jako první odcházejí většinou ty u krajnice, protože tam jsou větší výmoly a dostávají více ran. Je to celkem běžná závada. Kovové rány to jsou proto, protože je volný čep a tluče čep o pouzdro, nebo je povolený/vymlácený šroub co to drží pohromadě. Výměna do hodiny, pokud je potřeba flexa...
   Návrat  
PuLo je teď offline  PuLo
Nový příspěvekZaslal: 28.10.2018 , 19:41   Citovat  

PuLo napsal:
Menil už niekto ložisko kolesa na zadnej náprave pri verzii 2.4 s automatom? Našiel som dve rozdielne OEM čísla dielu 42200TA0A51/42200TL0G51.
Neviem, ktoré je správne. Ďakujem za odpoveď.

Zodpovedám si sám otázku a možno tak pomôžem aj inému, keďže už je po výmene. Je potreba použiť ako vzor OEM 42200TL0G51, v rozmeroch to bude diel ktorý má prírubu s väčším priemerom.
   Návrat  
ma®vays je teď offline  ma®vays
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 30.10.2018 , 12:46   Citovat  

Ahoj akordáci Úsměv
Měl bych dostaz. Vlastně dva.

1. Soused se mi otáče před barákem a přibral mi auto. Posílám foto. Kolik to může stát dát dohromady? Přijede mi pojistovak a bude nabízet peníze. Tak at zhruba vím.

2. Mám dojem, že mi vibruje (poskakuje) motor. Je to možné? Mám 2,4 v automatu rok 2008. Nedávno jsem byl na svolávačce v hondě a nic mi neříkali. Ale když vyjíždím z domu, tak mi auto vibruje, jako bych měl proleželé gumy a byly kostrbaté. Což nejsou. Cesta je tam nová a pěkná.

3. Jak poznám, že mi automat blbne? Přijde mi totiž, že otáčky jsou tak nízké, až to motor nezvládá. Popíšu blíže. Bydlím na opavsku, směr bruntál. naše vesnice je dokopce. Když jedu po vesnici, cáknu tam tempomat na 50/hodinu a jednu. Motor se mi dostane do otáček kolem 2000 a vtu chvili mi začne motor doslova poskakovat. Když jedu mimo obec a jedu dokopce, tak mám (podle stoupání) kolem osmedátky na budíku taky 2000 otáček a taky začne poskakovat. Jenže, už ne tak výrazně. po rovince to nedělá. Zřejmě proto, že to nějak souvisí s těma otáčkama na 2000 a ty na rovince při 50ce nebo potom osmedesátce nemám. Když jedu v obci po rovince 50, tak se otáčky pohybují na úrovni volnoběhu. Nouzově to řeším tak, že u nás v obci si zařadím režim Sport, jedu to na nižší stupen a vyšší otáčky a spotřebu Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 30.10.2018 , 19:04   Citovat  

A proč to chceš rozpočtem? Někde si tady psal že tomu moc nerozumíš. Není pro Tebe lepší to dát do servisu a ať se spolu srovnají pojišťovna a servis?

Co je všechno odrbané od nehody? Kolo, dveře, blatník a nárazník?
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 31.10.2018 , 8:35   Citovat  

Stepa napsal:
A proč to chceš rozpočtem? Někde si tady psal že tomu moc nerozumíš. Není pro Tebe lepší to dát do servisu a ať se spolu srovnají pojišťovna a servis?

Co je všechno odrbané od nehody? Kolo, dveře, blatník a nárazník?

Dveře ani tak ne. Tam je jen škrábnutý lak na začátku dveří asi milimetr (jak začíná ohyb).

Neříkám, že to chcu řešit takhle. Vlastně ani nevím, jak to chcu řešit? Ale rád bych byl na toho odhadce trochu připravený Úsměv
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 31.10.2018 , 9:51   Citovat  

To si ujasni hned na začátku, jak to chceš řešit, protože to bude potřebovat vědět...

Záleží co přijede za likvidátora...pokud ty dveře jsou drblé taky, tak ať to zahrne do škody, pokud předtím byly ok.

Jak to vidím: lak nárazníku, nový blatník v barvě, nové kolo...rozpočtem dostaneš tak 30-40t Kč
   Návrat  
2 háčka
Nový příspěvekZaslal: 31.10.2018 , 12:59   Citovat  

Stepa napsal:
To si ujasni hned na začátku, jak to chceš řešit, protože to bude potřebovat vědět...

Záleží co přijede za likvidátora...pokud ty dveře jsou drblé taky, tak ať to zahrne do škody, pokud předtím byly ok.

Jak to vidím: lak nárazníku, nový blatník v barvě, nové kolo...rozpočtem dostaneš tak 30-40t Kč

Nebál bych se říct, že to bude spíš tak 70
   Návrat  
louza je teď offline  louza
Nový příspěvekZaslal: 31.10.2018 , 13:11   Citovat  

Probos napsal:

Mně po ťukanci měnili pravý zadní dveře + je lakovali + lakovali chycenej práh + trochu rovnali chycený přední dveře a pojišťovně naúčtovali 55 tisíc...
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 31.10.2018 , 15:09   Citovat  

Takže to mám raději nechat na nich? Bude to sice bez práce, ale auto budu muset vozit k jejich smluvím partnerům, je tak? Nebo můžu do hondy v ostravě?
   Návrat  
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 31.10.2018 , 18:38   Citovat  

Probos napsal:

Rozpoctem 70k nedostane ani nahodou, si myslim.
ma®vays napsal:
Takže to mám raději nechat na nich? Bude to sice bez práce, ale auto budu muset vozit k jejich smluvím partnerům, je tak? Nebo můžu do hondy v ostravě?

Autorizaky jsou standardne smluvni partneri. Se dohodni s pojistovnou, kam to budes chtit odvezt...
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 31.10.2018 , 21:02   Citovat  

Nam vyčíslilo rozpočtem škodu 77 tisíc.Ale že nám dají 35.Zaleží také na stáří vozidla.Byl to ročník 2007.Mlel něco o amortizaci apod takže jsem to nechal na servisu a rozpočtem at si strcí někam,svépomoci bych to opravil za 25 ale to mi za ty starosti nestoji a desitce navíc z rozpočtu.když ti vyčísli škodu 70 na takovém autě,rozhodně to neznamená že ti ji rozpočtem dají.
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 1.11.2018 , 5:53   Citovat  

To jsem potřeboval vědět. V pátek dopoledne přijede. "dám mu klíče" a ať se stará Úsměv
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 1.11.2018 , 8:03   Citovat  

Ja me 52 tusim, za

predni nove svetlo
2x parkovaci sensory
novy predni naraznik
predni blatnik do zastriku
práce

Nechal jsem to delat primo v honde, aby o tom byl zapis. Poskozeni opravdu jen drobne! Hlavne jsme se s tim nechtel stvat sam, a schanet si dily a lakose. Na druhou stranu kdybych to udelal, mohl bych mit třeba modulo naraznik atp. Není ale cas!
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 1.11.2018 , 10:05   Citovat  

krtekm napsal:
Ja me 52 tusim, za

predni nove svetlo
2x parkovaci sensory
novy predni naraznik
predni blatnik do zastriku
práce

Nechal jsem to delat primo v honde, aby o tom byl zapis. Poskozeni opravdu jen drobne! Hlavne jsme se s tim nechtel stvat sam, a schanet si dily a lakose. Na druhou stranu kdybych to udelal, mohl bych mit třeba modulo naraznik atp. Není ale cas!

A myslíš, že když to tak udělám, že se třeba se servisem nepůjde domluvit, že mi k tomu nenápadně například rozleští lak? Nebo zaretušují škrábanec na střeše? Nebo nasadí jiný přední nárazník jak píšeš?
   Návrat  
3 háčka
Nový příspěvekZaslal: 1.11.2018 , 10:09   Citovat  

Zkousel jsem to taky... Neslo to protože pojistovna! Za extra nastrik jen předního lipu si rekli 6000 korun! Přes origo servis tohe nejspis nepujde, ale urcite zalezi na cloveku z pojistovny...
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 1.11.2018 , 10:12   Citovat  

krtekm napsal:
Zkousel jsem to taky... Neslo to protože pojistovna! Za extra nastrik jen předního lipu si rekli 6000 korun! Přes origo servis tohe nejspis nepujde, ale urcite zalezi na cloveku z pojistovny...

Aha, no já myslel, že to právě ten borec z pojišťovny nesmí vědět. Že to bude mezi mnou a servisem. Že to postavím ve smyslu "hele, mám pro Vás super kšeft, ale nebude to zadarmo" Úsměv
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 1.11.2018 , 10:15   Citovat  

krtekm napsal:

Jinak to rozlešťování laku se chcu naučit jako koníčka. Jsem grafik, takže dost trpím, když se musím dívat na estetické nedokonalosti. Tohle zrovna vypadá jako "naučitelné" umění a nepotřebuju k tomu bagr za půl mega. Stačí prostor, dobré osvětlení, nějaké rozumné vybavení a nemít obě ruce levé. Při těch cenách se to vyplatí, i kdybych to dělal 2x ročně sám pro sebe Úsměv
   Návrat  
toomass je teď offline  toomass
Nový příspěvekZaslal: 2.11.2018 , 20:10   Citovat  

zdravim, minuly tyden jsem pri autonehode prisel o sveho civica 2006, tak se divam po accordu 2.4 a narazil jsem na tenhle inzerat co na nej rikate? neni to nekdo z fora accord 2.4 exe

pripadne accord 2.0

diky
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2018 , 10:13   Citovat  

Ten 2.4 mi nejde už otevřít.Ten bílej je krásnej ale pokud je možnost šel bych do 2.4 to je jasné.

Jinak na ty auta z dovozu mám svůj názor,všechny jsou s nízkým náhezdem,jak jinak.pokzd se toho nebojíš tak dovoz ano ale jel bych proto sam nebo přes kamaráda pro už vyhlídlé auto.Ten nizky najezd puvodem v čr skoro nenajdeš ale z ciziny to je vždy hodně za menší cenu než tady místní ojetiny.
   Návrat  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2018 , 10:35   Citovat  

needs napsal:
Ten 2.4 mi nejde už otevřít.Ten bílej je krásnej ale pokud je možnost šel bych do 2.4 to je jasné.

Jinak na ty auta z dovozu mám svůj názor,všechny jsou s nízkým náhezdem,jak jinak.pokzd se toho nebojíš tak dovoz ano ale jel bych proto sam nebo přes kamaráda pro už vyhlídlé auto.Ten nizky najezd puvodem v čr skoro nenajdeš ale z ciziny to je vždy hodně za menší cenu než tady místní ojetiny.

To máš recht. OK Taky mě překvapují ty převážně nízké nájezdy u většiny inzerátů a potom vizuální opotřebení v motorovém prostoru takhle z fotky hovoří o něčem jiném a to většinou nikdo nefotí ani podvozek. Na to, jak se říká, že v Německu mají auta lepší údržbu a jezdí po lepších silnicích. Nevěřím, že by tam tolik nejezdili a využívali kolo jako dopravní prostředek HaHaaa . Jen se napíše číslo 140 000km a Češi se hrnou jak pitomí, pokud je cena v nižším spektru. Přitom někde je zachovalejší kus se 200 000 km a to už nechtějí. Ale to by potom neměli lidé z Černých ovcí o čem natáčet, ne? Je to tam.

Málokdy koupíš Accorda, ve vyšších výbavách, koupeného tady v ČR. Stojí většinou více a jsou hned pryč, pokud je to pěkný kus.
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2018 , 13:22   Citovat  

ta 2.4 už je pryč, asi prodána, ta bílá 2.0 se mi taky líbí vypada to ze je fakt udržovana ale bojím se ze to bude lenoch:(
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2018 , 13:23   Citovat  

R4YNE8 napsal:
To máš recht. OK Taky mě překvapují ty převážně nízké nájezdy u většiny inzerátů a potom vizuální opotřebení v motorovém prostoru takhle z fotky hovoří o něčem jiném a to většinou nikdo nefotí ani podvozek. Na to, jak se říká, že v Německu mají auta lepší údržbu a jezdí po lepších silnicích. Nevěřím, že by tam tolik nejezdili a využívali kolo jako dopravní prostředek HaHaaa . Jen se napíše číslo 140 000km a Češi se hrnou jak pitomí, pokud je cena v nižším spektru. Přitom někde je zachovalejší kus se 200 000 km a to už nechtějí. Ale to by potom neměli lidé z Černých ovcí o čem natáčet, ne? Je to tam.

Málokdy koupíš Accorda, ve vyšších výbavách, koupeného tady v ČR. Stojí většinou více a jsou hned pryč, pokud je to pěkný kus.

ikdyby byl najezd realni ty ceny jsou mimo .. mozna kdyby to slo zjistit jestli je najezd realni a melo to tak 50000km..
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2018 , 13:35   Citovat  

Ja koupil 2.4 full s lkas a acc o dost levněji než ten bilej z ciziny a ten muj je koupen v čr po prvnim majiteli a bylo to o nahode.kdybych nedledoval denne inzeraty,nemam to.Pan přijel suberben 2018 laurin a klement a accord mu už hen na ulici překazel a ani nevedel co prodava.To vi jen hondaři.Doporucuji opravdu vydržet chvili a hledat,sleduj i bazos.cz hlavne nebrat hned prvniho DE s nizkym bajezdem za 200 Velmi šťastný to pak smrdi.Kdyz ti pisou ze smlouvou ruci za najezd km tak je tam jen napsano ze oni to nestocili,to je vše.A servisku ti naboucham i na svem druhem accordu originalem servisem.Serviska z ciziny a vlastne ani tady je naprd,myslim jen kniha.Pokud si to vyřešiš přes cebii je to lepsí.
   Návrat  
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2018 , 13:54   Citovat  

jasny no, u me je problem ze auto potrebuju brzo, nebot nemam cim jezdit:-D jinak bych v klidu cekal a dival se
   Návrat  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2018 , 14:06   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ikdyby byl najezd realni ty ceny jsou mimo .. mozna kdyby to slo zjistit jestli je najezd realni a melo to tak 50000km..

Když je hezký kus (nájezd je stejně jen orientační), nevidím problém si připlatit. To je na každém prodávajícím, kolik si za to řekne a jestli prodá. Takové ty hloupé komentáře komentující cenovou politiku nechápu. Pokud se mi něco nezdá nebo na to nemám, tak to přece přeskočím a nemusím dokazovat světu, jakej jsem "cenoznalec" a odrazovat někoho, komu se to líbí a je ochotný tolik zaplatit. Spíše takové to čecháčkovství a závist, že má někdo pěkné auto a on ne.
Když si to spočítám, kolik se pak do nějakého průměrného/podprůměrného kusu musí nainvestovat (Accord třeba úplná "láce" jako Civic opravdu není) a stejně to nikdy nebude alespoň 80% jako ten top kousek, tak není problém. Pokud na to mám. Ale když někdo kupuje nejlevnější kusy a potom nadává, že mu tam stále něco nefunguje je jeho boj a musel s tím počítat. Přece někdo neprodá bezdůvodně svoje auto pod cenou. Charita nikdo z obyčejných lidí opravdu není. Úsměv

Něco jiného je, pokud je něco průměrného, text inzerátu neodpovídá realitě. Prodávající si účtuje hodně a zakrývá různé závady a nedostatky. To je pak jiná a na tyhle experty bych upozorňoval. to snad ne

Když budu moci koupit auto prokazatelně původem z Česka, má to u mě taky jedině plus.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2018 , 17:52   Citovat  

needs napsal:
Ja koupil 2.4 full s lkas a acc o dost levněji než ten bilej z ciziny a ten muj je koupen v čr po prvnim majiteli a bylo to o nahode.kdybych nedledoval denne inzeraty,nemam to.Pan přijel suberben 2018 laurin a klement a accord mu už hen na ulici překazel a ani nevedel co prodava.To vi jen hondaři.Doporucuji opravdu vydržet chvili a hledat,sleduj i bazos.cz hlavne nebrat hned prvniho DE s nizkym bajezdem za 200 Velmi šťastný to pak smrdi.Kdyz ti pisou ze smlouvou ruci za najezd km tak je tam jen napsano ze oni to nestocili,to je vše.A servisku ti naboucham i na svem druhem accordu originalem servisem.Serviska z ciziny a vlastne ani tady je naprd,myslim jen kniha.Pokud si to vyřešiš přes cebii je to lepsí.

asi tak no ..
   Návrat  
1 háčko
Nový příspěvekZaslal: 3.11.2018 , 18:17   Citovat  

toomass napsal:
jasny no, u me je problem ze auto potrebuju brzo, nebot nemam cim jezdit:-D jinak bych v klidu cekal a dival se

Jo to je pravda,pokud na to spěcháš je to jiné.Tak přeji štastnou ruku ve volbě auta.Třeba sáhneš uplně po něčem jiném nakonec Velmi šťastný
Jinak tady máš dobrý ojetiny Úsměv

accord

Test ojetin
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 84, 85, 86 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď