Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Strana 109 z 246
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.10.2018 , 8:22   Citovat  

maxxi: stahuj/kontroluj poslední verzi aplikace a verze pro telefon, pokud máš něco novějšího týká se tě arm64-v8a

x86 a x86_64 je pro procesory intel (mobilní)

armeabi-v7a je pro starší ARM ne 64bit procesory

jinak telefon musí být současně spárovaný přes BT a povolit to po prvním připojení musíš v telefonu i na connectu

satelitní náhled celkem žere data, tak pozor Velmi šťastný

já s tím jezdím pořád - waze a muzika přes spotify, navíc to čte nahlas příchozí zprávy OK na samsungu bez problémů, kolegovi s huawei to nějak zlobí Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
BrozikCZ je teď offline  BrozikCZ
PříspěvekZaslal: 18.10.2018 , 9:11   Citovat  

Mam Pixel 2 a dost casto se mi odpoji AA ze musim odpojit a znovu zapojit kabel do telefonu.
Zkousel jsem menit kabely, ale to nepomohlo, tak jeste musim zkusit vymenit telefon Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2018 , 10:22   Citovat  

já používám pro jistotu originál kabel co byl u telefonu Úsměv
tel. s AA používám rok, bez problémů. při některých verzích AA mi to párkrát taky vypadlo
při každým updatu promazávám pro cache aplikace v telefonu
používám Samsung Galaxy S8
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.10.2018 , 12:51   Citovat  

xenon04 napsal:
maxxi:kolegovi s huawei to nějak zlobí Smutný

no mám taky Huawei tak uvidím, no telefon se mi moc měnit nechce Ble
   Návrat  
Djabel je teď offline  Djabel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.10.2018 , 13:17   Citovat  

Já mám LG V30 a normální datový USB-c kabel a AA jede bez problémů.
Akorát teď jsem si objednal kabel se sundavací magnetickou koncovkou a hlavně do pravého úhlu,
protože se mi ten telefon s rovným kabelem nevejde do té přihrádky. Mám ho zešikma a lámu kabel. Ble
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2018 , 8:22   Citovat  

Tohle je docela zajímavý projekt na bázi desítkového sedanu -
600 KONÍ A POHON VŠECH ČTYŘ KOL VTEC

Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2018 , 11:24   Citovat  

maxxi napsal:
no mám taky Huawei tak uvidím, no telefon se mi moc měnit nechce Ble

Honor 9, dítko Huawei, a jde to v pohodě. I když poslední zářijová verze AA byla pomalá, tak jsem se vrátil k srpnové. S xenon04 jsme pár věcí probírali, třeba mě při hovoru AA neukáže červené tlačítko na ukončení hovoru, takže ukončit na mobilu či na volantu, v AA nejde v tel. seznamu hledat ani rolovat dolů, musíš to postupně odsouvat, to je děs. Snad se to postupně zlepší.

Sem tam musím mobil odpojit a zase připojit kabelem. Taky mám nějaký kabel s L konektorem, aby se tam vešel.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2018 , 12:26   Citovat  

HIGHTOWER napsal:
Honor 9, dítko Huawei, a jde to v pohodě. I když poslední zářijová verze AA byla pomalá, tak jsem se vrátil k srpnové. S xenon04 jsme pár věcí probírali, třeba mě při hovoru AA neukáže červené tlačítko na ukončení hovoru, takže ukončit na mobilu či na volantu, v AA nejde v tel. seznamu hledat ani rolovat dolů, musíš to postupně odsouvat, to je děs. Snad se to postupně zlepší.

Sem tam musím mobil odpojit a zase připojit kabelem. Taky mám nějaký kabel s L konektorem, aby se tam vešel.

No tak to mám podobné jak ty, ještě jsem psal SZ jestli mi s tím xenon zkusí pomoct ale vypadá to že to je tím Huawei já mám P10 lite.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2018 , 12:48   Citovat  

dneska ráno jsem koukal a vyšla nová verze AA, zkuste (v telefonu bych pak v nastavení/aplikace/android auto zkusil případně smazat cache i data - pozor, nejspíš to bude chtít po připojení opět potvrzovat, jako při prvním spuštění AA)
asi bude lepší řešit connect ve vlákně tudy odkaz ať je to nějak pohromadě Úsměv

maxxi: delším podržením power vyvoláš volbu restart, zkus, někdy to k něčemu pomůže, obvykle dělám, když už se mi zdají reakce toho systému pomalý
potom je v nastavení ještě možnost obnovit tovární nastavení (netuším co všechno to zasáhne, aplikace myslím ne)
honda hacku jako aplikace se zbavíš klasicky odinstalací, ale root podle mě zůstane
   Návrat  
gregy4 je teď offline  gregy4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.10.2018 , 21:43   Citovat  

jak moc se lisi jizdni vlastnosti sedanu a hatchbacku ? Samozrejme se stejnym motorem 1.5 a mt ...

prodejci v okoli maji na vyzkouseni jen hatchback ...
   Návrat  
DusanUsan je teď offline  DusanUsan
PříspěvekZaslal: 19.10.2018 , 22:17   Citovat  

Ahoj, nechcem vymyslat famy, ale pride mi, ze sedan je viac na pohodu, coho dokazom su uzsie pneumatiky a vacsie ticho na palube kvoli 3om priestorom. Hatch ma siroke pneumatiky a moze byt ma adaptivny podvozok, co viac laka k sportovej jazde.

Zalezi co preferujes.
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.10.2018 , 22:31   Citovat  

gregy4 napsal:
jak moc se lisi jizdni vlastnosti sedanu a hatchbacku ? Samozrejme se stejnym motorem 1.5 a mt ...

prodejci v okoli maji na vyzkouseni jen hatchback ...

Dost výrazně. Shrnuto je to v testu Civicu 4D kouř
   Návrat  
DusanUsan je teď offline  DusanUsan
PříspěvekZaslal: 22.10.2018 , 9:44   Citovat  

@King - ako to ze vam Hatch zral 7.1? Ja chodim 130 tacho za 5.7-6.0 a 145 tacho za 6.5 je to dobrý
   Návrat  
robsik1 je teď offline  robsik1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.10.2018 , 11:43   Citovat  

Jak vám funguje automatika dálkových světel? Poslední dobou se mi ve městě stane, že se mi dálkový pustí i když jede auto proti a jedu v koloně. Páčku mám normálně na potkávací. Svítí A u dálkových na palubce.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2018 , 12:08   Citovat  

já jsem tu automatiku trvale vypnul, neměl jsem na to nervy Velmi šťastný asi jsem zvyklej vypínat dálky daleko dřív... neměl jsem v ní 100% důvěru
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2018 , 15:00   Citovat  

xenon04 napsal:
já jsem tu automatiku trvale vypnul, neměl jsem na to nervy Velmi šťastný asi jsem zvyklej vypínat dálky daleko dřív... neměl jsem v ní 100% důvěru

mám to stejný Velmi šťastný
   Návrat  
HIGHTOWER je teď offline  HIGHTOWER
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.10.2018 , 16:50   Citovat  

robsik1 napsal:
Jak vám funguje automatika dálkových světel? Poslední dobou se mi ve městě stane, že se mi dálkový pustí i když jede auto proti a jedu v koloně. Páčku mám normálně na potkávací. Svítí A u dálkových na palubce.

Mně funguje parádně, auta v protisměru, auta přede mnou, město, mimo město, funguje to bezproblémově a podle mých představ Mrk
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.10.2018 , 5:43   Citovat  

Nějaké to čtení na tudy garaz.cz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2018 , 7:45   Citovat  

kdyby někoho (ideálně s CVT) už přestalo bavit řídit kouř

aneb, jak povýšit ACC + LKAS na "autopilot" Cool
comma.ai
podporovaný auta tudy odkaz

za mě hodně zajímavý OK

Odkaz

Odkaz
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.10.2018 , 18:09   Citovat  

SaKaL napsal:
Nějaké to čtení na tudy garaz.cz

za pet litru jsem jezdil ze surovym motorem po meste ,
to auto dokaze jezdit klidne za 3,5L kdyz se stim clovek nauci jezdit .. tudy odkaz
i naka akcelerace tudy odkaz
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2018 , 5:37   Citovat  

DOHCVTEC: tak na spritmonitoru se s tím zatím naučil jezdit jen jeden, asi málo tréninku HaHaaa Z 250 1.6 chrochtů jezdí jeden pod 3.5, dalších 5 pod 4. 90% aut jezdí mezi 4.7 a 5.7, průměr je 4.93 ---->> sorry, článek má pravdu. kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2018 , 13:35   Citovat  

skyline napsal:
DOHCVTEC: tak na spritmonitoru se s tím zatím naučil jezdit jen jeden, asi málo tréninku HaHaaa Z 250 1.6 chrochtů jezdí jeden pod 3.5, dalších 5 pod 4. 90% aut jezdí mezi 4.7 a 5.7, průměr je 4.93 ---->> sorry, článek má pravdu. kouř

Ja taky zajel prumer 4,2L a to na aute co nemelo najeto ani 100km a vubec jsem se nesnazil, tak mi nerikej ,ze casem ta spotreba jeste neklesne ,jinak nevim kde jsi tam nasel 250 civiku 10G z naftou kdyz ten motor je v pocatcich prodeje a kazdej vi ,ze ten motor je jinej nez ten v 9G ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2018 , 13:52   Citovat  

tak ono hlavně záleží, kde s tím člověk jezdí Úsměv

test-honda-civic-4d-1-6-i-dtec-za-spotrebou-krasnejsi

Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2018 , 16:43   Citovat  

xenon04 napsal:
tak ono hlavně záleží, kde s tím člověk jezdí Úsměv

test-honda-civic-4d-1-6-i-dtec-za-spotrebou-krasnejsi

to taky samozrejme ,ale vidis da se to a ze syrovym motorem ,jde oto ,ze novinari jezdi se vsim stejne jestli je to 1.5 ,litr nebo nafta , taky kdyz budu z litrem jezdti jako z CTR tak nejde mluvit o bezne spotrebe ,z kazdym motorem se musi clovek vzit a ne stim pojezdit par hodin a sumarizovat ,kazdej motor je na jinej styl jizdy a kazda spotreba si casem sedne .. takze tvrdit ,ze spotreba 3,5L je nerealna je blbost ,ale co jineho cekat od novinaru z garaze.cz a jejim podobnym ,dealt zavery o spotrebe ze syrovym motorem ..
Mne prisla nova nafta jako kdyby pod kapotou byla vylepsena R20tka ,tichej kultivovanej chod z mirnou vlacnosti od volnobehu prekvapivou silou v nizkych otackach a linearnim narustem vykonu az po konec spektra otacek ,
vubec mi to neprislo jako nafta ,osobne se tesim na automat s nim to bude jeste pohodovejsi jezdeni Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2018 , 10:22   Citovat  

DOHCVTEC: jo jo, 10G, to je úplně jinej motor. Je jich tam 17, pod 4 se zatím nedostal nikdo, průměr 4.93. Nepochybuju o tom, že za chvíli bude běžná spotřeba 3.5 HaHaaa
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2018 , 10:30   Citovat  

skyline napsal:
DOHCVTEC: jo jo, 10G, to je úplně jinej motor. Je jich tam 17, pod 4 se zatím nedostal nikdo, průměr 4.93. Nepochybuju o tom, že za chvíli bude běžná spotřeba 3.5 HaHaaa

No stejnej neni ani nahodou ,se podivej na rozdil tech motoru ,nevim cemu se chechtas kdyz sam vis ze kdyz se motor zabehne klesne spotba klidne i o vic nez pulitru ..
ja nemluvim o vseobecnym prumeru na nakem sprintmotoru ,ale otom ,ze natom aute pujde jezdit za 3,5L coz v tom testu tvrdi ,
ze nelze .. i na R18 se da jezdit za 5,8L v prumeru to neznamena ,ze kazdej a kazdy kus to dovede ..
sam vidis vtom videu ,ze udelal nadrz na nafte z automatem jeste za mene nez 3,5L z beznou prumernou rychlosti ..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2018 , 14:47   Citovat  

DOHCVTEC: no není, žere víc HaHaaa Chechtám se představě, jak se s tím "úplně normálně" bude jezdit za 3.5. Nebude, už když byla 9G, psali novináři bludy o tom, jak to jezdí v klidu pod 4 a prvních pár aut na spritmonitoru mělo průměr lehce nad 4. Když jsem psal, že to půjde nahoru tak, jak budou přibývat normálně jezdící lidi a ne šetřílci co u benzínky onanují nad účtem, někteří se smáli. No a dnes je tam skoro 250 aut a průměr je v podstatě 5, tedy přesně to, co jsem tehdá psal, že to tak dopadne.

Takže ani teď nevěřím blábolům o 3.5 a stojím si za tím, že to bude žrát někde kolem 5. Jestli 4.7 nebo 5.2 je fuk, obojí je na míle daleko od 3.5. Až si to koupíš a budeš mít najeto pár rozumných kilometrů a na spritmonitoru budeš mít průměr 3.5, můžeme se o tom znovu pobavit. Do té doby se tomu tvému "v pohodě za 3.5" budu holt smát, nenaděláš nic. kouř
   Návrat  
BrozikCZ je teď offline  BrozikCZ
PříspěvekZaslal: 25.10.2018 , 16:05   Citovat  

Pokud mate problem, ze vam hlavne po desti blbnou predni parkovaci senzory, ze nahodne zacnou hlasit prekazku, tak je to problem ktery se bude resit vymenou predni masky - ta cast, kde jsou senzory.
Podle servisu ty masky budou rozesilat kolem konce roku.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2018 , 17:30   Citovat  

Neodpustím si offtopic

To už i tady jsme jak v české hospodě, ke se debata o autech stočí vždy k tomu, kolik to žere...???

Jo, a nevím, který trh je specifický, zda ten americký nebo evropský, viz. tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2018 , 18:05   Citovat  

skyline napsal:
DOHCVTEC: no není, žere víc HaHaaa Chechtám se představě, jak se s tím "úplně normálně" bude jezdit za 3.5. Nebude, už když byla 9G, psali novináři bludy o tom, jak to jezdí v klidu pod 4 a prvních pár aut na spritmonitoru mělo průměr lehce nad 4. Když jsem psal, že to půjde nahoru tak, jak budou přibývat normálně jezdící lidi a ne šetřílci co u benzínky onanují nad účtem, někteří se smáli. No a dnes je tam skoro 250 aut a průměr je v podstatě 5, tedy přesně to, co jsem tehdá psal, že to tak dopadne.

Takže ani teď nevěřím blábolům o 3.5 a stojím si za tím, že to bude žrát někde kolem 5. Jestli 4.7 nebo 5.2 je fuk, obojí je na míle daleko od 3.5. Až si to koupíš a budeš mít najeto pár rozumných kilometrů a na spritmonitoru budeš mít průměr 3.5, můžeme se o tom znovu pobavit. Do té doby se tomu tvému "v pohodě za 3.5" budu holt smát, nenaděláš nic. kouř

furt svoje se sprintmotorem ,jako by to bila bible ,proste ty o koze a ja o voze ,to auto dokaze za tolik jezdit ,to ,ze to nekdo nedovede ,nebo to neresi a stejne nato slape aby jsi vykompenzoval vykon kterej tomu chyby je vec druha ,ja stim jezdil a vim ,ze dovede a neni to nerealni parametr,tak jako je realni jezdit na jinych motorech pod vseobecni prumer a otom se taky bavim ,nevim ocem ty a kdyz je to jeste horsi motor a zere vice tak se nemame ocem bavit , pac je videt ,ze nejen jsi vtom ani nejel,ale ani neslysel jet kolem ..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 10g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 244, 245, 246  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina