Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 82 z 109
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.9.2018 , 19:52   Citovat  

pezr napsal:
Diky moc... predpokladam, ze mas s nima zkusenost... spokojenost? Jak dlouho je mas?

Acura 2009 TSX Accessory installation manuals a stiahni si 2009 TSX Interior Trim (Video Enhanced) (Revised 05/31/2008) a máš tam postupy demontáže MT, MT type S aj AT aj s videom
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
pezr je teď offline  pezr
PříspěvekZaslal: 23.9.2018 , 20:38   Citovat  

PaloSV napsal:
Acura 2009 TSX Accessory installation manuals a stiahni si 2009 TSX Interior Trim (Video Enhanced) (Revised 05/31/2008) a máš tam postupy demontáže MT, MT type S aj AT aj s videom

Diky moc Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.9.2018 , 20:53   Citovat  

pezr napsal:
Diky moc... predpokladam, ze mas s nima zkusenost... spokojenost? Jak dlouho je mas?
Ano mám je 3/4 roku na CRV a zatím žádný problém. Svítí parádně je to dobrý
   Návrat  
DannyK je teď offline  DannyK
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.9.2018 , 7:41   Citovat  

pezr napsal:
Ahoj vsichni... tak uz zase otravuju... mam strasne jetou hlavici radici paky, rad bych ji vymenil, ale nemam nejmensi tuseni, jak je tam drzi... jestli je nasazena, nasroubovana nebo jinak? Nechci tim vrtet, kdyz nevim, jakym smerem... Poradi nekdo? Nema taky nedko tip na zajimavy stranky, kde se da neco hezkyho najit? Co jsem koukal, neni zase tak snadny sehnat neco na 8g... Diky moc Úsměv

zrovna jsme to taky řešili, na ebay.de jsem našel celej kit nový hlavice i s manžetou za 25E, už jí mám koupenou ale ještě jsem se nedostal k výměně.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.9.2018 , 16:51   Citovat  

DannyK napsal:
zrovna jsme to taky řešili, na ebay.de jsem našel celej kit nový hlavice i s manžetou za 25E, už jí mám koupenou ale ještě jsem se nedostal k výměně.

Slusna cena... diky za info, mrknu na to. Nasel jsem i na Alegru za cca 97? zlotych...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.9.2018 , 17:01   Citovat  

Mel bych dalsi dotaz... mate nekdo zkusenost s vlivem prumeru kol na zrychleni? Vzpominam si, ze kdyz jsem na Civicu mel 15 a nasadil 15, az me zaskocilo, jak se to projevilo na zrychleni. Accorda mam ani ne tyden, pred koupi a behem hledani jsem sjizdel i ruzny videa vcetne akcelerace... ac mam opravdu radost z jizdy a z auta se mi nechce vylejzat, nemuzu se zbavit dojmu, ze zrychluje hur nez na youtubu Velmi šťastný A vcera, kdyz jsem jel na burgera do taaahlyho kopce, nad 160 jsem se nedostal. Coz mi prijde divny, zase tak strmej neni. Auto jsem jeste nemel na kontrole, tak nevim, jestli je vse ok.

Zajimalo by me, jestli to muze byt prumerem kol (r18, 235/45) a jestli by byl citit rozdil, kdybych nasadil gumy siroky 225?
Ma nekdo zkusenost s jizdnima vlastnostma (zrychlenim) na 17" a 18" kolech?

Diky za kazdy nazor. Uz jsem to dnes trochu resil, ale nikdo mi nedal jednoznacnou odpoved. Jen ze bych mel zacit s prohlidkou, coz taky udelam, jak doresim jiny veci.. diky.
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.9.2018 , 19:14   Citovat  

pezr napsal:
Mel bych dalsi dotaz... mate nekdo zkusenost s vlivem prumeru kol na zrychleni? Vzpominam si, ze kdyz jsem na Civicu mel 15 a nasadil 15, az me zaskocilo, jak se to projevilo na zrychleni. Accorda mam ani ne tyden, pred koupi a behem hledani jsem sjizdel i ruzny videa vcetne akcelerace... ac mam opravdu radost z jizdy a z auta se mi nechce vylejzat, nemuzu se zbavit dojmu, ze zrychluje hur nez na youtubu Velmi šťastný A vcera, kdyz jsem jel na burgera do taaahlyho kopce, nad 160 jsem se nedostal. Coz mi prijde divny, zase tak strmej neni. Auto jsem jeste nemel na kontrole, tak nevim, jestli je vse ok.

Zajimalo by me, jestli to muze byt prumerem kol (r18, 235/45) a jestli by byl citit rozdil, kdybych nasadil gumy siroky 225?

Diky za kazdy nazor. Uz jsem to dnes trochu resil, ale nikdo mi nedal jednoznacnou odpoved. Jen ze bych mel zacit s prohlidkou, coz taky udelam, jak doresim jiny veci.. diky.

Dle mého názoru to má určitě vliv.U předchozího jsem měl na léto 17 a zimní 15 palcovky.Rozdíl to byl opravdu velkej,sice tak nesedí v zatáčce ale odpor vozovky je menší.Takže bych se nedivil.Ale 18 palcovky na tomto nemám tak nemohu srovnávat.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.9.2018 , 21:20   Citovat  

Mam na zimu 17ky a na leto 19ky a znatelny rozdil nepocituji... nech si seridit ventily, treba ozije, me to naopak trosicku utlumilo, tak je necham seridit znova
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 27.9.2018 , 6:15   Citovat  

pezr napsal:

Mám na léto 17 225 a na zimu 16 205 a rozdíl nevidím (na 2.0 i-VTEC). Podle mě by rozdíl ani nijak extra znatelný být neměl, vždyť větší kola znamenají nižší profil pneumatiky, takže výsledný průměr je zhruba stejný. Pokud by byl výsledný průměr kola jiný, pak by tam rozdíl asi byl, protože menší průměr při stejném momentu znamená větší výslednou sílu na kole...
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2018 , 8:32   Citovat  

mam tu cestou do práce jeden vetsi a delší kopec... Na zimnich 17kach mam maximalku na konci kopce 170, na 19kach 160. 19ky mají o fous mensi obvod, jsou ale tezsi nez ty 17ky. Takze rozdila tam je... vsiml jsem si, ze i počasí hraje svoji roli, nechce se tomu tak dobře třeba při 30ti stupnich, jako při 20ti.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2018 , 8:47   Citovat  

Co je hlavni, je to ze kopec je celkem strmej a auto ma i přes to tendence zrychlovat... Takze bych se spis zameril ne na kola, auto na to ma silu dost, ale spis na motor jestli tomu něco necyhbi...
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 27.9.2018 , 8:49   Citovat  

krtekm napsal:
mam tu cestou do práce jeden vetsi a delší kopec... Na zimnich 17kach mam maximalku na konci kopce 170, na 19kach 160. 19ky mají o fous mensi obvod, jsou ale tezsi nez ty 17ky. Takze rozdila tam je... vsiml jsem si, ze i počasí hraje svoji roli, nechce se tomu tak dobře třeba při 30ti stupnich, jako při 20ti.

Nezapomeň, že při změně obvodu, nebo respektive průměru kola i tachometr bude ukazovat trochu jinak Mrk.
Ta teplota spíš bude souviset s množstvím nasávaného vzduchu, chladnějšího vzduchu je ve stejném objemu víc - to je i princip intercooleru u turbomotorů - vzduch se ochladí, tudíž je ho ve válci víc a můžeš dodat adekvátně víc paliva při stejném směšovacím poměru.

Teorie by mi šla, ale v autě si vyměním tak maximálně žárovku HaHaaa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2018 , 10:26   Citovat  

JJ ale dva dva centrimetry na obvodu 19 palcového kola nepromeruje tacho o 6%... Nicmene dulezite je to, ze i když je ten kopec na kterym jezdim strmej, porad se tomu chce zrychlovat. Hlavne to auto je zivejsi, je to znat proste, a to se bavime v zasade o vaze rotacni hmoty... Jak před refleshem tak i po nem... Takze bych se ted vyprdl na kola a sel po motoru. Tam muze byt kde co, od filtru vzduchu přes svicky (civky) az po mnohem bolestivejsi věci. Ale jen muj názor

Tady posilam tenb kopec, tak to zkus porovnat at nesrovnáváme hrusky z jabkama. klikni na elevation profile a uvidíš kde začínáš, kde koncis a na jake delce: tudy odkaz
   Návrat  
Radek_KA7 je teď offline  Radek_KA7
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.9.2018 , 13:03   Citovat  

já měl na Accordu 17"/225 i 18"/235 byl to k24 manual a rozdíl jsem nepoznal.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.9.2018 , 19:29   Citovat  

No něco málo od odborníků.Udělej si obrázek sám.
Kola
   Návrat  
Světluš je teď offline  Světluš
PříspěvekZaslal: 29.9.2018 , 20:06   Citovat  

Ahoj může někdo nahodit foto budíku ukazatele teploty vody u accorda 2.4 ?
Provozní teplotu,...Děkuji
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.9.2018 , 22:53   Citovat  

Co se týče kol, tak já rozdíl pociťuju, ale ten rozdíl v kolech ještě u mě násobí automat bych řekl.

Zimní orig kola s 225/50/17
Letní orig kola Type-s s 235/45/18

Když si dám vedle sebe 17" a 18" tak ty 18" jsou o dost větší balony. Úsměv
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.9.2018 , 6:49   Citovat  

Byl by prosím někdo ochotný cvaknout pár fotek kufru Tourera bez té spodní vany pod podlahou?Prostě jak vypadá plechová podlaha bez polstrováni?

Předem díky přátele
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 1.10.2018 , 8:55   Citovat  

Neprodava nekdo, nebo nevi, kde koupit do Tourera mriz mezi zadni sedacky a kufr? Nevim jak se tomu cesky nadava, anglicky je to dog guard net Úsměv
Dale shanim koberecky, nebo overeny tip, kde koupit

Dalsi vec, jestli se nekdo nesetkal, ze pri otevreni dveri se nerozsviti ani jedno stropni svetlo (ani vepredu, ani vzadu)? Neni tam jeste nejaky prepinak off-open-on, krome toho co je uprostred stropu na svetle?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.10.2018 , 15:52   Citovat  

Diky vsem za odpovedi a postrehy ohledne vlivu rozmeru kol na rychlost, cenim si toho Úsměv Ptal jsem se, protoze kdysi jsem mel Civica 5g 1.6 Vti a na nem 15" plechy... pak jsem koupil 16" litaky a aniz bych se na to zameril, tak me az zaaskocilo, jak mi auto prislo linejsi... po nazuti 15" OZ to bylo zase lepsi.

Ten kopec, na kterym jsem to meril, je taky docela prudkej, tak me rozdil mezi mych 160 vs. 170 krtekmovych docela uklidnuje. I kdyz samo jinej kopec... a navic snaha o dalsi zrychlovani zadna... Musim ted poresit zimaky a pak zajedu do servicsu na kontrolu. A pak bych rad reflesh...

Mimochodem.. ma nekdo zkusenost se servisem v Honde v Mlady Boleslavi? Popripade mel by nekdo tip na dobrej servis v okrese Jicin? Diky
   Návrat  
Igor91 je teď offline  Igor91
PříspěvekZaslal: 3.10.2018 , 9:12   Citovat  

pezr napsal:
Diky vsem za odpovedi a postrehy ohledne vlivu rozmeru kol na rychlost, cenim si toho Úsměv Ptal jsem se, protoze kdysi jsem mel Civica 5g 1.6 Vti a na nem 15" plechy... pak jsem koupil 16" litaky a aniz bych se na to zameril, tak me az zaaskocilo, jak mi auto prislo linejsi... po nazuti 15" OZ to bylo zase lepsi.

Ten kopec, na kterym jsem to meril, je taky docela prudkej, tak me rozdil mezi mych 160 vs. 170 krtekmovych docela uklidnuje. I kdyz samo jinej kopec... a navic snaha o dalsi zrychlovani zadna... Musim ted poresit zimaky a pak zajedu do servicsu na kontrolu. A pak bych rad reflesh...

Mimochodem.. ma nekdo zkusenost se servisem v Honde v Mlady Boleslavi? Popripade mel by nekdo tip na dobrej servis v okrese Jicin? Diky

Zkušennost se servisem v MB mám, jako jednání s nimi bylo celkem ok ale dostaly mě do situace, ze které jsem měl málem velký problém... Rozhodně ale doporučuji svého kamaráda mechanika p. Dvořáka z Ústí nad Labem ale to je trochu z cesty.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2018 , 7:40   Citovat  

accord
Jedna 2.4 v plné palbě kdyby někdo hledal za dobrou cenu i když země původu jiná Smutný
Jen se optám,píše led světlomety,to dělali nebo má na mysli xenony?Asistent rozjezdu do kopce je taky v běžné plné výbavě?
upozornění na přijíždějící vozidla při couvání (RCTA) ?
ukazatel rychlostních limitů SLIF?
ventilované sedadlo řidiče a spolujezdce?
vyhřívané čelní sklo?
senzor opotřebení brzd. destiček.
chladnička?
Myslel jsem že mám plnou palbu ale podle toho mám sociální nebo o spoustě věcí nevím Velmi šťastný
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2018 , 7:53   Citovat  

needs napsal:
accord
Jedna 2.4 v plné palbě kdyby někdo hledal za dobrou cenu i když země původu jiná Smutný
Jen se optám,píše led světlomety,to dělali nebo má na mysli xenony?Asistent rozjezdu do kopce je taky v běžné plné výbavě?
vyhřívané čelní sklo?
chladnička?
Myslel jsem že mám plnou palbu ale podle toho mám sociální nebo o spoustě věcí nevím Velmi šťastný

Dávaly se jen xenony, asistent rozjezdu tam nikdy nebyl, RCTA, Vetilované sedadla taky ne, vyhřívané sklo taky ne, chladnička taky ne ... Velmi šťastný

Senzor opotřebení destiček = plíšky na destičkách, který začnou dělat hluk když se sjedou destičky Velmi šťastný a k plný výnavě u tohoto kusu chybí navi. Ale jinak je pěkný OK
   Návrat  
Peter_spx je teď offline  Peter_spx
PříspěvekZaslal: 7.10.2018 , 7:57   Citovat  

To co tam je popisane uz vo mne vzbudzuje urcite pochybnosti a predajcovi.
Ako pise Rizk,vacsina tych veci sa tam nemotovala.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.10.2018 , 8:39   Citovat  

Igor91 napsal:
Zkušennost se servisem v MB mám, jako jednání s nimi bylo celkem ok ale dostaly mě do situace, ze které jsem měl málem velký problém... Rozhodně ale doporučuji svého kamaráda mechanika p. Dvořáka z Ústí nad Labem ale to je trochu z cesty.

Diky... jednou jsem jel i do Zlina, tak Usti neni tak hrozny Úsměv Muzu poprosit o kontakt? Mohl bys trochu rozepsat tu Boleslav?
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2018 , 11:37   Citovat  

needs napsal:
accord
vyhřívané čelní sklo?
chladnička?

ach jo, ta kola bych chtěl Smutný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2018 , 11:55   Citovat  

Igor91 napsal:

Myslíš Lukáše Dvořáka,který dělá v Ústecké Hondě a sem chodí pod přezdívkou DworiBak?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2018 , 12:25   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Dávaly se jen xenony, asistent rozjezdu tam nikdy nebyl, RCTA, Vetilované sedadla taky ne, vyhřívané sklo taky ne, chladnička taky ne ... Velmi šťastný

Senzor opotřebení destiček = plíšky na destičkách, který začnou dělat hluk když se sjedou destičky Velmi šťastný a k plný výnavě u tohoto kusu chybí navi. Ale jinak je pěkný OK

No já si říkal že tam toho má napsáno nějak moc,asi to zatrhnul aby to vypadlo lépe,ale až tam někdo přijede a zeptá se na ty věci,bude za blbce.
Jediné v čem vidím rozdíl je jak má vyfocenou rezervu,respektive asi ji tam nemá protože tam má kompresor.To jsem taky neviděl ještě.
   Návrat  
Sobuls je teď offline  Sobuls
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.10.2018 , 17:22   Citovat  

zdravim panove, mel bych takovy maly dotaz, nechal jsem u sve 2,4 vymenit svicky a vycistit klapku, od te doby mam zvysene otacky na volnobeh, resetoval jsem jednotku odpojenim baterie, ale moc to nepomohlo, potreboval bych vedet, zda je potreba pres diagnostiku spustit nastaveni klapky (zda tam takoveho vubec je), nebo si to samo sedne a chce to jen pockat
   Návrat  
nobix je teď offline  nobix
PříspěvekZaslal: 8.10.2018 , 11:48   Citovat  

tudy odkaz

Kdo ho poslal do ESA? Chudák auto Tak to valím bulvy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: