Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Smutný konec jedné EE9
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 20:43   Citovat  

Smutný Ještě nikdy jsem nezažil (naštěstí) že by nějakí auto od někoho z rodiny havarovalo tak těžce že by nebylo v pojízdném stavu.A dnes poprvé v životě nastal ten okamžik. Můj brácha "RADEK" při cestě domů z práce dnes boural kvůli Starému ID*OTOVI který nezná silničky zákony a neví že by se sem tam měl podívat do leva a do prava když chce najíždět na hlavní. Nedal mu přednost a vjel mu do cesty. Díky bohu že bráchovi se nic nestalo. I když se jednalo jen o pouhého Renaulta 19ku tak i tak mě to šeredně zamrzelo když jsem viděl fotky rozbitího Renaulta Smutný s kterým jsme za tak krátkou dobu najezdilo tak mnoho šťastných kilometrů,a který mě taky dovezl na můj první HONDAy. Bilance škod na Renaultovi ... viz foto můžu je tady vložit jestli někdo bude mít zájem. Smutný
   Návrat  

HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 21:23   Citovat  

rooney napsal:
Smutný Ještě nikdy jsem nezažil (naštěstí) že by nějakí auto od někoho z rodiny havarovalo tak těžce že by nebylo v pojízdném stavu.A dnes poprvé v životě nastal ten okamžik. Můj brácha "RADEK" při cestě domů z práce dnes boural kvůli Starému ID*OTOVI který nezná silničky zákony a neví že by se sem tam měl podívat do leva a do prava když chce najíždět na hlavní. Nedal mu přednost a vjel mu do cesty. Díky bohu že bráchovi se nic nestalo. I když se jednalo jen o pouhého Renaulta 19ku tak i tak mě to šeredně zamrzelo když jsem viděl fotky rozbitího Renaulta Smutný s kterým jsme za tak krátkou dobu najezdilo tak mnoho šťastných kilometrů,a který mě taky dovezl na můj první HONDAy. Bilance škod na Renaultovi ... viz foto můžu je tady vložit jestli někdo bude mít zájem. Smutný

podle me je ouplne normalni ze je cloveku lito klidne i pitomy veci, i kdyz auto je takovy trosku vic nez jen vec, aspon teda pro vetsinu lidi myslim, proste kdyz s ni neco zazijes ma pro tebe urcitou hodnotu, ale hlavne ze bracha je v pohode, auto se da do kupy OK Honda
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 21:28   Citovat  

HonDan napsal:
podle me je ouplne normalni ze je cloveku lito klidne i pitomy veci, i kdyz auto je takovy trosku vic nez jen vec, aspon teda pro vetsinu lidi myslim, proste kdyz s ni neco zazijes ma pro tebe urcitou hodnotu, ale hlavne ze bracha je v pohode, auto se da do kupy OK Honda

Mno právě je to hnusní,když ho člověk musí prodat nebo tak něco. Ještě když to bylo jeho první auto. =/ Jinač do kupy se asi nedá motor je v háji. ASi se to rozprodá na náhradní díly nebo nevím mno co stím bracha potom bude zamejšlet. Můžu tady přiložit ty fotky mno. Ale máš pravdu nejdůležitější je že je v pohodě´=)
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 21:56   Citovat  

rooney napsal:
Mno právě je to hnusní,když ho člověk musí prodat nebo tak něco. Ještě když to bylo jeho první auto. =/ Jinač do kupy se asi nedá motor je v háji. ASi se to rozprodá na náhradní díly nebo nevím mno co stím bracha potom bude zamejšlet. Můžu tady přiložit ty fotky mno. Ale máš pravdu nejdůležitější je že je v pohodě´=)

ted se to mozna nehodi, ale rika se, ze neco zly je k necemu dobry, tak si ted bracha muze koupit hondici ne OK Mrk
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 22:02   Citovat  

HonDan napsal:
ted se to mozna nehodi, ale rika se, ze neco zly je k necemu dobry, tak si ted bracha muze koupit hondici ne OK Mrk

Mno to máš pravdu to se říká. On si původně měl kupovat Civica 5.g. Ale když už že jdem za tím borcem co to tam prodává tak nám řekl,že si pro něj jedou nějací kluci z daleka,tak to už měl po náladě a chtěl mít už prostě nějaké auto aby mohl konečně do práce jezdit autem a né autobusem tak si koupil toho Rencka ,t. Mu by se HONDA určitě líbila jelikžo pořád do něj hučím jak to jsou skvělí auta. Ale nevím kde by na ní momentálně vzal mno Smutný
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 22:14   Citovat  

rooney napsal:
Mno to máš pravdu to se říká. On si původně měl kupovat Civica 5.g. Ale když už že jdem za tím borcem co to tam prodává tak nám řekl,že si pro něj jedou nějací kluci z daleka,tak to už měl po náladě a chtěl mít už prostě nějaké auto aby mohl konečně do práce jezdit autem a né autobusem tak si koupil toho Rencka ,t. Mu by se HONDA určitě líbila jelikžo pořád do něj hučím jak to jsou skvělí auta. Ale nevím kde by na ní momentálně vzal mno Smutný

tak neco za toho renoota dostane ne, na naky 4g to musi byt urcite nebo ne?
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 22:25   Citovat  

HonDan napsal:
tak neco za toho renoota dostane ne, na naky 4g to musi byt urcite nebo ne?

Mno něco jo,ale co to fakt nevím. Dají mu prachy pdole nějakej těch jejich tabulek a hodnota toho auta bude hodně malá. Ale neboj se jestli si koupí HONDU hnedka to tady napíšu Úsměv . Ale hnedka to uričtě nebude, já to vidím spíše tak že si teďak koupí nějakou škodárnu an pojíždění mno Smutný
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 22:34   Citovat  

rooney napsal:
Mno něco jo,ale co to fakt nevím. Dají mu prachy pdole nějakej těch jejich tabulek a hodnota toho auta bude hodně malá. Ale neboj se jestli si koupí HONDU hnedka to tady napíšu Úsměv . Ale hnedka to uričtě nebude, já to vidím spíše tak že si teďak koupí nějakou škodárnu an pojíždění mno Smutný

ono s takovou 120 luxus je taky slusna zabava pořádnej výtlem
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 22:36   Citovat  

HonDan napsal:
ono s takovou 120 luxus je taky slusna zabava pořádnej výtlem

JO to mě povídej, hlavně v zimě na velikým parkovíšti, kdysi jsme chodívali s taťkovou zimní škůdkou často blbnout až jsme ji skroo odrovnali chuděru Velmi šťastný
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 22:44   Citovat  

rooney napsal:
JO to mě povídej, hlavně v zimě na velikým parkovíšti, kdysi jsme chodívali s taťkovou zimní škůdkou často blbnout až jsme ji skroo odrovnali chuděru Velmi šťastný

ja ji v zime nemel, jenom kdyz sme byli s kamosem na praxi tak sme si s ni jezdili lepit gumy na destu a pro naftu, ale koukal sem jak litala, a ten zvuk v 6,5 tisicich, vuau, to bylo na spunty do usi pořádnej výtlem
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 22:47   Citovat  

HonDan napsal:
ja ji v zime nemel, jenom kdyz sme byli s kamosem na praxi tak sme si s ni jezdili lepit gumy na destu a pro naftu, ale koukal sem jak litala, a ten zvuk v 6,5 tisicich, vuau, to bylo na spunty do usi pořádnej výtlem

Jo jo mno starí škodovky (105tky.120tky) to je MAZEC Velmi šťastný .Když si to tak vemu tak první auto kterí jsem sá mřídil byla právě ta 105tka co měl taťka na pojíždění Mr. Green
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 22:55   Citovat  

rooney napsal:
Jo jo mno starí škodovky (105tky.120tky) to je MAZEC Velmi šťastný .Když si to tak vemu tak první auto kterí jsem sá mřídil byla právě ta 105tka co měl taťka na pojíždění Mr. Green

t ja prave naopak, nejdriv tatovo mazda 626 cupe jen tak krapitko, pak 206 v autoskole pak civa a tatovo acco a pak sme sedeli s kamosem v ty sute a cumeli na ten sytic a premejsleli na co to tak asi je pořádnej výtlem
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 23:00   Citovat  

HonDan napsal:
t ja prave naopak, nejdriv tatovo mazda 626 cupe jen tak krapitko, pak 206 v autoskole pak civa a tatovo acco a pak sme sedeli s kamosem v ty sute a cumeli na ten sytic a premejsleli na co to tak asi je pořádnej výtlem

Aha mno tak to si neměl špatní, já si s taťkovým fordíkem zajezdil o něco později mno,nejdřív jsem se učil na tí škodárně,ale od tí doby už jsem jel v docela hodně autech na to že ještě nemám papíry mno HaHaaa (pardón za vychloubaní se). Jinač to ještě jak právě brácha ještě neměl toho Rencka. Tak jsme se sem tam je-li projet s škdovkou,a už byla trak zničená po těch zimních radovánkách atd že sotva jela. Nechtěla zahrabat už ani na šťerku Velmi šťastný ,ale když si zapnul sitič tak si trochu zahrábla holt přísun více paliva byl znát pořádnej výtlem
   Návrat  

TommyVTEC je teď offline  TommyVTEC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 23:09   Citovat  

Opravdu smutnej konec... :fnuk: :fnuk: :fnuk:

Ondras: nechápu, co člověk jako Ty na tomhle webu dělá... naštvanej naštvanej
Sice máš strašně chytrou řeč, ale je vidět, že k nám Honda froditům prostě nepatříš... Aspoň to tak ale nedávej znát, prosím...

Není mi líto člověka, protože, jak už tu někdo psal, video a příběh v něm je právě o autu jako takovém a toho je mi právě k...a líto!! EE9 je legenda, která pomalu vymírá a taková neštěstí jsou toho příčinou. NENÍ TO JEN KUS PLECHU, pro lidi, co ji kdy měli, je to prostě KUS ŽIVOTA a člen rodiny!!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 23:21   Citovat  

rooney napsal:
Aha mno tak to si neměl špatní, já si s taťkovým fordíkem zajezdil o něco později mno,nejdřív jsem se učil na tí škodárně,ale od tí doby už jsem jel v docela hodně autech na to že ještě nemám papíry mno HaHaaa (pardón za vychloubaní se). Jinač to ještě jak právě brácha ještě neměl toho Rencka. Tak jsme se sem tam je-li projet s škdovkou,a už byla trak zničená po těch zimních radovánkách atd že sotva jela. Nechtěla zahrabat už ani na šťerku Velmi šťastný ,ale když si zapnul sitič tak si trochu zahrábla holt přísun více paliva byl znát pořádnej výtlem

a kolik ti vlastne je? jo a neni to neco proti necemu ze tady piseme ne k tematu?
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 23:22   Citovat  

HonDan napsal:
a kolik ti vlastne je? jo a neni to neco proti necemu ze tady piseme ne k tematu?

Mno mě je teprve 16 Smutný . Mno asi je,ale oni to když tak smáznou že jo kluci? Úsměv
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 23:30   Citovat  

rooney napsal:
Mno mě je teprve 16 Smutný . Mno asi je,ale oni to když tak smáznou že jo kluci? Úsměv

tak nebudem zbytecne drazdit bosu kobrou nohou :mrk:
   Návrat  
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 23:32   Citovat  

TommyVTEC napsal:
Ondras: nechápu, co člověk jako Ty na tomhle webu dělá... naštvanej naštvanej

Řekněme třeba protiváhu ke stádnosti. Mrk Společnost, kde mají všichni stejný názor, by byla přinejmenším divná.

TommyVTEC napsal:
Sice máš strašně chytrou řeč, ale je vidět, že k nám Honda froditům prostě nepatříš... Aspoň to tak ale nedávej znát, prosím...

Nechci se pouštět do rozboru výrazu hondafrodit, ale patrně jsi tím chtěl trošku nešikovně říci, že nepatřím k lidem, kterým je značka Honda sympatická. Mýlíš se. Honda je má oblíbená značka. Má současná auta jsou této značky a velmi pravděpodobně i další bude.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 23:42   Citovat  

kuci kuci, jako nevidel bych problem v tom ze ma ondras jiny nazor na citovou hodnotu auta (jine veci) nez ostatni, i pres to ze je to vetsina, je tu spousta lidi a kazdej nemuze mit stejny nazor, a je uplne normalni ze se mezi sebou o ve nazory delite Velmi šťastný , ale chytani se kazdeho nespravneho vyrazu, nebo nejakeho ne idealniho vyjadreni je vec druha a to neni moc hezky Bueee
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 23:44   Citovat  

HonDan napsal:
tak nebudem zbytecne drazdit bosu kobrou nohou :mrk:

Úsměv Mrko.k Tak já už jdu stejně chrnět dobrou
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2007 , 23:49   Citovat  

rooney napsal:
Úsměv Mrko.k Tak já už jdu stejně chrnět dobrou

P!C papa
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 1:06   Citovat  

No jo vidim Ondrasi ze si jeden z tech rozmazlenych lidi.........lituji tvoje rodice ze se neumeli postarat o tvoji vychovu...ty za to nemuzes.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 13:55   Citovat  

kamol napsal:
No jo vidim Ondrasi ze si jeden z tech rozmazlenych lidi.........lituji tvoje rodice ze se neumeli postarat o tvoji vychovu...ty za to nemuzes.

A na to jsi přišel jak? Já nic nedostal zadarmo... Opravdu mě zajímá myšlenkový pochod, na jehož konci je tvá domněnka.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 16:36   Citovat  

Ondras napsal:
A na to jsi přišel jak? Já nic nedostal zadarmo... Opravdu mě zajímá myšlenkový pochod, na jehož konci je tvá domněnka.

nebudu to tady rozebirat.jde jen o to ze proste jak pises ze beres bevi jenom jako spotrebni svym zpusobem mas pravdu je to tak ale kdyz clovek si na neco nasetri koupi si vec kterou tak dlouho chtel a nakonec si ji dopral tak ma k te veci ciovy vztah.a to ze to auto je nabourane tak nemusela byt jeho chyba a proste lituje toho auta ze je rozbite.
Lituje toho ze ted nema v cem jezdit napr. a kdezto ty jak pises tak si reknes no co je to jenom auto zitra koupim nove.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 16:50   Citovat  

kamol napsal:
nebudu to tady rozebirat.jde jen o to ze proste jak pises ze beres bevi jenom jako spotrebni svym zpusobem mas pravdu je to tak ale kdyz clovek si na neco nasetri koupi si vec kterou tak dlouho chtel a nakonec si ji dopral tak ma k te veci ciovy vztah.a to ze to auto je nabourane tak nemusela byt jeho chyba a proste lituje toho auta ze je rozbite.
Lituje toho ze ted nema v cem jezdit napr...

Teď jsi ovšem úplně překroutil to, o čem jsem zde psal. Nepřečetl jsi mé příspěvky pořádně, nebo ne všechny, v tomto threadu. Už se nebudu opakovat. Je to vysvětleno výše.

Vyjádřím se jen k:

kamol napsal:
. a kdezto ty jak pises tak si reknes no co je to jenom auto zitra koupim nove.

V podstatě ano. Od toho je pojištění. Záleží na každém, jak si ochrání svou finanční (a pro někeré i citovou) investici.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 16:52   Citovat  

Ondras napsal:
V podstatě ano. Od toho je pojištění. Záleží na každém, jak si ochrání svou finanční (a pro někeré i citovou) investici.

no jo no pojisteni ale na havarijni taky spousta lidi nema....a co treba kdyz ti nekdo ponici auto a ujede pryc?k cemu pak ti je pojistovna kdyz nemas havarijni
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 17:01   Citovat  

kamol napsal:
no jo no pojisteni ale na havarijni taky spousta lidi nema....a co treba kdyz ti nekdo ponici auto a ujede pryc?k cemu pak ti je pojistovna kdyz nemas havarijni

Jak píšu. Je to každého volba. Každý si musí uvážit jestli ušetří na pojištění a pak se prohne, když příjde problém. Baťa měl pravdu, když říkal, že není tak bohatý, aby si mohl koupit levnou věc. Já nejsem tak bohatý abych si mohl dovolit neplatit kompletní pojištění. Např. za pojištění auta zaplatním jen nepatrný zlomek proti tomu kolik projedu na benzínu.
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 19:43   Citovat  

Tvoje uvaha je dobra,nicmene ma jednu chybu - nepocita s nekym,kdo ma vic aut.Uz ted mam oficialne 2,pote jedno odhlasim a druhe prihlasim misto neho,nejspis budu mit ale nakonec 3,ne ze bych je potreboval,ale dve jsou aspiranti na veterana.Kdyz pominu,ze nez dam dohromady penize na jejich opravu,bude aspon o dva roky vic a krome neco mala pres 10tKc rocne budu platit jen za to,ze je mam a to ani s nima nemusim jezdit,nehlede na dalnicni znamky,ktery uziju jen minimalne,nedokazu si predstavit,ze bych jeste platil mraky penez za havarijni,to bych proste musel byt poslanec a ne jen clovek s prumernym platem...taky bych rad nekdy utracel jinde.Takze az nedejboze rozbiju Acco nebo Civica ´79,snad si aspon reknes,ze je to skoda,kdyz uz tady skoro nejsou k sehnani.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 19:58   Citovat  

Wayne napsal:
Tvoje uvaha je dobra,nicmene ma jednu chybu - nepocita s nekym,kdo ma vic aut.

Chybu bych zde nehledal. Tato situace se řeší tzv. flotilovým pojištěním. Produkt šitý na míru této situace.

Wayne napsal:
...nehlede na dalnicni znamky,ktery uziju jen minimalne...

Litr na auto ročně? Pod 3kč denně? To je moc? To snad ne...

Wayne napsal:
Takze az nedejboze rozbiju Acco nebo Civica ´79,snad si aspon reknes,ze je to skoda,kdyz uz tady skoro nejsou k sehnani.

Doufám, že se to nestane. To bych ti nepřál. V případě, že by nemilá situace nastala, vyjádřím účast tobě a ačkoli tě osobně neznám, tak ti popřeju mnoho sil při řešení této situace. Auto budu mít na háku.
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.9.2007 , 20:14  Naposledy upravil Wayne dne 15.9.2007 , 20:23, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ondras napsal:
Litr na auto ročně? Pod 3kč denně? To je moc? To snad ne...

Kdyz jedu po dalnici 12x do roka tam a 12x zase zpatky usek cca 80km,pripadne 5x navic mimo plan?Za to mam platit 2-3 tisice a tvarit se spokojene???Litr me stoji cesta Plzen-Brno a zpatky,takze rad svoje rodice uvidim,aniz bych jim musel trvale rikat,ze jsem rad,ze mi na to zase nahodou zbyly penize.Nejsem socka,proste jen jedu nadoraz a ne vzdycky je to v pohode.Neprej si dostat se do situace,kdy te tvoje zenska zve nekam na obed,i kdyz ma svy dve deti,jen aby se s tebou nekam vydala,ja uz k tomu moc daleko nemam,zatim jen prodavam auto,ktery jsem ji koupil (a to uz podruhe) KO
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Smutný konec jedné EE9
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina