Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 76 z 109
Untouchable je teď offline  Untouchable
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 7:32   Citovat  

No mně přijde, že tu máme accordy předražený a najetý. Taky jsem skoro 3 měsíce koukal, hledal a v Čr jsem viděl jen jednoho, kterej stál za řeč. Nakonec jsem raději jel do Německa. Protože koukat, jak se tu prodává za cca 280tis auto v naftě s nájezdem přes 200tis km, to mi přijde extrém. V německu jsem přidal 40K a mám 2.4 s 80tis km..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
michalreca je teď offline  michalreca
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 9:40   Citovat  

činka napsal:
Nějaký typ na acco v kombíku 2005-2008? 7g-8g benzín nebo nafta nerozhoduje. Šli by jste do auta z ESA?

Ahoj, uvažuji o prodeji našeho mazlíka. Kdybys měl zájem, více písnu do SZ.
odkaz
   Návrat  
činka je teď offline  činka
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 13:13   Citovat  

michalreca napsal:
Ahoj, uvažuji o prodeji našeho mazlíka. Kdybys měl zájem, více písnu do SZ.
odkaz

Dík za info. Písni mi pls cenu do SZ.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2018 , 19:46   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
No máme tady v ČR bezkonkurenčně nejlevnější 8g Accordy z celé Evropy minimálně benzínový. Se stydím

Leda ve snu. Pokud budeš srovnávat auta s podobnýma km a v podobným stavu, tak v německu se dá vždy sehnat levněji + mnohem větší výběr.
A když uhlídáš inzerát od normálního člověka, dřív než ho uloví tureckej překupník, tak se dá ušetřit i hodně výrazně.

činka napsal:
Nějaký typ na acco v kombíku 2005-2008? 7g-8g benzín nebo nafta nerozhoduje. Šli by jste do auta z ESA?

Bazar jako každej jinej, chce to důkladně prověřit. My jsme tam byli na Accorda 2x, pokaždý byl podezřele levnej a pokaždý šlo o né úplně nejlíp opravenou bouračku. Nakonec jsme dovezli z německa.
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2018 , 10:57   Citovat  

Tak ono jde dost o výbavu. Nějakýho 2.0 Comforta seženeš třeba dobře, ale já třeba sháněl 7g/8g Acco třičtvrtě roku, každý den jsem projížděl inzeráty po celé Evropě. A sehnat 2.4 v Top executive s navi a radarem bylo fakt o "nervy", ale je pravda že já potřeboval Tourera. Třeba v Polsku je sedanů hromady. Takže když si vyfiltruješ 8g s těmi to požadavky tak v celé evropě ti to vyhodí 1 až 2 kusy za dost těžký peníze oproti tomu co jsem sehnal u nás nebo se občas objeví Mrk. V jedné chvíli jsem měl vyhlédnutého 7g s radarem a 70tkm šuk v itálii cca 2000km daleko taková to byla bída HaHaaa Všude jsou hlavn type-S nebo nafty Úsměv
   Návrat  
FiLiPsS je teď offline  FiLiPsS
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2018 , 11:37   Citovat  

Mám možná problém - dovezl jsem A8GT 2008 se 113000km... mám najeto cca 2000km a při rychlejším rozjezdu doprava po nastartovaní něco vpředu "vrzne".
Vrzne to jen jednou a pak je klid. Objeví se to zase až po delším stání, minimálně přes noc, ale vždy jen jednou a při rychlejším rozjezdu. Při pomalých rozjezdech a po "zahřátí" se to neprojevuje vůbec. Auto před dovozem stálo 5 měsíců na dvoře u původního majitele. Je možné, že by bylo něco zatuhlé, zrezlé nebo tak něco? Nic jiného, kromě toho zvuku, nepozoruju.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2018 , 11:40   Citovat  

FiLiPsS napsal:
Mám možná problém - dovezl jsem A8GT 2008 se 113000km... mám najeto cca 2000km a při rychlejším rozjezdu doprava po nastartovaní něco vpředu "vrzne".
Vrzne to jen jednou a pak je klid. Objeví se to zase až po delším stání, minimálně přes noc, ale vždy jen jednou a při rychlejším rozjezdu. Při pomalých rozjezdech a po "zahřátí" se to neprojevuje vůbec. Auto před dovozem stálo 5 měsíců na dvoře u původního majitele. Je možné, že by bylo něco zatuhlé, zrezlé nebo tak něco? Nic jiného, kromě toho zvuku, nepozoruju.

u 7G mi to dělal spodní čep.. pak jednou vyskočil šuk
   Návrat  
FiLiPsS je teď offline  FiLiPsS
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2018 , 12:21   Citovat  

jakubM napsal:
u 7G mi to dělal spodní čep.. pak jednou vyskočil šuk

Díky... kouknu na to - kolo vyvěsit?
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2018 , 14:11   Citovat  

MSX napsal:
Ahoj. Měl bych dotaz u výbavy executive. Chtěl bych vyměnit středový panel za oem s navigací. Půjde to bez nějakých komplikací? Připraveno by to asi mělo být když je navi výbava na přání ne? Nenašel jsem jesli se to tu řeši nebo ne, takže se předem omlouvám pokud takový dotaz tady je. Chtěl bych zanechat opavdu originál líbí se mi to tak víc. Třeba by se mi to podařilo sehnat z nějaké bouračky. to mi hlava nebere Otázka ještě je kolik by ten panel stál.

Když jsme před pár lety dovezli 2.4l ATS8G, tak jsem to taky celkem dlouho řešil a zjišťoval, co a jak by bylo potřeba. Nakonec jsem od toho ale z vícero důvodů upustil - co si tak pamatuji, tak se nejedná o pouhé přehození středového panelu/dvd jednotky/horního displeje. Jsou k tomu zapotřebí, tuším, ještě další jednotky, které stojí v Hondě ranec. Současně je potřeba koupit komplet navigaci a tím komplet mám na mysli i veškeré nasvazkování drátů apod. Řešil jsem to i s Hondou, včetně Danyho z TypeR.cz a oba zdroje to víceméně potvrdily (Dany to, pokud si dobře pamatuji, svého času zkoušel na nějakém Civicu a tím, že na to auto nebylo z výroby připravené, tak to zkrátka nebylo realizovatelné). Můj názor je, že se to nevyplatí a nikdo to nezaplatí...

Pokud trváš na couvačce, tak bych šel do řešení aftermarket 2-din navigace, kterou máme v Accordu, viz. níže - vše chodí stejně jako u originálního audia, včetně ovládání tlačítky na volantu apod. Nehledě na to, že aftermarket jednotky budou mít bohatší možnosti, co se týče funkcí, o mapových podkladech nemluvě.

Je to sice určitý kompromis, ale zvykl jsem si na to a nevypadá to taky úplně zle přátele

imgp1293_201.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
imgp1293_201.jpg, 1.63 MB
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 10:01   Citovat  

K těm cenám Accordů u nás vs. DE - tím, že teď jeden prodávám, tak moc nechápu ty řeči o tom, že je to v DE lepší. U nás je situace spíš tristní ve smyslu nabídky, na tipcars věčně nic pořádného není, to je pravda. Ale že by to v DE bylo lepší nebo levnější? Aktuálně je na výběr na mobile.de A8G 2.4 MT Exe sedan z široké nabídky 3 kusů:
- 2x bazar, 1x soukromník
- 1x 144k km, 2x přes 200k (jeden z měněným motorem, snížený, 19" kola - to bude jistě podvozek "v kondici")
- Ceny jsou skutečně nižší, než co chci třeba já (8-10k Eur, tj. 205-260k CZK), ale s ohledem na nájezd, stav a historii plus náklady na dovoz bych to teda viděl spíš dost bledě.

Pokud člověk sleví a stačí mu Type S, pak se nabídka rozroste o další 3 kousky, které stojí buď málo s 250k km na hrbu nebo nejsou levnější (se 110k km je tam jeden za 12200 Eur a druhej sice asi zachovalej s 67k km, ale zase za 13900, tedy 360k kč).

Takže abych to shrnul. Souhlasím s těmi, co tvrdí, že je to tady levné. Současně přeji hodně štěstí těm, kteří se do DE pro nějakou nabídku rozjedou, ať pak hned neřeší to, co ten s lupajícím čepem. A nakonec, takhle diskuse mě donutila dát inzerát i tam, protože s ohledem na "šíři" nabídky v DE by to moje mohlo někoho zaujmout i za hranicemi Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 10:28   Citovat  

skyline napsal:
K těm cenám Accordů u nás vs. DE - tím, že teď jeden prodávám, tak moc nechápu ty řeči o tom, že je to v DE lepší. U nás je situace spíš tristní ve smyslu nabídky, na tipcars věčně nic pořádného není, to je pravda. Ale že by to v DE bylo lepší nebo levnější? Aktuálně je na výběr na mobile.de A8G 2.4 MT Exe sedan z široké nabídky 3 kusů:
- 2x bazar, 1x soukromník
- 1x 144k km, 2x přes 200k (jeden z měněným motorem, snížený, 19" kola - to bude jistě podvozek "v kondici")
- Ceny jsou skutečně nižší, než co chci třeba já (8-10k Eur, tj. 205-260k CZK), ale s ohledem na nájezd, stav a historii plus náklady na dovoz bych to teda viděl spíš dost bledě.

Pokud člověk sleví a stačí mu Type S, pak se nabídka rozroste o další 3 kousky, které stojí buď málo s 250k km na hrbu nebo nejsou levnější (se 110k km je tam jeden za 12200 Eur a druhej sice asi zachovalej s 67k km, ale zase za 13900, tedy 360k kč).

Takže abych to shrnul. Souhlasím s těmi, co tvrdí, že je to tady levné. Současně přeji hodně štěstí těm, kteří se do DE pro nějakou nabídku rozjedou, ať pak hned neřeší to, co ten s lupajícím čepem. A nakonec, takhle diskuse mě donutila dát inzerát i tam, protože s ohledem na "šíři" nabídky v DE by to moje mohlo někoho zaujmout i za hranicemi Velmi šťastný

OK OK OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 10:38   Citovat  

skyline: Mno 2.4 MT je kategorie sama pro sebe. U nás se jich prodalo minimum a v zahraničí je drtivá většina 2.4 s automatem, takže to je rarita všude.
Sehnat dobrej kus za slušnou cenu je hlavně o štěstí, ať už je to kdykoliv. Nicméně u nás jsem momentálně našel na prodej 3ks a v německu 12ks (tvůj nepočítám) - obě karosářské verze. Tak to je celkem velkej rozdíl.
A zrovna předevčírem jeden z německa do ČR přibyl za tak nechutně nízkou cenu, že jí tady radši ani nebudu psát. Mrk

FiLiPsS napsal:

Těžko soudit. Vrzat může hromada věcí, zvlášť, když to dlouho stálo. Od zmíněného čepu, přes silenty, tlumiče, stabíky atd. První většinou odejdou ty stabíky (kosti, tyčky či jak tomu u vás říkáte).
   Návrat  
dynakord je teď offline  dynakord
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 15:36   Citovat  

Zdravim vas, chci se zeptat. Budu porizovat nove auto a rozhoduji se mezi MB C class 2011 po faceliftu a nebo Honda Accord 2011 a vys. Chtel bych to v automatu a ted, cetl jsem, ze ten automat je docela linej. Dal me zajima jaka je realna spotreba u 2,0 benzinu.
Doufam, ze mi pomuzete se rozhodnout
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 17:37   Citovat  

Dynakord: AT v 8G neni zadny zazrak, ale chce to zkusit. Realna spotreba 2.0 viz spritmonitor.de. Na Acco je ten motor slaby, 2.4 je jinde a zere skoro stejne. MB teto generace neznam (s jakym bys to chtel motorem?), ale ze by byly AT nejaky zazrak.. Plus spolehlivost jednoznacne Honda. Jestli chces neco lepsiho, musis Lexus.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 17:52   Citovat  

skyline napsal:
Dynakord: AT v 8G neni zadny zazrak, ale chce to zkusit. Realna spotreba 2.0 viz spritmonitor.de. Na Acco je ten motor slaby, 2.4 je jinde a zere skoro stejne. MB teto generace neznam (s jakym bys to chtel motorem?), ale ze by byly AT nejaky zazrak.. Plus spolehlivost jednoznacne Honda. Jestli chces neco lepsiho, musis Lexus.

U MB jeste nevim jestli 220cdi nebo tu 250. U hondy nevim jestli naftu nebo benzin
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 21:18   Citovat  

dynakord: bude muset odpovedet nekdo mene zaujaty - nemam rad chrochtaky (jakekoliv) a ctyrvalce (v premii). Ani nevim, jestli ma acco v dieselu automat. S ceckem jsem jel jen s 350 benzinem, AT taky zadna slava. Zvuk samozrejme moc prijemny. Nicmene olitany mercedes v rope, to je podle me jen pro odvazne. Plus poslouchat ten rachot, co to dela (jeden C220 CDI vozi deti do skolky), to bych nedal. Radsi japonce v benzinu.

Pokud resis diesel kvuli spotrebe, nabizi se otazka, jestli nekoukas po zbytecne drahe opici. Nemit u mercedesu na benzin zni jako ze nebudes mit u dieselu na pripadne opravy.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 22.5.2018 , 22:41   Citovat  

skyline napsal:
dynakord: bude muset odpovedet nekdo mene zaujaty - nemam rad chrochtaky (jakekoliv) a ctyrvalce (v premii). Ani nevim, jestli ma acco v dieselu automat. S ceckem jsem jel jen s 350 benzinem, AT taky zadna slava. Zvuk samozrejme moc prijemny. Nicmene olitany mercedes v rope, to je podle me jen pro odvazne. Plus poslouchat ten rachot, co to dela (jeden C220 CDI vozi deti do skolky), to bych nedal. Radsi japonce v benzinu.

Pokud resis diesel kvuli spotrebe, nabizi se otazka, jestli nekoukas po zbytecne drahe opici. Nemit u mercedesu na benzin zni jako ze nebudes mit u dieselu na pripadne opravy.

Acc se v dieselu s automatem dela proto se ptam. Spis mi jde o to ze acc je kus auta a 5 stupnova automaticka prevodovka nevim nevim, preci jen mb ma 7 stupnovou
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.5.2018 , 4:59   Citovat  

dynakord: tohle nemá cenu řešit v diskusi - i kdyby někdo měl obě ta auta doma, tak nepoznáš, jestli to, co píše bude pravda i u tebe. Já na svoje auta už četl tak rozdílné názory, že už rozdílnější být nemůžou (tj. od "nejlepší co jsem kdy měl, perfektní tohle i tamto" po "plečka století, kterej blbec by si to koupil"). Vždy záleží na zkušenostech a hlavně na tom, jak auto plní očekávání, která má spousta lidí zcela mimo mísu (tj. čekají od auta něco, na co není vůbec stavěné a pak si stěžují).

Nejlepší bude se na to jet někam podívat - pokud nejsou auta na prodej v rozumném dosahu, zkus tady najít někoho s A8G AT kdo bydlí poblíž a domluvit si svezení. To stejné u Mercedesu (ale tam je těch aut na prodej mraky, to nejspíš najdeš, pokud už jsi v pár kouscích nejel).

Počet stupňů neříká nic o jejich délce (na dálnici mi A8G 2.4 6MT točí prakticky tolik, co Del Sol 1.6 5MT), hladkosti řazení, rychlosti řazení, logice řazení apod. To je nutné zkusit. Plus mrknout na spritmonitor, kolik to žere ve srovnání s manuálem nebo jiným motorem. Jak píší manuály k autům v US, "your mileage may vary", ale ať už ti bude žrát auto A méně nebo více než je průměr na SM, dá se počítat s tím, že auto B ti bude žrát v podobném rozsahu od průměru (tj. já třeba jezdím s A8G o dost levněji než je průměr a stejně tak to mám i s C9G, bavíme-li se o stejných trasách a stylu jízdy).

Přeji hodně štěstí s výběrem, za mě jedině benzín (v případě MB jedině V6) a v případě Acco manuál (ale co bys taky chtěl od člověka, který měl 5 let A7G 2.4, 6 let A8G 2.4 a teď si koupil GS350). Úsměv
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 23.5.2018 , 6:27   Citovat  

dynakord napsal:
Zdravim vas, chci se zeptat. Budu porizovat nove auto a rozhoduji se mezi MB C class 2011 po faceliftu a nebo Honda Accord 2011 a vys. Chtel bych to v automatu a ted, cetl jsem, ze ten automat je docela linej. Dal me zajima jaka je realna spotreba u 2,0 benzinu.

Ahoj, mám už tři roky A8G s 2.0 i-VTEC (r.v. 2011). Spotřebu mám dlouhodobě někde okolo 7,2-7,3. Většinou jezdím do práce 25 km tam a 25 km zpátky, z toho kus po městě, než se z něho vymotám. Pokud ale jedu plynule větší dálku, třeba i s úsekama po dálnici, nemám problém slézt pod 7 litrů. Pohybuje se to pak někde okolo 6,7. Všechny čísla jsou reálná spotřeba počítaná podle tankování, ne to, co udává počítač . Jezdím normálně, nebojím se točit, když je třeba, motor nepodtáčím podle nápovědy v autě.
Jinak ano, 2.4 určitě pojede líp (nejel jsem s tím), ale že je 2.0 vysloveně líná, to bych určitě netvrdil. Když Tě baví řadit a nebojíš se točit, jede se s tím úplně v pohodě. Tady každej nutně potřebuje mít 2.4 v Top Executive, ale i 2.0 v Elegance je super auto Úsměv . Můj názor je, že to auto je radost řídit. Za volantem Accordu mám na tváři většinou rohlík, což třeba nemůžu říct o škodovkách, který máme v práci. Solidní auta, ale tu radost co Honda mi to prostě nedává. Navíc mají chrochtáky...
   Návrat  
Untouchable je teď offline  Untouchable
PříspěvekZaslal: 24.5.2018 , 5:59   Citovat  

dynakord napsal:

Mám automat ve 2.4.. Taky jsem se toho hodně bál, jelikož jsem byl vždy zastánce manuálu a myslel jsem, že mi to bude chybět. Ale musím říct, že super. S pádlama je taky veliká zábava a ve finále, to pohodlí při jízdě po měste je úplně někde jinde. H+

Jede to dobře, jen ta spotřeba je někde jinde, oproti příspěvku s 2.0 výše HaHaaa Ale jestli ti jde jen o jízdní vlastnosti 2.0 AT, tak to porovnat nemůžu.
   Návrat  
fernando je teď offline  fernando
PříspěvekZaslal: 24.5.2018 , 10:40   Citovat  

Konečně rozumný příspěvek na téma A8g v automatu, jen doplním že ani s tou spotřebou to není tak strašný, s trochou citu a předvídavosti mám dlouhodobou spotřebu 8,9l., s předchozím manuálem 2,4 jsem na tom nebyl nijak zásadně lépe (rozdíl cca půl litru), jak je psáno výše, komfort automatu tomuto autu a motoru sedne dle mého na jedničku, doporučuji tedy, pokud má někdo pocit, že není při koupi A8g s motorem 2,4 z čeho vybírat, nepodléhat předsudkům a alespoň se s tím automatem zkusit svézt, nabídka aut k mání např. na Mobile.de se tím výrazně rozroste.
   Návrat  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 27.5.2018 , 14:05   Citovat  

Chtel jsem se zeptat,jestli jsou ruzne druhy brzd? Objednal jsem si totiz zadni desticky na combi a jsou o neco vetsi,tak me napadlo,jestli nahodou predchozi majitel nedal brzdy ze sedanu,automatu atd.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2018 , 18:05   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
Chtel jsem se zeptat,jestli jsou ruzne druhy brzd? Objednal jsem si totiz zadni desticky na combi a jsou o neco vetsi,tak me napadlo,jestli nahodou predchozi majitel nedal brzdy ze sedanu,automatu atd.

Ano bud máš ruční brzdu v brzdiči na destičkách tak by to měl mít 2.0 pak je ruční brzda v kotouči jako buben tak to má 2.4 a 2.2
   Návrat  
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 28.5.2018 , 18:35   Citovat  

Když jsem si objednal desky na combi 2,2 nafta, ale jsou packy o cca půl cenťáku větší než jsem tam měl, takže by někdo dal desky se třmenem z 2,0 benzínu?

DworiBak napsal:
Ano bud máš ruční brzdu v brzdiči na destičkách tak by to měl mít 2.0 pak je ruční brzda v kotouči jako buben tak to má 2.4 a 2.2
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2018 , 18:38   Citovat  

No hlavně v katalogách je často bordel a nezdřídka jsou díly špatně označený.
Nejlepší je si desky změřit před objednáváním.
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2018 , 19:27   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
Když jsem si objednal desky na combi 2,2 nafta, ale jsou packy o cca půl cenťáku větší než jsem tam měl, takže by někdo dal desky se třmenem z 2,0 benzínu?

Není to jen o brzdičích. Je jiná těhlice a lanovody. Proč by to někdo měnil.
pokud máš ruční brzdu v bubnu máš destičky které jsou cca 89mm tudy odkaz dlouhé pokud máš ruční brzdu v brzdiči máš 94mm tudy odkaz
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2018 , 19:35   Citovat  

DworiBak napsal:
Není to jen o brzdičích. Je jiná těhlice a lanovody. Proč by to někdo měnil.
pokud máš ruční brzdu v bubnu máš destičky které jsou cca 89mm tudy odkaz dlouhé pokud máš ruční brzdu v brzdiči máš 94mm tudy odkaz

Moze sa stat. mne takto tipek nahodil platnicky na sedana 7G na tourer..samozrejme ze si to ten 'odbornik' nevsimol...
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2018 , 22:01   Citovat  

jirkasnoopy napsal:

Máš 2.2 naftu kombi,ale koukám že tam je rozdíl ještě automat nebo manuál. Nejlepší by byl VIN a najít to podle něj,já ani jinak neobjednávám,dokud to nezkontroluju...
   Návrat  
louza je teď offline  louza
PříspěvekZaslal: 29.5.2018 , 7:11   Citovat  

Potřeboval bych radu: na 2.0 benzín se mi občas stane, že mi hodně kolísá volnoběh. Standardní volnoběžné otáčky jsou lehce nad 700, občas to ale začne padat až někam k 500, nebo i lehce pod. Chvíli motor kvoká na těch 500, vypadá, že každou chvíli chcípne a pak si přidá a dostane se zpátky na 700. To se pořád opakuje. K tomu to dělá takový divný zvuky u výfuku, takový "puf-puf-puf" - nevím jak to popsat Úsměv. Jinak ale auto jede úplně normálně. Dělá to bez ohledu na to, jestli je motor studený nebo zahřátý, jestli je klima zapnutá nebo vypnutá taky nemá vliv.
Někde jsem četl, že 1.8 v Civicu 8g, což je podobný motor, mívala občas problém s palivovým čerpadlem a motor chcípal. Nemůže to být něco podobnýho?
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2018 , 14:49   Citovat  

jirkasnoopy napsal:

Ono keďže su aj rozne varianty zadních kotučov, tak budu aj rozne došťičky.
Ja som mal na diesl.verzii tieto kotuče: tudy odkaz
a musel som k ním hľadať desky...
Obvyklejšia varianta kotučov je:
tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 75, 76, 77 ... 107, 108, 109  Další