Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec na druhou(aneb nedořešené otazky)
Fórum: Pro nováčky = pokusy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
fun_thomas je teď offline  fun_thomas
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.7.2007 , 18:51   Citovat  

No tak to jsou skoro stejne stary, to by si spolu rozumeli Úsměv
Ale jak pises, my ho brat na 99% taky nebudem, protoze bysme se mu taky museli venovat ... nebo ze vy byste vzali Kiru, my Bena a nechali je tam aby se zabavili navzajem a my bysme si uzivali HONDAy ... no ale to asi nedopadne Mrk
Kdyztak nam muzete poslat nejaky foto Kiry na mail, z nas jsou ted velky pejskari Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2007 , 19:03   Citovat  

Neco vam teda poslu,my jsme taky hodne na zviratka,no spis Verca,ja se mezi zviratkama pohybuji jen 2 a pul roku,co jsem poznal Vercu,oni maj doma i kone a poniky,kravy,ctyri pejsky a pres deset kocek,jo abych nezapomel,tri prasata,kacenu,mraky slepic a taky andulku,zelvu a na vic si uz nevzpominam!!!Snad me za to neukamenuje,ze to sem pisu!!Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2007 , 19:20   Citovat  

fun_thomas napsal:
No tak to jsou skoro stejne stary, to by si spolu rozumeli Úsměv
Ale jak pises, my ho brat na 99% taky nebudem, protoze bysme se mu taky museli venovat ... nebo ze vy byste vzali Kiru, my Bena a nechali je tam aby se zabavili navzajem a my bysme si uzivali HONDAy ... no ale to asi nedopadne Mrk
Kdyztak nam muzete poslat nejaky foto Kiry na mail, z nas jsou ted velky pejskari Mrk

Poslu ti jich par,az mi posles svou mejl.adresu,jestli budes chtit!Ja totiz s PC zacinam teprve komunikovat,takze mo nektery veci jeste unikaji pod rukama!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2007 , 19:42   Citovat  

klema napsal:
Neco vam teda poslu,my jsme taky hodne na zviratka,no spis Verca,ja se mezi zviratkama pohybuji jen 2 a pul roku,co jsem poznal Vercu,oni maj doma i kone a poniky,kravy,ctyri pejsky a pres deset kocek,jo abych nezapomel,tri prasata,kacenu,mraky slepic a taky andulku,zelvu a na vic si uz nevzpominam!!!Snad me za to neukamenuje,ze to sem pisu!!Úsměv

Hezkyy .. no tak to mi zas az takovej zverinec doma nemame Mrk akorat rybicky a Bena Mrk

Adresu jsem ti poslal, taky vyberu nejaky fotky a neco poslu Mrk
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2007 , 20:51   Citovat  

fun_thomas napsal:
No jo, tenhle tyden mi dovolena konci Smutný
Na HONDAy ja pojedu asi budto v patek odpoledne nebo nejak brzo rano v sobotu, to se jeste uvidi. Ale na 90% to asi v patek rano nedopadne Smutný
Kdybych jel v patek, tak bych to videl tak nejak kolem 15 hod. ... to je na vas uz asi pozde co???

No asi jo.. hele, já se s nima ještě domluvím.. to bychom museli vyjet tak v jednu (spíš později)od nás, abychom kolem 15.00 projížděli Hradcem.. no ještě se domluvím, ale radši chcem jet dřív, chytit místo, zjistit, jak to tam chodí a vůbec to najít..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2007 , 21:02   Citovat  

No nějak to domluvte a uvidíme, já uvidím taky jak to bude vypadat v práci, budu se muset zařídit podle toho. Když byste jeli dřív než já tak byste mi drželi někde fleka pěknýho Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.7.2007 , 21:10   Citovat  

fun_thomas napsal:
No nějak to domluvte a uvidíme, já uvidím taky jak to bude vypadat v práci, budu se muset zařídit podle toho. Když byste jeli dřív než já tak byste mi drželi někde fleka pěknýho Úsměv

Budem ti drzet fleka mezi nama,aby se chodili divat na nase kary!Tvoje pomuze pritahnout zraky a fotoaparaty!Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 6:50   Citovat  

klema napsal:
fun_thomas napsal:

Budem ti drzet fleka mezi nama,aby se chodili divat na nase kary!Tvoje pomuze pritahnout zraky a fotoaparaty!Úsměv

Máš recht.. Mrk Jinak by si jich všimli, ale nepřišli by tak blízko.. Úsměv

Fun_Thomasi: my opravdu vyrazíme už ráno v 9.. tzn, HRadcem budeme projíždět tak kolem půl 11, typuju.. nechceš si vzít dovču? Bude pátek, v práci už stejně každej má víkend..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 12:31   Citovat  

Jauda napsal:
klema napsal:
fun_thomas napsal:

Máš recht.. Mrk Jinak by si jich všimli, ale nepřišli by tak blízko.. Úsměv

Fun_Thomasi: my opravdu vyrazíme už ráno v 9.. tzn, HRadcem budeme projíždět tak kolem půl 11, typuju.. nechceš si vzít dovču? Bude pátek, v práci už stejně každej má víkend..

No bylo by lepsi,kdyby s nami fun thomas jel,takova mensi spanilka!Úsměv
Vem si dovcu,bude to stat za to,aspon najdem dobreho fleka!Uz mam plan,postavime auta zadkama k sobe a uprostred toho tzv.tvaru diamant(ve voj.terminologii je to kruhova obrana HaHaaa ) postavime nase lezeni!Úsměv
Berte me s rezervou,nekdy myslim jak guma! Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 12:51   Citovat  

klema napsal:

No bylo by lepsi,kdyby s nami fun thomas jel,takova mensi spanilka!Úsměv
Vem si dovcu,bude to stat za to,aspon najdem dobreho fleka!Uz mam plan,postavime auta zadkama k sobe a uprostred toho tzv.tvaru diamant(ve voj.terminologii je to kruhova obrana HaHaaa ) postavime nase lezeni!Úsměv
Berte me s rezervou,nekdy myslim jak guma! Mrk

Myslíš jako že auta nám budou chránit naše stany? To bych spíš postavil stany kolem našich mazlíčků.. Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 13:02   Citovat  

To byl nepodareny vtip,jak to bude,to uvidime az tam budem..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 13:05   Citovat  

Jauda,psal jsem ti na H-C na to tvoje tesneni
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 13:22   Citovat  

Už jsem si všiml.. Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 13:28   Citovat  

Jauda napsal:
Už jsem si všiml.. Mrk

Mam ti vzkazat,ze se Verca opaluje a uziva si v bazenu na lehatku!Ja se pujdu taky asi smazit!Tak zdur
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 13:38   Citovat  

verča:neřikej že ses zamiloval do meho civica:-))ted už ne meho teda
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 13:38   Citovat  

to sem wokurka ja odepisoval na první stránku:-))))))))))))
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 14:40   Citovat  

Marfi a jeho wokurka Úsměv)
Jauda,Klema: kuci v patek si asi nebudu moct vzit dovolenou. To co delam, tak na to tam jsme dva no a kolega ma zrovna dovolenou, takze ja tam budu muset bejt Smutný Jeste uvidime, jeste je brzo, ale nejak se domluvime, urcite dam jeste vedet jak to se mnou vypada Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 17:25  Naposledy upravil klema dne 16.7.2007 , 17:39, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Marfi napsal:
to sem wokurka ja odepisoval na první stránku:-))))))))))))

Pro poradek marfi:"nezamilovala"-verunka je krasna slecna!Úsměv)
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 16.7.2007 , 17:35   Citovat  

fun_thomas napsal:
Marfi a jeho wokurka Úsměv)
Jauda,Klema: kuci v patek si asi nebudu moct vzit dovolenou. To co delam, tak na to tam jsme dva no a kolega ma zrovna dovolenou, takze ja tam budu muset bejt Smutný Jeste uvidime, jeste je brzo, ale nejak se domluvime, urcite dam jeste vedet jak to se mnou vypada Úsměv

Tak to zkus nejak udelat!Prinejhorsim pojedem s Jaudou sami,snad tam trefime,ale vyrazime hodne brzo,takze bude cas na hledani cesty!Kdyz tak ti budem drzet fleka mezi nama,jak bylo uz receno!Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2007 , 10:21   Citovat  

Klemo, Verčo, tak jsem se konečně dovolal na tu Hadinku a pro stanaře je tam prý nějaká sprcha, kde je teplá voda jen při slunečným počasí, jinak studená.. no to není nejlepší řešení.. ale tak alespoň něco.. jinak je v chatách.. tak co, vezmeme chatu? Mají tam jednu 4lůžkovou (ta je nejmenší) s podmínkou plné penze 160kč za osobu na den, kde je sprchový kout.. já osobně si myslím, že se třeba jednu noc vydržíme nekoupat, ne?
Hadinka
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2007 , 11:31   Citovat  

Jauda napsal:
Klemo, Verčo, tak jsem se konečně dovolal na tu Hadinku a pro stanaře je tam prý nějaká sprcha, kde je teplá voda jen při slunečným počasí, jinak studená.. no to není nejlepší řešení.. ale tak alespoň něco.. jinak je v chatách.. tak co, vezmeme chatu? Mají tam jednu 4lůžkovou (ta je nejmenší) s podmínkou plné penze 160kč za osobu na den, kde je sprchový kout.. já osobně si myslím, že se třeba jednu noc vydržíme nekoupat, ne?
Hadinka

Urcite se vydrzime jednu noc nekoupat,ale jse o to,ze ma pres vikend prset a stany budou mokry na baleni,me osobne to nevadi,jsem zvyklej ze cviceni na horsi podminky,Verunka je pro chatu a ja se prizpusobim!Tak jestli zamluvis tu chatu pro nas,tak dej vedet!Pokud ne,tak se taky nic nedeje! Cool
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2007 , 12:10   Citovat  

No já doufám, že tam pršet nebude a když, tak ne moc.. volal jsem tam, ale nic mi zatím neřekli - bude mi volat vedoucí ohledně těch chatek.. jinak se prý dá domluvit, že kdybychom byly ve stanech a chtěli se osprchovat, tak když bude volná chatka, tak nás tam pustí na sprchu.. ale to se domluvím s tou/tím vedoucím.. neřekli mi zatím ani cenu za polopenzi.. snad zavolá co nejdřív.. pak napíšu sem nebo sms..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2007 , 13:03   Citovat  

Jauda napsal:
No já doufám, že tam pršet nebude a když, tak ne moc.. volal jsem tam, ale nic mi zatím neřekli - bude mi volat vedoucí ohledně těch chatek.. jinak se prý dá domluvit, že kdybychom byly ve stanech a chtěli se osprchovat, tak když bude volná chatka, tak nás tam pustí na sprchu.. ale to se domluvím s tou/tím vedoucím.. neřekli mi zatím ani cenu za polopenzi.. snad zavolá co nejdřív.. pak napíšu sem nebo sms..

Cus draku,tak zatim nevim,jak to bude s tou Hadinkou!Jsem docela na sracky,ale snad to do patku vylezim!To bych ti v patek zavolal co a jak!Celej den u PC! Bueee Bueee
Potrebuji cerstvej vzdousek,takze doufam,ze me to brzo prejde!Uz jsi se vrhl na to viko?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.7.2007 , 15:57   Citovat  

Tak kuci, v ten pátek takhle brzo to se mnou asi nedopadne, pojedem nejspíš asi společně z Hradce s Cultrarisuem + nejspíš počkáme na lidi co pojedou z toho Brna. Ty by měli vyrážet od toho Globusu kolem 15, tak nějak do 18 by měli bejt v Hradci no a vyrazíme směr HONDAy. Z Hradce už je to jenom asi 80 km, tak bysme tam tak za hodku a pul mohli bejt. Ještě to pak upřesním, ale zatím to vypadá takhle.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2007 , 17:59   Citovat  

klema napsal:
Jauda napsal:

Cus draku,tak zatim nevim,jak to bude s tou Hadinkou!Jsem docela na sracky,ale snad to do patku vylezim!To bych ti v patek zavolal co a jak!Celej den u PC! Bueee Bueee
Potrebuji cerstvej vzdousek,takze doufam,ze me to brzo prejde!Uz jsi se vrhl na to viko?

To je naprd.. no jestli nepojedete, tak my asi spíš jo.. ale nevím.. uvidíme.. koukej to vyležet.. :evil:
Víko jsem ještě nezkoušel - koupil jsem to těsnění, ale nějak se mi nezdá.. uvidím.. za chvilku se na to jdu mrknout - čekám, až mi schládne motor..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2007 , 20:35   Citovat  

fun_thomas napsal:
Tak kuci, v ten pátek takhle brzo to se mnou asi nedopadne, pojedem nejspíš asi společně z Hradce s Cultrarisuem + nejspíš počkáme na lidi co pojedou z toho Brna. Ty by měli vyrážet od toho Globusu kolem 15, tak nějak do 18 by měli bejt v Hradci no a vyrazíme směr HONDAy. Z Hradce už je to jenom asi 80 km, tak bysme tam tak za hodku a pul mohli bejt. Ještě to pak upřesním, ale zatím to vypadá takhle.

Nic se nedeje!Budem mit spanilku jen s Jaudou!Úsměv Ale toho fleka budes mit mezi nama na 100%!Uz se s Vercou tesime,bude to takove nase poprve!Úsměv Byli jsme jen na samich tuning party,takze to bude prijemna zmena,doufam!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2007 , 20:45   Citovat  

Bude to skvělý.. už se to blíží a já se čímdál víc těším..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2007 , 10:58   Citovat  

Tady je jedno víko, který je stejný, jako naše (je to z 2,3, spíš amerika, ale je to úplně stejný) Valve cover
No když si představím místo červené černou... chtělo by to změnit barvu ve fotoshopu..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2007 , 14:29   Citovat  

Jauda napsal:
Tady je jedno víko, který je stejný, jako naše (je to z 2,3, spíš amerika, ale je to úplně stejný) Valve cover
No když si představím místo červené černou... chtělo by to změnit barvu ve fotoshopu..

No pekny,myslim,ze se na to vrhnem,ta cerna je stejne nej...Az budes mit na to cas,tak mi dej vedet a je ti prijedu pichnout!Dnes jsem mel ze sve masiny motor(mam na mysli ten,ba kterym valcim v praci) na staci(stacionarni zkouska) a merili mi vykon,hadej kolik?To by jsi neuhadl,736KW a 3500nM,bohuzel byl trochu priskrcenej vykon,tak jsme nahrali novou mapu a je to jeste lepsi!Ten mit ve sve Hondi,tak ujedu asi kazdymu!Úsměv
Jinak ma nemoc je uz v poho,uz jsem to vylezel!Verca zas pece zadecek na slunicku,ta ma zivot!Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2007 , 7:03   Citovat  

Trocha inspirace.. Accord na prodej...
No není to špatný, ale už vím, že si nebudu zavařovat celý víko zadní - jen zamračím SPZ.. ale 270 000kč bych za 1998 rok nedal..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pokec na druhou(aneb nedořešené otazky)
Fórum: Pro nováčky = pokusy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina