Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord2,2 2009 Vadné vstřikovače.
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Tomasm je teď offline  Tomasm
0
PříspěvekZaslal: 31.1.2018 , 21:02   Citovat  

Dobrý den,mám Hondu Accord 2,2r.v 2009.Najeto 150 tisic km.Měl jsem problém s filtem DPF,který jsem musel nechat manualně vyčistit,jelikož druha regenerace přes PC už neproběhla uspěšně.Při tom mě v Hondě doporučili,at si necham zkontrolovat vstřikovače a dnes mi došlo,že vstřikovače neprošly testem na volnoběh.V Hondě se stím ještě nesetkali při tolika málo najetych kilometrech.Řekli mi,že jsem mohl natankovat vadnou naftu.Tankuji jen shell,omw.a pak jen v německu, pokažde leju aditivum.Otazka zní,koupit nove vstřikovačeza 40tis nesouhlas .nebo to nebude tak drasticke s těma starýma a dat je tam zpět?Ma někdo podobnou zkušenost?Děkuji za odpovědi.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 19:32   Citovat  

Tomasm napsal:
Dobrý den,mám Hondu Accord 2,2r.v 2009.Najeto 150 tisic km.Měl jsem problém s filtem DPF,který jsem musel nechat manualně vyčistit,jelikož druha regenerace přes PC už neproběhla uspěšně.Při tom mě v Hondě doporučili,at si necham zkontrolovat vstřikovače a dnes mi došlo,že vstřikovače neprošly testem na volnoběh.V Hondě se stím ještě nesetkali při tolika málo najetych kilometrech.Řekli mi,že jsem mohl natankovat vadnou naftu.Tankuji jen shell,omw.a pak jen v německu, pokažde leju aditivum.Otazka zní,koupit nove vstřikovačeza 40tis nesouhlas .nebo to nebude tak drasticke s těma starýma a dat je tam zpět?Ma někdo podobnou zkušenost?Děkuji za odpovědi.

Pokiaľ budú vstreky špatné, furt budeš mať problém s DPF. Mne sa DPF upchaval a v H nedokázali prísť na dôvod...nakoniec DPF šlo z auta a bol kľud. S odstupom pol roka sa začalo ozývať tlakové čerpadlo(pridreté), našťastie mikropiliny neodrovnali vstreky ( v Bosch car servise mi sdělili,že tento druh nejde repasovat a čo sa pamätám, tak 12tis/ kus.Takze ma všetko stalo len 44tis za čerpadlo a 12 tis za DPF Off. Inak k tým testom vstrekovačov : v OV test, sa nakoniec ukázalo,že to nechávajú testovať u Pepika z Horní Dolní, ktorý prišiel o licenciu od f. Bosch,test nevierohodny, museli zopakovat v Bosch car servise, ale neuctovali mi to.Od tej doby som do H servisu v Ostrave už nezavital,ale to už je iné téma.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Tomasm je teď offline  Tomasm
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 19:59   Citovat  

Prosim tě a při kolika najetych kilometrech ti začal problém s DPF?

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 20:27   Citovat  

Tomasm napsal:
Prosim tě a při kolika najetych kilometrech ti začal problém s DPF?

Prvý krát sa ozval v 80tis km, nepomohla ani dpf vyčištění v Prahe kam to posielajú z H Ostrava, vydržal rok(20 tis.km),potom letel z auta.
Inak čo som sa za to obdobie načítal nespočet skúsenosti majiteľov Acc8g,tak:
-nikdo nezažil preventívne upozornenie kontrolkou dpf s cieľom upozornenia aby človek mal možnosť vidieť,že sa má ísť prevetrať ( vypáliť) na diaľnicu..každému to hodí rovno do núdzového režimu a tak musíš do H servisu.
- raz sa začne srať DPF už sa furt série..zvyšuje sa frekvencia upchavania..u mňa už každých 14 dní ma do servisu fakt nebavilo a SKÚŠAŤ za moje peniaze meniť to a to a snáď to pomôže...Dík.
-i-dtec zle znáša chiptunning a majiteľ predo mnou to nechal nacipovat( u renomovanej f.),nepomohlo ani zrušenie chiptunningu..asi bol už načatý.
I ak DPF téma je tu samostatné vlákno.

DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.2.2018 , 21:49   Citovat  

Bohužel je to tak tyto piezovstřikovače odcházejí,mají pak za následek časté ucpávání DPF.
Mím jich asi už 20ks na dílně které jsou vadné, nový vstřikovač je cca 8tis a podložka pod vstřikovač,měly by se měnit i trubky a samozřejmě palivový filtr.Většinou to bylo tak cca 180tis nájezd. Dnes začíná kampan máš možnost nakoupit ze slevou nebo od BOSCH za cca 6500kč-kus což je OEM BOSCH

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord2,2 2009 Vadné vstřikovače.
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina