Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Strana 65 z 109
jirkasnoopy je teď offline  jirkasnoopy
PříspěvekZaslal: 22.12.2017 , 15:08   Citovat  

Když jsem hledal nový auto a koukal na vybavení accordu, tak jsem si myslel, že ty zrcátka fungují automaticky a ne že musím pokaždé zmáčknout čudlík. Naštěstí to moc nepoužívám, takže mi to tak nevadí, ale kdyby to šlo předělat na automatiku, tak bych to taky dal.

DworiBak napsal:
Má někdo z vás namontovány originál modul z příslušenství na sklápění zrcátek po zamčení auta?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 22.12.2017 , 15:14   Citovat  

Taky jsem uvažoval místo mlhovek, ale i když je nepoužívám denně, tak je škoda o ně přijít. Ale našel jsem duální, kde je denné svícení i mlhovka v jednom, jen to vyjde na cca 3 tis.

RIZ3K9 napsal:
Mam cree led misto žárovek v mlhovkach, zapojeny že se sepnou po startu a zhasnou normálně se zapnutím světel. Takze mam spinac světel porad v poloze AUTO a nic neřešīm. A lze mlhovky zapnout i normálně spínačem na pačce. Hondacky mlhovky stejnak stojí za pendrek takže mi nevadí že jsem o ně přišel. Ve světlech mám vše Osram NightBraker včetně xenonu = světla dostatek. Je to elegantní a jednoduchý řešení, i když se musí táhnout spínání k pravé i levé MICU + použít usmernovaci diody. Co se týče legislativy tak tu mám v tomto případě v wc

Tohle máš na autě ty? Vypadá to dobře je to dobrý
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2017 , 18:29   Citovat  

Denne do hmloviek je najjednoduchšie riešenie . No a da sa to použiť aj ako hmlovka -> mam tam h11 LED 25W a svieti to v pohode.

2A52CEEF-609F-4FDF-A254-16ED9D29D392.jpeg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2A52CEEF-609F-4FDF-A254-16ED9D29D392.jpeg, 3.21 MB
   Návrat  
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 22.12.2017 , 21:02   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
Taky jsem uvažoval místo mlhovek, ale i když je nepoužívám denně, tak je škoda o ně přijít. Ale našel jsem duální, kde je denné svícení i mlhovka v jednom, jen to vyjde na cca 3 tis.

Jo na ty 2v1 jsem taky koukal, ale myslím že ta mlhovka taky nebude svítít nic moc. Já teda nikdy moc neviděl nějaký vetší přínos mlhovek v mlze. Osobně si s nimi svítím na menších silnicích hlavně na zvěř, což můžu ted taky protože ty LED svítí fakt dobře je to dobrý

jirkasnoopy napsal:
Když jsem hledal nový auto a koukal na vybavení accordu, tak jsem si myslel, že ty zrcátka fungují automaticky a ne že musím pokaždé zmáčknout čudlík. Naštěstí to moc nepoužívám, takže mi to tak nevadí, ale kdyby to šlo předělat na automatiku, tak bych to taky dal.

Tak ono se to obecně tak nějak moc nepoužívá, takže nejde až tak o užitečnost jako spíš o to že je to prostě hezký a cooool Je to tam.

Nevěděl by Dwori OE číslo či cenu?
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.12.2017 , 22:21   Citovat  

Probos napsal:
TIP:

Pokud by někdo řešil nefunkční přehrávání MP3 a používá zařízení apple pro přidávání hudby na USB stick, tak jsem dnes přišel na zajimavou věc. Většina souborů co dávám na usb na macu mi vytváří skryté soubory které mají velikost 1kb a jmenují se stejně jako skladba kterou přidám, pouze s tím rozdílem, že začíná tečkou. Tím pádem mi pořád display v autě hlásil "unplayable file" a k tomu originálnímu mp3 souboru se už přehrávač nedostal.

Stačí teda vymazat všechny skryté soubory co začínají tečkou a problém vyřešený. H+

zajímavé, mám MacBook a nikdy jsem se s tím nesetkal... USB v autě v pohodě
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 23.12.2017 , 16:20   Citovat  

Já zrcátka stahuju na větším parkovišti, kde mi ho může někdo ťuknout nebo dokonce urvat, jako se to stalo kolegyni a pak doma. Máme dvougaráž a když u obou aut zvednem zrcátka, hned se mezi nima lépe chodí Úsměv

A mlhovky jsou aby člověk byl lépe vidět v mlze, když normální světlo nemá takovou svítivost, takže je škoda se jich zbavovat.

RIZ3K9 napsal:
Tak ono se to obecně tak nějak moc nepoužívá, takže nejde až tak o užitečnost jako spíš o to že je to prostě hezký a cooool Je to tam.

Nevěděl by Dwori OE číslo či cenu?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2017 , 15:25   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
Já zrcátka stahuju na větším parkovišti, kde mi ho může někdo ťuknout nebo dokonce urvat, jako se to stalo kolegyni a pak doma. Máme dvougaráž a když u obou aut zvednem zrcátka, hned se mezi nima lépe chodí Úsměv

A mlhovky jsou aby člověk byl lépe vidět v mlze, když normální světlo nemá takovou svítivost, takže je škoda se jich zbavovat.

Jo to jo, určitě to praktický je.

Já vím k čemu jsou mlhovky, ale ja v nich takový přínos nevidím. Ale pokud tam necháš normální žárovky (pač LED má do mlhy blbou teplotu světla a rozptylnost) tak to můžeš zapojit aby spinaly po startu jenom ty mlhovky samotné, zhasly po rosviceni normálních světel a zároveň šli rozsvítit spolu se světly normálně na pačce. Takze o funkci nepřijdeš. Tak to mám já, protože mi vadilo pořád přepínat noční/denní režim navigace a osvětlení přístrojů, takhle si vše řídí senzor světla. LED jsem dal kvůli úspoře energie.

Akorát je u A8g trochu hraní se zapojením aby vše fungovalo a byly chráněny jednotky proti zpětném proudu. A8g už nemá klasický rele, ale vše řídí levá a pravá komfort jednotka MICU.
U A8g práce na půl dne a třeba u C7g kde je to klasika s rele práce na hodinu. Velmi šťastný
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.12.2017 , 16:03   Citovat  

jirkasnoopy napsal:
...když normální světlo nemá takovou svítivost, takže je škoda se jich zbavovat.

To je pěkná blbina s tou svítivostí Velmi šťastný
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.12.2017 , 22:14   Citovat  

Zdravím, taková zvláštní věc. Při ostřikovaní světel jeden motorek vyjede z narazníku ale nestříká a druhý nevyjede ale stříka a teče to bokem Tak to koukám!
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 19:42   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Já ne, ale mám v plánu to pořešit + udělat coming/leaving home Úsměv přemýšlel jsem, že bych něco vymyslel sám nebo existují na ebay i UNI moduly to že to Honda nabízí jsem vůbec netušil. Velmi šťastný Kam se připojuje do dveří řidiče nebo k MICU?

Číslo sady je ve videu cena ebay cca 3tis. Bohužel to nebylo v nabídce pro ČR.
Montáž je mezi dveře řidiče a MICU jen přecvaknout a přidelat držák na jednotku.
Po novém roce,to budu řešit. U nás v EPC to v nabídce nic nenašlo tak snad to půjde jinak Japan.
tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 20:14   Citovat  

Kopras napsal:
jak resite denni sviceni u ag8?

Dle fotky máš poface kde lze jednoduše vyměnit místo mlhovek, které jsou část jako DRL a též jako mlhovky takto jsem to vyřešil já.
Třeba keetec dělá sadu která tam přesně pasuje
tudy odkaz

tudy odkaz

nebo přímo od Osramu tudy odkaz

tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.12.2017 , 20:16   Citovat  

MAREKB napsal:
Zdravím, taková zvláštní věc. Při ostřikovaní světel jeden motorek vyjede z narazníku ale nestříká a druhý nevyjede ale stříka a teče to bokem Tak to koukám!

Pokud jeden netěsní tak druhý už nemá tlak aby se vysunul.
První věc co jsem na autě hned vyřadil je ostřik světel.
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 16:47   Citovat  

DworiBak napsal:
První věc co jsem na autě hned vyřadil je ostřik světel.

Môžem poprosiť že ako?
   Návrat  
PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.12.2017 , 16:49   Citovat  

DworiBak napsal:
Dle fotky máš poface kde lze jednoduše vyměnit místo mlhovek...

Na predface by pasovali tiež, či ten má iné rozmery?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 12:26   Citovat  

PaloSV napsal:
Na predface by pasovali tiež, či ten má iné rozmery?

Předface má jiné mlhovky dopasovat tam půjdou na poface se jen přehodí.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 12:27   Citovat  

PaloSV napsal:
Môžem poprosiť že ako?

Stačí vytáhnout pojistku.
   Návrat  
Punisher je teď offline  Punisher
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 14:51   Citovat  

Kopras napsal:
jak resite denni sviceni u ag8?

A ten proužek uprostřed je co? Já myslel, že Acco poface (2011+) už denní svícení má, nebo to je parkovačka?
   Návrat  
Adlok je teď offline  Adlok
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 17:08   Citovat  

DworiBak napsal:
Stačí vytáhnout pojistku.

Ahoj, pokud máš xenony, měl bys mít ostřikovače funkční. Je to dáno i legislativou tuším.
A pokud někomu vadí zvýšená spotřeba kapaliny, no, já osobně ji nikdy skoro nevyčerpám mezi létem a zimou, obrazně řečeno. Takže těch pár kapek navíc, co vystříkám skrz ostrikovače světel, neřeším - pokud by to tam být nemělo, výrovce by to tam nedal, ne? Laický názor... Velmi šťastný
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 18:00   Citovat  

Souhlasim s vytazenim pojistky. Vracim ji jen na STK a to z duvodu ze to dle me nici svetla. Svetlo po tom slepne, tod moje zkusenost...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 18:25   Citovat  

krtekm napsal:
Souhlasim s vytazenim pojistky. Vracim ji jen na STK a to z duvodu ze to dle me nici svetla. Svetlo po tom slepne, tod moje zkusenost...

OK

Stejnak se to světlo neumeje (to je jenom teoretická doměnka bludných uředníků) + je pořád opatlaný předek, škoda že to u A8g není jako třeba u Legenda Ka9, kdy to umeje jenom když se zmáčkne tlačítko Úsměv a spotřeba je fakt rozdíl, já ostřikuju často protože chci dobře vidět a ted když 80% jízd jezdím za tmy (tudíže xenony ON) + bordel na silnici tak zmizí nádobka za pár dní. Auta mám navoskovaný takže špína i z těch světel stéká sama Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 19:59   Citovat  

krtekm napsal:
Nikdy jsem ji má STK navracel, nikde není napsáno že na STK musí kontrolovat ostřikovače světlometů. To samé jako naklonove čidla.Ani svítivost nic,to že je xenon před smrtí , svítivost minimální ale krezbu zvládá tak je to pro ně dostačující. Patrik světel mají i halogenové světlomety tam je ten ostrik pro UV lak mnohem horší když jsou lampy rozpálené. Třeba LED světlomety už ostrik mít nemusí. Kdyby si mohl světla ostriknout,když chci já tak by to bylo dobré.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 20:07   Citovat  

Ostřikovače pro okno a pro světla mají zvlášť pojistku? I u A7g?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 21:29   Citovat  

DworiBak napsal:
Nikdy jsem ji má STK navracel, nikde není napsáno že na STK musí kontrolovat ostřikovače světlometů. To samé jako naklonove čidla.Ani svítivost nic,to že je xenon před smrtí , svítivost minimální ale krezbu zvládá tak je to pro ně dostačující. Patrik světel mají i halogenové světlomety tam je ten ostrik pro UV lak mnohem horší když jsou lampy rozpálené. Třeba LED světlomety už ostrik mít nemusí. Kdyby si mohl světla ostriknout,když chci já tak by to bylo dobré.

Ano mali by ti vsetko / cidla, svietivost , kresbu.../ kontrolovať - to ze sa to väčšinou nedeje to uz je ina vec.

LED svetla nemajú ostrekovače iba tie co maju menej ako 2000 lm. Vsetko nad 2000 lm MUSI mat ostrekovače bez rozdielu . Prečítaj si predpis EHK48 ci v ktorom som to čítal, tam su definovane aj LED zdroje .na internet najdes cele verzie len su to pomerne rozsiahle dokumenty .
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2017 , 21:37   Citovat  

DworiBak napsal:

Na Sk kontroluju ostrek svetiel a naklonove cidla ak ma auto xenony na passate mi nesli oszreky svetiel kedysi a ma vyhodil.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2017 , 11:32   Citovat  

rudy5 napsal:
Na Sk kontroluju ostrek svetiel a naklonove cidla ak ma auto xenony na passate mi nesli oszreky svetiel kedysi a ma vyhodil.

To jako když tam přijedu s čistým autem, tak mi ho zaserou ostřikem?

A
Co se týče LED, tak ty střikovače mít nemusí a přitom oslňují i když jsou čistý (skoro jak H4 HID). to snad ne
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2017 , 14:22   Citovat  

Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy Tak to valím bulvy

LED.png

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
LED.png, 75.56 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2017 , 15:02   Citovat  

Teď jsem stál u Peugeota který měl LED potkavaci 2500lm a dálkové 4000lm a ostrik neměl Velmi šťastný takže v tom bude opět bordel jako ve všem Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2017 , 16:01   Citovat  

No bordel veru je Úsměv

ale ako vieš že mal 2500 lm?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.12.2017 , 21:42   Citovat  

markos napsal:
No bordel veru je Úsměv

ale ako vieš že mal 2500 lm?

Měl to napsaný uvnitř ve světle u paraboly + vzadu na štítku.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.1.2018 , 17:58   Citovat  

Houstone,mam problem Velmi šťastný
PSS cd changer..
Pred tydnem jsem neprozretelne zmackl tlacitko 6,ve kterem neni disk.Od ty doby nereaguje na vyhozeni,nehraje cd.
To by me ani tak nestvalo,ale chvili po startu zacne psat “push eject”,na coz taky nereaguje a dneska,po odpojeni baterky po dobu vymeny svicek,presel do hlasky “usb busy” a rozblikal corkarskou diodu Ble
Nekdo napad jak z toho ven?CD ani poustet nepotrebuju,jen me stvou ty blikajici hlasky..
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 8G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 64, 65, 66 ... 107, 108, 109  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina