Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 389, 390, 391 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 390 z 486
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.12.2017 , 15:39   Citovat  

Nabirak napsal:
Chlapi nemáte tip, kde stáhnout diagnostický program, co přečte Accorda? (jakoze nejakou cracknutou verzi?)Zkoušel jsem ScanMaster, EML, OBD doctor, ale vsechno jen demoverze a to neumi ani vymazat pamet závad.

díky
Torque full je to dobrý Zase tak velka investice to neni.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Nabirak je teď offline  Nabirak
PříspěvekZaslal: 11.12.2017 , 18:12   Citovat  

Zapomel jsem dodat, ze to musi byt pro PC (resp. pripojena pomoci USB), takze nic pro telefon Tak to valím bulvy
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.12.2017 , 20:07   Citovat  

Nabirak napsal:
Chlapi nemáte tip, kde stáhnout diagnostický program, co přečte Accorda? (jakoze nejakou cracknutou verzi?)Zkoušel jsem ScanMaster, EML, OBD doctor, ale vsechno jen demoverze a to neumi ani vymazat pamet závad.

díky

Zkus ScanXL (od Palmer performance). Mám ho sice přes BT, ale přes kabel snad půjde taky.
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 12:39   Citovat  

Mám acco 06 sport, má otázk zní: má rádio svítit nebo je normální že na něj vidím jen když projedu okolo lampy? Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 13:01   Citovat  

njn napsal:
Mám acco 06 sport, má otázk zní: má rádio svítit nebo je normální že na něj vidím jen když projedu okolo lampy? Velmi šťastný
Asi tak nejak

Paluba.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Paluba.JPG, 870.58 kB
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 13:09   Citovat  

njn napsal:

Ano, má svítit, viz foto od Kendíka. Ovšem nasvícení pomocí lampy poluličního osvětlení se mi zdá velice nepraktické. Nevím, kolem kterého typu jezdíš, ale velice pochybuji že v republice máme jen tento typ, který ti dokáže stejně nasvítit rádio.
Raději bych volil opravu stávajícího podsvícení. Jen bude asi hrozná ocasovina jej vymontovat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 13:18   Citovat  

Dlouho jsem zde nebyl, potřeboval jsem vysypat ten nasypaný popel z vlasů. Jak jsem zde v minulosti popisoval, měl jsem problém s kontrolkou VSA...... dlouho, ale opravdu dlouho jsem přemýšlel, zda koupit originál. Nakonec jsem přeci jen ty prachy z prkenice vyhodil a koupil originál, no a HLE. VONO TO FUNGUJE ÚPLNĚ BEZ JEDINÉHO ZÁDRHELU UŽ 2 TÝDNY. Měněný typ od FEA jsem proměřoval multimetrme, ale nenašel jsem jedinou chybu to mi hlava nebere Rozpínací kontakt rozpíná a spínací spíná. Když jsem to měl na voze, tak tomu tak nebylo, nerozumím tomu. Konektor mi přišel v naprostém pořádku, kabeláž taky. Tak to koukám! To by pak nefungoval ani originál Úsměv .
Takže, pokud by opět někdo řešil podobnou závadu, tak ať se vykašle na pochybné aftermarkety apod a koupí origo, nemá smysl se s tím trápit, jako já a stovky jiných předemnou.
Pro nižší proudové zatížení kontaktů jsem použil navíc LED žárovky do brzdových světel, samozřejmě homologované sopťa sopťa
   Návrat  
njn je teď offline  njn
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 13:37  Naposledy upravil njn dne 12.12.2017 , 19:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kendik napsal:
Asi tak nejak
tak tohle se u mě nekoná Velmi šťastný prisuzuji to buď dennímu svícení že to mohl někdo domrvit v zapojení ale zase když roznu normál světla tak se palubka rozsvítí krom rádia, takže asi osvětlení rádia, ale to bude možná jednodušší vyměnit kus za kus ne?
Edit: tohle vidím já Velmi šťastný

IMG_20171212_181911.jpg

IMG_20171212_181911.jpg, 2.02 MB
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 14:07   Citovat  

Nabirak napsal:

díky

Jak uz ti psali chlapi.Musi to byt plna verze toho torque i u scanmastera...stejne tyhle kramy ti vyctou jen pameti ECU motoru.Rozumejsi by bylo investovat 500kcs do toho Cinskeho klonu HDS.Je to tu nekde zapadane ve foru,netreba to porad dookola opakovat.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 20:05   Citovat  

njn napsal:
tak tohle se u mě nekoná Velmi šťastný prisuzuji to buď dennímu svícení že to mohl někdo domrvit v zapojení ale zase když roznu normál světla tak se palubka rozsvítí krom rádia, takže asi osvětlení rádia, ale to bude možná jednodušší vyměnit kus za kus ne?
Edit: tohle vidím já Velmi šťastný

Ja vidim toto...(ako vianocny stromcek Velmi šťastný )

DSC_7443.JPG

DSC_7443.JPG, 1.32 MB
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 20:58   Citovat  

Pánové, dva dotazy:
A) Dají se nějak manuálně nastavit přední lampy? (myslím sklon čočky). Svítí to pár metrů před auto, přitom mám velmi výkonné žárovky. Elektromotor to pořád nastavuje příliš nízko. Šroub pro manuální přizvednutí jsem nenašel.

B) Také máte tak zoufalý signál od dálkového ovládání centrálu? El. kufr ztrácí význam, pokud ho otevírám 2m od auta Ble Baterka je nová.
   Návrat  
Joxa je teď offline  Joxa
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 21:09  Naposledy upravil Joxa dne 12.12.2017 , 22:02, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ahoj, podařilo se mi opravit závadu na kufru, kdy samodiagnostika hlásila kód 33 - half latch sensor. Nutností bylo rozebrat tapec vrat a vytáhnout celou "closer unit" ven. Na obrázku je vidět celá jednotka, nahoře je zámek, dva bílé "bazmeky" co připomínají potenciometr jsou spínače. Ten vrchní spíná polohy zámku - half latch, full latch sensor. Když je zámek otevřený, jsou "průchozí" oba, v polovičně zavřené poloze rozepne kontakt half latch a při plném zavření rozepíná i full latch. Druhý bílý bazmek (více dole) je open a close sensor, udává polohu páky, která ovládá zámek. Je jednoduché tyto sensory rozebrat a provést údržbu (vyčistit, přihnout kontakty, namazat). Po této péči se závada stále projevovala, proměřil jsem kabeláž na případný zkrat nebo přerušení, toto se nepotvrdilo. Ukazovalo to tedy na vadnou řídící jednotku, neházel jsem však jednotku do žita..vytáhl jsem příslušné piny z dotčených konektorů a samice trochu přimáčkl, aby byl zaručen lepší kontakt. Závada se už po té neobjevila (od opravy cca 20x otevřen kufr). Jožka

DSC_0511.JPG

DSC_0511.JPG, 1005.9 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 21:26   Citovat  

Winie napsal:
Pánové, dva dotazy:
A) Dají se nějak manuálně nastavit přední lampy? (myslím sklon čočky). Svítí to pár metrů před auto, přitom mám velmi výkonné žárovky. Elektromotor to pořád nastavuje příliš nízko. Šroub pro manuální přizvednutí jsem nenašel.

B) Také máte tak zoufalý signál od dálkového ovládání centrálu? El. kufr ztrácí význam, pokud ho otevírám 2m od auta Ble Baterka je nová.

A) Nějak takto
tudy odkaz

B) Mám to jak kdy, dost záleží na okolnostech. Směru ve kterém přicházím k autu, auta a věci kolem, někdy je schopno reagovat i na 40m, jindy jsem nasraný a musím přijít až k autu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 21:33   Citovat  

Další z mých oprav. Strašně mě otravovalo vrzání sedačky řidiče. Vrzání bylo u mě způsobeno v bederní opěrce. Viz. přiložené foto. Při sundávání plastového deklu sedačky je nutné použít fakt hodně síly a ideálně začít od prostředku, dole jsou pak dva cvoky, které nejspíš ulomíte jako já, dají se lehce nahradit. Pak se celý plast jen vysune směrem dolů. Vrzání způsobovaly dva dráty vedoucí napříč opěradlem, dřely o jiný drát. Vyřešeno smršťovací bužírkou.

DSC_0518.JPG

DSC_0518.JPG, 923.39 kB

DSC_0519.JPG

DSC_0519.JPG, 835.22 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 21:51   Citovat  

A ještě jeden DIY příspěvek. Vrzání sedačky se neobešlo bez jejího klepání/viklání. Odstrojil jsem plastové kryty boků sedačky a v různých polohách různě zkoumal co by mohlo klepat, na čem se to viklá. První podezření padlo na samotné uchycení sedačka/kastle, ale to je pevné jako slovo Boží. Sedačka se viklá na mechanismu pro změnu výšky sedadla. Abych měl dobrý přístup ze strany od šalt páky a náhled na věc, sedačku jsem vytáhl z auta. Nejlepší rozhodnutí, práce na 5 minut a člověk se nemusí nervovat že tam není prostor. Inženýři v Hondě v mém typu sedačky (manuální) celý mechanismus navrhli jako snýtovaný, tedy jednotlivé části jsou nerozebiratelně spojené. Jiné sedačky to můžou mít a mívají to na šroubech - oprava primitivní. Nu, každopádně problém je nutné řešit. Zvolil jsem dva druhy přístupů - buď všechny nýty odbrousit, nahradit příslušnými šrouby nebo jednodušší - dotčené části k sobě nějakým způsobem stáhnout. Zvolil jsem jednodušší variantu a jednotlivé díly k sobě stáhl stahovacími pásky, provizorně. Toto řešení s páskami nedovolí nastavování výšky sedadla, pokud ale máte sedačku stále v jedné poloze, může to být trvalé řešení. Pokud nastavování používáte, je řešením použít dostatečně tuhé pružiny, pod plasty se vlezou. Celé řešení v přílohách. Plus navíc kolem šroubu vzadu vpravo, co drží sedačku v kastli, byla rez (na kastli i na sedačce), takže náležitě ošetřit. Plus přidávám odkaz na video s opravou stejného problému na sedačce s elektricky nastavitelnou výškou. Opravám zdar je to dobrý

tudy odkaz

DSC_0530.JPG

DSC_0530.JPG, 1.94 MB

DSC_0531.JPG

DSC_0531.JPG, 2.01 MB

DSC_0532.JPG

DSC_0532.JPG, 773.84 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 21:58   Citovat  

Joxa napsal:
Ahoj, podařilo se mi opravit závadu na kufru, kdy samodiagnostika hlásila kód 33 - half latch sensor. Nutností bylo rozebrat tapec vrat a vytáhnout celou "closer unit" ven. Na obrázku je vidět celá jednotka, nahoře je zámek, dva bílé "bazmekyů co připomínají potenciometr jsou spínače. Ten vrchní spíná polohy zámku - half latch, full latch sensor. Když je zámek otevřený, jsou "průchozí" oba, v polovičně zavřené poloze rozepne kontakt half latch a při plném zavření rozepíná i full latch. Druhý bílý bazmek (více dole) je open a close sensor, udává polohu páky, která ovládá zámek. Je jednoduché tyto sensory rozebrat a provést údržbu vyčistit, přihnout kontakty, namazat). Po této péči se závada stále projevovala, proměřil jsem kabeláž na případný zkrat nebo přerušení, toto se nepotvrdilo. Ukazovalo to tedy na vadnou řídící jednotku, neházel jsem však jednotku do žita..vytáhl jsem příslušné piny z dotčených konektorů a samice trochu přimáčkl, aby byl zaručen lepší kontakt. Závada se už po té neobjevila (od opravy cca 20x otevřen kufr). Jožka
Pekna prace je to dobrý Bylo by dobre, kdyby jsi to dal do tohoto tematu kde se to resi. Tady to za chvili zmizi do neznama.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 22:00   Citovat  

Kendik napsal:
Pekna prace je to dobrý Bylo by dobre, kdyby jsi to dal do tohoto tematu kde se to resi. Tady to za chvili zmizi do neznama.

Je to tam.
   Návrat  
Mara126 je teď offline  Mara126
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 22:19   Citovat  

Winie napsal:
Pánové, dva dotazy:

Centrál samotný funguje dobře, otevírání kufru musím chvilku držet, cca 3 sekundy. Nejvíc mě štve ta nemožnost otevírat ho zevnitř.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 22:25   Citovat  

Joxa napsal:
Je to tam.
přátele je to dobrý G4G VTEC diky Úsměv
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 22:33   Citovat  

varuj napsal:
Ja vidim toto...(ako vianocny stromcek Velmi šťastný )

treba me se tohle na poface nelibi a tys to jeste scirkusoval koukam HaHaaa
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 12.12.2017 , 23:05   Citovat  

mi5 napsal:
Ještě dotaz na místní zkušené, jak opravit ten horní displej, když mi vypadava podsvícení na něm. Je to ukazatel teploty a rádia, nemůžu se dostat na ty kontakty na přívodu, abych je proletoval. Není někde návod, zářím jsem hledal marně. Se stydím

Nevíte někdo prosím
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.12.2017 , 8:22   Citovat  

mi5 napsal:
Nevíte někdo prosím

ZDE

Já to podle toho udělal a funguje. Sem tam mi ještě probliknul v létě v horku ale teď už cca 5 měsíců klid.
   Návrat  
koty1989 je teď offline  koty1989
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.12.2017 , 19:52   Citovat  

Ahoj. Chci se zeptat zda se někdo z vás nesetkal s tím, že mám vyměněna všechny ramena na přední naprave, stabilizátory a origo vnitřní klouby. Na přední a zadní nápravě jsem nenašel žádnou vůli. Auto mi nad 100kmh vibruje a vibruje i volant. Vibrace jsou spíše do volantu a lehce se to přenáší do auta. Mám nové zimní pneu 3x prevazeny a i prohazovany kola. Vše bez výsledku. Můžou to dělat vnější klouby? Nenašel jsem na nich vůli. Předem děkuji za odpověď.
   Návrat  
koty1989 je teď offline  koty1989
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.12.2017 , 19:53   Citovat  

Je to přesně jako příznak nevyvazenych kol.
   Návrat  
mi5 je teď offline  mi5
PříspěvekZaslal: 14.12.2017 , 7:36   Citovat  

Díky, o tomhle návodu nevím, tak to hned zkusím.
   Návrat  
Winie je teď offline  Winie
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2017 , 9:14   Citovat  

pokud máš kontrolovaná kola, tak bych šel po poloosách. Na naftách je to prý poměrně častá závada.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2017 , 10:26   Citovat  

U 2.4ky jsou poloosy taky častá závada,měl jsem tu čest,ale tam se mi při zátahu klepal předek,palubka atd,ale volant jako při nevyvážených kolech ne...
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2017 , 11:17   Citovat  

Kmóďa napsal:
U 2.4ky jsou poloosy taky častá závada,měl jsem tu čest,ale tam se mi při zátahu klepal předek,palubka atd,ale volant jako při nevyvážených kolech ne...

ale on psal, ze ma nove vnitrni klouby origo...
   Návrat  
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2017 , 11:19   Citovat  

koty1989 napsal:
Ahoj. Chci se zeptat zda se někdo z vás nesetkal s tím, že mám vyměněna všechny ramena na přední naprave, stabilizátory a origo vnitřní klouby. Na přední a zadní nápravě jsem nenašel žádnou vůli. Auto mi nad 100kmh vibruje a vibruje i volant. Vibrace jsou spíše do volantu a lehce se to přenáší do auta. Mám nové zimní pneu 3x prevazeny a i prohazovany kola. Vše bez výsledku. Můžou to dělat vnější klouby? Nenašel jsem na nich vůli. Předem děkuji za odpověď.

parkrat sem resil pridrenej venkovni kloub, kdyz ho vyndas z tehlice tak s nim jde velice tezko hybat... taky to zpusobovalo vibrace...
nejakej kolo narazene nemas? nebo chybejici stredici krouzek (pokud jsou to neorigo kola teda...
   Návrat  
v-tec je teď offline  v-tec
2 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2017 , 11:22   Citovat  

koty1989 napsal:

Co spodní čepy? Přesně co píšeš mi dělalo taky a byly to právě čepy co měly solidní vůle
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 389, 390, 391 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina